Partyflock
 

Serious Damage - Timetable en laatste nieuws

gepubliceerd door , op
Vrijdag 4 maart komt zienderogen dichterbij. Deze avond zal in de Galouppe te Gulpen Serious Damage voor de eerste maal georganiseerd worden door Damage Lab Events. Vanaf 21.00 uur zullen Meagashira/Project Omeaga, Lunatic & Miss Hysteria, Mr. Sinister, Crosswire, Triax, Switch en Pullzar & D-Struction voor een knallende avond met hardcore, darkcore en early hardcore zorg dragen. In dit bericht nog de laatste nieuwtjes omtrent Serious Damage inclusief de desbetreffende timetable.

Meagashira
Gezien het geringe aantal dj-optredens van Meagashira is zijn aanwezigheid op Serious Damage een uitgelezen mogelijkheid om deze artiest eens aan het werk te zien. Als producer behoeft Meagashira/Project Omeaga geen nadere introductie. De tracks die hij op het Enzyme label heeft uitgebracht zijn bij elke hardcore liefhebber wel bekend, met als uitschieter natuurlijk “Prednison Attack”. Als dj daarentegen profileert Meagashira zich maar zeer sporadisch, hoewel optredens op Hellbound, Speedrazor en de komende editie van Masters of Hardcore verraden dat draaien toch wel een verborgen talent is. Op 4 maart zal Meagashira in Galouppe om twaalf uur achter de draaitafels plaats nemen om een uur lang zijn sound te laten horen.

Lunatic & Miss Hysteria
Hoe druk Lunatic & Miss Hysteria zijn blijkt ook wel op vrijdag 4 maart. Behalve dat dit duo deze avond op Serious Damage geboekt staat, zullen ze op nog twee andere evenementen elders in het land optreden. Hierdoor zullen Lunatic & Miss Hysteria van elf tot twaalf uur het publiek al trakteren op een knallende set.

Timetable
Voor de volledigheid wordt onderstaand de volledige timetable weergegeven, zodat voor iedereen bekend is hoe laat zijn of haar favorieten draaien:

21.00 – 22.00 Switch [Supreme Hardcore]
22.00 – 23.00 Pullzar & D-Struction [Hardcore Dominators]
23.00 – 00.00 Lunatic & Miss Hysteria [Mindcontroller – Hellraiser]
00.00 – 01.00 Meagashira/Project Omeaga [Enzyme Records]
01.00 – 02.00 Crosswire & Triax [Raving Nightmare – Hellbound/Multigroove Records]
02.00 – 03.00 Mr. Sinister [UHM – Symbiont]
De avond zal gehost worden door MC Pookatonzi.

Damage Lab Rules
Om te zorgen dat niemand voor verassingen komt te staan, worden de belangrijkste punten met betrekking tot de regels van Serious Damage nogmaals aangehaald. De minimum leeftijd in Galouppe is 16 jaar en een geldige ID is ten allen tijde verplicht. Racistische en politieke uitingen worden niet geaccepteerd. Daarnaast zal geen enkele vorm van agressie getolereerd worden.

Extra’s
Damage Lab Events zal een aantal extra’s aan de locatie toe voegen om er voor te zorgen dat Serious Damage een waar feest wordt. Ten eerste wordt er een aparte geluidsinstallatie ingehuurd welk voor een goed en zuiver geluid moet zorgen zodat de knallende sets van de dj’s tot hun recht komen. Daarnaast zullen er diverse extra lichteffecten en decorstukken in Galouppe worden aangebracht.

Locatie en entree
Voor Serious Damage worden alleen kaarten aan de deur verkocht, er is dus géén voorverkoop. De entree zal € 10,- bedragen en de deuren van Galouppe, voorheen bekend als Life Palace, worden om 21.00 uur geopend. Tegen 03.00 uur zal Serious Damage ten einde lopen. Voor meer informatie met betrekking tot (het bereiken van) de locatie Galouppe kan de website www.galouppe.nl worden geraadpleegd.

22 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 26826, 33385}
Lekker feestje, Ik kom ook:D
:D :D
Kerkrade aanwezig.....!!!
Artiest Triax
zekers aanwezig :D
ja ja gaat vet worden :respect: lunatic en miss hysteria :respect:
 
Meagashire boycot Hellbound, nou, dan boycot ik Meagashire! Not present! :[
Meagashira boycot niks, Multigroove moet zorgen dat ze hun afspraken na komen :)
Ja, hoor. Meagashira boycot Hellbound? En ik boycot ongegronde uitspraken, dus hou in het vervolg je muil aub.

Aanwezig!
 
heb hendig zin
de dag erna na
A NIGHTMARE IN GERMANY
:respect: Damage Lab Events :respect:

:D:D

Heb er nu al vet veel zin in :D:yes:
Racistische en politieke uitingen worden niet geaccepteerd. Daarnaast zal geen enkele vorm van agressie getolereerd worden.
tsjah... gelukkig hebben ze wel nog :bier:
Artiest {SHOWLIST artist 31905, 99427, 6757}
triax / crosswire........succes aaaaaaihgt ;)
Racistische en politieke uitingen worden niet geaccepteerd. Daarnaast zal geen enkele vorm van agressie getolereerd worden.
tsjah... gelukkig hebben ze wel nog

als r zelfs geen bier was kwam je niet he ;)
Altijd maar dat bier :P

Heb er wel super zin in :yes:
tsjah, voor deze x zal ik genoegen nemen met minder... haha
 
Artiest Da Hustla
Jongens Succes 2Night!
Ten eerste wordt er een aparte geluidsinstallatie ingehuurd welk voor een goed en zuiver geluid moet zorgen zodat de knallende sets van de dj’s tot hun recht komen.
NOU NIET DUS :no: kut geluid...
In Galouppe is nu eenmaal een geluidslimiet waar we ons aan moeten houden. Het geluid vooraan was wel goed te doen, maar mede doordat het vrij druk was, hoe verder naar achter in de zaal hoe minder het geluid. Achterin dus niks...

Volgende keer kijken dat we de installatie meer over de zaal verspreiden of iets dergelijks zodat er wel overal fatsoenlijk geluid is, niet alleen vooraan :)

Echt hard geluid (wat iets anders is dan zuiver imo) is sowieso zeldzaam in NL dankzij alle regels...