Partyflock
 
­ Nederland

Soixante Neuf viert twaalfjarig bestaan vrijdag in Kokomo Groningen

gepubliceerd door , op
Soixante Neuf
1 september 2014
Guess who's back on Friday the 26th of September?! Na enige tijd uit de stad geweest te zijn is Soixante Neuf eindelijk weer terug in Groningen! Club Kokomo is de nieuwe thuishaven in Groningen van het internationale concept. Ondanks dat Soixante Neuf even uit Groningen is geweest, heeft het zeker niet stil gezeten. Met edities in Amsterdam, Hengelo, Breda, Leeuwarden en Utrecht viert Soixante Neuf in de maand september haar twaalfjarig bestaan! Naast de edities in Nederland is er tegenwoordig ook maandelijks een editie in Dubai en zal Soixante Neuf zeker niet stoppen met uitbreiden. Zorg dat je er dan ook op vrijdag 26 september bij bent om los te gaan zoals nooit tevoren. Soixante Neuf is back in Groningen!

Bij een twaalfjarige anniversary hoort natuurlijk een goed feest, helemaal als het ook de 'terugkeer'editie is van Soixante Neuf. Ze hebben dan ook een reeks van toppers gepland voor deze avond. Zo is er om te beginnen niemand minder dan de onofficiële president Abstract. Naast hem staat nog een grootheid, welbekend van Funx en één van de twee heren achter team Encore, deejay Prime. Hier laten ze het natuurlijk niet bij... Het welbekende duo Smash & Aries zijn in de building, maar ook Soixante Neufs resident en de man waar ze het in het noorden nog steeds vaak over hebben Mitchell Supreme!




Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier!

Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Soixante Neuf een vrouwvriendelijk event?! Let op, er is een 'Ladies Only Entrance', zodat de dames niet in de rij hoeven te staan. De hosting wordt gedaan door Jeffrey (zorg dat je er dus meer dan top uitziet!). Gastvrouw Sharona verwelkomt je met een glimlach en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

Tickets in de voorverkoop zijn te verkrijgen bij koop tickets.