Partyflock
 
­ Nederland

Daylight Festival 2013 laatste info & timetable

gepubliceerd door , op
Daylight festival
28 februari 2013
Op 13 juli is het tijd voor Daylight Festival 2013! Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het hardste festival uit de regio, hebben we belangrijke informatie in dit bericht voor je opgesomd.

Mocht je nog géén ticket hebben voor Daylight Festival, wees er snel bij want de voorverkoop gaat vele malen harder dan de vorige editie! Bestel je ticket in de voorverkoop via www.daylightfestival.com of bij 1 van de 400 Primera stores in Nederland. Mocht Daylight Festival niet uitverkopen dan zullen de overige tickets zaterdag 13 juli aan de deurkassa worden verkocht.

Lockers
Op het festivalterrein zijn voldoende kluisjes aanwezig. De kluisjes zijn tegen een kleine vergoeding te huur, hierin kun je je persoonlijke spullen veilig opbergen! Hiervoor wordt € 5,- borg gerekend, bij inlevering van je sleutel krijg je de borg terug.

Pinnen
Op Daylight Festival is het enkel mogelijk om munten te pinnen. Zorg er dus voor dat je altijd contant geld op zak hebt voor bijvoorbeeld de pendeldienst, kluisjes of onvoorziene omstandigheden. Ook pinautomaten zijn afhankelijk van een stabiele netwerkverbinding.

Deurbeleid
De minimale leeftijd voor Daylight Festival bedraagt 18 jaar. Voor Daylight Festival geldt een zero tolerance beleid. Pas dus op wat je meeneemt, iedereen wordt gevisiteerd. Drugs, deospray, parfumflesjes en eigen consumpties zijn niet toegestaan op het evenement. Ook in en uitlopen is niet toegestaan.

Eten & Drinken
Op het terrein is voldoende eet en drink gelegenheid. Ook is er genoeg variatie in het aanbod, zo is er voor ieder wat wils. Het meebrengen van eten of drinken is niet toegestaan.

Weer
Zonnebril vergeten? Op het terrein zijn verschillende 'zonwerende' artikelen te koop, denk hierbij aan zonnebrillen, petjes, hoedjes en waaiers. Bij extreme hitte worden er extra maatregelen genomen. Neem bij koeler weer een trui of jas mee, deze kun je opbergen in je kluisje!

Camera's
Het is toegestaan om fotocamera's (ook spiegelreflex) en handheld videocamera's mee te nemen naar Daylight Festival. Professionele videoapparatuur is niet toegestaan.

Toiletten
Op het festival terrein zijn genoeg toiletten aanwezig. Deze zijn uiteraard gratis. Maak
hier dus ook gebruik van.

Locatie
Evenemententerrein de Stok ligt aan de A17, vlakbij Rosada Factory Outlet aan de rand van Roosendaal. Stel je navigatie in op; 'De Stok, Roosendaal' of op postcode; '4703 SZ'.

Openbaar vervoer + Pendeldienst
Om het voor jullie zo makkelijk mogelijk te maken rijdt er net als vorig jaar tussen Roosendaal CS en het festivalterrein een pendelbus.

De bus rijdt van 11.30u tot 17.00u heen. De pendelbus rijdt terug op gezette tijden, namelijk 21.55u, 22.30u en 23.05u. Deze tijden sluiten aan op de dienstregeling van de NS.

Let op: Er zijn enkel retourtickets verkrijgbaar voor deze pendelbus en kaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop via koop tickets. Er zijn hier zowel losse bustickets als combitickets verkrijgbaar (bus + entree). Bustickets kosten € 5,- (ex fee) voor een retourtje.

Auto
Er is parkeergelegenheid naast het festivalterrein. Deze is toegankelijk vanaf 11:30. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Fiets
Voor bezoekers die met de fiets komen is er vlakbij de ingang een fietsenstalling ingericht.

Samen uit, samen thuis!
Een dagje feesten kost veel energie. Zorg dat je goed op jezelf en je mede partyganger(s) let. Zorg dat je voldoende drinkt en op tijd je energiebehoefte aanvult, zo kun je er weer tegenaan! Mocht je je toch niet lekker voelen, er is een professionele EHBO post aanwezig.

Veilighei
Tijdens en de dagen rond het festival is er voldoende beveiliging aanwezig. Is er iets aan de hand? Je kunt altijd direct terecht bij de beveiliging op het terrein.

Timetable
  • Moscow
    hardcore
  • za 12:00 - 13:30:  Nederland hardcore, hardstyle
  • za 13:30 - 15:00:  Nederland hardcore
  • za 15:00 - 16:00:  Nederland drum & bass, hardcore
  • za 16:00 - 17:30:  Nederland hardcore
  • za 17:30 - 19:00:  Italië hardcore
  • za 19:00 - 20:00:  Frankrijk hardcore
  • za 20:00 - 21:00:  Nederland hardcore
  • za 21:00 - 22:00:  Nederland hardcore, hard techno
  • za 22:00 - 23:00:  Nederland hardcore
  • · MC Nederland hardcore, hardstyle
  • Havana
    freestyle, Classics
  • za 12:00 - 13:30:  Nederland hardstyle
  • za 13:30 - 15:00:  België hardcore
  • za 15:00 - 16:30:  België techno, trance, house, hardstyle
  • za 16:30 - 18:00:  Nederland hardstyle
  • za 18:00 - 19:30:  Nederland hardstyle
  • za 19:30 - 20:45:  Nederland hardcore
  • za 20:45 - 22:00:  Nederland hardcore
  • za 22:00 - 23:00:  België hardcore, hardstyle, trance, techno
  • · MC Nederland drum & bass, hardcore, dubstep


Benieuwd naar Daylight Festival 2013? bekijk hier de trailer en luister hier het anthem van Submotion!

9 opmerkingen

Pinnen
Op Daylight Festival is het enkel mogelijk om munten te pinnen. Zorg er dus voor dat je altijd contant geld op zak hebt


Ja, wat ik het nou :lol:
Hahahaha die vat ik ook nie lol!
je kan geen geld pinnen ;)
Werkzaam bij The Genius Show
Artiest {SHOWLIST artist 122339, 3053}
More than ready, bass in your face!!!! :-)