HMH...???
en waar in de buurt moet t zijn dan?
en waar in de buurt moet t zijn dan?
Een random toko in de stad, klein zaaltje, gezien de hoeveelheid mensen.... of bij zo'n kart-centrum bv, kan je daarna ook nog ff eten en dat soort shit.....
Running dinner op een mooie salonboot
U en uw gasten worden ontvangen op een historische salonboot bij de beginlocatie van de vaartocht. Meestal valt de keuze op de grote steiger van Hotel Americain bij het Leidseplein. Deze locatie is voor uw gasten op een drietal manieren goed bereikbaar, te weten: eigen vervoer (Byzantium parkeergarage om de hoek), touringbus voor het volledige gezelschap of individueel middels openbaar vervoer.
De avond begint met een apéritief. Dit bestaat uit een door ons aangeboden glas Moët & Chandon champagne, begeleid door enkele zeer luxe canapés van de hand van de befaamde Amsterdamse traiteur Van Dam. Voorts bieden wij u een variëteit aan banketbakkerskoekjes van patisserie Van Avazaath. Mochten sommige gasten geen behoefte hebben aan champagne, dan zijn er eveneens wijnen, bier, verse jus d'orange, diverse frisdranken en tafelwaters ter beschikking.
Na een tocht van circa 30 tot 45 minuten meren wij af bij de voorgerechtlocatie. Een van de hostesses zal u naar het restaurant begeleiden én u daar weer op tijd komen ophalen voor het vervolg van de avond. U hoeft de tijd dus niet zelf in de gaten te houden. Voor het voorgerecht rekenen wij circa 45 minuten.
Vervolgens zetten wij de avond varend voort met een mooi glas wijn en gaan op weg naar de hoofdgerecht-locatie. Een van de hostesses begeleidt u naar de dis. Voor het hoofdgerecht is ongeveer een uur tot vijf kwartier uitgetrokken.
Hierna wacht u een vaartocht van circa 30 minuten naar de dessertlocatie. Het dessert is kort van duur en bestaat uit een typisch Hollands dessert, eventueel voorzien van een glas dessertwijn.
Na circa een half uur wordt u weer aan boord verwacht. Het schip is inmiddels voorzien van een 'digestief op het water'. Dit digestief bestaat uit een luxe 'koffie- en theeservies', opgebouwd uit een variëteit aan luxe bonbons, een grote étagiaire met friandises en een selectie banketbakkerskoekjes. Deze lekkernijen zijn stuk voor stuk handmatig vervaardigd door de gerenommeerde patisserie Van Avezaath. Voor de liefhebbers (en diegenen die niet meer hoeven te rijden) staat er bovendien een breed assortiment aan digestieven klaar. Ter vervolmaking van het geheel stellen wij u en uw gasten de directiekist Hajeniussigaren ter beschikking. Dit digestief neemt ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag.
Tot slot meren wij af bij de beginlocatie, doorgaans de steiger van Hotel Americain. Hier eindigt het door ons verzorgde gedeelte van de avond. Een dergelijk running dinner neemt zo'n vijf uur in beslag; een avondvullend programma.
Met name de mogelijkheid uw gezelschap op geregelde momenten te laten rouleren vormt de kracht van bovenstaand concept. Op één avond hebben u en uw gasten tot zeven maal toe de gelegenheid een andere disgenoot c.q. gesprekspartner te kiezen. Een uitstekende mogelijkheid om elkaar nader te leren kennen of aan teambuiding te doen.
U en uw gasten worden ontvangen op een historische salonboot bij de beginlocatie van de vaartocht. Meestal valt de keuze op de grote steiger van Hotel Americain bij het Leidseplein. Deze locatie is voor uw gasten op een drietal manieren goed bereikbaar, te weten: eigen vervoer (Byzantium parkeergarage om de hoek), touringbus voor het volledige gezelschap of individueel middels openbaar vervoer.
De avond begint met een apéritief. Dit bestaat uit een door ons aangeboden glas Moët & Chandon champagne, begeleid door enkele zeer luxe canapés van de hand van de befaamde Amsterdamse traiteur Van Dam. Voorts bieden wij u een variëteit aan banketbakkerskoekjes van patisserie Van Avazaath. Mochten sommige gasten geen behoefte hebben aan champagne, dan zijn er eveneens wijnen, bier, verse jus d'orange, diverse frisdranken en tafelwaters ter beschikking.
Na een tocht van circa 30 tot 45 minuten meren wij af bij de voorgerechtlocatie. Een van de hostesses zal u naar het restaurant begeleiden én u daar weer op tijd komen ophalen voor het vervolg van de avond. U hoeft de tijd dus niet zelf in de gaten te houden. Voor het voorgerecht rekenen wij circa 45 minuten.
Vervolgens zetten wij de avond varend voort met een mooi glas wijn en gaan op weg naar de hoofdgerecht-locatie. Een van de hostesses begeleidt u naar de dis. Voor het hoofdgerecht is ongeveer een uur tot vijf kwartier uitgetrokken.
Hierna wacht u een vaartocht van circa 30 minuten naar de dessertlocatie. Het dessert is kort van duur en bestaat uit een typisch Hollands dessert, eventueel voorzien van een glas dessertwijn.
Na circa een half uur wordt u weer aan boord verwacht. Het schip is inmiddels voorzien van een 'digestief op het water'. Dit digestief bestaat uit een luxe 'koffie- en theeservies', opgebouwd uit een variëteit aan luxe bonbons, een grote étagiaire met friandises en een selectie banketbakkerskoekjes. Deze lekkernijen zijn stuk voor stuk handmatig vervaardigd door de gerenommeerde patisserie Van Avezaath. Voor de liefhebbers (en diegenen die niet meer hoeven te rijden) staat er bovendien een breed assortiment aan digestieven klaar. Ter vervolmaking van het geheel stellen wij u en uw gasten de directiekist Hajeniussigaren ter beschikking. Dit digestief neemt ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag.
Tot slot meren wij af bij de beginlocatie, doorgaans de steiger van Hotel Americain. Hier eindigt het door ons verzorgde gedeelte van de avond. Een dergelijk running dinner neemt zo'n vijf uur in beslag; een avondvullend programma.
Met name de mogelijkheid uw gezelschap op geregelde momenten te laten rouleren vormt de kracht van bovenstaand concept. Op één avond hebben u en uw gasten tot zeven maal toe de gelegenheid een andere disgenoot c.q. gesprekspartner te kiezen. Een uitstekende mogelijkheid om elkaar nader te leren kennen of aan teambuiding te doen.
Uw reisleier spreek ofniet hey zh0rz...gaat t?...jinkies man wat een info...wel stroeve poep dat je dat zo ff opzoekt...