Partyflock
 
­ Nederland

Voltt Loves Summer festival heeft line-up rond

gepubliceerd door , op
Zaterdag 27 augustus aanstaande vindt op de NDSM-Werf in Amsterdam de elfde editie van het festival Voltt Loves Summer plaats. Het festival dat in 2006 begon is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het dance landschap. Met 1500 bezoekers in het eerste jaar verdubbelde het aantal bezoekers tot het maximaal aantal van 15.000 en de jaren erna. Het festival biedt een spannend scala aan nationale en internationale artiesten op het bijzondere industriële erfgoed van de NDSM-Werf aan het Amsterdamse IJ.



Voltt is het eerste elektronische muziekfestival dat plaatsvond op de voormalige scheepswerf. In 2006 was de NDSM nog een rafelrand van de stad met verlaten industriële hallen en lege scheepshellingen. De NDSM is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het culturele leefgebied van Amsterdam. Ook dit jaar zullen muziekliefhebbers zich in groten getale wagen aan de oversteek naar een breed palet aan elektronische muziek op de NDSM-Werf. De met zorg samengestelde line-up zal zelfs de meest verfijnde techno-liefhebber weten te bekoren.

Op de vijf verschillende podia, zowel open air als in tenten, zal de dag muzikaal perfect worden opgebouwd van dub naar house, deephouse en opzwepende techno. Voor de elfde editie is uitgepakt qua namen met artiesten als Adam Beyer, Maceo Plex, Job Jobse, DVS1 en Ben Klock. Maar ook de meer 'cutting edge' namen als Monolake, Deadbeat, Matias Aguayo en Palmbomen zullen laten horen waarom Voltt een zeer welkome afwisseling is in het hedendaagse dance landschap.

Naast de verschillende podia zal er op deze zomerse editie een uitgebreid randprogramma zijn met onder andere design, kunst en beeld. Zo zullen verschillende exposities en installaties je ogen en oren prikkelen. Ook deze editie zal er biologisch eten, verfrissende cocktails en een vintage & young designers markt te vinden zijn.

De volledige line-up van VLS2016:


Meer info en details over line-up en locatie vind je op www.voltt.com.
Tickets bestel je bij koop tickets