Partyflock
 

Verslag van Morning Mission Marathon, 27 maart 2010

anoniem gepubliceerd op
Morning Mission Marathon
29 maart 2010
FeestMorning Mission Marathon · 8 years Anniversary
Datumzaterdag 27 maart 2010
LocatieOrganza Site
Het was dan eindelijk zover…het feest der feesten, dit 8 jarig bestaan van de Morning Mission, zou ik bijna willen zeggen want wat is er weer run geweest om zo’n wel begeerde entree ticket voor deze Morning Mission Marathon 8 years anniversari…. Het was het gesprek van de dag op het internet! Elke dag tientallen party gangers die bijna een smeekbede deden om aan kaartjes te komen en er veel voor over hadden om ze bijvoorbeeld op te halen waar dan ook in het land! Dan wel voor henzelf of voor andere party peepz die geen partyflock profiel hebben maar warm gemaakt waren voor dit super feest. Met verbazing heb ik dat natuurlijk op de voet gevolgd, net als heel veel meer flockers met mij, denk ik. Ik zag gelukkig ook dat er toch een boel feestneusjes super blij werden gemaakt met een dergelijk kaartje omdat de verkopers meestal door onverwachte omstandigheden plots niet mee konden feesten en zij dan met enigszins bloedend hartje hun tickets te koop hadden aangeboden. Binnen ’n uur soms stond er al bij het verkoop berichtje: VERKOCHT! Echt ongelofelijk populair blijkt dit feest te zijn in partyland…en terecht vind ik want ook ik ben een super fan van de Organza in het algemeen én natuurlijk van de Morning Mission…wie niet zou ik bijna zeggen! Het blijft voor mij “The place to be for the best after party” in ieder geval. Dus was ik verstandig geweest en had dat kaartje al een tijdje “in the pocket”. Ik had dit namelijk al een beetje zien aankomen omdat de laatste maanden bijna elk feest in de Organza razend snel uitverkocht is.

misschien een tipje om wat vooruit te kijken in de Organza agenda?*

Het feest begon om 22.00 uur dus dan wil ik er ook zijn om 22.00 uur want ik wil natuurlijk niets missen van dit spetterende feest. Precies op tijd…rond 21.10 ongeveer was het geloof ik, vertrok ik vanuit Almere-city richting het feestgedruis. Het is ‘n kleine 40 minuten rijden vanuit de polder naar Breukelen en ik rij nou eenmaal heel consequent alleen de toegestane snelheid dus was het wel hoog tijd. Met een tas vol met van alles en nog wat vertrok ik met een goed humeur natuurlijk naar mijn favo cluppie en ik had er mega zin in! Ik had nog niet het juiste outfitje aan want zoals elk meisje ongetwijfeld vaker zegt dan ze wil toegeven (ja ja ja…ik ook) vond ik dat ik NIETS had om aan trekken! Maar dan heb ik super lieve vriendin die direct spontaan zegt: je mag wel wat van mij lenen? Dé redder in nood was deze lieverd dus! Héél handig als je dan ook dezelfde maat hebt! Mijn twee vriendinnetjes zaten…als 1ste feestneusjes…helemaal vooraan op het parkeer terrein in hun auto op mij te wachten! Zij waren dus vlotter dan ik maar ook ik was ruim op tijd want ik stond als nummer 6 in de rij geparkeerde auto’s…hahaha….zo vroeg was ik er volgens mij nooit aangekomen. Het outfitje wat ik zo graag aanwilde ben ik toen…héél soepeltjes en behendig gaan aantrekken op de voorstoel van haar auto! Nou dát was ook een hele belevenis op zich want enige lenigheid was wel nodig om eerst mijn kleren uit te trekken en dan een ander minirokje en topje weer aan te trekken én netjes op z’n plek te krijgen,hoor! Maar super lachwekkend was het wel….ook voor de andere feestgangers die dit tafereel op een afstandje helemaal hebben gevolgd. Want op den duur ben ik maar buiten de auto gaan staan om de ritsen enzovoort dicht te doen want dat lukte toch echt niet zittend in de auto. Na 10 minuutjes “worstelen” met mn kleding uit en aantrekken was het alleen nog de andere spulletjes bij elkaar zoeken en snel naar binnen!



Omdat we zo heerlijk vroeg waren konden we zo doorlopen. Bij de kassa kregen we een heerlijke cd gemixt door Ramon Rev als presentje van de Organza! Een TOP cd’tje weet ik nu…thx Organza, deze kan weer heerlijk bij mijn hele verzameling Organza muziek!
Ik had nog een kaartje beloofd aan lief feestneusje die op het laatste moment besloot toch te gaan feesten (en ik kreeg heel toevallig op de valreep een kaartje van iemand die dus op het laatste moment besloot iets anders te gaan doen) en hij stond mij al op te wachten bij de deur! Helemaal blij was hij met dat fel begeerde kaartje…nou dan ben ik ook blij dat ik hem zo happy heb kunnen maken. Niets is leuker om anderen blij te maken vind ik…dat kleurt je dag!

Ik had voor John en Anjo een persoonlijk presentje mee gebracht en een kaartje met een persoonlijk krabbeltje van mij. Ik heb het altijd zo naar m’n zin in de Organza en vond dit 8 jarig bestaan wel een klein kadootje waard. Wij allemaal, de fans van de Organza en Morning Mission, hadden al een paar weken al de gelegenheid om een donatie te doen voor een verrassingskado voor John en Anjo in een speciale ton of konden geld storten op een speciale rekening die Sabrina, hun dochter, had geopend. Daar werd zeker gehoor aan gegeven want het totale bedrag is maar liefst 500 euro geworden. Dit geld werd later op de avond symbolisch overhandigd d.m.v. een tegoedbon als mooie flyer voor ‘n nieuw hangbord voor buiten. Dit alles werd bij de garderobe gedaan omdat John en Anjo er beslist niet van houden om in de spotlights te staan dus was dit de beste oplossing wist Sabrina. Het was even wachten op een momentje dat ze alle twee bij elkaar in de buurt stonden bij de garderobe want anders was het effect weg. Op dat bepaalde moment werden er een paar zeer trouwe Organza bezoekers opgetrommeld en met z’n alle hebben natuurlijk gezongen voor deze toppers en werd de tegoed-bon-flyer overhandigd met een grote kaart waar alle Organza bezoekers die daar behoefte aan hadden iets liefs, leuks of grappigs op geschreven hadden. Bijna sprakeloos en zeker ook ontroerd door dit mooie gebaar namen John en Anjo deze presentjes in ontvangst en vonden de het helemaal geweldig natuurlijk. Dit hadden ze nooit verwacht en dit keer wisten ze écht nergens van. Dat is mooi…want dat was ook de bedoeling! Het is jullie van harte gegund,lieve John en Anjo!

Wat mij als 1ste opviel bij binnenkomst was de prachtige decoratie. Ik heb echt bijna ademloos rond gekeken want er was zoveel te zien binnen! Er waren allemaal zitjes gemaakt die allemaal op zich staande knusse huiskamertjes leken met alles erop en eraan. Bankjes, tafeltjes, schildrijtjes aan de muur, sfeerverlichtingen, plantjes en allerlei tierelantijntjes die een huiskamertje gezellig maakt. Overal kleurrijke bloemetjes, vlindertjes, lampionnnetjes en ballonnetjes ook geloof ik met de hand vastgemaakt….Zo ontzettend mooi gedaan allemaal door Marleny en Daniël. Wat een werk is dat geweest, zeg, want aan elk detail was gedacht! Mijn complimenten hoor…zoiets moois heb ik nog nooit gezien als deco op een feest. Ook de binnentuin cq rokersruimte was prachtig…dezelfde opzet als binnen met kleine huiskamertjes en met zelfs aan het einde van de binnentuin een regengordijn waar je de dj’s geprojecteerd kon zien. Dat gaf een heel apart en prachtig effect. Ook de verlichting en lazer stralen steeds binnen en buiten…ook helemaal geweldig gewoon. Nee echt hoor….ik overdrijf niet want in de waarderingen is het overal te lezen dat de prachtige deco zo opgevallen is. Dus nogmaals ‘n dikke pluim voor jullie Marleny en Daniël….jullie zijn ware kunstenaars!

De line-up voor dit spetterende feest zag erg natuurlijk ook geweldig uit. Alles was gewoon geweldig lijkt wel….en dit zeg ik niet alleen want dit heb ik van zoveel andere party peepz ook heel de avond gehoord. De allerbeste dj’s waren gevraagd te komen draaien en zij hebben allemaal een super zalige set weggegeven aan ons party gangers. Het was gewoon vaak zo moeilijk kiezen waar ik wilde blijven staan dansen want ik vond het vaak genoeg zowel binnen als buiten zo heerlijk om te zijn! Het was dus met recht fijn heen en weren voor me om mijn enthousiasme te laten zien aan de dj….hahaha…ik had godzijdankjewel eens geen hoge hakken aan maar lekkere stoere boots dus ging dat prima! Het was een beetje wennen voor sommige…mij op stoere boots te zien onder een minirokje i.p.v. hoge hakjes maar ja…that’s me to sometimes…! Went vanzelf wel of niet dat is ook oké….ja toch? Ik ga maar niet elke dj persoonlijk bespreken hier want dan ben ik weer ‘n aantal A4’tjes verder en dan word mijn report te langdradig en saai misschien…en dat gaat me lezers kosten dan,haha! Omdat deze marathon natuurlijk van zaterdagavond 22.00 uur tot zondagmiddag 14.00 uur ging duren waren een boel dj’s gevraagd om hun kunsten te laten horen en tonen achter de dj booth dus dan zou ik van 17 TOP dj’s natuurlijk een stukje moeten gaan schrijven. En dat zijn heel letters,hoor! Zoals ik al zei…het zijn allemaal TOP dj’s die met zorg zijn uitgezocht en gevraagd en het is een feit dat ze allemaal helemaal lekker gedraaid hebben ieder met zijn eigen stijl en enthousiasme. Het was heel het feest zowel binnen als buiten lekker druk met dansende feestneusjes die het allemaal super naar de zin hadden dus die dansvloer bleef gezellig gevuld. Het was gelukkig niet afgeladen druk, trouwens! Het was (al maanden voordat het feest uiteindelijk begon) uitverkocht feest maar het voelde niet als overvol zeg maar! En dat is een heerlijk gevoel moet ik zeggen want als haringen in een ton te moeten feesten trekt niemand en is super onveilig ook! Je moet er niet aan denken als er paniek uitbreekt dan. Iedereen zijn of haar veiligheid staat ten aller- tijde voor op en zo voelde dat ook op dit feest. Er was genoeg ruimte om je te bewegen of een slokje van je drankje te nemen zonder dat je telkens omver werd gelopen of je glas al leeg gestoten is voordat je weer op je plekje van de dansvloer bent en je zelf geen slokje hebt kunnen proeven. Helemaal goed gedaan dus…. Toch wil ik graag een paar woordjes over een paar favoriete dj’s vertellen die mij in ieder geval extra zijn opgevallen op dit super feest. Zoals iedereen heb ik die ook…! Ik heb bijvoorbeeld ontzettend genoten van dj Brasco…die zo zalig in de binnentuin stond te draaien aan het begin van de avond! Zijn sounds zijn écht zalig enne ik kijk er ook graag naar als hij vol enthousiasme zijn kunsten laat zien als hij zo spontaan contact maakt met zijn publiek! Je was super bezig Gabriël…ik heb van je draaikunsten genoten en het was erg leuk even in het eggie met je te kletsen en je blauwe oogjes nu van dichtbij te zien, hahaha! Volgende keer niet zo vroeg naar huis gaan hoor en natuurlijk je meisje meenemen….

Dj Dazzle oftewel…Martijn…hij kreeg het natuurlijk zoals gewoonlijk weer voor elkaar dat de dansvloer helemaal gevuld bleef want wat kan je draaien, kanjer! Helemaal lekker weer…ik herken altijd meteen jouw sounds en helemaal geweldig dat je nu ook zo af en toe ook het “stevigere werk” liet horen…zoals je had beloofd aan mij! Mijn vriendinnetjes en ik hebben zijn zalig uit ons dakkie gegaan voor je booth…zoals je hebt gezien natuurlijk! Na je set hebben we eindelijk die foto samen met jou kunnen laten maken door Meinte voor boven me bed…haha! Na Dazzle volgde nóg 3 toppertjes uit mijn lijstje namelijk Ed Mission , Frenckel en Ko-c off course. Wat hebben jullie weer onwijs staan knallen zeg….de spetters vlogen er weer af en wat waren jullie weer “lekker gek” aan het doen! Ik genoot weer van elke klank die jullie naar de boxen stuurde en vervolgens de zaal in knalde….top top top!

In de binnentuin stonden zo’n beetje tegelijkertijd met Ed, Frank en Koos twee andere toppertjes te draaien en dat waren Justin Controle en daarna Mitch B…! Voor mij ook 2 dj’s die ook telkens weer alle feestneusjes uit hun dakkie kunnen laten gaan! Mij in ieder geval zeker wel want wat heb ik weer genoten van jullie, kanjers! Zo heerlijk om voor jullie booth te dansen en contact maken met jullie….daar geniet ik elke keer weer van en jullie volgens mij ook,haha! Maar omdat die 2 andere favorietjes binnen aan het knallen waren was het toch een beetje heen en weer stuiteren voor me…want iets missen staat niet in mijn woordenboekie hoor! Dat heen en weren ging prima…géén last van de voetjes want geen hakjes dit keer aan he,haha!

Dus conclusie: dit was voor mij en ook voor alle feestneusjes die aanwezig waren zeker een TOP feest geworden voor in de boekjes. Inclusief de Morning Mission die naadloos aansloot op het zaterdagavond feest. Ook daar bleef het lang vol op de dansvloer. Maar weinig party gangers zijn eerder weggegaan….logisch natuurlijk want de dj’s bleven zalig draaien en de sfeer bleef optimaal. Het was het hele feest super gezellig en ook trouwens tóch 1 uurtje langer feesten want John had beloofd dat de horloges pas ná de laatste dj die het feestgedruis mocht afsluiten vooruit gezet hoefde te worden Want de zomertijd ging precies dit weekend in natuurlijk! Klasse John….dat werd zeer gewaardeerd!

Ik zelf ben rond 11.30 uur ongeveer naar huis gegaan, ik vond het welletjes zo om die tijd. Mijn dochter kwam later in de middag weer thuis (om 17.30/18.00 uur kon ik haar uiteindelijk halen smsde ze mij braaf) dus wilde ik zeker op tijd thuis zijn voor haar. Ik ben heel tevreden en met een warm hartje weer naar de polder gereden. En genoot heerlijk na van dit geweldige feest in the place to be for the best after party…. de Organza! Ga zo door John en Anjo….dit feest in écht onvergetelijk geweldig leuk geweest zowel voor jullie denk ik als voor ons feestneusjes….

Tot de volgende keer met een leuk party report van ander leuk feestje!

Lieve party groetjes (en een dikke zoen voor John en Anjo)
Little star
Patricia!
-XxX-

5 opmerkingen

Geweldig verslag weer zoals je het altijd meemaakt en met bijna alles wat je schrijft zijn wij het eens.

MET ANDERE WOORDEN "ORGANZA RULES" The only place for your sunday morning
 
Ik zat al te wachten op dit verslag hahaha zo heb ik het toch een beetje meegemaakt ;-)
Hier idem dito.Ik heb het precies zo meegemaakt als jij.
Las bij de vorige opmerkingen dat het iemand was opgevallen dat er veel nieuwe mensen de weg naar Organza hadden gevonden.Maar er waren er juist veel aanwezig die juist Organza bezochten het eerste uur.
Ik kan me ook nog goed herinneren dat Organza ging starten met de Morning Mission.Na 8 jaar is het nog steeds een top tent.
Wij hebben een paar jaar pauze genomen maar zullen nu toch weer regelmatig gaan. Al is het niet meer iedere week zoals vroeger :D
Bij deze John en Anjo ook nog hartstikke bedankt
Wat een super leuk verslag en wat vertel je het zo grappig! :-) Dat is wel aan jou besteed verslagen.. Moet je echt mee door gaan.. Je verteld het ook zo lekker spontaan daar hou ik wel van.. Enne thanx voor de complimenten :d Super LIEF! Hopelijk tot snel weer eens.

Enne John en Anjo nogmaals gefeliciteerd!
 
Zoooooo leuk om jullie reacties te lezen hier onder mijn verslag :D er word zelfs gewacht op mijn schrijven lees ik...poeh,word daar wel een beetje verlegen en zelfs een beetje stil van hoor!:bloos: En mij stil krijgen...hahahaha....nou dat is een hélé kunst want er blijft maar geluid uit mijn mond komen!! :lol:

Het is telkens met heel veel plezier gedaan en ik schrijf alle verslagen gewoon omdat IK het leuk vind, op mijn eigen(wijze) manier en er is eigenlijk niemand die dat van mij verlangd,verwacht of vraagt...that's me!!:P Lieve oprechte reacties zoals hierboven....TOP...dat is voor mij al beloning genoeg!! Dit kleurt mijn dag...als een zonnetje aan de hemel! :)

Ik deel graag mijn plezier en de gezelligheid die ik beleef op de feestjes en in het speciaal dit feest want mijn hartje ligt toch écht wel een beetje in de Organza bij John en Anjo...al een boel jaartjes en dat zal zéker zo blijven ook...!(F)(K)