Partyflock
 
Informatie over nieuwsadvertenties

Wat is een nieuwsadvertentie?
Een nieuwsadvertentie is een nieuwsbericht met "iets extra's". Normaal gesproken worden nieuwsberichten in het overzicht geplaatst en is alleen de titel zichtbaar. Een nieuwsadvertentie geeft een andere soort exposure; ook deze berichten staan op de homepage, maar daarbij is ook een korte teaser en een afbeelding zichtbaar. Een nieuwsadvertentie zal dus veel meer in het oog springen dan een standaard nieuwsbericht. Nog een extraatje dat alleen wordt toebedeeld aan nieuwsadvertenties: bij het aan het nieuwsbericht gekoppelde evenement worden titel en teaser weergegeven. Bij de onbetaalde nieuwsberichten is dit niet het geval.

Tot slot worden, in tegenstelling tot gratis geplaatste berichten, nieuwsads ook vermeld op social media Twitter en Facebook. In totaal gaat het dan om ruim 23.000 volgers die een statusupdate te zien krijgen.

Polls
Het is ook mogelijk om bij een persbericht een poll te plaatsen! Je kunt de lezers van de poll een vraag stellen waarbij ze kunnen kiezen uit meerdere antwoorden. Naast het vergaren van interessante kennis omtrent je doelgroep zijn er natuurlijk leuke opties om je events interactief te maken. Misschien kan de laatste plaats in de line-up gekozen worden door het publiek? Je kunt meer dan 1 poll toevoegen aan een persbericht, je kunt dus ook meerdere vragen stellen aan het publiek!

Verdeling
Je koopt een bepaald aantal impressies, die dan in een door jouw vastgestelde periode worden getoond. Zo kun je uitgaan van jouw eigen budget en zelf de looptijd van de uiting bepalen.
Let op: je nieuwsadertentie rouleert met andere nieuwsads tenzij je een hele dag 'opkoopt'. Het kan ook zijn dat een nieuwsadkader niet is uitverkocht; in dat geval staat jouw nieuwsbericht bij de reguliere nieuwsberichten tot het systeem heeft bepaald dat er weer een aantal views gegenereerd moeten worden.