Partyflock
 
Verslagen · januari 2014
­ Nederland
Trance Nation

Dit feestje proberen we altijd mee te pakken. Nu 3 keer geweest en altijd hele goede DJs en prima show. De line up was dit keer ook weer helemaal top. Alex MORPH, Simon Patterson, Marcel Woods, Craig Conelly, en als main: Paul van Dyk.

Helaas was het koud en nat buiten. We waren redelijk vroeg om 11 uur, maar de rij was lang. Het leek niet erg op te schieten en er was maar voor een deel van de rij ruimte onder de tent. Snel werd duidelijk waarom het lang duurde. De controle was buiten.

MBB, 31 januari 2014 05:18
Echte terreur terug in Nederland
The Destroyer Solo,
Oke mensen, aan hen die zich afvroegen: Waar is de terror en destructie gebleven in Nederland? Dan zeg ik: Bij The Destroyer Soloooo! Dit beukfestijn was zo godsgruwelijk vet, elke terreurfan is op zijn/haar wenken bedient met de ziekste distortie en het snelste gebeuk die ik in tijden aaneensluitend heb gehoord op een feest. Mijn behoeftes als rasechte terrorfan zijn al jaren niet meer zo bevredigd als op dit event!

:RESPECT: Wat was dit ziek.

, 27 januari 2014 10:09
Samskara Trancenday

wat een lekker feestje, ik heb zo heerlijk gedanst.en wat een leuke lokatie en geweldig creatief aangekleed met doeken en beamers. Wim heeft zich creatief kunnen uitleven met de laser verlichting en rookmachine , hij heeft alles uit de kast getrokken. entree en de drankjes hebben prettige prijzen en heel leuk publiek. volgende keer ga ik zeker weer.
de DeeJee's Epleptic en Zen draaiden geweldig, ik heb morgen vast spierpijn, maar dat heb ik er graag voor over.

green amazone, 27 januari 2014 00:05
XXlerator Raw

Vandaag was het weer tijd voor een nieuwe editie van Xxlerator Raw! Het was een tijd geleden dat ik voor het laatst in de Matrixx was geweest, om precies te zijn op 19 januari van het vorige jaar.
Deze line-up loog er niet om, en ik daar was er al meteen enorm enthousiast van :D.
Dit gecombineerd met het geluid in de Matrixx zou het op zeker een tof feest gaan worden.
Het feest was gelukkig niet uitverkocht zodat er hopelijk genoeg ruimte over bleef om fatsoenlijk los te gaan.

D-O-M-O, 26 januari 2014 22:46
BKJN vs Partyraiser 4

Harder than the rest
Beter Kom Je Niet heeft de toon voor dit nog prille jaar gezet. Met één van de hardste events die hardcore te bieden heeft was het al weer tijd voor BKJN vs. Partyraiser IV. Vier zalen gevuld met zo’n veertig artiesten en natuurlijk vol liefhebbers. Maar eigenlijk draaide het deze avond maar om één iemand: Partyraiser. The main man himself stond zes uur lang achter de draaitafels, vergezeld door verschillende artiesten die om en om met Partyraiser mochten draaien.

meneerdevink, 22 januari 2014 00:33
Millennium

Millennium. een feest waar ik stilzwijgend enthousiast naar vooruit keek. Millennium hardcore was dé mainstream in de tijd dat mijn partyhearted zieltje werd getriggerd, aangezien de mainstream van nu eigenlijk totaal niet meer te vergelijken is met die van toen, (ik luister het tegenwoordig niet bewust meer, ga meer voor de alto gabba), is mijn liefde voor de mainstream ook een klein tikkeltje over.

, 13 januari 2014 00:11
Rodenburg Label Nights

Vandaag stond mijn 1e feestje van 2014 op het programma. En wat voor feestje!
Het was het een na laatste onderdeel van de Theracords Celebrates feesten vanwege het 5 jarige bestaan. Qua eigen zaal hosten was dit vanavond wel de laatste keer, en over 2 weken sluiten ze het waardig af met een Theracords Celebrates Ultimate Battle tijdens Xxlerator Raw.

Het zou vandaag mijn 2e Theracords Celebrates feest worden (de vorige was 2 november in Sans Souci) en ook mijn 2e keer in de Rodenburg.

D-O-M-O, 12 januari 2014 23:13
Fast & Akkurad

Nou mense, dit was me wel weer een feestje voor in de boeken der uitzonderlijke events die de mensheid kon bezoeken! Iedereen die de epische HKV-area op Dominator weleens heeft bezocht, weet dat HKV garant staat voor een brute invulling van je tijd. Al vijf jaar bezoek ik dat beukfestijn puur voor deze area.

, 5 januari 2014 17:07
Secret Affair

Mooi feestje, maar duidelijke punten waarop verbetering te behalen valt.

Samen met 3 vrienden had ik single VIP-tickets gekocht. Bij aankomst stond niet duidelijk aangegeven waar de ingang voor VIPs was. We zagen maar één lange rij, dus heb ik de security gevraagd of er voor ons een aparte ingang was. Zij liepen met ons mee, maar we kwamen alsnog in een verkeerde rij terecht.

justinslbk, 1 januari 2014 18:43
Zodiak Commune

Okee, dit was supervet (Y) Afgaande op het partyflock-animo, vermoedde ik dat dit drie keer niks ging worden. Wat kan eens mens zich vergissen! Mijn oud&nieuw begon thuis, op de bureaustoel met mijn waldorff en nord drum. Meeste vrienden waren pleitos, en ik had eigenlijk ook geen in om ook maar iets uit te voeren, behalve wat mooie loopjes creeeren. Maar tegen half vier aan realiseerde ik me dat dit op deze manier de zieligste oud&nieuw ooit begon te worden.

, 1 januari 2014 13:51
FeestDatumAuteurPublicatie
Trance NationMBB31 jan 2014
Echte terreur terug in Nederland 27 jan 2014
Samskara Trancendaygreen amazone27 jan 2014
XXlerator RawD-O-M-O26 jan 2014
BKJN vs Partyraiser 4meneerdevink22 jan 2014
Millennium13 jan 2014
Rodenburg Label NightsD-O-M-O12 jan 2014
Fast & Akkurad5 jan 2014
Secret Affairjustinslbk1 jan 2014
Zodiak Commune1 jan 2014