Partyflock
 

Verslag van Try before you die, 14 maart 2008

door , gepubliceerd op
Try before you die
13 januari 2008
FeestTry before you die · Code black
Datumvrijdag 14 maart 2008
LocatieTime Out Site


Code One: Hardstyle.
Charly Lownoise
Duco
Headhunterz
Mental Theo
Pato
Tatanka
The Prophet
Zany
MC: Ruffian

Code Two: Hardcore.
Affix
Catscan
Noize Suppressor
Outblast
Partyraiser
Promo
Reload-R
Sceletor
Serum
Sjek
Teaser
The Viper
Tommyknocker
Live: Endymion
MC: Renegade

Code Three: Early Rave.
Bass-D
Deni-d
Drum DJ
Human Resource
J.D.A.
Vince
Waxweazle
MC: Nolz

Vrijdag 14 maart 2008, de dag dat ik mijn kleine zusje voor het eerst mee zou nemen naar een hardstyle feest! :D
We hadden het al ver van tevoren besproken en zelf vond ze het ook een goed plan om dit feest te nemen. Zo gezegd zo gedaan, ik had de kaartjes gekocht en verder was het wachten tot de dag zelf.
Dit zou voor mijn zusje meteen een beetje haar verjaardagsfeestje met mij zijn, dus daarom had ik tegen haar gezegd dat het misschien leuk was als ze een vriendin mee zou nemen.
Zeker omdat mijn vriend ook mee zou gaan en zij anders toch een derde persoon zou zijn (want wij gaan natuurlijk toch vaker naar die feesten enzo, al zou ik haar natuurlijk nooit laten stikken). In ieder geval er zou dan een derde persoon zijn en dat is nooit leuk. Dus had mijn zusje Lisa meegevraagd, Lisa kende ik al een beetje, want die is ook vaker naar feesten geweest en daar ben ik haar wel is tegen gekomen. O:)

Maargoed, we zouden dus met zijn 4en naar TBYD gaan! Samantha, Cas, Lisa & ik! :D Ik had er erg veel zin in en Samantha ook zei ze, daar was ik in ieder geval blij om!
Op de avond zelf verliep het een en ander nogal chaotisch (dat is verder niet relevant voor het verslag dus ik ga er niet verder op door) waardoor we nogal in tijdnood kwamen.
We hadden om kwart over 8 met Lisa afgesproken op het station, wij zouden haar daar oppikken, want we gingen natuurlijk met mijn auto. ;)
We hadden al gebeld dat het een kwartiertje later zou worden en dat was gelukkig geen probleem, want ze was nog thuis. :D Om half 9 stonden we dus op het station en het was de bedoeling dat we hierna even langs Almere-Haven zouden rijden om Cas op te halen.
Natuurlijk was ik weer iets vergeten door de chaos thuis, mijn geld, gelukkig kwam ik er heel snel achter en gingen we dat dus even snel ophalen.
Hierna snel naar Cas gegaan om vervolgens echt op weg te kunnen gaan. O:)

Heenreis.
Rond 9 uur vertrokken we dan echt vanuit Almere Haven richting de Time-Out in Gemert!
De heenreis duurde erg lang, maar saai vond ik het niet ofzo, we hebben over vanalles gekletst en natuurlijk ook naar muziek geluisterd. Uiteraard was dit Hardstyle. O:)
Verder weet ik nog dat toen we de Time-Out naderde we bij heel veel rotondes rechtdoor moesten. Uiteindelijk kwamen we bij de weg aan die we zouden moeten hebben, was die weg afgesloten, dus ik natuurlijk alweer van 'Ohjeee, hebben wij weer', maar gelukkig had ik een goede navigatie op mijn mobiel en dus zijn we er toch gekomen via een andere weg. Over een of ander boerenpad was die weg ofzo. :lol:
In iedergeval, zo moeilijk was het niet te vinden, we zijn niet eens verdwaald, dus dat is een goed teken denk ik maar zo.
Toen we op de parkeerplaats aankwamen zagen we een rij staan voor de deur van de Time-Out. Het viel me echt 100% mee dat er geen parkeergeld betaald hoefde te worden, toppie hoor Time-Out! :respect:
Natuurlijk moest ik eerst nog het een en ander even doen, beetje haarlak in mijn haren, want die had ik nog niet goed kunnen doen door de chaos thuis, luchtje op, vest uit en volgens mij konden we toen wel zo ongeveer richting de ingang lopen. O:)

Entree.
Toen we aankwamen om naar binnen te gaan bij de ingang (lijkt me logisch opzich dat je bij de ingang naar binnen gaat) was er zo goed als geen rij meer. Daar was ik wel blij om. Ik voelde me trouwens net in een attractiepark met die poortjes voor de ingang zo neergezet. :lol: Hadden meer mensen dit gevoel of ligt het nou aan mij! Maargoed, eenmaal door de deuren konden we gelijk door de poortjes heen, waarna ik helemaal niet gefouilleerd werd en mijn tas niet gecontroleerd werd. :O Slechte controle dus. Maargoed, hierna door om het kaartje in te leveren en een muntje voor de jassen en tassen te halen. Dit was 1 euro per jas/tas en dat viel dus nog wel mee in vergelijking met andere clubs/discotheken.
Bij de garderobe waren we ook best snel aan de beurt, alleen mocht die vrouw best wel wat vrolijker kijken, wat een chagrijnig figuur zeg. :/
Maargoed, hierna even snel munten gehaald en de hardstyle zaal gaan zoeken. Eerst kwamen we aan bij de hardcore zaal en hier ben ik maar snel weg gegaan, want ik weet dat mijn zusje daar niet zo'n grote fan van is. Hardstyle kan ze wel hebben, maar zodra het harder dan dat wordt moet ze het niet al te lang horen. O:)
Hierna hadden we gelukkig wel de goede zaal gevonden en gingen we uiteraard vooraan staan.

Pato ft. Duco.
In de Hardstyle zaal bleek dat Pato en Duco al aan het draaien waren, dit kon ook niet anders, want het waren voor mij 2 onbekende gezichten en de andere DJ's zou ik zeker wel herkennen. ;)
Ik moet wel zeggen dat de heren wel lekker draaiden, al ging de zaal nog niet echt los, ik had er zin in! :D
Er werden nummers gedraaid met veel melodie tussendoor, vind ik helemaal niet verkeerd, zeker niet als opwarmer. Ook voor mijn zusje is dit denk ik een goede opwarmer geweest, want toen ik haar tijdens dit setje vroeg hoe ze het vond antwoordde ze met 'Ja, echt heel erg leuk!' Ik was erg blij om dit te horen, zodat ook ik met een gerust hart kon gaan feesten.
Tijdens deze set veel bekende nummers gehoord zoals Drummer Beat, Zombie (hardstyle remix), Phenomenom (als ik het goed schrijf) & The Nu Style. Verder een paar mixfouten gehoord, maar daar heb ik me eigenlijk niet echt aan kunnen storen, waar ik me wel aan heb gestoord is dat het geluid soms heel erg vaag ging doen. Het ene moment was het goed en een ander moment opeens weer minder, niet superslecht ofzo, maar het hoort niet zo te zijn vind ik. Maargoed, opzich viel het allemaal wel mee en gingen wij in ieder geval los met zijn vieren! :D
Tijdens deze set zagen we ook DJ Zany staan en daar zijn we even mee op de foto geweest! b)



Zany ft. The Prophet.
De tijd ging erg snel en dus was het alweer tijd voor Zany & The Prophet om achter de draaitafels plaats te nemen. :D
Ik had van tevoren geen idee hoe de Time-table eruit zou zien, maar ik vond dit zeker wel een leuke combi! :jaja:
Ik weet niet meer met welk nummer er geopend werd, wat ik me wel van de opening kan herinneren is dat bijna iedereen om me heen er wel enthousiast over was! Het tweede nummer was helemaal een groot succes, het viel in ieder geval bij mij in de smaak. De tracknaam weet ik helaas niet, als ik het hoor zal ik vast zeggen 'Ohja, dat was het!' want het is een hele bekende track. Heb er ook nog een filmpje van. ;)
Die zal ik van de week ook even online zetten. Verder draaiden ze een lekker setje met lekker afwisselende hardstyle, er zaten nummers tussen met veel melodiën, maar ook het echte stampwerk ontbrak natuurlijk niet.
Onder andere de volgende tracks kwamen voor in dit setje Tuduu (Remix), In Qontrol Anthem, Les Drums, Distorted, Acid Dreams (Prophet Remix), Hardcore Motherfucker, I Would Stay, Wilde Gullie Bass & Ultimate Seduction (Mash-up mix).
Verder nog veel andere bekende tracks gehoord waarvan ik nu even niet meer op de naam kan komen, maar ik weet in ieder geval dat ik me goed vermaakt heb tijdens dit setje.
En terwijl ik normaal niet zoveel met MC's heb vond ik dat MC Ruffian het vanavond toch wel heel erg goed deed. Hij zei de juiste dingen op de juiste momenten. :respect:
Natuurlijk zijn we ook nog bekenden tegengekomen, ditmaal was het weer eens Gosia die hier samen met Gregor was. Het was leuk jullie weer gezien te hebben. ;)
Wat ik trouwens nog erg jammer vond was de drukte, mensen propten zich helemaal tegen je aan, niet normaal meer gewoon. :/

Tatanka ft. HeadHunterz.
Na Zany & The Prophet mochten Tatanka & HeadHunterz het overnemen om ons in de hogere sferen te laten belanden. En ik moet zeggen dat dit toch wel aardig lukte.
Hoe de openingsplaat heet weet ik wederom niet, helaas, maar ik weet wel dat dit een supergoed setje was. Deze set was nog afwisselender dan de set van de vorige twee heren, persoonlijk denk ik dat dit komt omdat Tatanka en HeadHunterz natuurlijk hele verschillende draaistijlen hebben. Zo kregen we een lekkere mix van Nederlandse en Italiaanse hardstyle en daar hoor je mij zeker weten niet over klagen. :D
Geweldig ook om te zien hoe de heren zelf helemaal los gingen en er echt plezier in hadden (dit zag ik trouwens ook bij Zany & The Prophet moet ik nog eventjes melden). Dat vind ik echt leuk, om ze zelf helemaal los te zien gaan op de plaatjes die ze draaien. :respect:
De volgende tracks werden gedraaid Rock Civilization, Voices, Scantraxx Reloaded (Part 2), Crystal, Fear Of The Dark (Hardstyle Remix), Just A Detail, Agency, Followers, Lets Rock & Crump.
Stuk voor stuk dus heerlijke nummers, knalplaatjes gewoon. Ik snapte daarom ook niet waarom de helft van de menigte gewoon stil bleef staan, kom op zeg een beetje beweging kan ook geen kwaad, luister dan GVD naar die MC, die zegt toch niet voor niets 'I wanna see everybody fuckin' dance!' Blijkbaar begreep dit publiek geen Engels of waren het gewoon saaie mensen, dansen deden ze in ieder geval niet.
Vooraan waren er ook een aantal irritante mensen, helemaal nat en bezweet die dan heerlijk *ahum* tegen je aan gingen staan, nou daar kan ik dus ook niet tegen. Dat je helemaal nat en bezweet bent ok, maar ga dan niet expres tegen anderen aanleunen enzo.
Maargoed, ik had maar besloten me daar verder niets van aan te trekken. O:)
Tijdens de Remix van Fear Of The Dark werd ik ook nog door MC Ruffian het podium opgeroepen, omdat ik net even stond uit te rusten met mijn handen in mijn zij en er waarschijnlijk nogal vuil bij keek (zo schijn ik van mezelf te kijken).
Nou, ik dat podium op, hij ook nog erg leuk me naam zeggen, 'Dit is MANDY! En Mandy wil niet dansen.' Ok, dacht ik, moet dit, euh ja dit moet. Nouja ik dus even stampen op dit podium om er vervolgens bij de eerste de beste mogelijkheid die ik zag weer vanaf te gaan. :|
Maarr opzich, achteraf gezien, was het wel even grappig, heb je dat ook weer is meegemaakt heh! :lol:
Verder nog Almeerders tegengekomen, leuk jullie ook weer gezien te hebben. ;)

Charly Lownoise & Mental Theo.
De laatste twee uurtjes waren alweer aangebroken en dus stonden Charly Lownoise en Mental Theo de zaal nu gek te maken met de plaatjes die ze draaiden. De opening was al meteen een succes en ik hoopte dat dit wel zo zou blijven gedurende de hele set! Gelukkig was dit het geval en heb ik heerlijk los kunnen gaan.
De heren begonnen met heerlijke hardstyle plaatjes waarna het vervolgens overging in early rave! :D Zelf vind ik dat als afsluiter natuurlijk helemaal niet verkeerd. De volgende tracks heb ik gedurende dit setje voorbij horen komen As Cold As Ice, Tuduu (Remix), Wonderfull Days (Remix), Les Drums, Hardcore Vibes, Braincracking, Thrillseeker, Up Yours & Rainbow High In The Sky (Remix).
Al met al was dit toch wel een heel goed setje, heerlijk ook eventjes het harde ragwerk op het laatst, en die Mental Theo maar schreeuwen 'Willen jullie harderrrr! ' JAAA, natuurlijk willen we dat, huppaa nog een tandje erbovenop. :respect: Super.
Heerlijk los gegaan ook nog dit setje, alleen me zusje had pijn in haar voeten (kon ook niet anders het was haar eerste echte feest en ik vond al dat ze goed los ging). Dus rond half 6 hebben we het maar voor gezien gehouden en zijn we terug gegaan richting Almere. Wel nog even snel een redbull gedronken, want ik moest nog wel de hele reis terug rijden natuurlijk. Na die redbull kon ik het toch niet laten om nog even te hakken op het plaatje dat op dat moment voorbij kwam, maar daarna hebben we het feest toch echt verlaten. O:)
Bij de garderobe troffen we dezelfde chagrijnige vrouw aan als bij het ophangen van de jassen, verbazingwekkend hoe lang iemand chagrijnig kan blijven kijken zeg. :/

Terugreis.
De terugreis verliep goed, wederom de weg in 1x gevonden, viel me erg mee van mezelf. Eenmaal op de snelweg lag de rest in de auto te pitten en ze werden pas wakker toen we Almere zo ongeveer in reden. O:)
Maakt ook niet uit hoor, maar viel me gewoon even op. Eerst Lisa thuis afgezet, daarna me zusje thuis afgezet om hierna samen met Cas naar zijn huis te gaan en daar hebben we heerlijk geslapen. :Z

Pluspunten.
+ Muziek.
+ Lasers.
+ Bar.
+ Gratis parkeren.

Minpunten.
- Geluid.
- Chagrijnige vrouw bij garderobe.
- Munten niet kunnen terugwisselen voor geld.

Conclusie.
Al met al vond ik dit een zeer geslaagd feestje. Wij zijn met z'n vieren in ieder geval flink losgegaan. Wat ik opzich wel jammer vond was dat we niet in de andere zalen zijn geweest, maar dat wist ik eigenlijk al een beetje van tevoren, dus daar had ik me al op ingesteld.
Nou ik zou zeggen tot een volgende TBYD!

8 opmerkingen

 
Leuk verslag!! En sommige mensen waren idd vet irritant!!! Als je stil staat ga dan lekker aan de zijkant staan :D

Maar ik vond het super gezellig !! B)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 maart 2008 om 12:14:
Leuk verslag!!

Danku! b)

Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 maart 2008 om 12:14:
En sommige mensen waren idd vet irritant!!! Als je stil staat ga dan lekker aan de zijkant staan

Precies. ;)

Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 maart 2008 om 12:14:
Maar ik vond het super gezellig !!

Ik ook. :cheer:
egt een goed verslag (Y) en het was wel een lekker feestje vooral met MENTALE THEO:)
Uitspraak van D-R-K op vrijdag 21 maart 2008 om 17:03:
egt een goed verslag

Dankjewel. O:)

Uitspraak van D-R-K op vrijdag 21 maart 2008 om 17:03:
en het was wel een lekker feestje vooral met MENTALE THE

Ja, Mental Theo was inderdaad een lekker afsluitertje. :D
- Chagrijnige vrouw bij garderobe.

Niks van gemerkt..

- Munten niet kunnen terugwisselen voor geld

Is meestal niet :no:

'Dit is MANDY! En Mandy wil niet dansen.'

Dit heb ik dan ook even gemist :vaag:

Slechte controle dus

Iedereen moest gewoon door poortjes heen, zakken leeg en werd lichtelijk gefouileerd...

Verder was het idd druk, en de sfeer was ver te zoeken. Bij de grote bar duurde drinken halen lang.
laatste aanpassing
Dan stond je zeker niet bij 'geel' bij de garderobe!?

Bij de HMH kan dat wel. b)

Ach, soms mis je dingen, soms ben je erbij.

Ik vond de controle slecht.
Sfeer was ver te zoeken inderdaad, best jammer.
Heb ik niks van gemerkt, ik had altijd binnen 2 minuten me drinken. :D
Uitspraak van MANDY- op dinsdag 25 maart 2008 om 14:23:
Dan stond je zeker niet bij 'geel' bij de garderobe!?

Niet op gelet, weet wel dat ik geen één van die mensen chagrijnig heb zien kijken


Uitspraak van MANDY- op dinsdag 25 maart 2008 om 14:23:
Bij de HMH kan dat wel

Is er eentje...Nog meer?


Uitspraak van MANDY- op dinsdag 25 maart 2008 om 14:23:
Ach, soms mis je dingen, soms ben je erbij

Stond gewoon in die zaal :aai:


Uitspraak van MANDY- op dinsdag 25 maart 2008 om 14:23:
Ik vond de controle slecht

Heb slechter meegemaakt
Uitspraak van CjurLjuntje op dinsdag 25 maart 2008 om 15:44:
Niet op gelet, weet wel dat ik geen één van die mensen chagrijnig heb zien kijken

Dat kan, ik heb het wel gezien.

Uitspraak van CjurLjuntje op dinsdag 25 maart 2008 om 15:44:
Is er eentje...Nog meer?

Zou het niet weten waar het nog meer kan, nergens anders nodig geweest. ;)

Uitspraak van CjurLjuntje op dinsdag 25 maart 2008 om 15:44:
Stond gewoon in die zaal

Zelfs dan kan je dingen missen blijkbaar.

Uitspraak van CjurLjuntje op dinsdag 25 maart 2008 om 15:44:
Heb slechter meegemaakt

Ja, ik ook, maar dat neemt niet weg dat het hier ook slecht was.