Partyflock
 
Interviews · juni 2020
­ Nederland
Veel artiesten werken aan nieuwe tracks en Catscan is daar geen uitzondering op. Lees hoe Catscan deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:
We spraken Billy The Kit die net als wij in quarantaine zit. Echter zit hij niet stil en is hij druk aan het werk met het maken van nieuwe muziek. We stelden hem de volgende vragen:
Nu het festivalseizoen is gecancelled is er tijd voor andere dingen dan showtjes en touren. Marlon en Ralph van Bassjackers zijn hard aan het werk om nieuwe platen te produceren. Check hoe ze de dagen overleven in deze Q&A met Appic & Partyflock:
Voor iedereen is dit een gekke tijd. De Sluwe Vos gebruikt deze tijd om goed tot rust te komen.
Check het hier in de Q&A met Appic & Partyflock:
Voor iedereen is dit een gekke tijd. Dit geldt ook voor DJ Thera. Toch wordt de tijd goed benut en werkt DJ Thera hard aan de productie veel nieuwe tracks. Check het hier in de Q&A met Appic & Partyflock:
Ook Vato Gonzalez moet binnen blijven, geen shows, geen volle zalen, helemaal niks. Toch werkt hij hard aan zijn nieuwe projecten en heeft hij maar liefst 15 nummers ready voor jullie. We stelden hem de volgende vragen:
Blasterjaxx kan net als alle andere artiesten op dit moment geen shows geven voor een live publiek. Toch zit deze DJ niet stil en is hij hard aan werk met te gekke live streams. Lees hoe Blasterjaxx deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:
The Partysquad zit net als wij allemaal thuis, maar toch bedenken ze nieuwe initiatieven. Benieuwd naar waar ze mee bezig zijn? We stelden The Partysquad de volgende vragen:
Nu het festivalseizoen is gecancelled is er tijd voor andere dingen dan showtjes en touren. W&W zijn hard aan het werk om nieuwe platen te produceren. Ook hebben ze na jaren te touren nu de tijd om rust te pakken en tot zichzelf te komen. Check hoe ze de dagen overleven in deze Q&A met Appic & Partyflock:
Appic & Partyflock's Q&A met Catscan30 jun 2020
Appic & Partyflock's Q&A met Billy the Kit25 jun 2020
Appic & Partyflock's Q&A met Bassjackers23 jun 2020
Appic & Partyflock's Q&A met De Sluwe Vos18 jun 2020
Appic & Partyflock's Q&A met Thera16 jun 2020
Appic & Partyflock's Q&A met Vato Gonzalez11 jun 2020
Appic & Partyflock's Q&A met Blasterjaxx9 jun 2020
Appic & Partyflock's Q&A met The Partysquad5 jun 2020
Appic & Partyflock's Q&A met W&W2 jun 2020