Partyflock
 

Hardcore Classics · Celebrate the new year with a hardcore reunion

gepubliceerd door , op
Hardcore Classics
25 september 2015
FeestHardcore Classics · Celebrate the new year with a hardcore reunion 2016
Datumzaterdag 2 januari 2016
WinactieHardcore Classics actiegesloten
LocatieThe BOX
Zaterdag 2 januari in The BOX (The Sand) Amsterdam is er weer de leukste hardcore-reünie van het jaar. Met een bazenline-up die garant staat voor vette early, millennium & hardcore classics tot 2008. Evil Activities, The Stunned Guys, Marc Acardipane, DJ Bass-D, The The Darkraver, Tommyknocker, Alien-T, Amnesys, Square Dimensione aka DJ Buzz Fuzz & DJ Gizmo, Mc Da Mouth of Madness gaan het dak eraf rossen. Deze moet je dus niet missen!

Locatie
Evenementenhal The BOX aan de Mekonweg 5 in Amsterdam biedt plaats aan ongeveer 3500 bezoekers en is een hal zonder geluidslimiet met zeer goede akoestiek . Er zijn voldoende schone sanitaire voorzieningen en kluisjes samen maakt dit deze locatie tot één van de meest complete evenementen locaties van Amsterdam.

Tickets
Tickets voor Hardcore classics zijn nog online verkrijgbaar via de bekende kanalen, €22,50 voor regular, €40,- voor een duo of €100,- voor een DTYD/VIP ticket. Voor de last-minute beslissers zullen er aan de deur een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn á €30,-.

VIP
De mensen met vip kaarten kunnen hun drankjes halen op het VIP balkon, het is toegestaan om met je drankje de zaal in te gaan. VIP houdt in: onbeperkt consumpties incl. sterke drank, toilet entree en toegang tot vip balkon.

Aftermovie vorige editie:


MyChip betaalsysteem
In The BOX rekenen bezoekers af met het MyChip betaalsysteem. Dit systeem maakt cash of munten overbodig. Bij de kaartmachines kunnen bezoekers tegen betaling met cash of pin kredietkaarten kopen van elk gewenst bedrag. Met de kredietkaarten kan bij de toiletten, foodcorner en bars worden afgerekend (binnenkort ook de lockers). Na afloop kun je het openstaande krediet terugvorderen of gewoon een volgende keer in The BOX gebruiken. Kredietkaarten zijn gratis vanaf € 25,- krediet en zijn voorzien van een geldigheidsdatum.

Vervoer
Met de belangrijke snelwegen van Amsterdam in de directe omgeving is The BOX vanuit heel Nederland ideaal bereikbaar. Het adres is Mekongweg 5, 1043 AE Amsterdam. Een routebeschrijving is te vinden via Google Maps.

Openbaar vervoer
Per trein: Vanaf NS station Amsterdam Sloterdijk is het slechts 10 minuten lopen naar The BOX .
Per bus: Buslijn 82 stopt op 200 meter van The BOX bij de haltes Kapoeasweg of Oderweg.

Parkeren
The BOX is gelegen op een bedrijventerrein nabij NS station Amsterdam Sloterdijk. Gratis parkeren is mogelijk in de directe omgeving, ze raden je aan binnen de vakken te parkeren; foutparkeerders kunnen worden beboet door handhavers. Let op: laat geen waardevolle spullen in de auto achter i.v.m. eventuele auto-inbraken. Ze laten beveiligers surveilleren maar beter het gegeven 'niets erin, niets eruit' te volgen!

Foodcorner
Op alle evenementen in The BOX is een foodcorner aanwezig met een op het evenement afgestemd assortiment.

Rookruimte
Roken is in The BOX enkel toegestaan in de aanwezige rookruimte.

Ticketlink: http://bit.ly/1LKvjIf
Facebookevent