Partyflock
 
Verslagen · december 2015
­ Nederland
Veel aanstormend talent bij Suppression – Make raw not war!

Babsie, 29 december 2015 10:31
De Tijdmachine

Vandaag was het tijd voor de laatste editie van De Tijdmachine op de NSDM-werf. He leek erop dat deze editie op een andere locatie gehouden zou worden omdat de organisatie lange tijd hier geen duidelijk antwoord op kon geven. Uiteindelijk was de keuze toch weer op de loods op de NSDM-werf gevallen. Er was veel kritiek op deze loods vanwege de kou die er de vorige keren hing en dat er beterschap beloofd zou worden voor de volgende editie. Erg benieuwd hoe dit vandaag uit zou pakken.

D-O-M-O, 28 december 2015 00:37
Hard ALS Style

Vandaag stond de 2e editie van Hard ALS Style op het programma. Ook deze editie werd weer gehouden in discotheek Chez Marknesse. Vorig jaar waren er iets meer bekende DJ's, en dit jaar geld dit voor Alphaverb & Degos & Re-Done. Playboyz is binnen de Hardstyle wat minder bekend omdat hij zich vooral richt op de jump en freestyle. Feesten voor een goed doel zijn de afgelopen tijd als paddenstoelen uit de grond geschoten en dit mogen er van mij nog wel meer worden.

D-O-M-O, 13 december 2015 18:27
Pandemonium

Ouderwets rondjes lopen op Pandemonium! Zie ginds komt de stoomboot… Oh nee, zie daar is Pandemonium. Veel mensen zitten op pakjes avond thuis gedichten voor te dragen, maar wij niet! Wij zijn in de hardcore tempel belandt; Sporthallen Zuid in Amsterdam, waar voor de elfde keer het Pandemonium evenement plaatsvindt.

Babsie, 10 december 2015 19:52
FeestDatumAuteurPublicatie
Suppression presents GearboxBabsie29 dec 2015
De TijdmachineD-O-M-O28 dec 2015
Hard ALS StyleD-O-M-O13 dec 2015
PandemoniumBabsie10 dec 2015