Partyflock
 
Forumonderwerp · 793089
­ Nederland
Betreft: evenement: Turbulence, vrijdag 19 augustus 2005 om 20:00
feestje in 'Wagenberg'! :yes:
the god paul elstak komt
is heel wat hoor, voor wagenberg heheh :P
Leeftijd?
17 lentes
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 9 juli 2005 om 19:01:
The god?.............

nottttttttt !!!!!!
ik vind van wel :yes:
hardbass » laatste 1,5 uur nosferatu & paul :respect:
Uitspraak van ChapJe op zaterdag 9 juli 2005 om 20:26:
hardbass » laatste 1,5 uur nosferatu & paul

nosferatu is 10 keer beter dan die flut dj paul
Hardbass :P Dat was pas een gezellig feestje ;-)

Ik ben ook gezellig van de partij, word een leuk opwarmertjes voor Decibel Outdoor, de volgende dag :P
laatste aanpassing
Werkzaam bij Scratch '98
Schijnt het grootste dance feest ooit te worden in Wagenberg maar da's natulak niet zo moeilijk he ;-)
 
Artiest 3ckus
ziet er dik uit. dj paul.. netjes.. heb er zin in, hakkee tot ut laatste dreuntje
 
erg benieuwd na dit feessie:yes:
Win toegangskaarten voor Turbulence! We gaan niet moeijk doen want wij hebben immers ook vakantie ;-) Wil jij kans maken op een gratis toegang voor de Turbulence danceparty in Wagenberg stuur dan voor maandag 8 Augustus een e-mail met je contactgegevens naar info@scratch98.nl. We verloten een aantal toegangskaarten onder de inzenders. Meer info via www.scratch98.nl
 
o kijk eens aan dat is nooit verkeerd
gelijk effe een mailtje sturen:yes:
Denk niet dat ik er naartoe ga...weet ik wel zeker! 12.50 of 15 euro is teveel....kut tijd....van 8 tot 2...
en cor fijneman bij paul elstak...........
 
ik ga wel wil wel es weten hoe daar
het feesten is:yes:
hoop wel dat ze whiskey hebben:yes:
12,50 teveel voor Paul Elstak, Cor Fijneman eva.. 2 area's???? hoestnou zeg.. voor een gemiddelde discotheek betaal je al gauw 7.50 euri of meer tegenwoordig... de drank kost deze avond niet veel, geen winstoogmerk maar gewoon keihard feesten dus daar heb je het zo mee terug gewonnen.. ennuhh als je echt denkt niet eens dat uit te willen geven aan een entree dan ding je toch mee naar een gratis kaartje via www.scratch98.nl? Kun je dat misschien ook nog uitsparen :-)
ohw btw Dennis... ik zie dat je wel naar feestjes gaat met niets of weinigbeduidende dj's waar je dan weer wel een entree van 10 euri voor gaat betalen??? btje vaag vind je zelf niet?
Uitspraak van Michel! op zondag 31 juli 2005 om 22:25:
ohw btw Dennis... ik zie dat je wel naar feestjes gaat met niets of weinigbeduidende dj's waar je dan weer wel een entree van 10 euri voor gaat betalen??? btje vaag vind je zelf niet?

wat vind jij weinig beduidende dj's?

volgens mij ben jij nog minder waard dan waar je t over hebt?
hey lunar superstar vindt jij dark-E, Marky, furax, coone

weinig beduinde dj's, wat ben jij dan wel niet voor een dj
ik vindt disco groove en funk eigenlijk maar balle muziek
mar da zal wel aan mij liggen
 
mensen is er whiskey daar te halen
dan weet ik zeker dat het
goed ga komen:P:P:P:mixje:
Heb het niet over meer of minder waard... en ik vergelijk me echt niet met een andere dj of zo, daar begin jij over Mr. G's... sorry dude maar van Dark-E, Marky, Furax en een of andere Coone heb ik echt nog nooit gehoord, verdiep me nu eenmaal niet echt heel erg in de hardcore en zeker niet in de jumpstyle scene als je het niet erg vind.. ik vind die muziekstijlen over het algemeen genomen nou niet echt geweldig, word er simpel van. ieder zijn smaak ej menneke.

Ennuhh 'ik vindt disco groove en funk eigenlijk maar balle muziek mar da zal wel aan mij liggen'... ja inderdaad, wie weet vind je het over 10 jaar wel leuk, ik was jaaaren geleden ook helemaal hardcore gek maar dat is inmiddels allang over al kan ik een vette beukplaat op zijn tijd wel wardeeren!
laatste aanpassing
@ Lunar-Superstar - ik zie dat je wel naar feestjes gaat met niets of weinigbeduidende dj's waar je dan weer wel een entree van 10 euri voor gaat betalen??? btje vaag vind je zelf niet?

Als je je verdiept in de Jumpstyle zal je erachter komen dat deze dj's zeer bekend zijn, ik vind het dan ook niet erg om 7,50 of 10,00 euri weg te leggen voor hun,maar ik ben niet zo'n fan van cor fijne man en om nou 12.50 of 15.00 te gaan betalen voor allen paul elstak...want hardstyle is ook niks voor mij.......Maja ieder z'n eigen smaak:D
Nietsbeduidende dj's? iemand die ik ken en wat jij dus een nietsbeduidende dj vind, bakt dr soms meer van dan een bekende dj.
Bij de Underground 4 dj's voor maar 9 of 10 euro, is toch een heel verschil vind je niet? daarom vind ik het gewoon te duur, en de tijd had ook anders gekunne, bij inmotion was het van 22.00 tot 6.00..schitterende tijd!
Maar ik hoop dat iedereen veel plezier heeft die ernaartoe gaat!
laatste aanpassing
 
Lunar_Superstar
Beroep: Idioot
Inmotion van 22.00 tot 6.00..??? onder welke stoeptegel heb jij afgelopen jaren gezeten???? Inmotion heeft nooit langer dan tot 4.00h geduurd.. meestal van 21:00h tot 3.00h en 2x was het tot 04.00h.. vergunningen voor dit soort openingstijden zijn in onze gemeente jammer genoeg extreem zeldzaam.. ze zouden daar echt eens wat flexibeler mee om moeten gaan zodat er nog veeeeeeel meer vette party's gehouden zouden kunnen worden.

Maaruuhh we gaan er met zijn alle tijdens Turbulence zeker een heftig feestje van maken ennuuhh die pintjes mogen ze alvast koud gaan zetten hoor! Plezier gegarandeerd met Cor, hij heeft er bij mijn weten nog nooit een potje van gemaakt dus dat beloofd vast een gezellige avond te worden! Groetjes maar weer heejjj..
laatste aanpassing
Inmotion · Guad events
zaterdag 2 november 2002
22:00 - 06:00
De Cour
Terheijden

Dan staat het er verkeerd op
Rustig jongens, rustig! ;)

Het is niet alleen Paul Elstak en Cor Fijneman daar hoor, ik kom ook ff een plaatje draaien, nou, da's die 12,50 echt wel waard hoor, hehehehe! :yes: :P

:flower:
laatste aanpassing
 
wat een zeikerds hier zeg:P
zolang er maar zat :mixje: is
vind ik alles best:P
Hahaha dat is er zeker! Ik zoek nog een chauffeur voor de terugweg! Jodelahietieee!!! ZIN IN! Heeeej IVOOOWKUUHHHHHHHHHHHHHH!!! Zekers bende gij da wel waard toch! Schudden met die billen!!!
 
toch wel whiskey hopelijk:)??
Uitspraak van Michel! op donderdag 4 augustus 2005 om 02:13:
Hahaha dat is er zeker! Ik zoek nog een chauffeur voor de terugweg! Jodelahietieee!!! ZIN IN! Heeeej IVOOOWKUUHHHHHHHHHHHHHH!!! Zekers bende gij da wel waard toch! Schudden met die billen!!!

Ik heb er ook ontzettende zin in maar ik doe het nou al in mijn broek van de zenuwen!
Zenuwen? Geen punt joh, als je straks staat te gieren van de zenuwen dan verbouwen we gewoon je draaitafels vlak voor je de zaal in moet zodat je gelijk al je contentratie kwijt bent! Whoehahahaha! Zeg niet dat je het niet gewend bent he die verbouw achties :-P
Ja daar heb ik al een beetje ervaring mee hehehe! :D

Maar ik heb mijn set wel voorbereid hoor, ik wil echt eens een keertje een echt goede set geven. Zo vaak krijg ik daar niet de kans voor!
kzal eens vragen of ze in Wagenberg ook voor Whiskey kunnen zorgen fistmeisje ;-)
 
hey lunar_superstar dat zou ik heel
tof van je vinden:yes:
Heejjjj met hoeveel man komen jullie eigenlijk vanuit Gelderland? Dan kan ik kijken of ze in de chillroom speciaal voor jullie wat kunnen schenken.. beloof nix maar ga het zeker ff proberen!
 
ehmzz ik kom met vrienden die
in zevenbergen wonen, ook goed:P:P:P?
laatste aanpassing
 
hey ivo:p
mandy hier wel toen we na feessie
gingen:yes:
 
dat heb je goed gedacht:yes:
Eeej shit man Michel, ik mag maar een uurtje draaien en ik heb zeker voor 5 uur aan vette platen. Hoe moet da nou?
tja dat komt wel goed.. dan moeten we nog maar een serie feesten net als vorig jaar doen he.. we laten dit keer wel 1 locatie volledig links liggen als je het niet erg vind aub ;-) whoehahahaha!
Whooooooooooowwww!!!!! Ik heb net de zaal ff mogen aanschouwen!!! Ze zijn al begonnen met opbouwen en het is echt SUPER mooi!!!! Ja nu al ja, er hangt nog niet eens Truss en licht/geluid in en het is nu gewoon al SUPERVET om te zien! Ook de chill ziet er echt relaxed uit, lekker veel bankjes en een mooi podium en zo..

Mag het eigenlijk niet verklappen maar heb zelfs een enorme houten kist (zo'n 10 meter lang) zien staan met 'Seppe' erop.. volgens mij zit daar gewoon een compleet vliegtuig in of zo!!! haleluja, dit feest belooft wat zeg!
phooeee.. terug van vakantiee :D
tot de 19e he!
Zeker weten Chapje!!! Leuk dat je ook komt! Ennnuhh Ivo; Als ze maar niet te laag vliegen dan.. oh nee maakt niet veel uit he, de helft van de bezoekers zal toch niet veel haar op het koppie hebben!!! Whoehahaha, BEUKEN!!!
 
ik spring wel aan de kant als vliegtuig
eraan kom, wil niet nog een keer
stuk van me haar er af:no:
sjonge jonge, wat een drukmakerij
10 à 12.50€.. wat is het probleem
je hebt toch een fijne avond..
plus paul komt mooi wel 1,5 uur draaien..
ik vind het dus helemaaaall niet duur
maar ja wie ben ik :P