Partyflock
 

Showtimegroup

afbeelding Showtimegroup
organisator
SiteSite showtimegroup.nl
E-mailinfo@showtimegroup.nl
AdresWesterwerf 1
1911 JA
Uitgeest
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsnapchatsoundcloud

Uitgaansagenda Showtimegroup

Laatste feest was op zaterdag 28 december 2019: Showtime, Club Blu, Rotterdam
Statistieken
95·feesten
95·in het verleden
6·nieuwsberichten
7·video's
4·winacties
527·bezoekers
346·unieke bezoekers
24Partyflockfans
5.5 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (61 stemmen)
Nieuws
Op zaterdag 16 december keert Showtime na meerdere uitverkochte edities weer terug naar THE BOX in Amsterdam. Dit keer met Live on stage de internationale superster, afkomstig uit Frankrijk, Lacrim.
Showtime
20 september 2017
Get ready for the biggest Urban Indoor Event! Yes, je leest het goed zaterdag 30 september is het tijd voor Showtime in Palm Beach Heerhugowaard! Deze smeltkroes zal zorgen voor een super dikke line-up met de beste live acts en DJ's!
Na het succesvol en uitverkochte vijfjarige bestaan van Showtime pakken ze weer door en Showtime zou Showtime niet zijn als ze dit niet groter doen dan ooit te voren met als gevolg: een Showtimegroup weekend in The BOX Amsterdam!
Bang Bang New Years Eve
17 november 2016
Over enkele maanden is het zo ver. De grootste New Years Eve show in de kop van Noord Holland in het Alkmaarse Sportpaleis. De gehele top van de Nederlandse eclectische DJ en live scene is aanwezig om samen met jou het nieuwe jaar groots te vieren.
It's Showtime
10 mei 2014
Heb jij ook al die zomervibe te pakken? Heb je nog maar een paar keer genoten van de beste deejays van Nederland op Bloemendaal? Zet 18 mei dan alvast in je agenda want dan heeft Showtime het ultieme strandfeest voor jou!
Showtime
9 mei 2013
Heb jij ook al die zomervibe te pakken? Heb je nog maar een paar keer genoten van de beste deejays van Nederland op Bloemendaal? Zet 16 juni dan alvast in je agenda, want dan heeft Showtime het ultieme strandfeest voor jou! 1