Partyflock
 
­ Nederland

WEARE1 XL Edition 20 December 2013
Line up en info

gepubliceerd door , op
WEARE1
1 december 2013
FeestWEARE1 · XL edition
Datumvrijdag 20 december 2013
WinactieWEARE1 actiegesloten
LocatieCell
Op vrijdag 20 december is WEARE1 terug in Club Cell Almere. Dit keer nog groter, er zijn 2 zalen geopend. WEARE1 is een concept dat maandelijks terug komt in Club Cell in Almere. Door talenten de kans te geven op dit concept probeert WEARE1 een springplank te vormen voor de toekomst. Natuurlijk staan er ook grote namen op de line-up, in verleden hebben o.a. Wildstylez, E-Force, Adaro en nog vele anderen op het podium gestaan. Dit keer zullen Crypsis, Titan en Frequencerz de toon zetten in de main zaal, ook zullen er in zaal 2 wat bekende namen voorbij komen zoals J-Roon & Kosmix en Ironite. Normaal gesproken staat WEARE1 voor raw hardstyle, maar omdat het bijna kerst is zullen er veel meer stijlen langskomen.

Revulsion fm:
WEARE1 en Revulsion FM hebben de handen ineen geslagen. Vanaf januari zal er op Revulsion FM maandelijks een 1 uur durende podcast te horen zijn onder de naam WEARE1. In de podcast zullen o.a. warming up mixes langskomen en natuurlijk interviews met talenten en of bekende artiesten die op de aankomende edities van WEARE1 zullen staan. Om nu alvast in de stemming te komen heeft resident dj Deazel alvast een warming up mix gemaakt.



Kijk hieronder wat voor stijlen er langkomen en voor de line-up en kaartinfo.

Genres:
Early hardstyle, frenchcore, hardcore, hardstyle, hardtechno, industrial hardcore, raw hardstyle, schranz

Line-up:


Tickets
Alle tickets zijn verkrijgbaar via Club Cell.nl, koop tickets of bij alle Primera winkels bij jou in de buurt. De prijs van het kaartje is 15 euro. Het is ook mogelijk om aan de deur een kaartje te halen. In dat geval is het kaartje 20 euro.

Parkeren & OV
Club Cell zit in de oude bioscoop in Almere Stad, met het ov bereikbaar per trein of bus. Voor mensen die met de trein komen, stap uit bij Almere Centraal. Vanaf daar is het max 5 minuten lopen naar de club. Voor mensen die met de bus komen, Gebruik bushalte Station Almere Centrum of bushalte Stadhuis plein. Kom je met de auto? Gebruik dan het adres Schrijverstraat 2. Club Cell word omringd door genoeg parkeer gelegenheden. Voor de deur is een grote parkeerplaats, er zit een parkeergarage aan Club Cell en het is ook nog mogelijk om voor het politie bureau naast Club Cell te parkeren.

5 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3883, 3752}
Artiest Deazel
Uitspraak van #81 -[D.K]- op maandag 16 december 2013 om 13:44:
Dus toch twee zalen :) (Y)


Ja, dat was vanaf het begin gewoon bekend hoor =)
had iets gehoord dat het mischien toch allemaal in een zaal gedaan werd, vond het al vreemd omdat het hier al wel verdeeld was :) beter (Y)
Uitspraak van #81 -[D.K]- op maandag 16 december 2013 om 15:05:
had iets gehoord dat het mischien toch allemaal in een zaal gedaan werd, vond het al vreemd omdat het hier al wel verdeeld was :) beter (Y)


Ik weet van niks ;-)
Nee daarom juist :) hopen op een succesvolle editie en dan maar weer op naar de volgende :lol: