Partyflock
 

Hal 4

op de kaart
afbeelding Hal 4
AdresWatertorenweg 200
3063 HA
Rotterdam
Nederland
SiteSite hal4.nl
E-mailinfo@hal4.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramyoutube
Capaciteit900
Opvolger van Hal 4.

Informatie

Hal 4 beschikt over een volledig ingerichte evenementenlocatie, voorzien van een complete inrichting van designstoelen, hoge zit, ronde en langwerpige tafels, statafels met LED-verlichting en lounge meubelen. Hal4.1 is tevens uitgerust met licht-, geluids- en projectie-apparatuur en beschikt over WIFI in het gehele pand.
Boek een overnachting in of in de buurt van Hal 4 via Booking.com.
Nieuws
Al enige jaren is Hal 4 in Rotterdam onze Bluetiek-In locatie en in deze exclusieve venue brengen we je weer terug naar de jaren 80/90 toen Bluetiek-In/Network een fenomeen in Nederland was. Je kan hier lekker minglen, socializen en dansen met de mensen van vroeger op de muziek van toen.
Een nieuw housefeest ziet het daglicht en meteen zullen jullie je daar thuis voelen. Op kerstavond zaterdag 24 december start het nieuwe concept thuis in hal4 aan de Maas te Rotterdam. THUIS is waar jij jezelf kunt zijn, waar je kunt genieten van een voortreffelijke feelgood vibe en waar ook de deejays deze avond thuiskomen om er een gedenkwaardige avond van te maken.
Metz NYE
2 november 2012
Mooier kan de overgang van 2012 naar 2013 niet verlopen, want op deze avond is het Metz gelukt om de twee absolute toppers van het afgelopen Metz jaar samen te brengen op de NYE - Welcome 2013 Edition. DJ Rae zal op deze avond een speciale 2 uur set draaien en samen met haar zul je het 24.00 uur moment gaan beleven.
Ook in de maand november is het Metz gelukt om weer een buitenlandse topper naar Rotterdam te halen. Afgelopen zomer stond ze iedere week op het eiland Ibiza en tevens is zij het gezicht van Defected in the House. Voor het eerst komt ze naar Rotterdam en dat zullen jullie weten. Zet Zondag 18 november maar met een dikke stift in je agenda!
Zondag 23 september is de dag dat Metz weer terug gaat keren in Rotterdam. Hal 4 opent op die dag om 18.00 uur zijn deuren om ook deze avond weer te fungeren als gastheer voor Metz on Sunday.
Op 20 mei is het weer zover. Op die dag komt ROOG weer thuis en zal hij Hal 4 weer omtoveren tot zijn woonkamer waar iedereen weer kan meegenieten van een drie uur set. ROOG & Metz is een combinatie die al een lange tijd samenwerken en die van elkaar weten wat ze in house hebben. 1
Al jaren behoort hij tot de top van de Nederlands DJ's en al jaren weet hij iedere keer weer verassend en vernieuwend uit de hoek te komen. Metz on Sunday is dan ook blij dat Erick E, want daar heeft Metz het natuurlijk over, weer langs gaat komen om een heerlijke 2 uur set te draaien.
Het was al tijden een wens van de organisatie nadat deze haar hadden gezien op Ibiza en nu gaat het er dan ook echt van komen! Direct vanuit de Defected stal staat DJ Rae (DJ & Live PA) op Queensnight op Metz on Sunday in Hal 4 te Rotterdam. Deze dame is een ware sensatie in de DJ Booth want Rae draait niet alleen op volle toeren maar ook haar vocals zullen te horen zijn. 2
Op 18 maart is het weer tijd voor het leukste zondagsfeestje van Rotterdam. En op deze avond staat Full Colour centraal. Haal dus op deze avond je meest kleurrijke outfit uit de kast en kom genieten van de beste Real House Music op de zondag!
Grand Chique staat voor stijl en klasse maar ook als je jezelf kunt zijn is dit zeer chique. Metz toont al jaren aan dat hun bezoekers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen op 1 van de langstlopende feesten van Rotterdam. 1