Partyflock
 

Crazy Sexy Cool

Crazy Sexy Cool
17 november 2022
concept
Concept van .
SiteSite crazysexycoolfestival.nl
E-mailinfo@trwevents.com
AdresNederland Nederland
Oprichting2008
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudxyoutube

Informatie

It's crazy, it's sexy and it's cool! Dit zijn de trefwoorden van het evenement dat gegarandeerd spektakel brengt! De Maassilo in Rotterdam is de onbetwiste thuishaven met een paradijs vol met jouw favoriete dj's. Wat kan je van Crazy Sexy Cool verwachten? Veel dj's en live-acts, verschillende zalen, een chill-out en een gedeelte waar je tijdens de avond lekker kunt genieten van verschillende hapjes. Klaar voor de start? Af! De evenementen van Crazy Sexy Cool zijn in korte tijd uitgegroeid tot populaire feesten in Rotterdam en wijde omstreken. Een groot aantal edities was dan ook compleet uitverkocht.

Nieuws

Crazy Sexy Cool, een waar begrip in Rotterdam en omstreken, besaat in 2024 10 jaar. Van indoor festivals tot een outdoor muziekfestiavl met ruim 12.000 bezoekers. De organnisatie laat de bezokers kennis maken met het nieuwe Crazy Sexy Cool en stapt af van thema edities.
Crazy Sexy Cool festival vindt plaats op 5 augustus 2023 in het ZUIDERPARK, Rotterdam. Op vrijdag 25 november gaan er 500 tickets in de verkoop voor slechts €15,- tijdens black friday.
Op zaterdag 29 oktober wordt het Rotterdamse Zuiderpark omgetoverd tot één groot Halloween spektakel voor het Crazy Sexy Cool Halloween Festival. Het festival is al jaren een begrip in Rotterdam en omstreken dankzij de sterke line-up en het uitbundige entertainment. Ook dit jaar worden er weer tal van nieuwe scarezones gebouwd die bol staan van de acteurs om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. De kaartverkoop start 19 augustus.
Crazy Sexy Cool is na twee jaar terug van weggeweest. Op het festival komen meerdere muziekgenres samen, verdeeld over vijf verschillende podia. Dit jaar staan onder andere Ronnie Flex & The Fam, Broederliefde, Jonna Fraser, Josylvio en Poke op het programma. De kaartverkoop herstart vrijdag 25 maart om 12:00 uur.
Goed nieuws voor de fans van Crazy Sexy Cool Festival, dankzij het garantiefonds van de overheid kan de organisatie starten met de voorbereidingen van het Rotterdamse festival. Vrijdag 26 februari starten ze met de verkoop van de laatste tickets. Het festival verwelkomt in 2021 onder andere Broederliefde, Lil Kleine, Jonna Fraser, Josylvio, Tabitha & Rolf Sanchez.
31 december stream je Bizzey, Poke, La Fuente, Dyna & meer van 21:00 tot 01:00 tijdens de livestream van Crazy Sexy Cool Festival. De stream doet geloven dat deze artiesten op een enorm cruiseschip vol vuurwerk naast de Erasmusbrug in Rotterdam optreden, maar niks is minder waar. Door middel van een greenscreen en digitale nabewerking weet de organisatie een spectaculair decor te creëren waarbij kijkers thuis toch in een feeststemming komen. 2
Crazy Sexy Cool organiseert elk jaar het grootste outdoor Halloween festival van Nederland, met verwarmde en overdekte festivaltenten en bloedstollende scarezones waar bezoekers het uitgillen van angst. Vanwege COVID-19 kan de outdoor editie niet doorgaan, maar dat betekent niet dat ze Halloween in 2020 zomaar voorbij laten gaan. Op zaterdag 31 oktober stream je in heel Rotterdam en ver daarbuiten van 20.00 tot 22.30 artiesten zoals Jessica Joan, DRashid, Irwan, Vaiks & Row en Benn & Paul.
Crazy Sexy Cool Festival gaat in verband met COVID-19 niet door in het Zuiderpark. Om de dag niet zomaar voorbij te laten gaan organiseren ze een Digital Home Festival. Op zaterdag 1 augustus stream je in heel Rotterdam en ver daarbuiten tussen 20.00 – 23.00 uur artiesten zoals: Dyna, Leroy Styles, Chico Rose, Biggi ft. Elton Jonathan & DJ Superior. Tijdens deze drie uur durende stream worden er veel prijzen weggegeven zoals een gin-pakket, €100,- aan munten, een eigen dixie én een fotoshoot op CSC festival 2021! 1
De organisatie van Crazy Sexy Cool lanceerde zojuist de eerste namen voor de komende editie, welke op 1 augustus plaats gaat vinden in Rotterdam. Het festival verwelkomt in 2020 onder andere Broederliefde, Lil Kleine, Jonna Fraser, Josylvio, Tabitha & Rolf Sanchez.
De meeste sprookjes eindigen met: "ze leefden nog lang en gelukkig." Maar dat deden ze zeer zeker niet tijdens de 3e outdoor editie van het Crazy Sexy Cool Halloween festival. Waar 5 scare zones waren ingericht om bezoekers knikkende knietjes te bezorgen. Één daarvan stond in het teken van vervloekte sprookjes, waarbij tevens scare actors werden ingezet. Naast alle Halloween elementen bood het festival haar bezoekers 3 indoor podia waar House & Urban werd gedraaid.
Het grootste outdoor Halloween festival van Nederland gaat over iets meer dan een week van start. Dit jaar zijn op Crazy Sexy Cool onder meer Jebroer, Freddy Moreira, Afro Bros, The Partysquad en Snelle te zien. Ook huisvest het festival 5 bloedstollende scare zones waar scare actors de Halloween beleving compleet zullen maken.
Je bent in je eentje het donkerste deel van het park ingestuurd. Enkel het knipperende licht van je lantaarn wijst je de weg. Je voelt ogen naar je loeren Wat schuilt er in het donker? Voetstappen komen dichterbij tot je de hete adem van het wezen achter je in je nek voelt. Durf jij nog om te kijken? Op 26 oktober gil je het uit van angst tijdens Crazy Sexy Cool Halloween in Rotterdam. Het grootste outdoor Halloween festival van Nederland met scare zones én optredens van o.a. Jebroer, The Partysquad, Yung Felix, Freddy Moreira, Dopebwoy, Jayh & Snelle.
15.000 muziekliefhebbers kwamen deze dag samen om te genieten van nationale én lokale artiesten. Verdeeld over vijf area's stonden o.a. Kris Kross Amsterdam, Frenna, Leroy Styles, Quintino en Tabitha geprogrammeerd. Van zomerse Urban vibes tot knallende House tussen de palmbomen: het was één groot party paradise.
Op 3 augustus meren de beste artiesten aan in Rotterdam voor een gloednieuwe editie van Crazy Sexy Cool. Het festival typeert zich door de uitbundige thema's en bijbehorend entertainment. Dit jaar staat in het teken van Treasure Island. Naast de beste (live) acts worden bezoekers ondergedompeld in een avontuurlijke wereld vol zeemeerminnen, palmbomen en piratenschepen.
Inwoners van Rotterdam kunnen binnenkort kans maken op gratis tickets voor Crazy Sexy Cool festival. Via het Instagram account @csc_events worden hints weggegeven. Dus schuif je ooglapje opzij en pak je plastic zwaard erbij.
Hijs de zeilen en trotseer de zeven zeeën. Er wordt gefluisterd over een verlaten paradijs vol juwelen en muzikale pareltjes diep in het hart van Rotterdam. Zet op 3 augustus koers naar het Zuiderpark en zet voet op Treasure Island!
Het festival dat afgelopen zomer werd bekroond met de titel 'Echt Rotterdams Erfgoed' en niet meer is weg te denken van de evenementenkalender van Rotterdam, start 30 november met de pre-sale.
Halloween is populairder dan ooit in Nederland. Dat is vandaag in Rotterdam weer gebleken toen duizenden bezoekers dit feest kwamen vieren op het uitverkochte Crazy Sexy Cool Halloween. 1
Op 27 oktober barst het feest, of beter gezegd de hel, weer los in het Zuiderpark. Bloeddorstige zombies, voodoo heksen en horror clowns stappen uit de schaduw om zich eenmalig weer onder de levenden te begeven tijdens Crazy Sexy Cool Halloween.
Op 4 augustus creëert de organisatie van Crazy Sexy Cool weer een festival wereld waar je stoutste dromen werkelijkheid worden. Naast uitbundige decoratie en hoogstaand entertainment zie je er ook meer dan 50 artiesten verdeeld over 5 podia.
Ga mee op reis naar een wereld waar je stoutste dromen werkelijkheid worden. Smul van de chocolade rivier, dans door het zuurstokkenbos en duik in de betoverende ballenbak. Op 4 augustus openen de poorten naar het magische 'World of Pleasure'!
Something wicked this way comes: de line-up voor het eerste outdoor Halloween Festival van Nederland is bekend!
Zaterdag 28 oktober 2017 komen alle hongerige zombies, sexy vampiers en angstaanjagende weerwolven uit de schaduw gekropen om te feesten op het eerste outdoor Halloween Festival van Nederland: Crazy Sexy Cool Halloween!
Ladies & gentlemen, hooggeëerd publiek: Zojuist heeft de organisatie van Crazy Sexy Cool 'Magic Circus' festival de complete line-up bekend gemaakt.
Crazy Sexy Cool opent in 2017 opnieuw haar festivaldeuren, of. liever gezegd, haar circustent.
Join the Carnaval
23 december 2016
Voor iedereen die er stiekem altijd al van heeft gedroomd om superheld, sprookjesfiguur, prinses of piraat te zijn opent Crazy Sexy Cool op 4 februari voor de vierde keer de deuren naar de wondere wereld van Carnaval.
Crazy Sexy Cool Carnaval
19 november 2016
Heb jij er stiekem altijd al van gedroomd om leeuwentemmer in het circus te zijn? Superheld, sprookjesfiguur, stewardess of kapitein? Of zou je in een volgend leven liever een kittig katje willen zijn?
Crazy Sex Cool Carnaval
18 november 2016
Voor iedereen die er stiekem altijd al van heeft gedroomd om superheld, sprookjesfiguur, prinses of piraat te zijn opent Crazy Sexy Cool op 4 februari voor de vierde keer de deuren naar de wondere wereld van Carnaval.
Crazy scary madness, Sexy people and Cool costumes! Welcome to Halloween 2016! Opnieuw organiseren TheRealWorldEvent events & The Zoo Events the scariest event in town. Op zaterdag 29 oktober zijn alle spooky monsters, doorgedraaide zusters en bloedlustige vampiers weer welkom in de Maassilo te Rotterdam voor alweer de derde Halloween editie van Crazy Sexy Cool. Are you scared yet?
Crazy Sexy Cool 'Magical Fairy Tale Festival' vindt plaats in het Zuiderpark te Rotterdam. Het festival van het jaar knalt op 6 augustus met Dyna, Gers Pardoel, Ronnie Flex, Gregor Salto, SFB, Jayh Jawson, Billy the Kit, F1rstman, Leroy Styles, Ravitez and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle informatie om helemaal startklaar te zijn!
Oktober staat in het teken van feestjes met een thema. Zo worden de eerste Halloween feesten in oktober georganiseerd. Ook is het typisch Duitse bierfeest Oktoberfest nu ook in Nederland doorgebroken. Amber Schutte is deze maand weer diep in de Partyflock agenda gedoken en heeft de leukste feesten met een dresscode op een rijtje gezet, te beginnen met drie grote Oktoberfesten in Nederland.
Crazy Sexy Cool Outdoor Festival vindt plaats in het Zuiderpark te Rotterdam. Het outdoor festival van het jaar knalt op 8 augustus met Joey Dale, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Dyna, Kill The Buzz, Billy the Kit, Apster, Joey Daniel, FeestDJRuud, Genairo Nvilla, MC Ambush, MC Patrick Brown and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle informatie om helemaal startklaar te zijn...
The moment is here! De complete line-up van Crazy Sexy Cool is bekend. Met maar liefst vijf stages ben je op zaterdag 8 augustus 2015 van harte welkom op onze geweldige nieuwe locatie: het Zuiderpark in Rotterdam! Met o.a. Benny Rodrigues, Dyna, FeestDJRuud, Girls Love DJs, The Artful Dodger, Jayh Jawson, Kenny B, Gio, Joey Daniel, Bolier en ChildsPlay hebben ze een supergevarieerde line-up samengesteld met verschillende stijlen.
Op 8 augustus zal TheRealWorldEvent terugkeren met de tweede editie van het Crazy Sexy Cool Outdoor Festival! Daar waar ze in juli vorig jaar nog keihard stonden te feesten op het Lloyd Multiplein tijdens de allereerste editie van het Crazy Sexy Cool Outdoor Festival, zijn ze dit jaar verhuisd naar het grootste stadspark van Nederland namelijk; het Zuiderpark in Rotterdam!
Crazy Sexy Cool, De Carnavalse Editie, vindt plaats in Maassilo in Rotterdam. Het grootste Carnavalsfeest van het jaar knalt op 31 januari met Gregor Salto, Joey Dale, Dyna, Justin Prime, Genairo Nvilla, Delivio Reavon, Michael Mendoza, Irwan, BIGGI, MC Gee, MC Jennifer Cooke and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle info om helemaal startklaar te zijn.
Crazy Sexy Cool, Halloween Edition, vindt plaats in Maassilo in Rotterdam. Het Halloweenfeest van het jaar knalt op 25 oktober met Shermanology, Billy the Kit, Apster, Benny Rodrigues, D-wayne, Delivio, Roul and Doors, Irwan, BIGGI, MC Ambush, MC Mitch Crown and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle info om helemaal startklaar te zijn!
Zaterdag 25 oktober 2014 zal een speciale Halloween editie van Crazy Sexy Cool plaatsvinden in de Maassilo te Rotterdam. Durf jij het aan? De organisatie, TRW Events, zal alles uit de kast trekken om dit tot een doodenge herinnering in je geheugen achter te laten... are you scared yet?
Crazy Sexy Cool Outdoor Festival vindt plaats bij Lloyd Multiplein in Rotterdam. Het outdoor festival van het jaar knalt op 20 juli met Sidney Samson, Shermanology, Jay Hardway, The Partysquad, Billy the Kit, Leroy Styles, Benny Rodrigues, Apster, Gregor Salto, Franky Rizardo, FeestDJRuud, Roul and Doors, Zawdi MC, MC Roga, MC Ambush & MC Mitch Crown and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle info om helemaal startklaar te zijn. 2
Crazy Sexy Cool maakt nu al jaren furore in de Rotterdamse clubscene. Na roemruchte edities in onder meer de Maassilo komt er nu een heus festival; op zondag 20 juli staat er iets bijzonders te gebeuren! Place to be is het Lloyd Multiplein, waar Crazy Sexy Cool met een groot podium deel zal uitmaken van het driedaagse Robin Rotterdam Unlimited evenement.
Sidney Samson, Shermanology, Gregor Salto en The Partysquad zullen tijdens het Crazy Sexy Cool Festival in de DJ booth te vinden zijn. Hiermee zijn de eerste namen van het gloednieuwe Crazy Sexy Cool Festival, dat op 20 juli plaatsvindt op het Rotterdamse Lloyd Multiplein, bekend.
Het succesvolle club-event Crazy Sexy Cool maakt in 2014 onderdeel uit van het city-event Robin Rotterdam Unlimited. Op het Rotterdamse Lloyd Multiplein zal op 20 juli een compleet festivalterrein verrijzen met een top line-up aan dj's uit de dance scene en een totale belevingswereld die alle zintuigen zal prikkelen.
Crazy Sexy Cool, The Carnival Edition, vindt plaats in Maassilo in Rotterdam. Het Carnivalfeest van het jaar knalt op 1 februari met Quintino, Gregor Salto, The Partysquad, Billy the Kit, Apster, Franky Rizardo, Lucien Foort, Roul and Doors, MC Mitch Crown and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle info om helemaal startklaar te zijn...
Zaterdag 1 februari 2014 zal de gekte van Crazy Sexy Cool zich mengen met de jaarlijkse ongein die carnaval met zich meebrengt. Een groots opgezette versie in de Maassilo Rotterdam met een ongekende line-up, speciale acts en de bijbehorende carnaval madness. Dit mag je niet missen!
Het lijkt een match made in heaven. De gekte van een Crazy Sexy Cool-feest met de jaarlijkse ongein die carnaval met zich meebrengt. Zaterdag 1 februari ga je het beleven: een groots opgezette Carnival Edition in de Maassilo. 1
Onlangs maakte Crazy Sexy Cool bekend in oktober een dubbeldikke verjaardagseditie te gaan vieren. Het beruchte dancefeest in de Rotterdamse Maassilo heeft de afgelopen vijf jaar uitgebreid naam en faam gemaakt, en dat gaat nu dik worden gevierd! Daarom bij deze een moddervette line-up van Crazy Sexy Cool op zaterdag 5 oktober, met namen als Apster, Lucien Foort, Gregor Salto, BIGGI, WaxFiend én een grote, internationale Mystery Guest!
Het zijn de gekste feestjes in Rotterdam en omgeving...Crazy Sexy Cool, oftewel dance van de bovenste plank en een hoop freaky shit ondergebracht in ongetwijfeld de meest vette partylocatie die de havenstad rijk is: de Maassilo. 1
Zondag 26 mei 2013 zit je vanaf vijf uur goed op het strand! Dan keert Crazy Sexy Cool terug in Beachclub Bloomingdale te Overveen voor een knallende start van het strandseizoen voor TheRealWorldEvent. Deze organisatie uit Rotterdam haalt een Nederlandse line-up binnen van internationaal formaat.
Zaterdag 27 april 2013 is er weer een spectaculaire editie van Crazy Sexy Cool in de Maassilo Rotterdam! Het succes van Crazy Sexy Cool in de Havenstad van Nederland blijft maar voortduren; zijn jullie klaar voor deze volgende knaller? Je kunt deze avond naast de beste dj's, topentertainment en aankleding verwachten. Crazy Sexy Cool geeft jou de complete avond uit!
Zaterdag 27 april 2013 staat de volgende editie van Crazy Sexy Cool gepland! Het succesconcept uit Rotterdam zal de Maassilo wederom omtoveren tot een dik feest met vier dampende area's. Wil je dit niet missen? Koop dan nu snel je earlybird kaartje voor maar €10.
TheRealWorldEvent organiseert het eerste feest van 2013 op zaterdag 2 februari in de Maassilo Rotterdam. Crazy Sexy Cool komt met een geweldige line-up met o.a. Sidney Samson, Leroy Styles, Apster, Franky Rizardo en Gregor Salto! Komen jullie ook? Koop je tickets online via de website: www.the-real-world.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock First things first: de line-up... 2
Time flies when you're having fun! Zaterdag 29 september viert Crazy Sexy Cool alweer haar vierjarig bestaan. Met een line-up om van te watertanden zal Crazy Sexy Cool wederom laten zien waarom het al lang meegaat op hoog niveau. In de afgelopen jaren is Crazy Sexy Cool internationaal gegaan in Antwerpen, heeft het een eigen (main)stage gehost op Ultrasonic Festival en was Beachclub Bloomingdale decor voor de spetterende strandedities.
Zondag 19 augustus 2012 staat de tweede editie van Crazy Sexy Cool on the beach in Bloomingdale op het programma. Na het grote succes van de eerste editie komt TheRealWorldEvent terug met een top line-up om het strand van Bloemendaal te rocken! Wat kunnen jullie deze keer verwachten? Hieronder een korte introductie van de artiesten;
Zondag 29 april 2012 zal de eerste editie van Crazy Sexy Cool op het strand plaatsvinden. Dit succesvolle concept uit de Maassilo in Rotterdam zal dus naast haar eerdere internationale uitstapje in België (Versuz) haar vleugels spreiden naar het strand van Bloemendaal.
Happy new year! Bijgekomen van alle feestdagen en het spetterende oud en nieuw feest? Aan het einde van de eerste maand van 2012 staat er weer een spetterend Crazy Sexy Cool op jullie te wachten! Op zaterdag 28 januari 2012 is de Maassilo weer het decor voor een knallende editie!
Aan het einde van de eerste maand van 2012 staat er weer een spetterend Crazy Sexy Cool op jullie te wachten! Op zaterdag 28 januari 2012 is de Maassilo weer het decor voor een knallende editie!
Crazy Sexy Cool gaat internationaal! Na 3 jaar uitverkocht huis in Nederland is het tijd om de grenzen te verleggen. en dat doen TheRealWorldEvent in Belgie! 1
Zaterdag 3 september 2011 bestaat Crazy Sexy Cool alweer 3 jaar! Na vele succesvolle edities in de Maassilo zal deze derde verjaardag uitgebreid gevierd worden in de Rotterdamse havenstad. Ze hebben voor jullie een mega line-up klaargezet.
Crazy Sexy Cool
9 februari 2011
Na de eerder afgelaste datum is het zaterdag 5 maart 2011 eindelijk zover: de langverwachte editie van Crazy Sexy Cool. Het succesconcept uit Rotterdam zal de Maassilo wederom omtoveren tot een dik feest met vier dampende areas. 8
Zaterdag 25 september 2010 is een speciale dag. Het succesconcept Crazy Sexy Cool viert op deze dag namelijk haar tweejarig bestaan. Met vier area's, een geweldige line-up, ruime openingstijden en de altijd gezellige “Crazy Sexy Cool” vibe kan dit niet anders dan een topfeest worden! 3
Happy birthday, happy birthday to… Crazy Sexy Cool! Het succesvolle concept viert in Oktober alweer zijn eenjarig bestaan. Zaterdag 17 oktober is het zover, de Maassilo in Rotterdam zal dan worden omgetoverd als 1 groot verjaardagsfeest. Met deze editie wederom de crème de la crème van de Nederlandse housescene en een internationale headliner. Lees snel verder voor alle details! 2
Crazy Sexy Cool
9 oktober 2003
Deze 3 woorden geven al aan wat in dit feest centraal staat. Iedereen die zich ook maar een beetje crazy, sexy of cool voelt is van harte welkom..! 15