Partyflock
 
Na een lange tijd zonder, was het 27 februari tijd voor een weekend met een groot festival. Dat was inmiddels een paar jaar geleden. Eind oktober had ik de kaarten voor ASOT al binnen. Ongeacht de line-up, wist ik zeker dat ik hier een hele fijne avond zou gaan beleven.

eteuben, 29 februari 2016 22:33
Dance in the park

Een paar week geleden las ik een aardige poster in de stad, waarin werd aangekondigd dat er een feestje zou zijn in het stadspark.

Dat kwam mij prima uit, aangezien het me niet gelukt was om Mysteryland kaarten te kunnen krijgen. Op deze manier zou ik toch een klein buitenfeestje kunnen meepakken en ook nog eens in de buurt.

Zondagmiddag verveelde ik me en wist niet of ik heen zou gaan, dus gauw een smsronde.

eteuben, 23 augustus 2010 11:05
Trance Energy

Het is alweer geschiedenis geworden, Trance Energy 2010. Het is alweer geweest. Ik had mezelf beloofd terug te komen, want na editie 2009 was ik verkocht. Hier moest en zou ik weer heen en dat heb ik gedaan.

Vorige week in gedachten al helemaal bij het feest en zelfs op het werk in de pauzes af en toe de filmpjes van 2009 op mijn telefoon gekeken om in de juiste sfeer te komen.

Gisteravond was het dan eindelijk zover.

eteuben, 4 april 2010 20:03
Vol verwachting klopte mijn hart al een week lang iets sneller, omdat er weer een erg interessante avond op me te wachten stond. Al meerdere weken lang had ik de kaarten binnen van een feest, die mijn sinterklaasavond een hele andere invulling zou geven als de vorige jaren. Zeker niet saai dus. Ik moest en zou het jaar 2009 afsluiten met een goede dance-party!

Dit keer ging het om The Best of Both Worlds met de gastheren Armin van Buuren en collega-dj Markus Schultz.

eteuben, 6 december 2009 22:50
Evolution

Zaterdag 19 september stond al heel lang in mijn agenda om op deze dag Evolution te bezoeken. Een thuiswedstrijd, want het is slechts een half uur rijden bij ons vandaan. De kaarten had ik dan ook vanaf de eerste advertentie in de krant al binnen. Met o.a. Tiesto in de line-up was de keuze niet moeilijk. Hier moest ik heen!

Eindelijk was het dan zover, na een lange week werken, was het zaterdag mijn avond om helemaal los te gaan.

eteuben, 22 september 2009 00:07
FeestDatumAuteurPublicatie
A State of Trance Festivaleteuben29 feb 2016
Dance in the parketeuben23 aug 2010
Trance Energyeteuben4 apr 2010
The Best Of Both Worldseteuben6 dec 2009
Evolutioneteuben22 sep 2009