Partyflock
 
­ Nederland

Het Wilde Westen

gepubliceerd door , op
Het Wilde Westen
14 augustus 2014
Stel je het plaatje voor. Stoere cowboy staat nonchalant achterover geleund tegen de zijkant van een houten Saloon, zijn hoed werpt een schaduw over zijn blik richting de oneindige horizon. Op de achtergrond zand, stof, gevaar en mysterieuze dames. Het geluid van de wind en krassend ijzerwerk op de achtergrond. Huurlingen Karotte, Andreas Henneberg, Olivier Weiter en Miss Melera brengen onrust in deze filmische setting, op de laatste dag van de zomer aan de Moermanskade in Mokum.

Het Wilde Westen brengt geile techno onder de rafelige deken van een western naar het ruige Amsterdam-West. In twee zwoele Saloons wordt sterke drank geschonken terwijl cowboys en -girls de strijd letterlijk met elkaar aangaan. In de grote Saloon zet zowel Karotte als Andreas Henneberg een straffe 5 uur durende set neer. Met Karotte kan dat moeilijk minder intens worden dan de pioniersdrift van het Wilde Westen destijds zelf. Deze 'Lone Ranger' heeft het begrip 'dj-artiest' een nieuwe lading gegeven met optredens die nooit teleurstellen en het publiek als een stevige lasso bij elkaar houdt. Ook het gehele voorkomen van de Berlijner Andreas Henneberg sluit geruisloos aan temidden van deze vrijgevochten taferelen. De man van techhouse zonder mededogen, opzwepende en zweterige feesten en een dandy-cowboy charisma zet de Saloon zonder schroom volledig naar zijn hand.

Niet voor toevallige passanten met een zwakke maag is de intiemere Saloon waar vrijbuiter Olivier Weiter samenspant achter de decks met de mysterieuze grande dame van de underground, Miss Melera. In deze Saloon worden de verboden vruchten van het Wilde Westen geplukt. Weiter brengt niets dan ruig en vuig, zo scherp als een dolk. Melera zorgt voor de diep-donkere sensuele kus en knipoog. Samen kras vuurwerk waar DiCaprio en Foxx nog wat van kunnen opsteken als het om het ontketenen van wanorde gaat.

Het Wilde Westen brengt op de laatste dag van deze hete, lange zomer, zondag 21 september goed georganiseerde wanorde naar de Moermanskade. Het onontdekte wilde westen van onze onoverwinnelijke hoofdstad. Op deze ruige locatie spreidt de bende pioniers zich uit over twee weerbarstige Saloons met meedogenloze helden achter de decks. Onder de zwoele septemberzon gaat het van 1 in de middag zonder pardon los tot tegen middernacht. Hoeden op, jurkjes aan en vrijgevochten mentaliteit onder de riem. Het Wilde Westen wordt een ware house-western zoals nog niet eerder vertoond.

Tickets bestel je bij koop tickets.

1 opmerking

Henneberggggggg :D Dit kan ik waarderen; zeer schappelijke prijs, toffe line-up en lekkere lange sets (Y)