Partyflock

Crazy Sexy Cool

 

Crazy Sexy Cool

Crazy Sexy Cool (afbeelding)
concept
Concept van TRW.
SiteSite crazysexycoolfestival.nl
AdresNederland
Oprichting2008
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
Informatie
It's crazy, it's sexy and it's cool! Dit zijn de trefwoorden van het evenement dat gegarandeerd spektakel brengt! De Maassilo in Rotterdam is de onbetwiste thuishaven met een paradijs vol met jouw favoriete dj's. Wat kan je van Crazy Sexy Cool verwachten? Veel dj's en live-acts, verschillende zalen, een chill-out en een gedeelte waar je tijdens de avond lekker kunt genieten van verschillende hapjes. Klaar voor de start? Af! De evenementen van Crazy Sexy Cool zijn in korte tijd uitgegroeid tot populaire feesten in Rotterdam en wijde omstreken. Een groot aantal edities was dan ook compleet uitverkocht.
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
39·feesten
1·in de toekomst
38·in het verleden
48·nieuwsberichten
7·fotoshoots
733·foto's
52·video's
1·video met alleen muziek
25·winacties
4012·bezoekers
2671·unieke bezoekers
210Partyflockfans
38.1 KFacebooklikes
205·albumfoto's
goed·stemresultaat (1087 stemmen)
27 oktober 2018
Foto's, Crazy Sexy Cool, 27 oktober 2018, Zuiderpark, Rotterdam
2 februari 2013
Foto's, Crazy Sexy Cool, 2 februari 2013, Maassilo, Rotterdam
29 april 2012
Foto's, Crazy sexy cool, 29 april 2012, Bloomingdale, Bloemendaal aan zee
28 januari 2012
Foto's, Crazy Sexy Cool, 28 januari 2012, Maassilo, Rotterdam
3 september 2011
Foto's, Crazy Sexy Cool, 3 september 2011, Maassilo, Rotterdam
5 maart 2011
Foto's, Crazy Sexy Cool, 5 maart 2011, Maassilo, Rotterdam
7 maart 2009
Foto's, Crazy Sexy Cool, 7 maart 2009, Maassilo, Rotterdam
Nieuws
Op 3 augustus meren de beste artiesten aan in Rotterdam voor een gloednieuwe editie van Crazy Sexy Cool. Het festival typeert zich door de uitbundige thema's en bijbehorend entertainment. Dit jaar staat in het teken van Treasure Island. Naast de beste (live) acts worden bezoekers ondergedompeld in een avontuurlijke wereld vol zeemeerminnen, palmbomen en piratenschepen.
Inwoners van Rotterdam kunnen binnenkort kans maken op gratis tickets voor Crazy Sexy Cool festival. Via het Instagram account @csc_events worden hints weggegeven. Dus schuif je ooglapje opzij en pak je plastic zwaard erbij.
Hijs de zeilen en trotseer de zeven zeeën. Er wordt gefluisterd over een verlaten paradijs vol juwelen en muzikale pareltjes diep in het hart van Rotterdam. Zet op 3 augustus koers naar het Zuiderpark en zet voet op Treasure Island!
Het festival dat afgelopen zomer werd bekroond met de titel 'Echt Rotterdams Erfgoed' en niet meer is weg te denken van de evenementenkalender van Rotterdam, start 30 november met de pre-sale.
Halloween is populairder dan ooit in Nederland. Dat is vandaag in Rotterdam weer gebleken toen duizenden bezoekers dit feest kwamen vieren op het uitverkochte Crazy Sexy Cool Halloween. 1
Op 27 oktober barst het feest, of beter gezegd de hel, weer los in het Zuiderpark. Bloeddorstige zombies, voodoo heksen en horror clowns stappen uit de schaduw om zich eenmalig weer onder de levenden te begeven tijdens Crazy Sexy Cool Halloween.
Op 4 augustus creëert de organisatie van Crazy Sexy Cool weer een festival wereld waar je stoutste dromen werkelijkheid worden. Naast uitbundige decoratie en hoogstaand entertainment zie je er ook meer dan 50 artiesten verdeeld over 5 podia.
Ga mee op reis naar een wereld waar je stoutste dromen werkelijkheid worden. Smul van de chocolade rivier, dans door het zuurstokkenbos en duik in de betoverende ballenbak. Op 4 augustus openen de poorten naar het magische 'World of Pleasure'!
Something wicked this way comes: de line-up voor het eerste outdoor Halloween Festival van Nederland is bekend!
Zaterdag 28 oktober 2017 komen alle hongerige zombies, sexy vampiers en angstaanjagende weerwolven uit de schaduw gekropen om te feesten op het eerste outdoor Halloween Festival van Nederland: Crazy Sexy Cool Halloween!