Partyflock
 

Lab-1

op de kaart
afbeelding Lab-1
AdresKeizersgracht 19
5611 GC
Eindhoven
Nederland
SiteSite lab-1.nl/event
E-mailinfo@lab-1.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtwitteryoutube
Medewerkers

Informatie

LAB-1 is een bioscoop, club, een evenementenruimte en café-bar. We zijn een podium voor films, live muziek, exposities, visuals, dj's en evenementen gedurende de dag en nacht. LAB-1 staat voor dynamiek, experiment, creativiteit en een plek om van te genieten, te hangen en jezelf thuis te voelen.

In LAB-1 kun je werken, gamen, chillen of 's avonds met een drankje relaxen in onze bioscoopbar. Je kunt de beste festival-, indie-, arthouse-, kinder- en Hollywoodfilms bekijken in één van onze vier filmzalen en een concert of event bezoeken in onze evenementenruimte. In zaal 1 bieden we een filmervaring vanaf het balkon, die doet terugdenken aan de jaren '70 en in zaal 3, 4 en 5 bieden we je persoonlijke zaalservice.
Boek een overnachting in of in de buurt van Lab-1 via Booking.com.
Nieuws
Terwijl de Dutch Design Week in volle gang is maken La Fête 040 en Suono Culture zich op voor Arthouse - The DDW Closing Festival dat komende zaterdag gehouden zal worden in 19014 in Eindhoven.
Op 31 mei 2014 zal een dreigende wolk komen aandrijven, die de hele dag een donkere schaduw werpt op de inmiddels alom bekende broedplaats Lab-1 in het Natlab te Eindhoven. Het kersverse collectief Onheil heeft de handen ineen geslagen voor haar eerste festival 'Plek des Onheils'. Verwacht drie ruimtes gevuld met een brede elektronische muziekprogrammering (van rustige ambient tot dansbare house en techno) en verschillende ruimtes met kunst, design en beeld.