Partyflock

Club Kokomo

Club Kokomo

Kokomo (afbeelding)
AdresGelkingestraat 1
9711 NA
Groningen
Telefoon+31 50 31 39 100
SiteSite kokomobeachclub.nl
E-mailinfo@kokomobeachclub.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitteryoutube
Capaciteit1200
op de kaart
Opvolger van The Palace.
Informatie
Club Kokomo is dé club in de binnenstad van Groningen! Een moderne en strakke club met de beste dj's, bartenders en live acts!
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Kokomo via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Kokomo
Laatste feest was op vrijdag 1 december 2017: Club 40+
Statistieken


x
96·feesten
geen·in de toekomst
96·in het verleden
16·nieuwsberichten
19·video's
1356·kliks
368·bezoekers · herkomst
233·unieke bezoekers
79Partyflockfans · herkomst
14 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (85 stemmen)
Nieuws
Soixante Neuf
22 mei 2017
We zijn nog steeds aan het nagenieten van het uitverkochte Soixante Neuf indoor festival en willen iedereen nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid en gezelligheid!
Soixante Neuf
14 februari 2017
Met de Soixante Neuf "Black on black indoor festival op 1 april voor de deur, is het vrijdag 24 februari tijd voor de pre partyY van Soixante Neuf in de mooiste club van Groningen, Club Kokomo!
One presents
8 december 2016
Op zaterdag 24 december komt one voor de eerste keer naar club Kokomo, en omdat het Kerstavond is pakken ze uit met een line up waar je U tegen zegt! Geheel in de Kerstsfeer zijn het de Drie Koningen en de Queen uit de Nederlandse urban scene die op bezoek komen in club Kokomo:
Soixante Neuf 050
7 december 2016
Met kerst hoor je met je familie en vrienden te zijn. Dus zorg dat je na je buikje rond te hebben gegeten, met je vrienden afspreekt op het leukste feestje van Groningen; Soixante Neuf! …n omdat het kerst is hebben we niet 1 maar 2 top acts voor jullie om van te genieten!
Soxante neuf 050
14 november 2016
Na een bomvolle 14 year anniversary editie, is het vrijdag 25 november alweer tijd voor de keiharde opvolger van Soxante neuf 050! Ondanks dat Soxante neuf in tal van nationale en internationale steden zit, blijft Groningen gewoon speciaal!
Soixante Neuf 050
15 september 2016
Ben JIJ vrijdag 30 september aanwezig bij het meest gaande feest van Groningen? Soixante Neuf 050 ! Deze keer gaat het nog harder worden dan onze vorige edities, aangezien we het 14 jarige bestaan van Soixante Neuf gaan vieren! Zorg dus dat jij erbij bent! Niemand minder dan de heren van Two Crooks zullen aanwezig zal zijn!!
Zondag 15 mei, Eerste Pinksterdag is het weer tijd voor het dikste feest van Groningen Soixante Neuf 050! Deze keer belooft het weer een topeditie te worden met niemand minder dan de heren van SFB live on stage! SFB heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, maar mocht je net geŽmigreerd zijn naar Nederland: SFB heeft niets anders dan hits, met als bekendste toppers: 'Nu Sta Je Hier', 'Famous', 'Jij Kan Chillen Met Mij' en 'Investeren In De Liefde'. Overal waar deze boys komen, gaat het dak eraf, dus bereid je voor om te feesten op zondag 15 mei!
Rumag
15 maart 2016
RUMAG. heeft op verschillende social media kanalen al meer dan een miljoen volgers in Nederland en wil nu behalve online ook fysiek haar volgers entertainen. Waar onlangs nog Chris Brown in Red werd gepowerd door RUMAG. is nu de Kokomo te Groningen aan de beurt. Het team van RUMAG. heeft een groep met deejay=toppers bij elkaar geraapt om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen.
Merry christmas everybody. Allereerst wil de organisatie van Soixante Neuf jullie fijne kerstdagen en alvast het allerbeste voor 2016 toewensen met veel geluk, gezondheid en de allerleukste feestjes!
Vrijdag 27 november wordt Groningen weer wakker geschud! Het is dan weer tijd voor Soixante Neuf, de 050 editie! Na de twee laatste edities te hebben uitverkocht, kijkt de organisatie er weer naar uit om richting het hoge noorden te reizen, to do it the 'Soixante Neuf way'. Voor deze editie hebben ze niemand minder dan onze favoriet bij the Voice of Holland, Brace uitgenodigd! Maar ook FunX & Encore finest DJ Prime is in the building.