Partyflock
 
livestream:

Dutch Dance Quiz

Facebook
Dutch Dance Quiz
29 september 2020
georganiseerd door Site, Site, Site
hosts: Mokum Records Site, Mary Go Wild Site afbeeldingen aanpassen
schatting: house
Dutch Dance Quiz dagen
Dutch Dance Quizza 17 okt 2020, 21:00
Dutch Dance Quizza 24 okt 2020, 21:00 ←
Dutch Dance Quizza 31 okt 2020, 21:00

Line-up Dutch Dance Quiz

Line-up is niet compleet.
Nederland house

Statistieken

3Partyflockbezoekers
2Appicbezoekers
4Appicgeïnteresseerd
1200Facebookbezoekers @ 29 oktober 2020
2100Facebookgeïnteresseerd @ 29 oktober 2020
2·nieuwsberichten
1·video
geenstemresultaat (3 stemmen)

Nieuws

Dutch Dance Quiz
16 oktober 2020
Op zaterdag 17, 24 en 31 oktober presenteren Vivienne van den Assem en dance-expert Arne van Terphoven vanuit de legendarische Warehouse Elementenstraat in Amsterdam de Dutch Dance Quiz. De quiz, die kijkers vanuit hun eigen woonkamer kunnen spelen, neemt ons in drie afleveringen mee op een trip down memory lane door meer dan 30 jaar Nederlandse dance geschiedenis. Partyflock mocht alvast de eerste aflevering meespelen. Waarschuwing: Deze quiz brengt een echte knaldrang mee! 7
Op zaterdag 17, 24 en 31 oktober presenteren Vivienne van den Assem en dance-expert Arne van Terphoven vanuit de legendarische Warehouse Elementenstraat in Amsterdam de Dutch Dance Quiz. De quiz, die kijkers vanuit hun eigen woonkamer kunnen spelen, neemt ons in drie afleveringen mee op een trip down memory lane door meer dan 30 jaar Nederlandse dance geschiedenis.
Welkom bij de 𝗗𝘂𝘁𝗰𝗵 𝗗𝗮𝗻𝗰𝗲 𝗤𝘂𝗶𝘇: de grootste interactieve quiz over de Nederlandse dancegeschiedenis. In drie uitzendingen brengen we een 𝗼𝗱𝗲 𝗮𝗮𝗻 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗱𝗮𝗻 𝟯𝟬 𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗿𝗼𝗲𝗺𝗿𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗺𝘂𝘇𝗶𝗲𝗸𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝘂𝗿 - 𝘫𝘶𝘪𝘴𝘵 nu.

Zet een dik kruis in je agenda op 𝟭𝟳, 𝟮𝟰 𝗲𝗻 𝟯𝟭 𝗼𝗸𝘁𝗼𝗯𝗲𝗿, en maak samen met onze panelleden al quizzend een ongekende trip down memory lane, met smeuïge feitjes over de clubs van weleer, de grootheden van toen en nu, en nog veel en veel meer. 𝗦𝗽𝗲𝗲𝗹 𝗷𝗶𝗷 𝗺𝗲𝗲? #dutchdancequiz

Arne van Terphoven (MARY GO WILD) zegt: “2020 is een bizar jaar, ook voor het Nederlandse uitgaansleven Er worden geen feesten gegeven, festivals zijn gecanceld en ook Amsterdam Dance Event is straks niet wat we gewend zijn. Hét moment om stil te staan bij en een ode te brengen aan onze rijke dance cultuur.
→ lees meer