Partyflock
 
­ Nederland

Full Moon on the Beach opent nog eerder de deuren

gepubliceerd door , op
Stel je voor, het luxe jacht waar je op zat is gezonken. Je drijft al urenlang in de zee en terwijl je vecht voor je leven zie je ineens door alle golven heen een eiland... Je zwemt erheen. Je kruipt langzaam het strand op en je hoort muziek! Je loopt twijfelend naar binnen en ziet de meest prachtige zeemeerminnen, rotsen, palmbomen, kleurrijke bloemen en een waterval klinkt in de verte. De mooiste vrouwen en mannen zijn aan het feesten en nemen je aan de hand om met hun mee te feesten op de beats van de beste dj's! Is het een fata morgana? Heb je te lang in de hete zon in de zee gedreven? Nee, je bent aangespoeld op Full Moon on the Beach!



Laatste kans final early bird voor maar 34,50 euro
Full Moon on the Beach op zaterdag 23 juni zal er een geweldig mooi sprookjesachtig decor worden gebouwd met mooi watereffecten, een spectaculaire waterval, rotsen, zeemeerminnen, palmbomen, bloemen en nog veel Meer. Mis deze speciale strandfeest niet en bestel hieronder gelijk je eticket voor maar € 34,50 bij koop tickets, koop tickets, koop tickets of koop tickets.

Nog langer genieten!
Full Moon heeft goed nieuws voor de partypeople, want Beachclub Vroeger zal eerder haar deuren open. Ipv 16:00 uur gaan de deuren al om 14:00 uur open voor Full Moon on the Beach. Dat betekent dat je extra lang kan genieten van deze sexy beachparty! Kom ook lekker vroeg en dans later de zonsondergang tegemoet... En wil jij om 00:00 uur nog niet naar huis? Kom dan naar The official Full Moon afterparty en feest door tot 05:00 uur!



Mooi of slecht weer
Ondanks het niet zulk lekkere weer van Full Moon on the Beach vorig jaar, was dit toch één v/d lekkerste beachparties van heel Nederland. Want, bij slecht weer op 23 juni zal de zandbak geheel overdekt zijn van een prachtige partytent, die knus zal worden ingericht met mooie decorstukken. Zo creëren we de ultieme intieme Full Moon sfeer op het strand. Ook zijn er in Beachclub Vroeger genoeg barren, schone wc's en voldoende kluisjes. EN.... Beachclub Vroeger dit jaar wat groter geworden!



Line-up


Check hieronder de promomovie van Full Moon the Beach:



Afterparty Full Moon on the Beach
Wil jij om middernacht nog niet naar bed? Heb jij zin om door te feesten op de enige echte officiële afterparty? Bestel dan snel kaartje voor 'The official Full Moon afterparty' hieronder! Eerste 100 tickets zijn maar 15 euro. Bestel je tickets nu bij koop tickets of koop tickets.

Deze afterparty vindt plaats in Zandvoort, lekker dichtbij. In Club Exposure van 23:00 - 05:00.

Win vliegtickets naar IBIZA!
Hoe win jij vliegtickets naar IBIZA??

  1. Like Full Moon op Facebook hier.
  2. Zet de onderstaande feesten in jouw Partyflock agenda:
    Full Moon on the Beach
    Bizarre Festival
    Full Moon




VIPtafel voor maar 100 euro per persoon!
Ook voor Full Moon on the Beach zijn er een aantal viptafels te koop. Wil jij met je vrienden of lovers een viptafel op het meest sexy strandfeest van 2012 en genieten van een tropische omgeving, de beste deejays en de meest sexy mensen? Boek dan snel 1 van de gewilde viptafels en waan je op een minivakantie op het sexy Full Moon strand.

Wat krijg je op Full Moon on the Beach:

  • Privé tafel vanaf 6 personen
  • Gratis entree voor voor Full Moon on the Beach
  • Gratis Full Moon CD
  • Privé Shisha
  • Sexy Table Service door beautifull hostess
  • 1 fles champagne
  • 1 fles sterke drank
  • Frisdrank
  • Gratis massage
  • Zoetigheid/candy
  • Verkoelende icecream
  • Vers Fruit
  • Gratis Toilet


En.... gratis entree voor de Official FM Afterparty in Zandvoort voor jou en je vrienden!

Voor informatie mail nu snel naar tess@littlesins.nl

2 opmerkingen

 
Lucien Foort, RAM .. lekker hoor .. en BC Vroeger .. moet een topper gaan worden dit .. zeker kijkende naar afgelopen jaar.