Partyflock
 
Verslagen · mei 2015
­ Nederland
Early Ravers United - Vinyl & Ventiel
Early Ravers United,
Het was weer een dikke, vette, stampende maar vooral SFEERVOLLE editie voor in de boeken. Early Ravers United heeft het gewoon weer geflikt.
Steeds meer nieuwe mensen leren dit concept kennen en eenmaal binnen = nooit meer naar huis.

Early Ravers United, 31 mei 2015 20:30
Last World

Vandaag stond voor het 3e jaar op rij het festival Last World op het programma. Ook dit jaar had Theracords de eer om een eigen stage te hosten. Daarbij kregen ze ook hulp van AVIO. Deze DJ's hebben recentelijk een album vrij weggeven met allemaal nieuwe tracks. Dit jaar werd het gehouden op een nieuwe locatie. De vorige keren was het in Lommel ditmaal op het Zilvermeer in Mol.
De MC's van vandaag waren Tellem en Livid.

D-O-M-O, 31 mei 2015 16:19
2x Fantasy Island en echt topdag gehad, geweldig feest! (L)

Kwamen om klokslag 12 uur aan bij de ingang waar al een redelijke rij stond. Gelukkig ging het fouilleren snel en waren we snel binnen. Muntjes gehaald en meteen het terrein verkent. Main zag er erg goed uit en ook de andere stage's waren mooi aangekleed! :D Wel viel op dat de hardstyle- en hardcore stage's gescheiden waren op het terrein.

RoelofBerlikum, 24 mei 2015 23:42
mensen ik ga al een tijdje mee in de hardcore tijd en dit vond ik echt weer een een feesie zoals ik die echt uit de gabber tijd ken het was gezellig helaas 1 enkele keer een klein vechtpartijtje gezien maar voor de rest helemaal niets iedereen was gezellig de organisatie vindt ik echt top en netjes mooie podiums relaxte tafels om te zitten goed geregeld sanitair was goed eten en drinken top en hulpdiensten waren ook goed geregeld.

DE Housekabouter, 24 mei 2015 04:02
Goed georganiseerd, voor iedereen wat zoals: hangmatten, 12 persoons ligstoel, 'around the world' attractie, Captain Morgan boot, insmeerbar (overigens niet nodig gehad), partyeiland etc.
Ook was er veel varriatie in muziekstijlen, eten, drinken en souvenirs.
Een graadje warmer had gemogen, maar verder niks te klagen.

Dj Pdevil, 24 mei 2015 03:51
Let's get Wasted
Wasted Festival,
16 mei was het tijd voor Wasted. Een leuk feestje op fietsafstand. Niet te groot, maar ook niet duur. De planning was om half 3 aanfietsen, maar omdat het een beetje regende besloten we om thuis nog een biertje te pakken. Iets later dan gepland kwamen we dus - redelijk droog - aan bij het terrein. Vanaf de weg was al te horen dat het geluid bii de classics stage erg goed was. Bij de ingang, kluisjes en muntenbalie hoefden we niet te wachten, dus konden we binnen no-time richting de tent.

Stanro, 19 mei 2015 00:49
Reckless

Vanavond had ik onverwacht de mogelijkheid om naar een feestje te gaan in Schagen, naar Reckless welteverstaan.
De planning was om met z'n 2-en die kant op te gaan. Later kwamen we erachter dat er ook best veel bekenden vanavond zouden komen.

D-O-M-O, 18 mei 2015 01:37
Vandaag was het weer Bevrijdingsdag en dat betekende weer een feestje bouwen in Zwolle bij Dance4Liberation.
De line-up was goed gevarieerd van melodieus tot RAW. De timetable was alleen niet heel logisch omdat Delete vs. Degos & Re-Done veel beter tot zijn recht zou komen als afsluiter.
De voorspellingen voor het weer waren niet al te best daarom had de organisatie de entree naar de IJselhallen verplaatst. Hier kon je ook schuilen bij slecht weer.

D-O-M-O, 6 mei 2015 16:38
FeestDatumAuteurPublicatie
Early Ravers United - Vinyl & VentielEarly Ravers United31 mei 2015
Last WorldD-O-M-O31 mei 2015
Fantasy Island FestivalRoelofBerlikum24 mei 2015
Harmony of HardcoreDE Housekabouter24 mei 2015
Fantasy Island FestivalDj Pdevil24 mei 2015
Let's get WastedStanro19 mei 2015
RecklessD-O-M-O18 mei 2015
Dance4Liberation 2015D-O-M-O6 mei 2015