Partyflock
 
Verslagen · januari 2003
­ Nederland
Hardbeat Café

Na eerst op Hardbeatz te zijn geweest gingen we weer eens door naar het altijd gezellige hardbeat cafe in rotterdam waar het toch altijd weer afwachten is wat er gaat gebeuren.

Deze avond zou als gast DJ Vince komen draaien, deze begon met zijn lekkere beat het publiek aardig los te maken wat meteen zorgde voor de geweldige sfeer.

http://www.mcexcess.net/2003/januari/hbc240103/DSC06993.

MC Excess, 26 januari 2003 23:42
Hardcore4Life

Zaterdag 25 Januari

MC Excess en Raving Knight onderweg naar Tropicana Rotterdam na een korte reis per auto komen we eraan en betreden Danceclub Tropicana waar we eerst DJ Waxweazle gaan tegenkomen in de classics area

http://www.mcexcess.net/2003/januari/h4l250103/DSC07024.jpg

Hij draaide de lekkere classics.

En natuurlijk niet te vergeten de altijd opzwepende MC Styles.
http://www.mcexcess.net/2003/januari/h4l250103/DSC07059.

MC Excess, 26 januari 2003 23:32
The Dance Factory

Dj Jean @ TDF Berlikum

De bedoeling was om helemaal niet meer uit te gaan en eens een keertje vroeg onder de wol :z. Dus ff DVD’tje gekeken en voor dat ik op bed ging nog ff mijn meel checke. Zie ik dat M@thys online is dus ff een praatje maken. We komen tot de conclusie dat we eigenlijk toch wel op stap willen want we zijn weer veel te onrustig om te slapen. Dus net voor twaalf nog ff snel douchen en richting M@thys.

, 26 januari 2003 21:37
X-Qlusive

tsja het begon al lekker had met vrienden om 21.00 afgesproken maar me pakkiej was nog niej klaar en gelukkig het pakkiej van een vriend van mij ook nog niej nou het was al weer 22.

SummerQueen, 26 januari 2003 19:06
Hardcore4Life

Plaats: Tropicana Rotterdam
Prijs: 25 Euro

Om kwart voor 8 afgesproken met 8 man (Mr Hardstyle, Party-Talos, Sylverangel, Bluebird en nog een paar) op het station van Deventer, zodat we mooi op tijd zouden zijn bij Tropicana. Rond 10 voor 10 stonden we in de rij en we moesten tot 10uur wachten tot we naar binnen mochten. Het fouilleren ging snel, de broekspijpen moesten afgerold worden, stropdasjes af. Jas ophangen ging ook lekker snel, en daar stonden we dan binnen.

Xander :bounce:, 26 januari 2003 18:28
X-Qlusive

DANA FOR PRESIDENT ! DAT IS DE NAAM VAN MIJN VERSLAG ! HAI ALL

DANA FOR PRESIDENT ! IK BEN AL EEN JAAR OF 10 DENK IK EEN GROTE FAN VAN DJ DANA. GISTER HEEFT ZE WEER EEN SUPERSET NEERGEZET OH WAT WAS HET GEZELLIG EN LEKKER.
KWAS HELAAS IN MIJN UPPIE WANT VRIENDEN VAN ME KONDEN GEEN KAARTEN KRIJGEN. IK HEB ER OOK DIK VOOR IN DE BUIDEL MOETEN TASTEN 60 EURO, MAAR BOEIEND ! NEE HOOR KHEB EN HAD HET ER GRAAG VOOR OVER.

Nickelson35, 26 januari 2003 17:39
The Bridge

Hier weer een verslag van een heerlijk avondjuh :bounce: in Duitsland!
In de planning stond dat we scott project gingen aanhoren, maar 2 dagen voordat het spektakel weer kon losbarsten in de Bridge meldde hij zich af.

Niliz, 26 januari 2003 15:55
X-Qlusive

DANA SOLO! Het jaar is nog maar net begonnen en nu al het feest van het jaar gehad!
Het ging echt TE ver gewoon! Dana kwam op,ze stond achter haar draaitafels en werd met veel vuurwerk,en harde knallen naar boven gelanceerd ! Daar hing dana,in de lucht boven de zaal,dat was echt de opkomsts van het jaar!
Toen begon madam te draaien,hele volume knop open en begon meteen vet gruwelijk te beuken daarzo!@!
7000 man en ze deden allemaal helemaal mee!

Waggel, 26 januari 2003 15:20
Apocalypse

Apocalypse

Ging er zeker weer op.
Zeker ziek feestje.
Steen goeie set van Gizmo.
We waren om 23.30 binnen met 5 min. buiten wachten.
toen we binnen waren was het nog niet zo druk.
Boven ging het wel hard, iedereen had daar wel de nodige cocaine binnen. Rond 1.00 begon het druk te worden, toen hebben we ff eeen fakkeltje ge smookt.Toen lekker wous binnen,al die andere spacende gasten eruit gastampt>>>>>DANCE TO MY BEAT! Boven ging het veel te hard,Sfeer was daar minder als onder.

Hanscore, 26 januari 2003 13:33
Mindstorm

Nou Nou. Ik zal even een verslagje schrijven. Met de vorige mindstorm nog in mijn achterhoofd (wat creative elements bijna de kop heeft gekost) ging ik toch vol goede moed naar Starlight. Daar aangekomen nog even snel wat dingen regelen en de deuren konden open. Bleek dat er iets mis was gegaan via de postkantoren, GWK en VVV etc. Maar die mensen kregen uiteraad aan de deur meteen geld terug wat ze teveel betaald hadden.

, 26 januari 2003 09:10
Hardcore4Life

zoo. ff een verslagje maken tijdens de after hiero @ my room!

aanwezig; party-odijk, JP, warezguy (wat een rielexte gast is dat toch :D)), Phoolie (die vroegtijdig naar huis ging. mietjuh! ), Dtjuh, Joycy+ Chris, Techno_boy

we waren al om 22.15 bij tropicana aangekomen zodat we niet zo heel lang in de rij hoefden te staan. we waren dus snel binnen, & t feest kon beginne :D ik weet niet meer wie dr openenden, maar het klonk al aardig hard in zaal1.

warezguy, 26 januari 2003 06:56
Traffic

nou ik had er dit keer zekers zin in, dus we kwamen aan en ik was wel eens in de melkweg geweest maar had geen idee hoe groot het was, we komen binnen en ik dacht jesus dit is ff klein. maarja we gingen ff staan en een beetje bekijken wat er allemaal was, na een half uurtje begonnen met dansen en eigenlijk daarna niet meer gestopt, rond een uurtje of 1 naar de pf meeting gegaan, waar weinig te doen was, ik had nog nooit een meeting gehad en wist niet wat ik moest doen, maarja boeiend.

thij$, 25 januari 2003 20:44
La Nuit d'Electronique

Het was eindelijk zover. Na anderhalve maand wachten op een volgende editie van La Nuit waren we er weer.

We hadden er ons echt heel erg op verheugd, maar wat zou het worden? Drum&Bass en Goa Trance.
2 Verschillende stylen in 2 area's.

Ik had de hele dag al gewerkt van 9:00 tot 21:00 na het werk direct met de trein richting Hengelo.

Mijn vrienden waren al in Hengelo en we maakte ons klaar om richting het Metropool te lopen.In de verte zagen we de poster al "La Nuit De'electronique".

, 25 januari 2003 16:28
Ceasars

Promo @ Ceasars. We zaten te twijfelen of we nou naar DemonsWorld moesten gaan of naar Ceasars maar omdat vorige keer met hardcore Revival het daar zo gezellig was moesten we daar nu wel weer een kijkjuh gaan nemen nadat hans mij op gehaalt had en we nog ff naar De Tike moesten om nog 3 luitjuhs op te halen konden we richting Steenwijk Vertrekken.

Mafkees, 25 januari 2003 14:56
La Nuit d'Electronique

La Nuit D'Electronique - Drum 'n Bass/Goa

Place: Metropool - Hengelo
Date: vrijdag 24 januari 2003
Time: 21:30 - 3.30
Damage: 3.50 Euro

Toch weer eens een feestje lekker dicht bij en met eens wat andere muziek! want in het oosten horen we alleen nog maar hardcore en hardstyle op feesten. Wat afwisseling vind ik op zijn tijd dus wel op zijn plaats.

Franzelare, 25 januari 2003 12:03
HRD NRG

hay hay mensen.
Mijn zaterdag begon heel normaal normaler dan normaal kan echt niet:vaag:
Ik vermeulen en me vriendje zouden naar de bios gaan. Maar ja zo als iedereen weet kam die dag ook de nieuwe film van eminem(sukkel) in de bios duz ging het feestje niet door.(alles was uitverkocht)nou ja toen we een maal in de auto zaten zij me vriendje dat we wel naar de bobs konden gaan, nou ja dat was wel een goed idd.

partymuisje :woepwoep:, 21 januari 2003 16:29
I Love Hardstyle

Mensen allemaal vet bedankt vooral namens onze zieke peter.
Tevens wil de hele crew jullie bedanken voor een geweldige avond.
En zekers voor herhaling vatbaar.

Volgende keer nieuwe lokatie beter geluid en nog meer partyflockers ;-)

Tegen 9 uur waren wij aanwezig in het pand, boeltje een beetje opbouwen en alles nachecken.
Maandag avond zijn wij in de 7e geweest en hebben alles gechecked alles was ok.

DJP, 20 januari 2003 20:40
Qlubtempo #14

Dit keer, na alle verslagen even doorgenomen te hebben, geef ik jullie een andere visie van mijn belevingen tijdens QT #14

Club Tempo #14 - Hemkade 18 januari 2003

Afgelopen zaterdag was het dan weer zover. We zouden met een select groepje afreizen naar Zaandam. De reden was dat we al een aantal weken niet meer naar een hardstyle feest waren geweest en dan moet je echt naar QT gaan.

, 20 januari 2003 06:18
Oxygene

ff een verslagie. 't was een beetjeh een sprong in t diepeh, maar bleek ckers geen gewaagde sprong :d.

maar goed,. als vrienden en begeleiders van dj/mc hardness, gingen we goed gemutst met z'n 5'en richting haarlem naar het patronaat,. naar aangekomen te zijn (ineenkeer gewoon :d) moes mario(hardness) ff bellen waar die naar binnen kon, de artiesten ingang de mazzelaar, de rest had houteh bek en moes gewoon via de reguliereh entreej naar binnen :s.

, 19 januari 2003 23:23
Qlubtempo #14

voor mij 1e keer hemkade. het zag er dus egwel gelikt uit! wel een beetje zoon grote vakantie in spanje dicoow idee. helaas ook met dat publiek

veel kroegvolk te mooie meiden u weet wel wat ik bedoel alibaba's die je chick probeerden te fixxen
en agressieve anabolen billys die me gingen duwen en later iemand beukten. naja tot 3 uur vond ik het maar matig. ik was ook ziek van gerbens joint+taart en rosbief.

kalluf!, 19 januari 2003 20:23
Qlubtempo #14

Het was alweer een tijdje geleden dat we met de vaste maten naar een feest zijn geweest! Thunderdome a decade was het laatste! Dus we dachten van nou we moeten het eigenlijk nog een keertje overdoen, dus toen hebben we besloten om naar QT#14 te gaan. we vertrokken 4 over 10 vanuit voorhout naar zaandam! De reis was erg lache! al dat slapgeouwehoer heerlijk. ik had het al naar me zin en het feest moest nog beginnen voor ons.

CHEDDAR, 19 januari 2003 18:38
HRD NRG

Gister naar de Kade geweest in de partystad van Nederland, Zaandam.
Ik was er nog nooit eerder geweest en om er te komen was voor ons natuurlijk een hele klus :D
Anyhow eindelijk kwamen we ergens waar we mooi de auto kwijt konden en op het punt waren om te vragen waar de freakin' kade nou was, toen pas deden we onze ogen echt goed open en vlak voor onze neus scheen een blauw verlichte neon logo van de Kade! :P Ok hier is het dus.

Klen, 19 januari 2003 16:29
The Wall

Ik ben vanavond met Yasmina, sven(mn vriendje) en nog een aantal maten naar De Wall geweest in Belgie.
Was er zelf nog nooit geweest en stelde me er dan ook niet zoveel bij voor. (kan het ook niet tegenvallen)
Eenmaal binnen moest Yasmina haar slobsokken onder haar knieen vouwen en ik mijn broeksijpen omlaag doen. streng deurbeleid voor een tent waar alleen maar gabbers komen.

, 19 januari 2003 10:19
I Love Hardstyle

I Love Hardstyle

Place: Zevende Hemel - Enschede
Date: vrijdag 17 januari 2003
Time: 22.00 - 4.00
Damage: 7 Euro

Oke dit zou een thuiswedstrijd worden! Eindelijk weer eens een feest in enschede! Ik had de keus uit Kai Tracid Birthday Rave in Herford en I Love Hardstyle in Enschede dus dan maar naar Enschede want er is zelden een feest zo dicht bij voor mij! (alleen de atak dan die is dichterbij!)

Dus om 22.

Franzelare, 18 januari 2003 14:29
The Bridge

eeuuuhhh sja. zal maar bij t begin beginnen he? tegen 10 uur zijn we (ondergetekende en 2 vrienden) maar eerst s ff naar Groningen gegaan om ons zelf te voorzien van enkele alcoholische versnaperingen :bier: en wat medicijnen :xtc: voor als de alcohol z'n werk heeft gedaan! toen allereerst maar s op naar de bridge! tegen 1 uur waren we binnen en t was niet echt druk (spreek uit: ECHT NIET ! )
maar Bobby V.

, 13 januari 2003 12:09
Hard Rotation

Zoals altijd hebben we afgesproken bij de Texaco, onze vast basis in Hengelo. Ik moest thuis ff w8en op HiNZY, en daarna ff Natz ophalen van een verjaardag. Damn, DNS tijd weer, ben weer eens een kwartier te laat. :D:D Ach, eenmaal bij de Texaco was de EastSide al flink aanwezig. VinylJunk, Rudeboy, Kokka, Yojo, John-Do, SoSSA, etc. Heel wat gastuh. Eenmaal opweg een sanitaire pitstop op de P! Biertank pauze ;)
In Osnabruck kwamen we JAWS en DIGIgirl tegen, we waren ernu bijna.

Duustere DNS, 13 januari 2003 11:17
Birdland

na aandringen van Da Peanut hier mijn eerste verslagje.
om 11 uur ongeveer besloten we (ik, Da Peanut, Credo, Fruitdruifje Rood) maar ergens te gaan hakkuh aangezien Da pEanut zn verjaardag vierde.

toen we aankwamen bij birdland en de auto wouden gaan parkeren besloten we toch maar nie naar binnen te gaan omdat het kaalheidsgehalte best wel erg hoor was.

Spekkoek, 12 januari 2003 23:55
Mayhem

Mayhem - Club hell

Place: Luxor Plaza (Deventer)
Date: vrijdag 10 januari 2003
Time: 22.00 - 05.00
Damage: 15 Euro

Het was echt jaren geleden dat ik voor het laatst in Deventer uit was geweest (denk 95) Maar ik ging dus maar weer eens daar kijken want club heel ga een feestje in Luxor plaza.

Franzelare, 12 januari 2003 15:33
Worldcenter Kleve

wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeew wat een nacht zeg. :d

eerst was het totaal niet druk. maar rond een uur of 1 begon dumonde te draaien. die maakte er al een aardig feesie van:d :bounce: later kwam don diablo. zoow die maakte er ook ff wat van:d. fijntjes door de hele zaal rondgestuiterd. :bounce: want dat viel toch nie op want volgens mij stond iedereen stak als een paal:d. op het einde fkes gezocht naar de fotograaf. en een paar pictures laten maken :d hoop dat ze nice zijn geworden.

, 12 januari 2003 15:27
The Afterparty

VAN FEESTJE NAAR FEESTJE, MAAR DIT FEESTJE WAS ECHTER ZEER DE MOEITE WAARD.
BIJ DEZE KAN IK IEDEREEN,DIE IN DE BUURT VAN COEVORDEN GAAT STAPPEN,AANBEVELEN HIER EENS EEN AFTERPARTY TE BEZOEKEN. WE KWAMEN ALS EERSTE AAN EN DAN IS ER EIGENLIJK NOG NIET VAN EEN SFEERTJE TE SPREKEN. ECHTER DE DJ's van C-TOWN MOET IK EEN GROOT COMPLIMENT GEVEN. NET ZOALS DIE ONTZETTENDE LEKKERE MEIDEN UIT. wist ik het maar.

1 to the 2, 7 januari 2003 18:46
Beachbob

:BOUNCE: BEACHBOB :BOUNCE:

;) Hee lezers (Y) ! Ik ging uit MULTIGROOVE vandaan door na deze after na de lekkere douche en nieuwe schone kleertjes te hebben aangedaan:P

Ik vond 't echt een super gezellig feest en ik heb er een hoop pf mensen (toppertjes(Y)) leren kennen!

Vienna Du Quartier, 6 januari 2003 17:18
The Bridge

Hier maar weer eens een verslagje van een leuk nachtje :bounce: in Duitsland.

OM een uur of 1 vertrokken wij vanuit de plaatstelijke discotheek richting Meppen om daar Zenith te gaan bewonderen.

Niliz, 5 januari 2003 17:38
New Years Eve

Ministry of sound @ The Millenium Dome

Afgelopen dinsdag was het eindelijk zover, dit jaar was ik van plan om het nieuwe jaar spectaculair in te luiden en dat wilde ik doen in Londen.

Oracle, 5 januari 2003 15:21
Hard Bass

Gelukkig nieuwjaar allemaal!

Toch maar nog effe een verslagje van HardBass schrijven.

Gekke Richard werd achtien dus moesten Mofskio en ik een vette party uitzoeken voor zijn verjaardag. Uiteindelijk hadden we HardBass uitgekozen omdat dat in ons budget lag en het dichtbij was.

Om half 11 vertrokken we uit Den Haag en kwamen om 23:00 aan in Rotterdam. Daar hadden we een beetje rondgelopen en uiteindelijk een bankje opgezocht om te chillen en om 24:00 naar het vuurwerk te kijken.

Bazzhuntahh DH, 4 januari 2003 00:47
Qontact

Qontact NYE

Heineken Music Hall, Amsterdam

7000 toegangsbewijzen en allemaal uitverkocht!

http://members.lycos.nl/dapartypics/tmp/Qontact-Logo.jpg

Voordat je het in de gaten had was het alweer de laatste dag van het jaar. oudjaarsdag, maar nog belangrijker Oud & Nieuw zou die nacht plaatsvinden. Het spektakel van het jaar voor de meeste mensen.

Vu, 4 januari 2003 00:20
Qontact

Eindelijk was het dan zover. Time 2 make Qontact. 31 december 2002.

Deze keer hadden wij ons x-tra niet verheugt om te gaan feesten, omdat Impulz organisatorisch zo gigantisch was tegen gevallen. WE hadden zo iets van, we gaan naar een KUTfeest,zodat het alleen maar beter kon worden. En ik moet zeggen uiteindelijk was het een GEWELDIG feest.

patriot1974, 3 januari 2003 15:46
Awakenings

hee mensen even een verslagje over Awakenings. moet gewoon even mijn "ei" kwijt. oudjaardag begon vroeg voor mij! ik moest nog even voor 12ve m'n nieuw OV ophalen want die zou ik de dagen daarna wel nodig hebben. nadat ik m'n nieuw OV had, ben ik met een vriend naar Naarden-Bussum gereden om nog iemand anders optehalen, daar zijn we op de trein gestapt naar onze hoofdstad.

Nelles, 3 januari 2003 01:35
Awakenings

Flamingo's hebben bijzonder lange poten en een bijzonder lange hals. Het zijn echte voedselspecialisten die met een bijzonder filtermechanisme in hun snavel klein voedsel uit het water weten te filteren. Zij leven veelal rond zoutmeren, waar zij vaak het rijk alleen hebben. Het voedsel van flamingo's verschilt van soort tot soort. Grotere flamingo's eten meestal kreeftachtigen, schelpdieren en wormen terwijl de kleinere flamingo's vooral microscopisch kleine algen eten.

dcdn, 2 januari 2003 22:46
Awakenings

allereerst iedereen die dit gaat lezen een heel gezond en gelukkig 2003 toegewenst! nou daar komt mijn verslag. we gingen rond kwart over 7 met de trein richting adam centraal.
we zijn toen nog ff naar de mac geweest om ff de maagjes te vullen.

na de heerlijke maaltijd zijn we richting de pond gelopen. heel eritand want er stond nergens aan gegeven waar we op moesten stappen.

thij$, 2 januari 2003 14:58
Awakenings

Allereerst iedereen een happy new year toegewenst en moge 2003 nog knallender zijn dan het vorige jaar al was.

Nu komen mijn belevenissen van de laatste dag en van de eerste dag.
Zoals elk jaar was ik om 0.00 thuis bij mn ouders met wat familie en met mn meissie en haar vriendinnetje. 2 andere meiden zouden met de taxi uit Amstelveen rond 0.30 vertrekken richting ons. En zo zouden we dan rond 1en richting A'dam Noord gaan.
Om 22.30 ging de eerste champagne fles open.

NickieNonstop | XT3Radio, 2 januari 2003 08:27
Qontact

Mensen mensen mensen toch,

Wat was het weer een feest. Ik bedoel, ik heb er dan al 31 meegemaakt, maar dit O & N sloeg alles en had een hele speciale wending. Weken keek ik al uit naar Qontact. Mijn eerste FEEST tijdens O & N. De hele dinsdag zat ik al af te tellen en kon er zelfs niet van slapen. In mijn slaap liep ik al de hele nacht in de HMH. Eindelijk was het dan zover.

Lady ANt was al om 18.15 uur in Almere geariveerd en Robster kwam een uurtje later.

, 2 januari 2003 05:55
Multigroove

Iedereen schrijft hier volgens mij verslagen omdat hij (of zij) even zijn (of haar) ei kwijt moet omdat hij of zij zo heerlijk uit zn dakkie is gegaan.

Nou wil ik eigenlijk ook even mijn ei kwijt, maar eigenlijk meer omdat ik Multigroove een beetje tegen vond vallen. Ik zie mensen nu al vreemd opkijken dus ik zal het even toelichten.

, 1 januari 2003 22:46
OldSchoolMadness

Nou, het was weer es een geslaagde osm, zoals gewoonlijk.
We kwamen om 1.15 binnen en er waren al aardig wat mensen. Eerst natuulk iedereen gelukkig nieuwjaar wensen en daarna meteen maar weer es het zaaltje in om te gaan beuken. Heb eigenlijk geen idee wie er nu wanneer heeft gedraaid :S, maar ja. de muziek was goed te doen dit keer. Vooral "prednison attack" sloeg goed aan bij iedereen, net als "je moet je muil houwe".

, 1 januari 2003 17:10
Awakenings

Awakenings Oud en Nieuw

Daar zat ik dan in de trein met m'n vriendin, alleen ons tweetjes en net vertrokken vanuit Rotterdam. M'n andere vrienden hadden een trein eerder gepakt omdat wij niet op tijd konden zijn. Blijkt later dat we toch op hetzelfde moment arriveren in Amsterdam. Ra ra ra, hoe kan dat? NS natuurlijk! %)

Anyway, daar waren ze dus en gingen we met z'n allen ff de drukte in in A'dam. Een paar van ons had nog honger dus ff langs de Mac geweest.

, 1 januari 2003 16:15
Multigroove

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus sed turpis lectus, vitae sollicitudin leo. Vivamus sed nisl eu magna ultricies feugiat. Vivamus vel lacus sit amet purus rutrum imperdiet sed in ante. Praesent egestas velit ac mi elementum lacinia. Maecenas sit amet viverra diam. Maecenas vitae leo tellus. Cras dictum arcu ut dolor aliquam et accumsan odio hendrerit. Phasellus at quam libero. Sed porta turpis eget nisi ultrices blandit.

Erwin, 1 januari 2003 16:00
Multigroove

O o o :kwijl: :kwijl: :kwijl: wat een lekker feessie was het toch, dacht eerst dit wordt een multigroove waarvan er 13 in een dozijn zijn, maar nee deze is anders dan anders misschien ook omdat alles nu in mijn ogen perfect geregeld was, wc's waren goed en omdat er gewoon tot 08:00 werd geknald tot het einde.

Sebastiaan™, 1 januari 2003 15:57
Awakenings

Dit was me het oudjaarsfeestje wel :bounce: :bounce: :bounce:

Ga toch maar ff een verslagje typen, van dit grandioze feest

Om half zeven waren we al in A`dam omdat we drukte in de treinen wouden vermijden, dus toen hebben we eerst gegeten bij de Mac Donalds en later zijn we wat gaan drinken in een kroegje, want het was veels te koud om buiten te lopen brrrrrrrrr.

We liepen om 8uur richting de pier, met de gedachte om half 9 vertrekt de 1e pond. Niet dus die vertrok pas 9uur.

Fritzsie, 1 januari 2003 14:54
Awakenings

Zoooooooo dan, laat ik dan maar de eerste zijn met een verslag. om 9 uur kwam ik op de pier aan waarvandaan de pont zou vertrekken naar ´t NDSM. nou. dat schot dus voor geen reet op. uiteindelijk was ik pas om 10:30 ofzo bij ´t NDSM. Eenmaal binnengekomen weer 20 minuten in de rij gestaan voor de garderobe. dit was echt waardeloos geregeld allemaal!

Bart Skills draaide wel lekker, gewoon lekker opwarmend werk, maar het geluid stond weer bedroevend zacht.

, 1 januari 2003 12:41
Raving Nightmare

Ehm jah, waar zal ik beginnen? Bij het begin dan maar: ik liet me om een uur of zeven droppen bij station Eindhoven, alwaar ik mijn reis/feestgenootjes uit Tilburg zou ontmoeten. De heenweg was tot de overstap in Sittard niet echt spectaculair, ik zat in ieder geval nog niet op mijn praatstoel/praatbank. Toen vanaf Sittard de stoptrein naar Maastricht.

, 1 januari 2003 12:40
Raving Nightmare

Een leuk feessie om het jaar mee af te sluiten, alleen wel ver rijden, maar je moet er wat voor over hebben. Tegen 20:00 vertrokken en ongeveer 3 uur later waren we in Maastricht. Wat meteen al opviel was dat er een grote rij die voor de deur stond. Alles ging ook lekker traag waardoor ik helemaal niet in de gaten had eigenlijk dat het 12 uur was. Best wel jammer. Nu stond ik consumptiemuntjes te halen. Vorig jaar met Rebound stond ik bij de Garderobe.

Remco, 1 januari 2003 11:52
FeestDatumAuteurPublicatie
Hardbeat CaféMC Excess26 jan 2003
Hardcore4LifeMC Excess26 jan 2003
The Dance Factory26 jan 2003
X-QlusiveSummerQueen26 jan 2003
Hardcore4LifeXander :bounce:26 jan 2003
X-QlusiveNickelson3526 jan 2003
The BridgeNiliz26 jan 2003
X-QlusiveWaggel26 jan 2003
ApocalypseHanscore26 jan 2003
Mindstorm26 jan 2003
Hardcore4Lifewarezguy26 jan 2003
Trafficthij$25 jan 2003
La Nuit d'Electronique25 jan 2003
CeasarsMafkees25 jan 2003
La Nuit d'ElectroniqueFranzelare25 jan 2003
HRD NRGpartymuisje :woepwoep:21 jan 2003
I Love HardstyleDJP20 jan 2003
Qlubtempo #1420 jan 2003
Oxygene19 jan 2003
Qlubtempo #14kalluf!19 jan 2003
Qlubtempo #14CHEDDAR19 jan 2003
HRD NRGKlen19 jan 2003
The Wall19 jan 2003
I Love HardstyleFranzelare18 jan 2003
The Bridge13 jan 2003
Hard RotationDuustere DNS13 jan 2003
BirdlandSpekkoek12 jan 2003
MayhemFranzelare12 jan 2003
Worldcenter Kleve12 jan 2003
The Afterparty1 to the 27 jan 2003
BeachbobVienna Du Quartier6 jan 2003
The BridgeNiliz5 jan 2003
New Years EveOracle5 jan 2003
Hard BassBazzhuntahh DH4 jan 2003
QontactVu4 jan 2003
Qontactpatriot19743 jan 2003
AwakeningsNelles3 jan 2003
Awakeningsdcdn2 jan 2003
Awakeningsthij$2 jan 2003
AwakeningsNickieNonstop | XT3Radio2 jan 2003
Qontact2 jan 2003
Multigroove1 jan 2003
OldSchoolMadness1 jan 2003
Awakenings1 jan 2003
MultigrooveErwin1 jan 2003
MultigrooveSebastiaan™1 jan 2003
AwakeningsFritzsie1 jan 2003
Awakenings1 jan 2003
Raving Nightmare1 jan 2003
Raving NightmareRemco1 jan 2003