Partyflock
 

Recreatiepark Het Rutbeek

op de kaart
afbeelding Het Rutbeek
AdresJacobsrietweg 182
7546 RG
Enschede
Nederland
SiteSite hetrutbeek.nl
E-mailinfo@hetrutbeek.nl
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Het Rutbeek is een Nederlands recreatiegebied, gelegen in Oost-Overijssel in de gemeente Enschede. Het bevindt zich zuidwestelijk van Enschede, in de richting van het naburige Buurserzand en de gemeente Haaksbergen.
Boek een overnachting in of in de buurt van Het Rutbeek via Booking.com.

Uitgaansagenda Het Rutbeek

Freshtival Weekend90 bezoekers
Freshtival Weekend110 bezoekers
Abstract, Abstract Division, Act of Rage, Altijd Larstig & Rob Gasd'rop, Antoon, Ashafar, Audastrian, Averro, Captain Cosmotic, Coenfetti, Conflate, Da Syndrome, Dansado & De Feestmeester, Dejavu, Demi Kanon, Der Hitspot, Devin Wild, Dimi Angélis, Diquenza, Don Regenton, en nog 74 andere artiesten → (nog niet compleet)
Freshtival Weekend103 bezoekers
Adaro, Afro Bros, Altijd Larstig & Rob Gasd'rop, Angerfist, Bashment Bangers, Bass Army, Benny Rodrigues, Billy the Kit, BLVCK CROWZ, Brozus, ChildsPlay, CliXX, Coenfetti, Crypsis, Curbi, D-Sturb, Da Syndrome, Da Tweekaz, Dansado & De Feestmeester, Davina Michelle, en nog 67 andere artiesten →
Tuckerville3 Partyflock
Blackbird, Danny Vera, Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Judy Blank, Kitty, Daisy & Lewis, Krezip, Logan Ledger, Lovers & Lions, Whitney Rose (nog niet compleet)
Nieuws
Zojuist heeft Absolutely Fresh, de organisator van Freshtival Weekend de eerste namen voor de komende editie bekendgemaakt. In totaal zal de organisatie de volledige line up bestaande uit meer dan 150 artiesten in 3 verschillende fases naar buiten brengen.
De 12e editie van Freshtival zal aanstaande zomer geen twee, maar drie dagen beslaan. Voorgaande jaren moesten duizenden feestgangers genoegen nemen met twee dagen feest, maar dat is verleden tijd. 29, 30 en 31 mei 2020 is het drie dagen los gaan op recreatiepark Het Rutbeek.
Jason Derulo staat dit jaar als headliner op Freshtival in Enschede. En dat is ook het enige moment dat de wereldster dit festivalseizoen in Nederland is. Organisator Absolutely Fresh maakte zojuist de volledige line-up van Freshtival bekend.
Wooeehoeee. We gaan weer keihard knallen! Freshtival bestaat 10 jaar en dat zal je weten ook! Op 19 & 20 mei (1ste Pinksterdag) gaan we Recreatiepark Het Rutbeek in Enschede omtoveren tot het mooiste, gekste en meest muzikale dorp van Nederland!
Woohoo
16 februari 2017
Het creatieve feestlaboratorium is op stoom en heeft jullie zovéél leuke dingen te vertellen! Dus buckle up en zet jezelf schrap voor al het mooie nieuws dat komen gaat! 2
In 2009 is Freshtival geboren met 6 area's en 3.000 bezoekers. Inmiddels is het bonte festival uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie en is het met 12 area's en 30.000 bezoekers uit maar liefst 16 landen een volwaardig begrip in (Oost-)Nederland geworden! Toch heeft de organisatie jarenlang lopen wikken en wegen...'Hoe gaan we het doen? Wanneer gaan we het doen? Wat gaan we doen? Maar ineens kwam dat momentje dat iedereen wel eens heeft. Het welbekende Fuck it moment! 2017 wordt het jaar der jaren!' Freshtival wordt een weekender met camping! 6
Een wereld vol tegenstellingen, vol kleur maar ook keihard en duister! Over precies 8 dagen openen de poorten van deze mysterieuze wereld, die ook wel Fantasy Island Festival heet. Van classics tot aan hardcore en van een varende area tot aan een gigantische mainstage; het is zeker dat het een race tegen de klok wordt om alles te zien! Hoogtijd dus om de timetable te delen, zodat je je route kunt gaan uitstippelen. Op naar die 8 area's, 125 topartiesten en Mexicaanse sferen van 'Dia de Los Muertos'! 7
Soms zijn er van die tradities waar je een heel jaar lang naar uitkijkt met je vrienden! Daar is Freshtival er één van. Zoals ieder jaar laat Freshtival zich inspireren door de mooiste, sensationeelste en meest bijzondere dingen op aarde. Dit jaar is de keuze gevallen op een ander zeer kleurrijk en nobele traditie, "Dia de los Muertos". Freshtival zal op een geheel eigen wijze een twist geven aan deze befaamde feestdag uit midden Amerika die hoogstwaarschijnlijk al 2.500 tot 3.000 jaar oud is. 9
Fantasy Island Festival knipoogt dit jaar naar de #Mexicaanse feestdag 'Dia de Los Muertos'. Een eeuwenoude traditie die inspireert om niet te treuren om hen die niet meer bij ons zijn, maar om het leven juist ongeremd te vieren! Met vol beschilderde blikken en inspirerende dimensies verdwijn je in de mysterieuze wereld van Fantasy Island Festival. Samen met je beste vrienden zul je het hiernamaals wakker stampen en beuk je samen naar het einde van de horizon! 11
Soms zijn er van die tradities waar je een heel jaar lang naar uitkijkt met je vrienden! Daar is Freshtival er één van. Zoals ieder jaar laat Freshtivall zich inspireren door de mooiste, sensationeelste en meest bijzondere dingen op aarde. Dit jaar is de keuze gevallen op een ander zeer kleurrijk en nobele traditie, "Dia de los Muertos".

5 waarderingen

Krankcore
komt in 2007 houd pf.­ in de gaten
waaaaaaaaaaar blijft dominator..­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
† Gabberdoom †
Dit feest zal ik nooit vergeten...­ het mooiste buiten evenement waar ik ooit was...­ nog beter dan de maasvlakte
Project Hardcore
alles was top het beste feest van mij tot nu toe
THE EARLY RAVER
JA GOEIE LOKATIE ALLEEEN MOET HET BETER AANGEGEVEN WORDEN

1 opmerking

 
Geachte Beheerder

Ik ben Ineke en wil je graag interesseren voor een optreden in uw bedrijf van :
Take2Two.
Zij zijn een zeer allround duo dat garant staat voor elke feestavond. Omdat ze zelf geen tijd hebben voor de boekingen hebben zij hiervoor agenten per provincie aangesteld en dat ben ik Ineke voor de provincie Overijssel
Naast hun brede repertoire van Hazes tot Joe Cocker doen zij ook diverse acts indien gewenst.
Omdat u hun nog niet kent wil ik u een heel scherpe prijs geven mocht u geïnteresseerd zijn. Uiteraard zijn er voldoende referenties waar u kunt vragen naar hoe goed dit duo is.

Voor nadere informatie kunt u mij bellen op nummer: 06-36274049 of per mail via: shebavlekkie@live.nl Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u kijken op www.take2two.nl om hun kwaliteit te beluisteren.

Het zou fijn zijn als u wilt boeken zodat we een nieuwe samenwerking krijgen. Mocht u posters willen hebben kunnen wij u deze digitaal aanleveren zodat u ze kunt printen en verspreiden.

Met vriendelijke groeten Ineke
06-36274049 shebavlekkie@live.nl

IK ZOU HET GRAAG IN EEN PRIVE BERICHT WILLEN HOREN