Partyflock

Little Buddha

 

Little Buddha

op de kaart
Little Buddha (afbeelding)
AdresKleine Gartmanplantsoen 17
1017 RP
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidtwitter
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Little Buddha via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Little Buddha
Laatste feest was op zaterdag 28 juni 2014: Rituals
Statistieken


x
97·feesten
geen·in de toekomst
97·in het verleden
15·nieuwsberichten
6·video's
1681·kliks
397·bezoekers · herkomst
327·unieke bezoekers
7Partyflockfans
1·albumfoto
goed·stemresultaat (72 stemmen)
Nieuws
Op zaterdag 25 januari is het alweer de achtste editie van The Privileged in Amsterdam. Deze editie is voor het laatst in de Little Buddha Amsterdam, hierna zal het concept worden voort gezet in een andere locatie in de hoofdstad.
Afsluiten, loslaten en met een voldaan gevoel het oude jaar afronden. Daar staat tegenover dat we met beide handen het nieuwe jaar verwelkomen, waarin luxueuze nightlife experiences onveranderd rode draad vormen!
Zaterdag 14 september viert Soixante Neuf het heugelijke feit dat zij alweer elf jaar geleden begonnen is in een woonkamer in een grachtenpand aan één van de mooie grachten van Amsterdam. En nu, elf jaar later heeft Soixante Neuf internationaal muzikaal lawaai doen opbloeien tot de meest hippe feesten, die vele steden in Nederland hebben veroverd!
Wil jij de Gay Pride feestelijk afsluiten op een van de leukste gay-friendly feesten van Amsterdam? Dan mag je Amazing meets YMCGAY niet missen! Amazing Hollywood White Edition heeft speciaal voor deze editie de krachten gebundeld met YMCGay, Rotterdams leukste openminded party.
Wil jij overrompeld worden door een dosis geluk? Zorg dan dat je vrijdag 28 juni in de Little Buddha Amsterdam bent, voor de nieuwe hype in de house scene: Get lucky! 1
Aantrekkingskracht, het geheim is niet goed genoeg bewaard. Gedachten zijn krachten en voor ieder die aanzien hoog in het vaandel heft staan, begrijpt dat Allure volgens 'the Law of attraction' werkt. Wie goed doet, goed ontmoet.
Elegance
10 november 2012
Na een memorabele kick-off editie van Elegance, heeft de Luxury Nightlife de smaak te pakken. De ambiance tovert dan ook graag opnieuw een glimlach op ieders gezicht, waarbij Little Buddha in Amsterdam thuishaven vormt. Elegance, een avond waarop de muziek het hart doet kloppen op de maat van fine house tunes en de classy dresscode alle aanwezigen tot een onmisbare schakel van de Luxury Nightlife omdoopt.
Na de succesvolle eerste editie van Millionaire die plaatsvond op 2 juni 2012 in Hotel Arena te Amsterdam, zal op zaterdag 22 december de tweede editie losbarsten in de luxueuze club Little Buddha Amsterdam. 2
Bad Buddha
18 oktober 2012
Vrijdag 26 oktober is de lancering van iets geheel verfrissend, nieuws en sexy! Kom naar de eerste editie van Bad Buddha op vrijdag 26 oktober in de Little Buddha Amsterdam.
Funkadelic
14 oktober 2012
Op zaterdag 8 december 2012 staat de laatste editie van Funkadelic dit jaar gepland. 2012 Was een zeer succesvol jaar voor Funkadelic en om deze in stijl af te sluiten heeft Funkadelic Events voor een nieuwe, stijlvolle, chique en funky locatie gekozen. De absolute hotspot van dit moment 'Little Buddha' in A'dam (Leidseplein) zal op deze dag omgetoverd worden tot een funkyplace.