Partyflock
 
Verslagen · mei 2014
­ Nederland
PRSPCT XL 19

Oke mensen, dit was zo'n 'well earned' feestje voor mezelf. Dinsdag dan maar beslist woensdag te gaan. Ik moest mijn gedachten weer even naar het 'niets' laten gaan (zit veel te vol met bullshit), en hoe kan dat beter dan door flink uit je naad te gaan op een feessie? Beats Mallorca any day! Duss. vanuit Eindhoven vertrok ik rond kwart over negen.

, 30 mei 2014 10:34
De laatste tijd bezoek ik niet enorm vaak hardcorefeestjes, en terrorparties zijn daarnaast heel erg schaars. Geen twijfel mogelijk dus! Dit was een goeie party om de smaak weer ff te pakken te krijgen. Bij binnenkomst werd meteen de toon al gezet, deze terror gemengd met frenchcore deerde mij wel! Mr. Ivex is natuurlijk overduidelijk een frenchcore artiest, maar over V-Maxx, die zich achter dezelfde classificatie schaart, daar ben ik minder zeker van.

, 25 mei 2014 22:07
Na vorige week mijn verjaardag gevierd te hebben(en dus geen Hardstyle feest) was het vandaag weer tijd voor een feestje : Degos & Re-Done present : Achterhoeks Beuken!
Dit nieuwe concept stond de hele avond in het teken van de mannen van Theracords.
Zij hadden onder meer Odeon, Zirkum, Frequencerz en Thera uitgenodigd om hun te komen vergezellen op deze avond. Daarnaast hostte Dymonic de 2e zaal waar onder meer grote namen als The Vision en Kold Konexion stonden.

D-O-M-O, 18 mei 2014 22:34
Na afgelopen zaterdag de preparty gehad te hebben bij Hardstyle Evolution in Chez Marknesse, was het vandaag tijd voor het echte werk : Dance4Liberation.
Vorige week was er op hetzelfde terrein al Kingsday, en vandaag zou het weer dunnetjes over gedaan worden!

D-O-M-O, 7 mei 2014 00:12
Breek

Ik ging eigenlijk helemaal niks doen, zo was de planning. Voor de avonduren is dat de afgelopen anderhalve maand steevaste prik, tenzij ik 'verplichtingen' (PARTY) heb, iets wat pas twee keer is voorgekomen sinds medio maart. De partyspirited gevoelens kriebelen dus als nooit tevoren, en niet te zuinig ook Deze avond begon met een maat een beetje audiofiel aan het kutten, ik heb van de week de single "D'r zit een Jehova op mijn sofa" gehaald, dus dan weet je het wel.

, 5 mei 2014 08:00
De komende 3 dagen stonden 2 feestjes op de planning. Vandaag was het eerst de beurt aan een nieuwe editie van Hardstyle Evolution in Chez Marknesse. Dit is een mooie preparty voor Dance4Liberation van aanstaande maandag (5 mei).
Op deze editie van Hardstyle Evolution stonden geen headliners maar alleen talenten geboekt.
In Chez Marknesse was er niet alleen een Hardstyle Area maar ook verder o.a. Techno & Deephouse en Eindbaas.

D-O-M-O, 4 mei 2014 21:32
Queenscore

Deze editie heb ik lang naar vooruit gekeken, het gebeurt natuurlijk niet iedere dag dat er een Enzyme feestje in Eindhoven gegeven word. En dat het in Dynamo gegeven word, is alleen maar beter! Mijn avondje heb ik vooral in de Noize-area en het rookhol mogen beleven, en hoe. Als MC Ballenbreker mocht ik deelnemen op de plankjes van het geweldigste beukhol van "Eindje"; De kelder van Dynamo!

, 2 mei 2014 11:13
Zodiak Commune

Ieder jaar is het weer een terugkomend feit: Zodiak! Vorig jaar helaas helemaal niet, ik had een té ernstige kater, dit jaar had ik dus genoeg in te halen. Ik vermoed dat we in verband met de nieuwe wetgeving omtrent alcohol bandjes moesten halen om toegang te krijgen tot de area's op Strijp-S, jammer is het wel dat we hier wel 2 euro voor moeten betalen.

, 2 mei 2014 11:09
FeestDatumAuteurPublicatie
PRSPCT XL 1930 mei 2014
The Hardest Inside25 mei 2014
Degos & Re-Done present: Achterhoeks BeukenD-O-M-O18 mei 2014
Dance4LiberationD-O-M-O7 mei 2014
Breek5 mei 2014
Hardstyle EvolutionD-O-M-O4 mei 2014
Queenscore2 mei 2014
Zodiak Commune2 mei 2014