Partyflock
 
GAIA
11 juli 2018
onderdeel van Site

Paradiso (binnen) op de kaart Site
Weteringschans 6-8
Amsterdam
Nederland🇳🇱

Tickets GAIA

Uitverkocht
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: voldoende

geweldig510%
zeer goed1020%
goed612%
ok48%
voldoende36%
onvoldoende612%
slecht1122%
zeer slecht12%
waardeloos510%

20 waarderingen

Popeye
tof om te zien dat Armin (in dit geval met Gaia) lekker z'n eigen gang gaat. Bij tijden niet dansbaar maar zat verder goed in elkaar.
InTrance
Gaia was absoluut super geweldig!! Anders dan anders. Het nieuwe materiaal vond ik veel meer op het creëeren gericht. Een erg volwassen indrukwekkende sound. Echt van genoten!
Kitebabe
Drie kwartier in de rij, veel te veel mensen binnen, meer dan tropische temperaturen, never ending intro's van nummers die nooit echt op gang kwamen tot er bijna op het einde nog een paar klassiekers voorbij kwamen. Na Gaia niet eens een DJ maar een geluidsband. Wat een prutswerk!
TheOnePb
Paradiso wachtrij was lang; dit hadden ze echt beter kunnen managen. Experimentele muziek terwijl ik echte Gaia muziek had verwacht. Het was interessant maar niet perse een knalfeest.
co la tje
erg druk, rommelig en vond de muziek matig.
Reetje &­ Barrel
De aankondiging dat ze iets nieuws gingen doen baarde mij al een beetje zorgen maar iedereen moet die kans krijgen. Je kent GAIA en je bent fan geworden vanwege hun muziek en manier van draaien dus daarom ga je vol verwachting naar dit feestje. De rij buiten zal wel bij Paradiso horen. Het was droog en je hebt altijd wel gezellig contact met mensen. Eenmaal binnen vond ik de drukte nog goed te doen. Tinlicker kende ik niet en draaide rustig in het begin maar begon later wel iets lekkerder te draaien en dat merkte je ook aan het publiek en toen werd het 1.30U en we zaten vol spanning te wachten op een knallende, spetterende opening..... helaas 20 minuten naar gepingel oid moeten luisteren. Okay..... nou ja aparte opening, het zal wel beter worden. NOT! Ik was serieus blij dat het 3.30u was. Experimenteren is goed en moet ook kunnen maar als het publiek gewoon echt niet los gaat moet je je na een uur toch achter je oren gaan krabben. Er werd 9 minuten voor half 4 een ouderwetse trance plaat gedraaid en het hele publiek begon te joelen en stonden met hun handen in de lucht. Dit is toch wel HET TEKEN dat het voorgaande niks was en dat schoenmaker gewoon bij zijn leest moet blijven.
Blaaskaak
Muzikaal verassing. Toko super. Organisatie nooit meer Paradiso. Wat slecht. 1,5 uur rij. En tech trance met veel te weinig dans
Petra Hartog
Was tof. Voor ons geen verrassing dat dit een andere Armin was. Blijft knap wat hij doet. Oké het wachten was wat minder maar niettemin een mooie avond gehad
Johnno87
Bijzondere set. Voelde meer als een voorstelling maar het was erg speciaal. Ben erg benieuwd naar het nieuwe album. Het was wel erg druk beneden. Op balkon 2 het 2 uur wat ruimte kunnen vinden.
Natalie de Groot
Echt slecht feest! Slechte muziek en slechte organisatie
Stephan ®
Lange wachtrij en een teleurstellende set van gaia
BryTwy
Tegenvaller! Wachtrij was slecht geregeld. Set van Gaia was experimentele techno waar we toch hoopten op een goed portie trance. Jammer!
LiLo1028
Te korte nacht, deuren pas 00:00 open, maar net op tijd voor GAIA binnen. Voorprogramma gemist dus. GAIA maar 2,5 uur was te kort wel heel lekker! Leuke nacht geweest als opwarmer voor Luminosity!
The K&nedy's
Kutfeest
P<3D :kusje:
Uur in de rij gestaan, daar begin het al. Met smart gewacht op Gaia, en toen.....wat moest dit voorstellen? Nog nooit zo’n slechte set gezien. En dit van Armin.....misschien tijd voor een break voor hem. Erg jammer dit.
A&P91
Een grote teleurstelling, Gaia vonden we njet de moeite waard en de organisatie was K (k)(k)
Sven:jaja:
Gaia was een grote teleurstelling.Als hun set het nieuwe album voor moet stellen dan hou ik het voor gezien met Gaia.Als ik Techno wil horen dan ga ik wel naar Awakenings....
birdhouse
Anderhalf uur in de rij gestaan!!
Lover of life
Een nieuwe muziek stroom was het zeker. Erg verrassende nacht. Goeie techno, soms best stevig maar dan dat trance ding hè.... de beat drops waren wat mij betreft veel te lang waarop het dansbare stuk te kort werd. Voelde voor mij wat te experimenteel allemaal.
Dvpronl
Goede warming up van Tinlicker en ook de set van Gaia was fantastisch. Ging alleen organisatorisch qua informatievoorziening vooraf nogal wat fout en ook de wachtrij op de avond zelf was erg lang en ook ging daar het eea. fout met slechte afzettingen. Een mooie nacht gehad.

Line-up GAIA

do 00:00 - 01:30:  techno, trance, house
do 01:30 - 03:30:  trance
do 03:30 - 05:00:  🇺🇦 house, techno

Statistieken

59Partyflockbezoekers
30Partyflockgeïnteresseerd
37Appicbezoekers
20Appicgeïnteresseerd
1680Facebookuitnodigingen + geïnteresseerd + bezoekers @ 12 oktober 2018
64 / 20·mannen / vrouwen
37.8Partyflockgemiddelde leeftijd
38.3Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
62·opmerkingen
20·waarderingen
voldoende·stemresultaat (51 stemmen)

Nieuws

DJ / Producer Armin van Buuren en producer Benno de Goeij (Rank1), produceren al samen sinds de jaren '90. Na het produceren van talloze succesvolle albums en meerdere hitsingles voor Armin van Buuren vonden ze het tijd om een nieuw groep/alter ego te vormen. 2
Dj/producer Armin van Buuren en producer Benno de Goeij (Rank1), produceren al samen sinds de jaren '90. Na het produceren van talloze succesvolle albums en meerdere hitsingles voor Armin van Buuren vonden ze het tijd om een nieuw groep/alter ego te vormen. Met GAIA slaat het duo een verbinding tussen oud en nieuw en overstijgt het alle genres binnen de dance muziek. "Door de jaren heen hebben we een verscheidenheid aan synths, beats en loops gecreëerd die meer underground waren en die niet altijd bruikbaar waren voor de sound en het genre waar ik vooral bekend om sta. Daarnaast hebben we altijd zoveel plezier gehad met het experimenteren met verschillende genres dat we het tijd vonden hier wat mee te doen, zo is GAIA ontstaan", aldus Armin van Buuren.
→ lees meer