Partyflock
 

Mysterious 'Stellar' @ Maassilo Rotterdam

gepubliceerd door , op
Mysterious
24 september 2015
Na een onvergetelijk festival in De Kuip gaat Mysterious op zaterdag 3 oktober 2015 verder in de Maassilo Rotterdam met als thema Stellar aka het sterrenstelsel: dus bereid je maar voor, want de Maassilo zul je op die bewuste zaterdagnacht niet terug herkennen.

In samenwerking met de mannen van Takayama zorgen we voor decors van buitenaards niveau waar zelfs de sterren voor zullen vallen. Leg dus maar vast je zonnebril klaar (echt!) en maak je op voor een gevoel van gewichtloosheid, want we gaan zweven!

In principe kun je in een normale ruimte namelijk niet sneller dan het licht, maar op 3 oktober knallen we daar tijdens Mysterious dwars door heen.

De line-up in de main area belooft kraters te gaan slaan in de dansvloer, terwijl de Deep- & Future house bij elavated je in area 2 terugschiet door de dampkring: back to the fu- ture all night long. Area 3 wordt gehost door Bon Bon Entertainmen, het team achter we are in Club Vie en DJ Superior, die op hun waarom?daarom!-stage een line-up hebben staan die liefhebbers van Urban, Eclectic en Trap zodanig uit hun dak laten gaan, dat zelfs E.T nog lang niet naar huis zou willen. En laten we eerlijk zijn, als er iemand doorgaans echt graag naar huis wil.

Kortom, internationale, party-making line-ups zoals je van Mysterious frontman Marc MacRowland gewend bent, op een zaterdagnacht die niet lang genoeg zal kunnen duren: Mysterious Stellar, helemaal van de wereld in de Maassilo!



The Dungeon? & you Mysterious-People!

Informatie:
Parkeren kan in de directe omgeving van de Maassilo en er is een speciale femaleparking. Tijdens het evenement zijn er voldoende lockers aanwezig.

Meer informatie: mysterious-event.com
Voor de laatste updates: LIKE facebook en volg instagram

Bekijk hier de official trailer:



Mysterious-app:
Download onze gratis app:
iTunes
Android

Laat zien dat je gaat en meld je aan bij het facebook-evenement: facebook

Tickets:
Early Bird Tickets:Sold out
Normal Tickets:€ 17,50
Online Doorsale Tickets:€ 22,50
Group Tickets:€ 60,- (4 personen)


Tickets verkrijgbaar via:
koop tickets, mysterious-event.com, 3rdfloor.nl & maassilo.com

Tot zaterdag 3 oktober in de Maassilo in Rotterdam!