Partyflock
 
­ Nederland

Bad Buddha

gepubliceerd door , op
'Er zijn geen leuke feesten meer.'
'Het is allemaal een beetje hetzelfde.'

Daarom is het tijd voor iets anders! Vrijdag 26 oktober is de lancering van iets geheel verfrissend, nieuws en sexy! Kom naar de eerste editie van Bad Buddha op vrijdag 26 oktober in de Little Buddha Amsterdam.

Bad Buddha is een nieuw concept in het nachtleven van Amsterdam. De dj's zijn bekend en ervaren op hun terrein en geselecteerd op hun interactie met het publiek. Niet geheel toevallig zijn alle dj's ook nog eens stuk voor stuk supersexy. Een line-up om dus letterlijk je vingers bij af te likken! Don't let the looks fool you, they know how to rock!

The deejays for the night are:



Naast de lekkerste tunes, het beste geluid, sfeerlichten en lampjes die de tent meteen in de goede sfeer brengen en heerlijk ruikende aroma's zijn er ook volwassen 'games', entertainment en verrassingen die je normaliter op een Amerikaanse kermis tegenkomt. Zoals in het slot van Grease of op een lekker goedlopend huisfeestje (nee niet dat ene huisfeest). Dit heb je nooit meegemaakt!

Alsof het nog niet genoeg is, zijn er ook nog crazy shows en optredens die je normaliter niet in het nachtleven verwacht te zien. Bad Buddha heeft nou eenmaal een heel rijk netwerk en een nog rijkere achtergrond en cultuur, why not share this with you?!?

Een locatie als Little Buddha is fris, jong en hongerig naar nieuwe innovatieve concepten. Dat maakt het naast de geweldige uitstraling en ambiance van deze locatie ook nog eens heel prettig samenwerken. En dat zullen jullie merken ook! Een event dat jouw zintuigen prikkelt op bijna elke (legale) manier mogelijk!

Get your tickets at koop tickets

Ben jij gekleed en gestyled alsof je gemaakt bent voor Bad Buddha dan word je door de doorhost langs de rij begeleid, zijn jouw eerste drankjes op kosten van de organisatie en maken ze jou VIP.