Partyflock
 
­ Nederland

E-Fect Outdoor terug op zijn vertrouwde plek

gepubliceerd door , op
E-Fect Outdoor terug op zijn vertrouwde plek
31 mei 2005
FeestE-Fect · Outdoor 2005
Datumzaterdag 16 juli 2005
LocatieHet Hulsbeek Site
De zomer van 2005 gaat een warme zwoele zomer worden. Midden in dit feestelijke seizoen, vindt namelijk HET outdoor festival van de hardere stijlen E-Fect Outdoor plaats. Dat dit grote evenement op zaterdag 16 juli 2005 plaats zal vinden staat al maanden vast, maar was er in eerste instantie bezwaar aangetekend voor de locatie waarop E-Fect zou plaatsvinden.

Vorig jaar was er mede door een zeer sterke wind geluidsoverlast in de gemeente Oldenzaal, wat de gemoederen bezig hield. Daarom is er begin dit jaar gekozen om met de locatie uit te wijken naar een ander recreatiegebied namelijk het Rutbeek vlakbij Enschede. Hiervoor was alles in kannen en kruiken, vergunningen aangevraagd en bevestigd, de heren van politie en brandweer hadden geen enkel bezwaar tegen een mooi festival in hun Het Rutbeek, maar toch was het niet helemaal een echte locatie voor het unieke festival wat Extranza voor ogen had… In de ogen van de organisatie bleef het meest ideale gebied in Twente, het prachtige Het Hulsbeek in Oldenzaal. Achter de schermen heeft men zich er nooit bij neergelegd de afgelopen maanden.

Raga en Extranza kondigen dan ook met trots aan dat, na vele gesprekken met instanties en gemeente Oldenzaal, nu toch het E-Fect Outdoor festival gaat plaatsvinden in Oldenzaal en wel op het Het Hulsbeek!!!

Het recreatiepark het Het Hulsbeek heeft naast een gigantisch indrukwekkende uitstraling, ook een ideale ligging direct aan het A1. Staat ook al aan de snelweg aangegeven op de borden en vanuit elke uithoek in Nederland en Duitsland kan men dan ook in één streep naar het festivalterrein toe rijden.

Dit jaar zullen de verschillende stages zo geplaatst worden om met minimaal hetzelfde vermogen als vorig jaar de geluidsoverlast voor de omliggende gebieden toch tot een minimum te beperken. Geluid- en Lichtspecialisten van Orion uit Oldenzaal zullen ook dit jaar weer tot in de perfectie alles gaan verzorgen en komen nu zelfs met een uniek systeem wat het geluidsbeeld nog meer zal concentreren op een bepaald gebied van het terrein om zo alleen het aanwezige publiek optimaal te laten genieten van de harde sounds die de vele internationale artiesten zullen laten klinken.

Line-up:

DRAGON (All Styles): Bobby V, Deepack, Fausto, Force 9, Isaac, JP, Marcel Woods, Mike Heart, Rob & MC Joe, Scot Project, The Viper, MC: Syco

AGHARTA (Italian Styles): Activator, Analogic Disturbance, Bruno Power, Claudio Diva, Daniele Mondello, Davide Sonar, Jim Noizer, Jimmy The Sound, Killer Faber, Trance Generators, Zatox, MC: Da Syndrome

AKIRA DO(Free Styles): Blackout, Brennan Heart, Champ-e-on, Coone, Mantes, Micha B, Osiris, Rhose, Ricky Raw, Rudeboy, Sunny D, T-junction, Tomcat, The Vinyl Junk, X-Fly, MC: Double T

DAIMOHA (Future Dance): Cober, Justino, Nero, Replay, Rico, Robbie Magura, Ruthless, Thor, Vecino, Vrodo, MC: LunaTick

Ook is deze unieke brede line-up nog iets verfijnd.

Op de Daimoha-stage is niemand minder dan dj Recess toegevoegd. Hij heeft zijn sporen in club Empire New York in Hengelo verdiend en concentreerd zich momenteel op zijn eigen online platenzaak, www.recess.nl en ook Mike Palmer zal hier laten zien waarom hij op weg is een grote naam te worden in de Hard/Tech-Trance. De Akira Do stage is versterkt met een man wiens naam vele wel bekend in de oren zal klinken van o.a. Q evenementen, Abyss. Zijn sounds zullen binnenkort te horen zijn op het Italiaanse label Activa, waarvan meerdere artiesten op E-Fect aanwezig zullen zijn. Dat Italianen een echt hardstyle hart hebben, weten we al jaren. Daarom heeft E-Fect deze keer een unieke stage gewijd aan Italië. Met een aantal Nederlandse primeurs…! Naast de zeer getalenteerde dj Zatox, zal één van Italië’s meest gewaardeerde dj’s de Agharta-stage beklimmen! Killer Faber… velen zullen zijn naam ooit ergens in de verte gehoord hebben, maar één ding kan de organisatie verklappen, degenen, die hem op E-Fect zullen zien en horen zullen er niet over uitgepraat raken. Hij wordt samen met de mannen als Activator, Jimmy The Sound en Trance Generators de nieuwe top in Hardstyles! Om de rekenkundigen onder ons alvast een idee te geven van deze Killer Faber; tel de skills van een Daniele Mondello en het entertainment van Super Marco May bij elkaar op en doe deze som in het kwadraat!

E-Fect zou geen E-Fect zijn, als er niet voor een verrassing gezorgd wordt! Bekend gemaakt is in ieder geval het extra podium Kureji, de verrassing is dat door het gelegenheids-duo The Fucking Walhalla Sisters, een unieke muziekervaring voor de bezoeker gecreëerd gaat worden. Dit moet je niet horen, dit moet je voelen…

Ondertussen is de kaartverkoop van E-Fect op de 16e juli al in volle gang bij de bekende verkooppunten als Ticketbox, Free Recordshop en Primera.Op www.outdooreffect.nl kun je vanaf 1 juli met je entreebewijs kans maken om voor deze in de plaats een VIP-ticket te ontvangen, waarmee je vanaf een speciaal deck het festival heerlijk met de aanwezige artiesten kunt overzien. Verdere info is binnenkort op de site te vinden.

E-Fect Outdoor is dus weer vertrouwd daar waar het thuishoort en zal dus op het Het Hulsbeek in Oldenzaal plaatsvinden, met meer dan 50 nationaal en internationaal gerespecteerde artiesten. Naast een zeer schappelijke entreeprijs, die in de voorverkoop € 27,25 bedraagt, zullen ook alle faciliteiten als parkeren, sanitaire voorzieningen en drankprijzen net als vorig jaar voor het publiek in deze niet al te makkelijke tijden weer zeer gunstig gehouden worden. Zodat iedereen van een 2005 vol met festivals kan blijven genieten.

93 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
drankprijzen net als vorig jaar voor het publiek in deze niet al te makkelijke tijden weer zeer gunstig gehouden worden


Bier was vorig jaar maar 1.50 geloof ik,dus dat zal wel weer rijkelijk vloeien...
Haha beter :bier:
ha relaxed! idd drank was erg goedkoop :)
beetje verder weg dan normaal; op vakantie dan namelijk
ja was zeker goedkoop daar schrok ik van, ook het eten was mooi feest
maarja dit jaar zit ik dan op terschelling had er anders wel bij geweest
 
jah super net als vorig jaar

bier uit gieters drinkuhhh!!!
zeker aanwezig deze keer!!
Italian Hardstyle
:kwijl:
 
Artiest Da Hustla
VETTE LINE-UP (Y)
 
:respect: Bobby v :respect:
 
Echt zeer jammer dat ik dan op vakantie ben :S
Wat een line up _0_
Top!!
 
Artiest {SHOWLIST artist 48220, 6267}
Scot Project, Jp en Fausto! Klinkt als de moeite waard :)
Jammer dat het weer Hulsbeek wordt. Rutbeek was beter als lokatie geweest. Laatste keer was Hulsbeek een grote zooi geworden en je kon bijna niet wegkomen met de auto.
 
OH OH FEESTJE!!!! :yes:

Het Hulsbeek rules
Ik vraag me nog steeds af hoeveel kaarten nou in de verkoop gaan.... Aangezien de line-up stuk beter is als vorige keer. :)
 
hmm vind rutbeek opzich mooier maja :D hulsbeek kan ook als het maar niet weer zon blubberbende word haha O:)

:respect: E-fect (Y)
Trouwens niet tof dat het nu ineens op Hulsbeek is :(
Kan ik weer uur eerder weg net zoals vorig jaar :(
De locatie op zich was goed, alleen het parkeren was 1 grote ellende, dikke blubber, smalle paadjes zodat alles muur vast stond e.d. Het Rutbeek heeft toch betere parkeervoorzieningen dan dat afgelegen veld van het Hulsbeek waar het was! Maar het festival was top vorig jaar, zeer gezellig!
 
Misschien wel even kijken...
Wat een kut line-up gaat nergens over whahaha
Gelukkig hebben ze dat bij Q-dance dit jaar op defqon wel goed geregeld(Y):S

Wees dan ook principieel;)
Superrr Superrr Superr..!! Ben van de partij... :D
ziet er wel leuk uit:bounce:

kom wel een kijkje nemen denk ik;)

DOMINATOR is op rutbeek en 2 weken later
laatste aanpassing
 
Yupiiie Het Hulsbeek (Y) :bounce:
Artiest Wypy
Nero_0_
Ook hier zijn wij aanwezig!!
zkers wel aanwezig :) mooi in de buurt
Heel jammer dat het niet op het rutbeek is. Ik heb gehoord dat het vorig jaar bagger was. Hopen dat ze een goede keuze hebben gemaakt.
vorig jaar was het zekers niet bagger
het was 1 van de beste feessie van 2004!
dit jaar zekers weer aanwezig!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
wat zouk hier graag bij willen zijn :'(
 
was een leuk feestje vorig jaar, misschien dit jaar wel weer...

hangt natuurlijk altijd van de knip af :cry:
Vorig jaar was zeker geen bagger feestje, hopen dat dit jaar t weer wat beter is...
Hoeft ook niemand te zeuren over de drekzooi!!
ZOOOOO
Iemand er ook bij stil gestaan dat het vorig jaar zo ongelofelijk regende dus dat het niet zo gek is dat de boel dan veranderd in modder?!
 
hahahaha:P woeiiiiiiiiiiiiii:bounce:
Ooww Yeaahhh:P:P BEn duidelijk weer van de partij!!:D:D
ziet er erg goed uit, zeker weer aanwezig!!(Y)
gelukkig weer opt hulsbeek:D
En de line-up :kwijl:

Activator :respect:
Trance Generators :respect:
Mondello :respect:
Jimmy The Sound :respect:
Deepack :respect:
Scot Project :respect:

100% Aanwezig :yes:
laatste aanpassing
aaahhhhhh dan ben ik op vakantie :'(:'(
Uitspraak van HarderStyles op woensdag 1 juni 2005 om 13:11:
Heel jammer dat het niet op het rutbeek is. Ik heb gehoord dat het vorig jaar bagger was. Hopen dat ze een goede keuze hebben gemaakt.

wat praat je? vorig jaar was geweldig :D:bounce:
 
heb er zin aan!!!!!
 
Artiest M.O.K.
BETERS!!!!!! mooi dicht bij de deur :P
Uitspraak van Trance_ op woensdag 1 juni 2005 om 09:18:
Trouwens niet tof dat het nu ineens op Hulsbeek is
Kan ik weer uur eerder weg net zoals vorig jaar


Is ook echt een uur langer rijden van Enschede naar het hulsbeek i.p.v. het rutbeek.:s

Denk dat ik er wel naartoe ga, alleen beetje erg veel hardstyle, das dan weer klote.
 
yeahh aanwezig :bounce:
 
Artiest Mica
100 % aanwezig !!!


Vette locatie :D:D:D
Ben ook van de partij, maar dat wisten jullie al

Activator JTS Zatox en Killer Faber en alles dat ik vergeet het is gewoon vet :respect:
 
Ben ook van de partij :p
nog een paar weken , dan barst het feest weer los !! :bounce: :bier: Keb er zin in !
donders kalm natuurlijk zekers weer van de partij
VET beters!!!! Gewoon weer lekker LOS gaan in Oldenzaal!!
 
Feesjuhhh :bounce: !!!
Geen verloting? Jammer hoor! De foto bij mijn profiel is er trouwens 1 van Effect vorig jaar in de Oldschool/earlyrave tent! Was echt uitermate gezellig en geslaagd!
 
de ouwe vertrouwde plek :d wiii heb dr zin in pppfffffiiieeeeuuuwwww:D:D:bounce:
Artiest Dummy
Kan niet wachten! :bounce:
ook weer aanwezig
op en vette locatie vorig jaar was geweldig!!!:bounce:
Op toetersdennen?

Dat wordt toch een camping?

Of laatste uitzondering?

Iig vette en vernieuwende line-up! Helaas op vakantie.
:respect: ABYSS :respect:
laatste aanpassing
Uitspraak van Saber op woensdag 1 juni 2005 om 18:24:
Is ook echt een uur langer rijden van Enschede naar het hulsbeek i.p.v. het rutbeek.:s

Denk dat ik er wel naartoe ga, alleen beetje erg veel hardstyle, das dan weer klote.


Ik woon in Enschede, vandaar ;)

Rutbeek kan ik per fiets, Hulsbeek is weer dat ik dan laatste trein terug moet pakken ---> kut dus
Artiest Bobby V
Er gaan bussen rijden naar alle grote omliggende steden... binnenkort alle details met tijden op de internetsite ;)
maar wat is t verschil nu met t ruthbeek en hulsbeek:s bedoel er staan toch allemaal hekken en schermen om t terrein heen duz ik snap nie waarom extranza ruthbeek niet geschikt vond:/ als er ruimte en alles is voor dominator dan is dat e rtoch ook wel voor efect?
na jah:P oldenzala vin ik wel beter:yes: Als we d rtoch heen gaan kan ik mooi bij mn skaddie pitten:D
 
Gewoon is beter, vertrouwd ;)
Uitspraak van Trance_ op donderdag 2 juni 2005 om 23:43:
Ik woon in Enschede, vandaar

Rutbeek kan ik per fiets, Hulsbeek is weer dat ik dan laatste trein terug moet pakken ---> kut dus


Dan pak je toch een taxi? Doe 'k ook!
laatste aanpassing
Daar word ik nou weer vrolijk van, kan ik mooi op t fietsje :)
Ben altijd wel aanwezig, waa rhe took moge zijn :yes:

zin an :-)
laatste aanpassing
Hey, Mike Palmer moet ook draaien? Die kerel kan er wat van, op Infinity ging het los!
laatste aanpassing
 
Saai feest was dat vorig jaar pff shitzooi
Saai feest? Verre van dat. Wordt een gekkenhuis daar! :)
 
het maakt mij nie zoveel uit of het in enschede of oldenzaal is ik kan ook in oldenzaal bij vrienden blijven slapen maar liever gewoon in mijn eigen bedje in enschede. maar ik hoop dat het een superfeest word ik kan niet wachten.
"Mike Palmer zal hier laten zien waarom hij op weg is een grote naam te worden in de Hard/Tech-Trance."

Ik ben erg benieuwd!!!! Laatste sets die ik van hem gehoord heb waren erg lekker!!! Ga dus zeker even kijken wat hij er deze keer van maakt! Wordt vast knallen!!!
See ya'll the 16th of july

Mike
laatste aanpassing
Aanwezig.
Wat een line-up :kwijl::kwijl: Activator, Claudio Diva, Trance Generators, Mondello, Deepack!!! :bounce:
 
Vast aanwezig!!:D
Jah cker goeie line-up...Ga dr denk ook cker wel heen!!
ik ben ook zeker aanwezig en ben dan ook jarig dus word wel een vet feest.
Dat wordt weer lekker feesten:bounce:
wij komen uit de buurt van Den Haag en wouwen eigenlijk een weekendje uit, naar een outdoor feestje ergens véééééér weg...

..is E-fect dan de moeite waard???? zijn al een keer eerder naar 2Fast4Trance geweest toen het in de buurt was...muzikaal wel lekker (jump-oldschool-hardstyle-rave-hardcore-ragguh) maar een onwijze kutlokatie...
Is dit feestje wel de MOEITE waard?

thnx
laatste aanpassing
Dat merk je vanzelf wel...
Is echt wel de moeite waard! Geluid is goed, line-up ziet er goed uit en vorig jaar was de sfeer ook goed. En het is absoluut niet duur duzz cker de moeite waard!!

Alleen jammer dat Stikko niet draaid!

(K) Eef
 
Hehe ik kom helemaal uit roosendaal naar E-fect
Artiest {SHOWLIST artist 57742, 43116}
zeer zeer nette line up, all italian stage :bounce:

Uitspraak van :D pollie :D op donderdag 16 juni 2005 om 22:44:
wij komen uit de buurt van Den Haag en wouwen eigenlijk een weekendje uit, naar een outdoor feestje ergens véééééér weg...

..is E-fect dan de moeite waard???? zijn al een keer eerder naar 2Fast4Trance geweest toen het in de buurt was...muzikaal wel lekker (jump-oldschool-hardstyle-rave-hardcore-ragguh) maar een onwijze kutlokatie...
Is dit feestje wel de MOEITE waard?


zeker dat dit feest de rit waard is vanuit den haag, alleen voor de italian stage al, die is echt uniek, en ja ik lees hier op Ticketbox ook nog s volgende (interessant voor de hardcore liefhebbers want t staat niet op partyflock):

Akira Do (Free Styles)
The Abyss, Osiris&T-Junction, Rudeboy&Tomcat, Blackout, Sunny D, Rhose, Angerfist, Champ E On, Micha B, Vinyljunk, Ricky Raw, Brennan&Heart, Mantes and X-Fly. Hosted by MC Double T
Zal het vanavond ff checke, maarre geloof dat ze Angerfist er nog bij hebben gefixt!! Zekers top!