Partyflock
 

PartyPlayers Lifestyle & Swingersclub

op de kaart
PartyPlayers
30 juni 2021
voornamelijk erotische evenementen
AdresKofschip 14
8223 EZ
Lelystad
Nederland
Telefoon+31 32 02 24 050
SiteSite partyplayers.nl
E-mailinfo@partyplayers.nl
Linksfacebookpageinstagram
Opvolger van A6.
Vroegere naam
  • Partycentrum Players, tot 22 september 2017

Informatie

PartyPlayers is de parenclub waar je na het eerste bezoek wenste dat je dit jaren eerder had gedaan.

PartyPlayers is één van de makkelijkst bereikbare swingersclubs van Nederland. Centraal gelegen, maar liefst 5 provincies liggen op minder dan een half uurtje rijden van Lelystad vandaan (Noord-Holland, Gelderland, Overijssel, Utrecht en Fryslân) Kortom, waar dan ook vandaan, PartyPlayers is dichterbij dan je denkt!

Met de vele thema's die wij aanbieden is er altijd wel een dag of avond die aansluit bij jullie wensen!

Of je nu voor de eerste keer onze club wilt bezoeken, snel even de agenda wilt raadplegen of wilt weten wat onze dresscode is. Hier kun je alle informatie en uitleg vinden over PartyPlayers waar we er alles aan doen om je heel snel thuis te laten voelen.
Boek een overnachting in of in de buurt van PartyPlayers via Booking.com.

Nieuws

Op zaterdag 30 mei is het dubbel feest in PartyPlayers in Lelystad. Het is niet alleen acht jaar geleden dat deze prachtige locatie haar deuren opende voor publiek maar tevens het achtjarig bestaan van Beatz Per Marco Productions, beter bekend van de feesten Prikkelgeil. Een concept en een naam die thuishoort in een club waar niets moet, alles mogelijk is, waar je heerlijk jezelf kunt zijn en waar je misschien even een tijdje niets van hebt gehoord.
Sunday Vibezz
2 mei 2013
In navolging van het vorige succes van Sunday Vibezz volgt er op zondag 12 mei wederom een nieuwe Sunday Vibezz! En wel de: Mothers Day Special! Ook op deze dag weer een heerlijke line-up! 2
Kinky Paradise
23 april 2013
Bij Kinky Paradise zul je voortaan teruggevoerd worden naar de Middeleeuwen in de veertiende eeuw. Je hebt nu op 4 mei 2013 de mogelijkheid om deze gouden tijden weer te herleven in Players te Lelystad.
Sunday Vibezz
17 april 2013
PartyPlayers in Lelystad is het roer drastisch aan het omgooien om zich zo meer te kunnen focussen op de partypeeps met name in Flevoland en directe omgeving. De eerste party die Players aanbiedt is Sunday Vibezz op 21 april; dat Players kwaliteit van haar party's eist, blijkt wel uit de line-up die altijd om te smullen zijn!
Bi-SeXual is geen onbekende party in Party Players. De sfeer is er fantastisch, heerlijke opzwepende muziek en een mooi en gevarieerd publiek. Op vrijdag 9 september organiseerd Elements 2 Dance voor het eerst een Bi-SeXual A Feminine Touch.
18 juni is het dan echt zover. Bi-Sexual bestaat 1 jaar. Dit gaat Bi-Sexual groots vieren in PartyPlayers te Lelystad. Daar waar het een jaar geleden allemaal begon. Bi-Sexual was geboren en al vanaf het begin een groot succes. Nu is Bi-Sexual alweer een jaar verder en dat word groots gevierd.
Bi-Sexual
3 december 2010
Alweer de 3e editie van Bi-sexual en helemaal in het teken van de gezellige en warme dagen. De grot van PartyPlayers word helemaal omgetoverd tot een X-mas grot. Het weekend voor de kerst neemt Bi-sexual je vast mee in die heerlijke warme en knusse sfeer van de kerstdagen. Ook dit keer heeft Bi-sexual weer geweldige dj’s in de line up staan die de voetjes doen bewegen.
Essential
10 oktober 2010
De organisatoren van Bi-Sexual & Erotic dreams hebben niet stil gezeten. Vanaf 23 oktober komen ze met een nieuw en verassend feest waar de spetters van af vliegen! Essential zal je iedere keer doen verassen met een ander thema. Een avond waar iedereen welkom is die wil genieten, feesten, dansen en meer. Deze eerste editie zal Essential in het teken staan van Red & black.
25 september is het alweer zover! De 2e editie van Bi-Sexual voor bi, bi-schierige en niet bi-schierige mensen. Een heerlijke party met een geweldig lekkere & gezellige sfeer waar je helemaal jezelf kunt zijn. Alles kan en mag, daar zijn geweldige mooie ruimtes voor maar niets moet natuurlijk en een mooie dansvloer waar je heerlijk kan dansen op de ritme van geweldig opzwepende muziek. 1
Bi-Sexual
19 mei 2010
Op 19 juni is het dan zover! Het feest voor bi en bi-schierige mensen. Een heerlijke party met een geweldig lekkere & gezellige sfeer waar je helemaal jezelf kunt zijn. Alles kan en mag, daar zijn geweldige mooie ruimtes voor maar niets moet natuurlijk en een mooie dansvloer waar je heerlijk kan dansen op de ritme van geweldig opzwepende muziek. 1

34 waarderingen

nitika *­ Sweet Jany *­
Altijd ToP Feestjes!
InTrance
Helaas een uur in de rij moeten staan om binnen te komen. Eenmaal binnen was het van begin tot einde GEWELDIG!!
Markub
Was weer super
Simone Zonneveldt
Goeie sfeer,
Wilhen
Vriendelijke mensen geweldige dj voel me er thuis
Rietzeiler
super
knus, leuk, gesjelli! En schoon :)
@linda@
:-) Alleen jammer dat er geen ballonen waren
Kejoetie
Heerlijke plek. Heerlijke mensen
Precies hoe iknhet zeg geweldig.
Monique Kotiek
Altijd leuke feestjes niks moet alles mag ! En heerlijk dansen is ook goed !
Bruce
Gave dj's, goeie dansvloer, leuke speelruimtes, netjes, aardig personeel
*fun2-4all*
Prikkelgeil place to be....heerlijk vibes geweldige dj's kortom top feest!!
Stellelystad
Super tent
Ralf Leeuwinga
Erg spannende club.
Flevotijgers
TOPLOCATIE
aceone1976
Altijd gezellig en nooit ellende
Joy104
Gewoonweg een gemoedelijke sfeer !! helemaal top !! geen haantjes gedrag, nee gewoon lekker uit je dak gaan op de waanzinnige (progressive trance) muziek.
Als er een feest is, is het er geweldig
Geweldig... En niet alleen de grote feesten. Zelfs op woensdag en vrijdag kei gezellig lkkr relax... Leuk publiek, en leuk en vriendelijk personeel!!! Dus ja ik kom er geregeld... Top Tent PP!!!
gast030
zeer slecht kut toko
alisia
super gezellige plek om uit tegaan
el diablo
gewoon superr
Natasja73
Zeer goed
stoutstel69
Te gek
leukstel59
geweldig
veelfun
geweldig
P4
Nog steeds de gezelligste club
larisk­a:chee­r:
leuke locatie en erg knus :-) kom daar graag :P
Na mijn negatieve beoordeling op 26/12/2010 kreeg ik een mailtje dat ik zou liegen over de tijd dat we aanwezig zijn geweest. Heb hierop keurig gereageerd in een berichtje en aangetoond dat ik het bij het juiste eind had. Daarna niets meer gehoord. Slechte bedrijfsvoering en geldklopperij! Absoluut geen aanrader!
Die Mrs Izalinia ga ik toch een goed tegen spreken.... De locatie en feesten zijn top daar en word veel over gesproken.... maarja als je naar een feest gaat waar geen techno gedraait word en je daar wel van houd... tja dan moet je ook niet gaan zitten klagen (en zoals een gezegde... Een gegeven paard niet in de mond kijken)
Mrs Izalinia
Leuke locatie en leuke mensen. Erg respectvol. Er zijn kluisjes tegen een borg van 10 euro te huur. Het zijn vrij grote kluizen. Eten vond ik minder dan toen het A6 heette. Wel goed was dat je bijna nooit op je drankje hoefde te wachten je bent er snel aan de beurt. Helaas zijn wij op een feest vroeg weggegaan er werd echt heel slecht gedraaid. Maar ja voor 60 per stel kan je natuurlijk geen top dj verwachten ,maar wel toch dat iemand kan draaien en geen plaatjes draaier.
DJ Miss Ladyva
Top locatie en erg mooi van binnen en netjes
geweldig

14 opmerkingen

Onze vaste honk... waanzinnige club met heerlijke mensen...
Wij vinden het leuk om allemaal mensen hier zien te genieten
ZO dit zijn weer mooie datums om bij Kinky Paradise aanwezig te zijn.
he wil er met mij mee naar binnen als stel groetjes wicher
 
Ziet er allemaal erg goed uit...ben heel benieuwd geworden moeten maar een keertje komen mee feesten :)
laatste aanpassing
He denezie leuk dat ik heb leren kennen
Hoop je vaker zie
Hier nu vindje mij welof zet foto van alica lol
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 25 december 2012 om 19:02:
Ziet er allemaal erg goed uit...ben heel benieuwd geworden moeten maar een keertje komen mee feesten


jaa wilma is erg gezellig nu bij kp
moet je echt keer mee gaan xxx
Werkzaam bij Vitto Productions
Artiest Vitto
Time Table Zaterdag 30 mei 8 Year Anniversary

20:00 - 21:30 uur U.D.O.
21:30 - 23:00 uur Beatz Per Marco
23:00 - 00:15 uur Ricky Ricardo
00:15 - 01:30 uur Vitto
01:30 - 02:45 uur Miss 4Play
02:45 - 04:00 uur Da Dominator

Tot Zaterdag !
laatste aanpassing
Nooit meer alsje wil dat ze troep in je drankje gooien moet je hier zijn. En als je er wat van zeg aan de bar werken ze je de deur uit kut toko mag van mij plat gaan
Alleen bij de Kinky Paradise feesten is deze toko BOM-VOL geboekt dit wil wel wat zeggen over dit feest. terwijl het voor andere feesten ook een mooie lokatie is alleen is Kinky Paradise het Kinky Feest dat er gegeven word.
Uitspraak van gast030 op zondag 20 september 2015 om 13:44:
Nooit meer alsje wil dat ze troep in je drankje gooien moet je hier zijn. En als je er wat van zeg aan de bar werken ze je de deur uit kut toko mag van mij plat gaan


??? welk feest ging dit om.
Het enige feest dat volle zalen trekt is toch en blijft toch Kinky Paradise.
kinkyparadise
Welke spontane meid wil as Zaterdag met mij mee hier naar toe?
Groetjes,
RIchard uit Zwolle