Partyflock
 
­ Nederland

Oldstyle Till I Die is bigger, bolder, better, maar vooral back

gepubliceerd door , op
Na ruim twee jaar stilte is het weer hoogste tijd voor één van de betere oldstyle events in het oosten van het land. Er zijn veel te weinig echte oldstyle evenementen in de buurt en het is dus wel weer eens tijd voor een flink potje hakken en zagen. Om zo veel mogelijk gabbers te kunnen bedienen, is men op zoek gegaan naar een mooie en ruime locatie. Deze locatie is gevonden in de vorm van ZOZO, één van Enschedes mooiste clubs. Ruimte voor 1200 man (en vrouw natuurlijk), twee area's, dikke licht- en geluidsinstallaties, perfect voor een avondje stampen.

Natuurlijk hoort bij een avondje ouderwets stampen ook een ouderwetse dresscode. Daarom is met ZOZO overeengekomen om voor deze avond de normale kledingregels overboord te kieperen. Dit betekent dus dat je gewoon naar binnen mag met je Aussie, Cavello en Nikes. Voetbalshirts zijn net als destijds niet toegestaan, net als tekens van racisme/neonazisme. Het moet een ouderwetse gabberavond worden, waarbij iedereen die deze muziek een warm hart toedraagt welkom is en nog belangrijker, zich welkom voelt! Samen kunnen jullie er een onvergetelijke avond van maken!

In de mainarea, area 1, zal het oude, rauwe, early hardcore geluid van weleer klinken. Zoals jullie van de organisatie gewend zijn, worden er geen gevangenen genomen. De DJ's zullen jullie bestoken met de allerbeste tracks uit die tijd. Een onophoudelijke aardbeving van dikke beats waarbij stilstaan niet tot de opties behoort. Tracks die ongetwijfeld voorbij gaan komen: 'Pessa Pessa', 'Name of my DJ', 'Geleihoofd', 'Bleepmaster', 'Six Million Ways to Die' en nog vele meer. Verwacht de rest van het weekend spierpijn over het hele lichaam, inclusief een smile van oor tot oor!

Nieuw voor Oldstyle Till I Die is Area 2. Hier worden de beste oldschool en 90's dance hits gedraaid! Hier moet je denken aan hits zoals bv 'Dominator', 'Flesh is the Fever', 'Stereo Murder', 'De rode schoentjes', 'James Brown is Dead', maar ook een 2 Unlimited met 'No Limit', N-Trance met 'Set You Free' of Hyper Go Go met 'High'. In tegenstelling tot andere 90's evenementen zal je op Oldstyle Till I Die alleen 90's dance horen. Dus een 'De meeste dromen zijn bedrog', een 'Macarena' of een 'Backstreet Boys' zal je bij ons absoluut niet horen!

Final info + timetable
Nog maar een paar dagen dan is het zo ver: Oldstyle Till I Die. Hieronder vind je de timetable en alle belangrijke informatie die je als bezoeker moet weten!

  • Early Hardcore
  • vr 22:00 - 23:00:  Nederland techno, hardstyle, hardcore
    Nederland hardcore
  • vr 23:00 - 00:00:  Nederland hardcore
  • za 00:00 - 01:00:  Nederland hardcore, hardstyle
  • za 01:00 - 02:00:  Nederland techno, hardcore, house, hardstyle, trance
    Nederland hardcore
  • za 02:00 - 03:00:  Nederland hardcore
  • za 03:00 - 04:00:  Nederland hardcore, hardstyle
  • · MC Nederland hardcore, house, hardstyle, trance


Legitimatie
De minimumleeftijd voor Oldstyle Till I Die is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden om zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee!

Kleding
Op het kledingbeleid die normaal bij ZOZO van toepassing is wordt voor Oldstyle Till I Die een uitzondering gemaakt dus je kan gewoon met je Nikes, Australian of Cavello of andere house kleding naar binnen! Geen voetbalshirts, net als geen racistische tekens/kleding.

Camera's en Social Media
Alle soorten camera's zijn toegestaan. Er is gratis wifi beschikbaar zodat je gelijk je foto's en filmpjes kunt delen met je vrienden op de social media!

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van gemeente Enschede. Dit is 'zero tolerance', pas dus op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd!

Rookbeleid
In ZOZO is het niet toegestaan om te roken, ZOZO heeft wel een rokersruimte waar dit wel toegestaan is!

Openbaar Vervoer
ZOZO is gevestigd op het horeca plein van Enschede tegen over de oude kerk dit is 5 min. lopen vanaf het centraal station Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op www.ns.nl en www.9292ov.nl of bel naar 0900-9292 (€0,70 p.m.).

Per Auto
ZOZO is gevestigd op het horeca plein van Enschede tegen over de oude kerk OuDeMarkt 3 7511 GA – Enschede. Check Google Maps voor een routebeschrijving. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Let wel op dat je je auto op een officiële parkeerplek zet om een boete te voorkomen.

Tickets
De laatste tickets zijn nog verkrijgbaar bij koop tickets, Free Record Shop en via tickets.flaxwax.com Oldstyle till I Die is bijna uitverkocht. Wil je er zeker bij zijn? Wacht dan niet al te lang meer met het aanschaffen van je kaartje. Ook aan de deur zullen nog enkele kaarten verkrijgbaar zijn voor 15€. Deze zijn beperkt verkrijgbaar, dus kom vooral niet te laat! Vol = Vol.

12 opmerkingen

Dus ik mag mijn Stormvogels Telstar shirt niet aan? :nocheer:

 
Lekker laten terugkomen al die feestjes in de buurt, goede ontwikkeling! Wel jammer dat ik hier niet aanwezig kan zijn..
yess yess lekker bezig weer flax wax :P haha denk dak met ouwe
die kant uut kom ;)
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Heb ik wat gemist de afgelopen 10 jaar? :lol:
Maar iedereen die gaat; dikke have fun! :)
 
Klopt de DJ Darkside die gelinked staat? Denk haast van niet..
Uitspraak van Pepsi. op dinsdag 16 april 2013 om 15:15:
Heb ik wat gemist de afgelopen 10 jaar?
Maar iedereen die gaat; dikke have fun!


Parkeren op straat in Enschede 2013
In de binnenstad van Enschede geldt betaald parkeren tijdens winkelopeningstijden. In een klein aantal straten is de parkeerduur beperkt tot 2 uur, voor de rest onbeperkt.
• maandag t/m zaterdag van 09.00-19.00 uur (donderdag tot 21.00 uur)
• koopzondagen/feestdagen van 12.00-19.00 uur

;-)
Uitspraak van Feestmeneer op dinsdag 16 april 2013 om 16:37:
Parkeren op straat in Enschede 2013
In de binnenstad van Enschede geldt betaald parkeren tijdens winkelopeningstijden. In een klein aantal straten is de parkeerduur beperkt tot 2 uur, voor de rest onbeperkt.
• maandag t/m zaterdag van 09.00-19.00 uur (donderdag tot 21.00 uur)
• koopzondagen/feestdagen van 12.00-19.00 uur

;-)


Oke maar die parkeergarage prijzen, dat is gewoon pure diefstal :P
Uitspraak van Pepsi. op dinsdag 16 april 2013 om 16:46:
Oke maar die parkeergarage prijzen, dat is gewoon pure diefstal :P


'er is voldoende gratis parkeergelegenheid'
tja... misschien dat wij het daarom melden???
laatste aanpassing
Uitspraak van Flax 2 da maX op dinsdag 16 april 2013 om 16:55:
'er is voldoende gratis parkeergelegenheid'
tja... misschien dat wij het daarom melden???


Ja oke maar ik kende de regel
In de binnenstad van Enschede geldt betaald parkeren tijdens winkelopeningstijden.
Niet. dus vandaar.
Tja in dat geval is er zat pakeer plek ja, maar ik ken Enschede alleen nog van al die honderden betaald parkeer zone's, zelfs in de omliggende wijken naast de stad. Maar zo te zien geldt dat dus alleen bij winkel tijden.
Uitspraak van Pepsi. op dinsdag 16 april 2013 om 16:46:
Oke maar die parkeergarage prijzen, dat is gewoon pure diefstal


Daar heb je weer gelijk in ;-)
gelukkig kan ik lopend de stad in :-)
laatste aanpassing