Partyflock
 

Lab -1

on the map
image Lab -1
AddressKeizersgracht 19
5611 GC
Eindhoven
Netherlands
SiteSite lab-1.nl
Presencefacebookpageinstagramtwitter
Employees
Information
Lab -1… is een bioscoop, nachtclub, ontmoetingsplek, evenementenruimte, café bar en galerie in Eindhoven voor feesten, events, film, live-muziek, kunst, exposities, vj's, dj,'s en symposiums.

De oude Zien / Euro Cinema Bioscoop met een eigenzinnig en rauw karakter met vele verschillende huiskamers biedt ruimte voor een unieke uitgaanservaring en vormt een podium waar jonge, beginnende artiesten en alternatieve en creatieve kunst en cultuur zich kan presenteren en profileren.

De combinatie van verschillende disciplines maken multidisciplinaire initiatieven mogelijk, die speels en afgewogen door elkaar heen lopen, waarin de inrichting elke keer anders kan zijn.
Accommodation
Book an accommodation in or in the vicinity of Lab -1 via Booking.com. Booking.com
page was last modified on
Statistics


x
46·parties
6·in the future
40·in the past
1·news message
207·clicks
157·visitors · origin
89·unique visitors
21Partyflockfans
6.2 KFacebooklikes
very good·voting result (32 votes)
News
Op 31 mei 2014 zal een dreigende wolk komen aandrijven, die de hele dag een donkere schaduw werpt op de inmiddels alom bekende broedplaats Lab-1 in het Natlab te Eindhoven. Het kersverse collectief Onheil heeft de handen ineen geslagen voor haar eerste festival 'Plek des Onheils'. Verwacht drie ruimtes gevuld met een brede elektronische muziekprogrammering (van rustige ambient tot dansbare house en techno) en verschillende ruimtes met kunst, design en beeld.