Partyflock
 
­ Nederland

Paperclip Festival maakt programmering bekend

gepubliceerd door , op
Paperclip Festival
14 mei 2013
Stichting Paperclip organiseert op zaterdag 24 augustus de jubileumeditie van Paperclip festival. Onlangs werd het thema 'Magic 5' online bekend gemaakt met een filmpje, wat uiteraard slaat op de lustrumeditie. Dit jaar zijn er weer drie area's te vinden op het festival, waar in totaal dertig artiesten zijn geboekt.

Magic 5
Paperclip staat bekend om het jaarlijks wisselende, creatieve thema wat een belangrijk onderdeel is van de open en gemoedelijke sfeer op het festival. Dit jaar wordt de wereld van de magie van alle kanten belicht. Van de namen van de verschillende area's tot de aankleding van de podia en van de online trailers tot de ludieke acties, het festival wordt overgoten met een magisch sausje. Diverse kleine, leuke acties zullen het thema nog meer cachet geven. Zo is er bijvoorbeeld entertainment geboekt, wat geheel binnen het thema past.
Ook de area's hebben dit jaar weer een andere naam, een logisch gevolg van het nieuwe thema. Het grote buitenpodium heet dit jaar 'De Hoge Hoed'. De grote feesttent is omgedoopt tot 'De Heksenketel' en de kleine technotent zal dit jaar door het leven gaan als 'Hocus Pocus'.

Artiesten
Maar liefst dertig artiesten verspreidt over drie area's zijn uit de hoge hoed getoverd. Grote publiekstrekkers zijn oudgediende Yves Deruyter en supertalent D-wayne. Laatstgenoemde tekende onlangs op het label van Afrojack en zal dit jaar alweer voor de derde maal de mainstage van Paperclip voorzien van stevige housemuziek. Daarnaast staan ook Dave Lambert, Justin Prime, Leep, De Wit, Genius, AddyHaddy, Ferreck Dawn, Sceptical C en nog een klein peloton artiesten op het affiche. Ook het vermelden waard is de bijzondere show van AddyHaddy & De Tovenaar in 'De Heksenketel'. Zij hebben weer een heel ensemble speciale optredens voorbereid en bij elkaar gezocht en krijgen de vrije hand om de polonaises weer door de tent heen te jagen.



Nieuwe website
Tegelijk met het lanceren van de line-up, wordt ook de nieuwe site van Paperclip gepresenteerd. Helemaal 2013, met alles erop en eraan. Check snel www.paperclip.nu. Naast de nieuwe site, zijn er uiteraard ook weer diverse winacties. Denk aan gratis kaarten, VIP-treatments en diverse acties met sponsoren.

Kaarten
Een nieuw thema, een dikke line-up, lage entree prijzen, de ludieke uitingen en uiteraard de vertrouwde, unieke Paperclip sfeer zijn de ideale ingrediënten voor de lustrumeditie van Paperclip Festival! Kaarten voor dit festijn zijn verkrijgbaar via alle filialen van Primera en op internet via www.paperclip.nu en koop tickets. Gisteren startte de early bird verkoop. Voor slechts €12,50- excl. fee ben je al early bird. Tot 1 juli zijn de kaarten voor dit bedrag beschikbaar, daarna zijn ze voor €17,50 excl. fee in de voorverkoop te verkrijgen.

5 opmerkingen

Vorig jaar was m'n eerste keer. Heb me enorm goed vermaakt. En het ziet er naar uit dat ik dit jaar wederom niet op vakantie ben dus dan ben ik er weer bij (y)