Partyflock
 
­ Nederland

Cirque Du Raw
Het rauwste circus van Nederland opent de gordijnen van de Elementenstraat op 14 maart

gepubliceerd door , op
Op 14 maart 2020 staat de eerste editie van Cirque du Raw op het programma! Dit is het eerste wapenfeit vanuit de gloednieuwe Amsterdamse organisatie Notoir. De naam Cirque du Raw verraad het al, RAW hardstyle is waar het omdraait op dit feest in de legendarische Elementenstraat!

Door de Elementenstraat volledig om te toveren in circus stijl komt de meer gezellige kant van wat feesten vooral zijn naar voren. De combinatie van de rauwe underground locatie met de juiste aankleding, verassende acts en algehele look and feel geeft die extra dimensie aan de sterke line-up en de algehele beleving.

"De Elementenstraat is de perfecte locatie voor een hardstyle feest met zijn underground en industriële uitstraling" aldus de organisatie. Dat er een gloednieuw geluidssysteem speciaal bedoeld voor de lage klanken van hardstyle in de Elementenstraat zal hangen voor deze editie zal de sfeer ook zeker ten goede komen. Ook de line-up laat zien dat de organisatie de lat hoog legt en gelijk goed uit de startblokken wil komen. "We willen de eerste editie gelijk groots uitpakken en ik denk dat we met deze line-up wel mogen zeggen dat dat gelukt is!"

Line-up


De organisatie houd de bezoeker nog even in spanning, maar beloofd deze week met de timetable naar buiten te komen!

Tickets
De early bird tickets zijn er bijna doorheen! Wil je erbij zijn, wacht dan niet te lang en scoor je ticket nu nog met €10,- korting voor €25,-! Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Info
Voor meer info over artiesten, interviews en al het andere wat je wil weten over Cirque du Raw check cirqueduraw.nl!