Partyflock
 
Verslagen · mei 2007
­ Nederland
Dancetour 2007

Chasséveld Breda. Om er te komen moet je toch echt even wat moeite doen. Vergeet het maar om je auto lekker dichtbij te parkeren en om je fiets in de volgepropte stallingen te zetten.
Iedereen gaat naar Dancetour! Het jaarlijkse goede doelen festijn voor de Bredanaars.
Zelfs bij de MacDonalds hadden ze een speciaal Dancetour Menu!

Ik heb m'n fiets ergens tussen weten te proppen en loop naar het terrein van Dancetour.

Bartaz_, 31 mei 2007 11:34
Demon City

Zondag 1 ste pinksterdag ,was"my lucky day", want ik had kaartjes gewonnen voor Demon City @ Rumours Leeuwarden :cheer: :cheer:

Ik was echt wel VET blij en kon het haast niet geloven hahahaha :lol: , dus gelijk DaniQske opgebeld :9 om te zeggen dat we dus òòk naar Demon City gingen :cheer:
Die òòk helemaal blij ,ik bedoel scheelt toch weer 20,- pp :yes:

Maar helaas belde ze me die dag op om te zeggen ,dat ze wegens omstandigheden tòch niet mee ging :nocheer:

:rot: zooi!

Kerstgek, 30 mei 2007 22:05
Intiem

Feest: Intiem
Wanneer: 27-05
Waar: beachclub Bilabong
Dj's: Rene Amesz, Jordi Bouman, Taco.

Ondanks de slechte weersvoorspellingen bleef t droog en lekker windstil om zo m'n opmars te maken richting t Zwarte Pad waar het opening feest van Intiem was. Eenmaal boven aangekomen op de heuvel van het Zwarte Pad fietsje neergezet, kon je al de lichtgevende Intiem pop zien hangen die van verre al te zien was.

Spenker, 30 mei 2007 21:32
Pinkpop

http://album.partyflock.nl/11546670.jpg

pinkpop in een notedop

Pinkpop iets uitgebreider:

de bands:

Zaterdag:

- Goose, Geweldig :D, kon al een deel van de cd waardoor t voor mij nog vetter was, maar er zit veel power in de muziek, t ligt lekker in het gehoor en de performance was goed.

, 30 mei 2007 16:56
Club r_AW

Afgelopen Zaterdag was het dan weer zo ver, tijd voor de 14e editie van Third Movements succes formule . club r_AW.

Voor de 14e editie werden er wel wat leuke namen naar ons kleine kikkerlandje gehaald al zeg ik het zelf.

, 30 mei 2007 14:45
Hot kinky party

Wat een heerlijk feest is dit weer geweest.
Na een heerlijk avondje uit eten met de familie hebben we besloten om door te rijden naar de hot kinky party in maaseik.

We weten dat het voor veel mensen een drempel is omdat het gehouden wordt in een parenclub.

Hier wil ik graag iets meer over kwijt,het idee van mensen wat ik rondom mij hoor denken dat een parenclub 1 grote orgie is.
Nou zal ik deze mensen uit de droom helpen wat dat is dus vere van dien.

, 30 mei 2007 11:37
Pinkpop

http://album.partyflock.nl/11546670.jpg

pinkpop in een notedop

Pinkpop iets uitgebreider:

de bands:

Zaterdag:

- Goose, Geweldig :D, kon al een deel van de cd waardoor t voor mij nog vetter was, maar er zit veel power in de muziek, t ligt lekker in het gehoor en de performance was goed.

, 30 mei 2007 09:12
E-Fect

Nou ik was er de hele dag al klaar voor,had er egt veel zin in en we reden weg iets na half 12'en vanuit Haaksbergen met 2 auto's.Alvast inkomen met wat nieuwe tracks onderweg en we waren aangekomen iets na half 1 :) . proberen zo snel mogelijk naar binnen te komen want wou 1 act niet missen.
http://album.partyflock.nl/11482194.jpg
Jammer genoeg was dat wel het geval bij D-Block & S-Te-Fan zo :( maar hun laatste plaat maakte hoop goed met Here It Comes (D-Block & S-Te-Fan Remix.

Xerenetox, 30 mei 2007 07:33
Dancetour 2007

Dancetour Breda:D

Wat een heerlijk feestje was t,tussen de Brabanders:D
Heel het weekend lekker geluierd,en Zondag op naar Breda,Dancetour.
De line up zag er wel goed uit ,met o.a Judge Jules,Marco V en Ferry Corsten.
Niet slecht voor een gratis :D feestje.

Rond 4 uur liep ik met mn vriendin het terein op,de muziek klonk al lekker en het was best druk al.
Judge Jules zette een lekkere set neer,al moet je me niet vragen naar de plaat of de naam :D dat weet ik echt niet meer.

, 29 mei 2007 20:08
Pinkpop

Zaterdag was het dan zover, Pinkpop 2007!

Helaas geen vrij kunnen krijgen omdat ik mijn kaartje pas vrijdag had gekregen, maar dan wel voor 75 euri!

Anyway, niet echt boeiend, want zaterdagmiddag was er nog niet echt veel te doen.

Nadat ik had kortgesloten met mijn mede-Pinkpoppers, Parruh, Verstesse, Theule en Jimmy (what's in a name) en ze mij een uitgebreide routebeschrijving hadden gegeven over hoe ik op de camping moest komen, stond het voor mij vast: er kon niets meer misgaan.

Lars Roumen, 29 mei 2007 17:18
E-Fect

Het was zondag 27 Mei en vandaag stond E-Fect op het programma. Eerst waren we nog niet van plan om er naar toe te gaan maar ik belde een paar kamerraden op om mee te gaan. Ze hadden deze avond nog niks afgeproken en we hebben dan toch maar besloten om er heen te gaan. voor de tijd hebben we nog het een en ander gedronken en we zijn tegen 12 uur afgerijst naar Germany. In de auto zat de sfeer er al goed in en toen we in Uelsen aankwamen was er degelijk mens aanwezig.

DCH, 29 mei 2007 14:53
Club r_AW

Deze avond was voor mijzelf een heel bijzondere,Editie 10 van Club r_AW zou voor mij gaan plaatsvinden,en verslag nummer 20 stond in de planning.

Daarom heb ik vanmorgen besloten na een hele rits foto's te hebben gemaakt van allerlei personen,om naast de DJ's die ik altijd beschrijf,ook de feestgangers een hulde-plaatsje te geven.Met elke editie die zich afspeelt,leer ik steeds meer leuke mensen kennen,en dat mag geschreven worden.

Makewablief, 28 mei 2007 14:38
Club r_AW

'Het is weer een tijd geleden!' Dat was één van de zinnen die veelvuldig voorbijkwam in de aangeschoten conversaties gisteravond in de P60.
Nu was het ook inderdaad weer even terug dat de P60 werd bemand door de Third Movement crew, maar het was het wachten weer meer dan waard.
Na lang aandringen van de organisator ( Sebastian Hoff ) en ook het trouwe publiek stond dan eindelijk Venetian Snares op de line up, een zeer gewilde naam voor dit concept.

, 28 mei 2007 14:26
zaterdag 26 mei 2007

Ter gelegenheid van Harolds 20ste verjaardag heeft hij een feesje gehouden in Grijpskerk.
Ik ging er samen met 2 vrienden heen.
Toen we op het stadionetje aankamen konden we meerijden met de ouders van Harold naar de tapperij ,anders ben ik ook bang dat we het nooit gevonden hadden.
De muziek was echt goed en werdt echt lekker goed gemixt door alle dj die er waren.

, 28 mei 2007 11:04
zaterdag 26 mei. prrrt prrrt prrrt. de wekker. een nieuwe dag is aangebroken! met goede hoop kom ik uit mijn bed gekropen. al biddend trek ik mijn gordijnen open en doe ik mijn rolluik omhoog. een zacht engelen gezang klinkt in mijn achterhoofd. ZON! :D (Y)
met een big smile op m'n gezicht spring ik in de douche. wassen, kammen, poetsen, sprayen en m'n nieuwe kloffie aan. klaar voor gebruik.

, 27 mei 2007 15:56
Emporium

Hey luitjes,

Ben je niet geweest of was je te :vaag: om nog alles te herinneren lees dan maar even mee! één keer in de maand ga ik naar een feessie toe om eens even los te gaan en alle dagelijkse beslommeringen te vergeten.

DOECKUH, 27 mei 2007 13:55
Bassrulers

Hier zit ik weer achter mijn pc. Overal pijn in mijn spieren van een dagje bassrulers outdoor!

Ik wist niet wat ik me er bij moest voorstellen, het eerste bassrulers outdoor event. Vragen als hoe groot zou het zijn, hoe zou het geluid zijn, inrichting…waren voor mij allemaal een groot vraagteken.

, 27 mei 2007 11:31
Emporium

Erg leuk om dit keer de eer te krijgen om als eerste iets te mogen schrijven over dit feest.

Ik kan er een heleboel over schrijven maar hier dan een:
Korte samenvatting:

-aankomst was ff wennen. We zijn met de auto aangekomen om vervolgens met bussen verder vervoerd te worden naar het terrein.

juul, 27 mei 2007 00:19
Life can be beautiful. How life can be beautiful. I am realizing it right now, chilling out in de the sun with my laptop and some trance on my third-floor office-apartment balcony.
And a small week ago, six days to be precisely, I was thinking the same. Although there was no sun, I was still enjoying life and marvellous trance flowing into my ears.
I am talking about ASOT, or A State Of Trance.

Stefanovic b), 23 mei 2007 20:49
Freakend

PartyReport DJGuide.nl

Freakend @ tha beach bij BLM9 en het weer freakte gewoon mee, trrring wat happened? Was de zaterdag nog heerlijk zon overgoten en leek het zondag aan het begin (ok ik geef toe rond 12 uur) van de dag ook nog zwaar ok. Naarmate ik het strand nader trekt de lucht dicht en wordt het frisser, damn damn damn.

VibeIndustries, 22 mei 2007 15:28
Het was weer hemel op aarde!
's Morgens al van 04:30 uur uit bed,mij klaar gemaakt en een trein genomen om 09:03 uur,aangekomen in Den Bosch rond 12:00 uur ongeveer en maar de weg naar Pettelkaarse Schans rondvragen.

, 22 mei 2007 14:21
Zaterdagavond was de planning om naar Underground Distortion te gaan ,maar mn stap maatje DaniQ,
ging ergens anders heen :nocheer:

Ik had er eigenlijk vreselijk zin in :yes: ,dat ik besloot om toch maar heen te gaan :cheer:

Wel kl@te dak nu weer alleen moest ,maar okeej een feestje is een feestje toch?

Kerstgek, 21 mei 2007 20:46
Aanloop/inloop/intro
Enkele maanden geleden kreeg ik van Fraulein een kaartje v BKJN. Ik EINDELIJK nog eens een goed verslagje had geschreven. :D (Of was het dat ze er dan zeker van zou zijn dat ik er aanwezig was? Hmmm…) Zelf had er zelf nog geen wegens werkwazigheden.

, 21 mei 2007 17:01
Lime's Deep

Club lime wat zal ik zeggen :-)

In het begin leek het er op dat alles rustig zou verlopen, maar rond 12 uur kwamen langzaam maar zeker de mensen binnen stromen en begon het feest echt los te komen mede dankzij , dj tim v en dj kyoshi die het feest opwarmde met lekkere freaky minimal en zwevende opbouwende progrssive beats.

Er was een hoop gezellig en een hoop leuk publiek, de avond is ook verlopen zonder enige onenigheid of ruzie.

Ben weg hier, 21 mei 2007 14:41
Tiësto

Vrijdagmiddag dankzij een tip van Belgische vriendjes nog ff kaartjes gescoord voor Tiësto in Hasselt. We waren een beetje verbaasd dat er uberhaupt nog kaarten verkrijgbaar waren want we hadden verwacht dat het wel uitverkocht zou zijn. Om 23.30 kwamen we aan bij de Arena in Hasselt alwaar we snel door naar binnen konden lopen omdat er geen rij meer was en er ook niet gefouilleerd werd. In plaats van een garderobe kon je in een grote hal een kluisje huren.

, 20 mei 2007 17:19
Oke, dit is dus me eerste verslag die ik ga schrijven, hoop dat het wat word.

Nou, woensdag 16 mei, Hardhouse Generation @ Outland. Eerst heel de dag gewerkt, na werk meteen naar huis gegaan, omgekleed en richting outland gegaan, dus na 10 min gelope te hebben sta ik in de rij van outland (Lekker is dat, een discotheek zo dichtbij:D) toen ik binnen kwam rond 23.

Vincent010, 20 mei 2007 12:33
Tiësto

Oké na net thuis gekomen te zijn, Nog niet helder maar echt zeer voldaan, ga ik dit verslag maar nu is typen. het begon allemaal op Zaterdag avond om 18:00 toen ik werd opgehaald, door me broer waarmee ik mee naar Belië zou gaan. Eenmaal bij de auto kwam al snel de rest van de groep tevoorschijn. (Cas, Sev, Dré, en dan lex. ) met 5 man gingen we dus in 1 auto op naar België.

GizmoNL, 20 mei 2007 10:00
Treasure

Treasure, er was een sprookje beloofd. Voor wat ons betreft was het ook een sprookje. De organisatie had veel aandacht besteed aan decoratie, complimenten; het zag er bijzonder goed uit allemaal!
De grote zaal was ietsje kleiner gemaakt met wat schotten; iets wat de sfeer alleen maar ten goede kwam. Midden in de zaal was er een witte lounge tent gebouwd waar de hele nacht gretig gebruik van werd gemaakt.
In de kleine zaal werd het niet echt druk, maar toch druk genoeg om gezellig te zijn.

Blutz², 20 mei 2007 04:15
dag fijne reageer en snuifbuis kinderen

hier dan ook maar verslag deel 2 he waar juh aan begint moet juh ook afmaken

(tussen de haakjuhs door kan zijn da er stukke nie eg kloppuh maargoed daar ken ik niks aan doen dat is de schuld van de fles)

er was eens. een jagermeister die wakker werd met een feestkop klaar om richting de A1 te gaan. nee nee mensen ik wilde me nie van kant gaan maken NEE dr was een feessie en waar feessies zijn ben ik.

[..Jagermeister..], 19 mei 2007 00:20
Autechre

Autechre staat bekend als topact in de intelligent dance music. Snugger zijn de verknipte en op bijzondere manieren bewerkte beats en geluiden die hun steeds abstracter wordende platen vullen zeker. Dansbaar is bovendien een rekbaar begrip; de één verliest zich het liefst in een stampende four-to-the-floorbeat, de ander kan het niet gek genoeg worden. Op Untilted laat Autechre de totale chaos wat los, wat ietwat lichter verteerbare kost oplevert.

StriCt, 18 mei 2007 23:21
The Crib 2007

Rocking with the best @ The Crib 2007

Opnieuw een weergaloze editie van hét studentenhuisfeest van Breda, The Crib. Na eerdere edities in 2005 en 2006 ging op 15 mei 2007 het dak er opnieuw af in De Avenue. Een transformatie in Crib stijl van dit normaal chique diner en theatersalon resulteerde in een studentenhuis compleet met bijbehorende tuin, kapotte fietsen, winkelwagentjes, (lege) bierkratjes en verkeersborden.

E, 18 mei 2007 14:48
Schijt Aan

Line-up
22:00 - 23:00: Live: Demons of terror
23:00 - 00:00: Live: AXN
23:00 - 00:00: Live: Up-skillz
00:00 - 00:30: Live: Bryan Fury
00:30 - 01:30: Live: Next Generation.

, 18 mei 2007 11:43
Boze tongen beweren wel eens dat trance dood is. Ze zouden hun woorden echter al gauw intrekken, als ze konden zien dat duizenden mensen op 17 mei 2007 op de Pettelaarse Schans in Den Bosch in a state of trance waren.

300 trancemissions, 300 afleveringen van de beste doordeweekse tranceshow op de radio, 300 keer Armin van Buuren in zo'n 6 jaar tijd. Op 10 mei was het eerste deel op de radio te horen van de 300e jubileumaflevering van A State of Trance.

, 18 mei 2007 10:56
Bassleader

Nog een beetje brakjes en met een lekker fris glas cola zit ik nu (alweer) achter de PC te flocken en lekker te “afteren” met een lekker muziekje. Met mijn gedachten nog bij afgelopen nacht. Hierbij een ietswat “beperkt” verslag van Bassleader aangezien ik maar in 3 van de 6 hallen ben geweest ;)

Bassleader begon voor mij als een notitie in mijn Partyflock agenda. Hield het in de gaten maar had in eerste instantie geen serieuze plannen ervoor.

Thijs-BK, 17 mei 2007 17:36
Pandemonium

Daar beginnen we dan :). Zaterdagochtend 12 Mei. Eerst de hele dag werken van 7 tot 4. Tijdens het werk kwam ik op het geniale idee om vanavond naar een feest toe te gaan. Samen met Edward besproken en afgesproken om vanaaf eens te kijken of Pandemonium iets is. Na me werk meteen naar de stad toegegaan om daar kaartjes te kopen voor Pandemonium. Daarna nog een vriend overgehaald om mee te gaan.

Hakkende Josti, 16 mei 2007 14:12
Nu Religion

Tijd voor het tweede feest van dit weekend; Nu Religion in het Colloseum, rond een uurtje of elf waren we denk ik op het feest, waarna we een groep Engelsen heel cool de weg hadden gewezen, waardoor we een gevarieerde fluoriscerende en harige beenwarmers bevattende optocht werden ;p , locatie was best apart, een soort van gang met zalen aan elkaar, beginnend bij een zaal waar de funky house en electro gedraaid werd, en hierna waren er nog drie andere zalen waar Harddance werd gedraaid.

Euphoria

Jajaja afgelopen zaterdag was het weer zover. Euphoria is nou typisch zo'n feest waar ik echt naar uitkijk. Waarom? Omdat het gewoon altijd goed is. De line up zag er goed uit en Mania Events beloofde afgelopen week om flink uit te gaan pakken wat betreft de lichtshow. Onze groep wordt per editie ook steeds groter en zelfs Flocker Bloody B had de moeite genomen om helemaal uit het Verre Oosten van het land naar Tilburg af te reizen.

Rond een uur of half 11 vertrokken we richting 013.

Bombing Eardrumz, 14 mei 2007 22:03
Speedrazor

Afgelopen Vrijdag zouden DaniQ en ik weer ff lekker uit onze dak gaan in Rumours :bounce: :bounce:

Maar DaniQ belde aan het begin van de week op om te melden dat ze VET door haar enkel was gegeaan :rot: en misschien niet mee zou gaan :nocheer:

Gelukkig heeft ze een goeie fysio :yes: , die haar weer redelijk gauw op de been heeft gebracht ,zodat ze tòch nog mee kon naar Speedrazor :cheer: :D

Ik bedoel : what the f*ck zoon feestje kan je toch niet missen?

Kerstgek, 14 mei 2007 21:34
Verslag van Rage online.be

beoordeling
Sfeer: 8,5 / 10

Geluid: 9 / 10

Decoratie: 9 / 10

Licht: 9 / 10

Op vrijdag 11 mei was er een feest waar ik een beetje naar uitkeek, namelijk Hardcore Darkness. Omdat de vorige editie een zeer goed feest was hoopte ik dat het deze keer weer zo goed ging worden. De locatie was weer Discotheek Carte Blanche in Weert. Dit is een prima locatie voor een feest als dit. De inkom bedroeg 10 euro en voor een drankjeton betaalde je 1.65 euro.

ICCI, 14 mei 2007 15:06
Index

Donkeyrollers live @ index 12-05-2007

Na de donkeyrollers meegemaakt te hebben op in qontrol 2006, qlimax 2006 en XQ zany 2007, hebben we toch nog de donkeys gezien en gehoord in index.

Oblivion, 13 mei 2007 20:13
Hard gaan

DaMi Gaat Hard……

Mijn verjaardag :D donderdag hebben we al slingers opgehangen
Dat was al een hele missie hahaha maar het is gelukt…
En toen was het vrijdag snel snel van me werk naar huis en douchen omkleden
En naar flaix stipt om 6 uur stond ik daar me me platen nou het feest kan beginnen
Eerst nog maar een kleine 60 ballonnen opgeblazen en op gehangen… terwijl Demon en Blade al voor een lekker muziekje zorgde….

DaMi, 12 mei 2007 16:42
Grunn gaat los

Dit was echt een onverwachte MEGA klaperrrrrrr :kwijl:

Ik zou dit weekend eigenlijk nergens meer heen gaan en es thuis blijven om gezellig met mn gezinnetje het Queens-weekend te vieren :D

Maar dit is een beetje dooie :dood: hoek ,dus veel te vieren ,Ho maar :no:

Toen DaniQ belde dat ze tòch naar "Grunn gaat los" ging,kon ik haar wel lichtelijk iets aan doen hihihihiihihi :P

Maar gelukkig heb ik een schat van een man (L) die toch thuis wilde blijven dus, kon ik mooi met mn dinnetje d.

Kerstgek, 10 mei 2007 22:57
Speedrazor

ik d8 laat ik es een verslag schrijven over dit feesie

de lokatie was goed te bereiken vanaf het station.

, 6 mei 2007 18:22
Eeeeeey mensen en mensen

hierzo maar weer eens een verslagje Ronnie Keta zoals gewent lekker optijd en niks zinnings te melden maar goed ik zal het maar weer eens doen omdat ik nu lekker de tijd er voor heb. ik zal maar eens beginnen over deze avond waarvan we met zijn allen lekker hebben kunnen genieten van de voor mij onbekende dj`s. zelf vond ik dat natuurlijk de vrouwlijke djs'Aphira eruit springen voor het laatste uurtje. http://album.partyflock.nl/8253763.

, 6 mei 2007 06:28
Zelf een evenement hostende in de buurt (LAN Party) was ik eigenlijk al te moe om naar de Bozzini te gaan voor een avondje fatsoendelijke house. Toch besloot ik om te gaan, vooral ook omdat ik een aantal maten een tijdje al niet meer had gezien en ik eigenlijk inmiddels al niet meer zonder mijn wekelijkse portie Quality House kan ;).

Moe naar binnen, benen wouden me eigenlijk niet die te lange en te stijle trap op tillen maar een Red Bulltje of 4 later begon ik weer wat energie te krijgen.

Rob-S, 6 mei 2007 04:11
Weken lang heb ik naar Bevrijdingsdag uitgekeken. de dag dat wij bevrijd werden van de Duitsers in 1945.

5 Mei 2007 om 16.54 ging de trein naar zwolle.
Fles Apfelkorn en een six-packje bier in de tas en gaan met die banaan.

The Jeweler, 6 mei 2007 01:21
zondag 29 april 2007. de dag die alles veranderde (A)

maar laat ik bij het begin beginnen!

s middags rond een uur of 12 zat die kiet al vol in oosterhout. allemaal wazige mensen die wazige spelletjes gingen doen

we begonnen met een plantenspuit, hierop volgde een tuinslang en het eindigde met bakken water die ik hoogstpersoonlijk zo van het balkon op iemand neer kwakte. er werd tussendoor het nodige gedronken. en de honger verdween als sneeuw voor de zon.

Dr. Jaspers, 4 mei 2007 14:11
Radio 538

Koninginnedag Amsterdam 2007! :woeptidoe:

Wat een weekend! :D
zaterdagnacht feestje gehad bij ruudje ( was zeer gezellig haha ;) ) kapot en brak als de neet en zoals t hoort.

F. South, 1 mei 2007 18:43
FeestDatumAuteurPublicatie
Dancetour 2007Bartaz_31 mei 2007
Demon CityKerstgek30 mei 2007
IntiemSpenker30 mei 2007
Pinkpop30 mei 2007
Club r_AW30 mei 2007
Hot kinky party30 mei 2007
Pinkpop30 mei 2007
E-FectXerenetox30 mei 2007
Dancetour 200729 mei 2007
PinkpopLars Roumen29 mei 2007
E-FectDCH29 mei 2007
Club r_AWMakewablief28 mei 2007
Club r_AW28 mei 2007
Day of the psycho's28 mei 2007
Harmony of Hardcore27 mei 2007
EmporiumDOECKUH27 mei 2007
Bassrulers27 mei 2007
Emporiumjuul27 mei 2007
A State of TranceStefanovic b)23 mei 2007
FreakendVibeIndustries22 mei 2007
A State of Trance22 mei 2007
Underground distortionKerstgek21 mei 2007
Beter kom je niet21 mei 2007
Lime's DeepBen weg hier21 mei 2007
Tiësto20 mei 2007
Hardhouse GenerationVincent01020 mei 2007
TiëstoGizmoNL20 mei 2007
TreasureBlutz²20 mei 2007
Het Gezellige Dauwtrap Festival 2007[..Jagermeister..]19 mei 2007
AutechreStriCt18 mei 2007
The Crib 2007E18 mei 2007
Schijt Aan18 mei 2007
A State of Trance18 mei 2007
BassleaderThijs-BK17 mei 2007
PandemoniumHakkende Josti16 mei 2007
Nu ReligionDé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked....15 mei 2007
EuphoriaBombing Eardrumz14 mei 2007
SpeedrazorKerstgek14 mei 2007
Hardcore DarknessICCI14 mei 2007
IndexOblivion13 mei 2007
Hard gaanDaMi12 mei 2007
Grunn gaat losKerstgek10 mei 2007
Speedrazor6 mei 2007
Hardcore feelings6 mei 2007
Saturdayzz pres. MasonRob-S6 mei 2007
Bevrijdings Festival ZwolleThe Jeweler6 mei 2007
Terrorheads against CancerDr. Jaspers4 mei 2007
Radio 538F. South1 mei 2007