Partyflock
 
Pascal Redeker (foto)
Functiezanger
Geslachtman
HerkomstNederland
Genresnederlandstalig
SiteSite pascalredeker.nl
Aanwezigheidfacebooksoundcloudtwitter
Biografie
Pascal Redeker. Hij was een DJ en nu een zanger, maar meer nog dan dat is hij dromenvanger van beroep. Door het najagen van zijn dromen leeft hij nu van de muziek en stond hij onlangs in de Arena met de Toppers. Op het terras van Het Wapen van Medemblik vertelt hij over zijn verleden, heden en toekomstdromen.
Hij is opgegroeid in een doorgewinterd horecagezin in Venhuizen. Zijn ouders runnen er de Roode Leeuw en Irma La Douce. Als kleine jongen al kreeg hij mee hoe het is om een privéleven te combineren met werken in de horeca. Geen 9 tot 5 baan, dag- en nachtritme omdraaien en altijd werken als anderen een feestje vieren. Pascal zit er niet mee. Hij zou geen andere ritme willen kennen.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Pascal Redeker
gisteren: Vierdaagsefeesten gratisMolenstraatNijmegen
Dario, Jannes, Jeffrey Heesen, Pascal Redeker, The Euros
nu: Vierdaagsefeesten gratisMolenstraatNijmegen
Dario, Pascal Redeker, The Euros, This is Beethoven
Tilburgse Kermis gratisHeuvelringTilburg
Bacoba & Spontaneous Bootay, Band with Benefits, Buren van de Brandweer, Cooldown Café, Disco Nico, Je Favoriete DUO, Jours Truly, La Fique, Party Jockey Tim, Pascal Redeker, Paultje Prima, PAUW, Pelgrim, René Bischoff, Stoob, Team U'Kay?!, The Wild Raver, Tjalle & van Haaren, Zanger Kafke
Dutch Valley WINRecreatiegebied SpaarnwoudeSpaarnwoude
Alex, Ali B, Alpenzusjes, Arjon Oostrom, Barry van Vliet, Billy the Kit, Bizzey, Boef, Brownie Dutch, Charly Lownoise & Mental Theo, Cor, Corné Klijn, Danny Canters, Danny Nicolay, Davey Bindervoet, Davina Michelle, Def Rhymz, Diquenza, Django Wagner, DJVM, en nog 72 andere artiesten →
Hoorn Zingt Hollands Festival · Tropical EditionJulianaparkHoorn
Arjon Oostrom, Cor, Django Wagner, Ferry de Lits, Galaga, Henk Dissel, Het Feestteam, Jeffrey Heesen, John West, Lange Frans, Lawineboys, Marco Kraats, OJKB - Ouwe Jongens Krentebrood, Otto Wunderbar, PartyfrieX, Pascal Redeker, Snollebollekes, Stef Ekkel, Wesley Klein, Wolter Kroes, en nog 1 andere artiesten → (nog niet compleet)
Statistieken
27·optredens
4·in de toekomst
23·in het verleden
1Partyflockfan
2·video's