Partyflock
 
­ Nederland

A-Bomb
Industrial Injection

gepubliceerd door , op
A-Bomb
26 december 2011
FeestA-Bomb · Industrial Injection
Datumzaterdag 28 april 2012
WinactieA-Bomb actiegesloten
LocatieEskapade
Voor het derde jaar op rij zorgt A-Bomb voor een explosief feest in het noorden van Antwerpen. Zaal JOS te Hoevenen werd na de tweede succesvolle editie volledig verwoest en kan onmogelijk het aankomend geweld doorstaan. De gevarenzone verplaatst zich dit jaar naar het nabijgelegen Kapellen waar een ruimere bunker werd gevonden, de Eskapade.
Een nieuwe bunker vraagt om aangepaste nucleaire wapens. De atoombommen hebben deze editie een industriële chaos als einddoel en zijn daarom opgebouwd uit de meest onstabiele elementen. De schokgolf van hun ontploffingen zal luid en duidelijk De Bunker en zijn inwoners doorboren, terwijl het vrijgekomen licht voor een bovennatuurlijk schouwspel zorgt.

Timetable
A-Bomb wil van het begin tot het einde continu hard gedreun leveren. Waarom opbouwen als je evengoed de hele nacht los kan gaan? Het bombardement start om 20.00 met een anderhalf uur durende battle tussen de twee winnaars van de DJ contest, Milito en Non Grata, met Evolver. Vervolgens knalt Amnesys, het Italiaanse equivalent van Little Boy, meteen De Bunker in stukken. Om 22.30 zorgt een deel bommenmakers zelf voor verwoesting onder hun alias Noisemaking Criminals. Van 23.30 tot 00.30 wordt er niets of niemand gespaard door de opzwepende straling van Ophidian! Daarna neemt de bommenmaker Jeffius het op tegen de destructieve Omira. Niemand minder dan Synapse plant zijn gewelddadig offensief van 01.30 tot 2.30. Het volgende uur maakt de battle tussen Mister Orange en Tymon De Bunker met de grond gelijk, zodat Industrial Frequency vanaf 03.30 de funderingen kan wegblazen.



Kaartverkoop
Voorverkoop kaarten verkrijgbaar aan €13,50 bij alle Free Record Shop filialen en online via Ticketscript. De deurverkoop bedraagt €20.

Come early, leave late!
A-Bomb wil een totale ervaring zijn van de eerste tot de laatste minuut. De organisatie staat garant voor luid en zuiver geluid met bijhorende visuele effecten. Gedurende het feest is het drinken verkrijgbaar aan caféprijzen en om jullie allemaal aan te sporen vroeg te komen is het van 20.00 tot 22.00 happy hour, m.a.w.: alles dubbel!

6 opmerkingen

 
Hele dikke line-up, goedkope tickets en goedkoop bier. Wat wil je nog meer?!:respect:

Helaas heb ik die avond al wat, anders was ik zeker gekomen(Y)
Geef mij de lottocijfers dan ook maar ineens :D

Dan verwachten we van u ten minste een helpende hand in het spammen hiervan en om volgende edities minstens 10 extra personen mee te pakken ;-)