Partyflock
 
foto Jonna Fraser
NaamJonathan Fraser
Functierapper
Geslachtman
Geboortedatum1992
Leeftijd28 - 29
HerkomstNederland
Genreship hop
SiteSite jonnafraser.com
E-mailjonnafraser92@gmail.com
Aanwezigheiddiscogsfacebookfacebookpageinstagramsoundcloudspotifyyoutube

Biografie

Jonna Fraser (27) is opgegroeid in Zaandam Zuid. Op zijn 12e maakte hij kennis met hiphop sindsdien is het zijn uitlaatklep. Het begon als een hobby, maar snel werd het zijn liefde. Met zijn aparte stemgeluid en unieke delivery onderscheid hij zich van de rest. Jonna Fraser is opgegroeid met allerlei soorten muziekgenres en dat hoor je weer terug in zijn muziek. Hij vindt zijn inspiratie bij het maken van muziek voornamelijk bij soul muziek en rap uit de jaren 90. Hij heeft een erg veelzijdige smaak (van gangster rap tot zwoele soulnummers) en dat is goed terug te horen aan de diversiteit in zijn muziek. Jonna is een goedlachse en positief ingestelde jongen en draagt een goed gevoel uit in zijn teksten.
Nieuws
Jonna Fraser gaat met nieuw album 'Calma' direct goud · 31 juli 2020
Jonna Fraser, de bekendste Zaandammer van het land, releaset vandaag zijn gloednieuwe album 'Calma'. De artiest heeft een aantal zeer succesvolle en productieve jaren achter de rug. Deze streak maakt van 'Calma' alweer zijn achtste volwaardige plaat. Van zijn zeven eerder verschenen projecten kwamen er maar liefst drie binnen op nummer 1, een statistiek waar alleen de allergrootsten van het land zich mee meten. Momenteel heeft Jonna samen met Dopebwoy een zomerhit te pakken: 'Vakantie' staat sinds de release bovenaan de hitlijsten. Eerder verschenen van het album onder andere de singles '4 Life' met Lil Kleine, 'Kalmeer' met Yade Lauren en 'Dior Money' met Frenna en Henkie T, die er bij elkaar voor hebben gezorgd dat het album vandaag direct een gouden status heeft behaald.

Uitgaansagenda Jonna Fraser

Code Oranje Festival (uitgesteld)StadhuispleinRotterdam
DYLVN, Feest DJ John, Freddy Moreira, Girls Love DJs, HATO, Het Feestteam, Jonna Fraser, Laurens
Club Red (uitgesteld)1 AppicClub RedLeeuwarden
Adamski, Enzio, Jix, Jonna Fraser
Paaspop teaser · Paaspop · 2022 (0:48)
666 bezoekersManege De MolenheideSchijndel
A-Fever, Aap uit de Mouw, ADF Samski, Anno Domini, Bare Jams, Bizkit Park, Bonxo, BraboLoco, Coach Party, Coming Fout, Daredevils, Davina Michelle, DI-RECT, Dyna, Epica, Fatboy Slim, Goldband, Gotu Jim, Het Feestteam, House of Rock, en nog 26 andere artiesten → (nog niet compleet)
Freshtival Weekend103 bezoekersRecreatiepark Het RutbeekEnschede
Adaro, Afro Bros, Altijd Larstig & Rob Gasd'rop, Angerfist, Bashment Bangers, Bass Army, Benny Rodrigues, Billy the Kit, BLVCK CROWZ, Brozus, ChildsPlay, CliXX, Coenfetti, Crypsis, Curbi, D-Sturb, Da Syndrome, Da Tweekaz, Dansado & De Feestmeester, Davina Michelle, en nog 67 andere artiesten →
Summerpark Festival 2 teaser · Summerpark Festival · 2022 (1:01)
trailer · Summerpark Festival · 2022 (1:01)
WIN
540 bezoekersAlmeerderstrandAlmere
Alex Rueda, Amber, Benny Rodrigues, Brody Fox, Chelina Manuhutu, Comrade Winston, D-Jay, De Sluwe Vos, Devarsity, DIDA, Dopebwoy, Egbert, FLAVA, Franky Rizardo, Freddy Moreira, Frenna, Guilty, HONEY SST, Irwan, Jesse Maas, en nog 24 andere artiesten →
Crazy Sexy Cool Festival39 bezoekersZuiderparkRotterdam
Broederliefde, Dyna, Frenna, Jonna Fraser, Josylvio, Lieve Jongens, Lil Kleine, Poke, Rolf Sanchez, Snelle, Tabitha, The Partysquad (nog niet compleet)
FleetfestOngespecificeerde bootAmsterdam
Broederliefde, DAIMS, Jonna Fraser, Kimberlee Ramirez, Poke, Q-Bah, Robin Roxette
24 oktober 2021
Foto's, WiSH Outdoor, 24 oktober 2021, Bavaria Brouwerij, Lieshout
31 augustus 2019
Foto's, Hullabaloo Festival, 31 augustus 2019, Stadspark, Groningen