Partyflock
 

Hal 4

op de kaart
afbeelding Hal 4
AdresWatertorenweg 200
3063 HA
Rotterdam
Nederland
SiteSite hal4.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Opvolger van Hal 4.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Hal 4 via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Hal 4
Paniek! aan de Maas · Panic's Bday Bash51 bezoekers
Panic (nog niet compleet)
Lunapark9 bezoekers
2 O'Clock Ron, Spider (nog niet compleet)
40UP · Big Bang
IT's Wonderful7 bezoekers
Statistieken


x
69·feesten
4·in de toekomst
65·in het verleden
13·nieuwsberichten
10·video's
1284·kliks
913·bezoekers · herkomst
595·unieke bezoekers
60Partyflockfans
3 KFacebooklikes
138·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (359 stemmen)
Nieuws
Een nieuw housefeest ziet het daglicht en meteen zullen jullie je daar thuis voelen. Op kerstavond zaterdag 24 december start het nieuwe concept thuis in hal4 aan de Maas te Rotterdam. THUIS is waar jij jezelf kunt zijn, waar je kunt genieten van een voortreffelijke feelgood vibe en waar ook de deejays deze avond thuiskomen om er een gedenkwaardige avond van te maken.
Metz NYE
2 november 2012
Mooier kan de overgang van 2012 naar 2013 niet verlopen, want op deze avond is het Metz gelukt om de twee absolute toppers van het afgelopen Metz jaar samen te brengen op de NYE - Welcome 2013 Edition. DJ Rae zal op deze avond een speciale 2 uur set draaien en samen met haar zul je het 24.00 uur moment gaan beleven.
Ook in de maand november is het Metz gelukt om weer een buitenlandse topper naar Rotterdam te halen. Afgelopen zomer stond ze iedere week op het eiland Ibiza en tevens is zij het gezicht van Defected in the House. Voor het eerst komt ze naar Rotterdam en dat zullen jullie weten. Zet Zondag 18 november maar met een dikke stift in je agenda!
Zondag 23 september is de dag dat Metz weer terug gaat keren in Rotterdam. Hal 4 opent op die dag om 18.00 uur zijn deuren om ook deze avond weer te fungeren als gastheer voor Metz on Sunday.
Op 20 mei is het weer zover. Op die dag komt ROOG weer thuis en zal hij Hal 4 weer omtoveren tot zijn woonkamer waar iedereen weer kan meegenieten van een drie uur set. ROOG & Metz is een combinatie die al een lange tijd samenwerken en die van elkaar weten wat ze in house hebben. 1
Al jaren behoort hij tot de top van de Nederlands DJ's en al jaren weet hij iedere keer weer verassend en vernieuwend uit de hoek te komen. Metz on Sunday is dan ook blij dat Erick E, want daar heeft Metz het natuurlijk over, weer langs gaat komen om een heerlijke 2 uur set te draaien.
Het was al tijden een wens van de organisatie nadat deze haar hadden gezien op Ibiza en nu gaat het er dan ook echt van komen! Direct vanuit de Defected stal staat DJ Rae (DJ & Live PA) op Queensnight op Metz on Sunday in Hal 4 te Rotterdam. Deze dame is een ware sensatie in de DJ Booth want Rae draait niet alleen op volle toeren maar ook haar vocals zullen te horen zijn. 2
Op 18 maart is het weer tijd voor het leukste zondagsfeestje van Rotterdam. En op deze avond staat Full Colour centraal. Haal dus op deze avond je meest kleurrijke outfit uit de kast en kom genieten van de beste Real House Music op de zondag!
Grand Chique staat voor stijl en klasse maar ook als je jezelf kunt zijn is dit zeer chique. Metz toont al jaren aan dat hun bezoekers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen op 1 van de langstlopende feesten van Rotterdam. 1
Het zat er al aan te komen maar pas nu kan Metz on Sunday het officieel bekend maken. Metz gaat zijn tweede leven beginnen tijdens de 'Second Live Edition' en wel in een nieuwe locatie, Hal 4 te Rotterdam. 1