Partyflock
 
Verslagen · januari 2016
­ Nederland
X-Qlusive

Na een maand geen feest bezocht te hebben was het vanavond tijd voor een feest voor in de boeken: X-Qlusive B-Front! Het werd de hoogste tijd dat deze DJ uit Brabant zijn eigen feest zou krijgen. In de tijden waar de diversiteit in de Raw Hardstyle ver te zoeken is blijft B-Front mooi zijn eigen ding doen. Ik heb goede verhalen gehoord over de Heineken Music Hall in Amsterdam dus ik was erg benieuwd.

D-O-M-O, 31 januari 2016 18:38
BLSSD New Year

Mijn feestje was het niet. Gezien en gezien worden. De ene hal was veel te heet, de ander vrij koud. Bar waar je een uur voor uit moest trekken. om aan een drankje te komen. Wel prima verzorgd wbt fingerfood. Toiletten super! Dresscode is ook niet echt mijn ding en als het dan ook nog chique moet zijn dan is al heel snel iedereen overdressed. Hakken die zeer gaan doen et cetera. Muziek klonk hier en daar wel prima hoor, maar kwam er niet echt in.

PUSSYTOPIA, 21 januari 2016 17:00
Freaqshow

2015 kwam tot een einde en hoe kan je die beter afsluiten dan op Freaqshow. Het jaarlijkse nieuwjaarsfeest van Q-dance in de Ziggodome. Doordat om 20:00 het openbaar vervoer ermee ophield, begon Freaqshow om 20:30. Freaqshow kwam dit jaar met een geheimzinnige onthulling van de lineup waardoor op menig forums werd gespeculeerd over de lineup.
Cyber
Het Zwitsers euforisch talent mocht openen. 2015 was een doorbraak voor hem en het was dan ook verdiend dat hij mocht draaien op de Freaqshow.

Pijks, 2 januari 2016 13:07
Knallend het oude jaar uit bij Freaqshow
Freaqshow,
Het einde van het jaar nadert en dan sta je toch even stil bij wat er allemaal gebeurd is het afgelopen jaar. Uiteraard een aantal minder leuke dingen zoals de vreselijke aanslagen, veel geweld en voortdurende oorlogen, maar gelukkig ook veel mooie momenten. Voor mijzelf geldt vooral dat 2015 een geweldig jaar is geweest met heel veel feesten, festivals en evenementen. Van Hardkingz tot Guus Meeuwis, van Project X tot Decibel.

Babsie, 2 januari 2016 12:39
FeestDatumAuteurPublicatie
X-QlusiveD-O-M-O31 jan 2016
BLSSD New YearPUSSYTOPIA21 jan 2016
FreaqshowPijks2 jan 2016
Knallend het oude jaar uit bij FreaqshowBabsie2 jan 2016