Partyflock
 
­ Nederland

100ste Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
100ste Kort nieuws van de KNIP-dienst
15 januari 2008
· Inhoud



· Voorwoord


De 100ste KNIP, ooit begonnen als wekelijkse bulletin op de vrijdagavond om korte nieuws berichtjes te plaatsen in één bericht om zo kleine organisaties en feestjes een plekje te kunnen geven op onze frontpage. Echter, na bijna 2 jaar zijn we inmiddels aangekomen bij nummer 100 en is het al lang niet meer alleen die kleine berichtjes. De vrijdag werd maandag en dat werd weer woensdag. De layout is diverse keren veranderd. Rubrieken zijn gekomen en sommige ook weer gegaan. Genieten van de meeste vreemde spelfouten en berichtjes van gebruikers (en ook maakten wij zelf ook wel eens een blundertje in de KNIP :bloos:), de filmpjes, de oude doos etc etc. Voor sommigen is gewoon standaard geworden om op woensdag om 19:00 even te klikken op het overzicht en te kijken wat er deze week weer in de KNIP staat.

Daarom namens de KNIP-redactie en overige partyflockmedewerkers veel plezier met deze 100ste KNIP en met de exemplaren die nog zullen volgen!

· Nieuwe muziekstijlen op Partyflock

Jazeker, zo eens in de zoveel tijd gaat ook Partyflock een heel piepklein beetje mee in de voortgang en evolutie der electronischen danschmuziek. En dus zijn er een aantal muziekstijlen toegevoegd die leden bij de extra opties in hun profiel hebben ingevuld. Te weten: early hardstyle, early rave, french tek, frenchcore en psytrance. Momenteel is het alleen aan te vinken in de agenda, maar we verwachten ook dat jullie het zeer binnenkort in je profiel kunnen aanvinken! Voorlopig blijft het hierbij, maar blijf vooral andere muziekstijlen invullen in je profiel!

(F)

· Opmerkelijk

We werden gewezen op het een artikel op Volkskrantblog . Wij verschillen ietsjepietsjes van mening met de auteur O:) maar iemand was ons voor en heeft reeds de moeite genomen om te reageren. Lang leve het meningsverschil anno 2008 :D



*edit*
inmiddels is het meningsverschil kennelijk gewonnen door één der partijen :D

· Filmpje


De nieuwste van Robin de orgelman :cheer:

{argument 'id' ontbreekt}

·PvdK


Vroeg op stap, vroeg weer thuis!
Vroeg Op Stap is een actiegroep die pleit voor vervroegde horeca sluitingstijden van uiterlijk 02:00 uur. Vroeg Op Stap wil dit bewerkstelligen door het verzamelen van digitale handtekeningen op www.vroegopstap.nl

Laat op Stap!
Laat op Stap! is een actiegroep die tegengas geeft tegen deze handtekeningenactie door middel van hun eigen petitie, te vinden op www.laatopstap.nl

Poll, geopend op woensdag 23 januari 2008, looptijd van 5946.8 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Wat zou jij kiezen?

102585%
Laat op stap!
18115%
Vroeg op stap!


· Interviews


Karian, de 'moeder' van Partyflock · Partyflock kan niet bestaan zonder haar medewerkers en vrijwilligers. Wie zijn die mensen, die Flock draaiende houden? Een van de gezichten (en vaste medewerkers) achter Partyflock is Karian van Gulick. We vroegen haar over de samenwerking met haar broer, neushoorns en nog veel meer....

· Column


Te oud om te feesten? · Hoe kun je nou te oud zijn om te feesten? Dat vraag ik me dus regelmatig af. Ik ben vierendertig jaar. Voor jumpende tieners stokoud en voor de scootmobielgeneratie een groen blaadje. Leeftijd is relatief dus. Sinds mijn zeventiende ga ik wekelijks naar feestjes, soms gewoon (al) om 6 uur naar huis, soms tot zondagmiddag laat afteren.

· Recensies


ASOT Yearmix 2007 - Mixed by Armin van Buuren · Soms moet je jezelf corrigeren. Noem het terechtwijzen. Toegeven dat je bevooroordeeld was. Ik vind het meestal niks, die megamixen waarin zo'n zeventig, tachtig, soms zelfs honderd tracks in twee uur gepropt worden. Als liefhebber van lang uitgesponnen platen, tracks die een muzikale reis vormen met een begin, een eind en heel veel avontuur daar tussen in, hebben dit soort mixen voor mij te weinig.

Addicted To Erick E · Addicted vindt sinds oktober van het vorige jaar iedere eerste zaterdag van de maand plaats in club Panama (Amsterdam) en biedt internationale (deep) house voor grown-ups (minimum leeftijd 21 jaar). De Addicted feesten bieden resident DJ’s Erick E en Baggi Begovic maandelijks de mogelijkheid hun diepste, internationaal georiënteerde geluid te etaleren. Maandelijks worden er buitenlandse gast DJ’s uitgenodigd.

DJ Jeroenski - Latin House Sessions · Latin-House wint steeds meer aan populariteit, iets wat mede blijkt uit de vele Latin House feesten die er elk weekend worden gehouden. De warme en zomerse klanken doen verlangen naar een zwoele zomer. Echter, voor het zover is zullen we eerst nog een aantal koude maanden door moeten zien te komen. Om dit te vergemakkelijken en om alvast warm te draaien voor een (hopelijk) mooie zomer, hebben DJ Jeroenski en Digidance de handen ineen geslagen en brengen zijn ons de cd ‘Latin House Sessions’.

· Wist u dat?

  • dit de 100ste KNIP is?
  • de allereerste KNIP er zo uit zag? :lief:
  • dat er veel aanmeldingen binnen zijn gekomen voor spotlights, maar vooral van heren. Dames, waar blijven jullie nou?????? :cheer:

Doordat partyflock constant verandert zijn de genoemde getallen een momentopname

· Fotografen

Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!



· In de spotlight : verwijderd


Dit keer op speciaal verzoek van onze kant de langst actieve user, user no.2 :cheer:
  1. Nick:
    verwijderd
  2. Echte naam:
    Nico
  3. Leeftijd:
  4. Woonplaats:
    Enschede
  5. Relatie:
    Vrijgezel
  6. Dark of Light?
    Light. M'n lamp geeft eigenlijk net even te weinig licht ;)
  7. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Eeuwige student zijn.. maar ik ben nu bijna klaar.. echt waar ;)
  8. Hoe heb je Partyflock ontdekt?
    Dat was dus eind 2001. Het aanmeldformulier was net afgemaakt en ik kreeg via msn (of misschien nog icq toen?) de boodschap dat ik maar moest even proberen of het allemaal wel goed werkte. Zodoende werd ik lid nummertje 2.
  9. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    De pb's en het forum. En dat laatste dan vooral om het admingebeuren bij te houden. In het begin was ik nog wel een fervent forummer, maar op 'n end is alles wel besproken en wordt het gewoon een herhaling van zetten. Plus dat je in de 'early days' vrijwel iedereen kende omdat het nog een kleine groep was. En dat was eigenlijk wel knusser natuurlijk. Er zitten nu zo verschrikkelijk veel mensen op de site. En misschien dat die sfeer nog een beetje terugkomt in sommige flockjes, maar ik gebruik ze zelf nauwelijks eigenlijk.
  10. Waar stoor je je het meest aan op Partyflock?
    Op dit moment aan niet zo veel meer eigenlijk. Vroeger kon ik me wel irriteren aan mensen die kritiek leveren op het beleid. Er zijn zoveel mensen die het allemaal beter weten. Dat wil niet zeggen dat kritiek soms niet terecht is, maar aan het formuleren van beleid is altijd een heel proces vooraf gegaan waarbij voors en tegens zijn afgewogen en 'moeilijke' beslissingen zijn genomen. En als je dan uitlegt waarom sommige dingen zijn zoals ze zijn begrijpen veel mensen dat ook wel. Aan de andere kant heb je ook mensen die proberen het bloed onder je nagels vandaan te halen. Tja.. op dat moment kun je dat het beste gewoon naast je neerleggen in plaats van in de verdediging schieten. Maar het duurde ook even voordat ik dat doorhad.
  11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Een dagje vrij nemen en uitslapen.. :)
  12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    Dat is voor de meesten toch wel één van de eerste feesten lijkt me. Voor mij denk ik Qlubtempo #8, maar vooral Qlubtempo #9. Dat is mijn 'goede oude tijd die nooit meer terug komt'. Tja.. wat kan ik zeggen.. topsfeer, toppubliek en topmuziek :)
  13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Toiletjuffrouw? Geen idee. Nou.. dan toch maar iets achter de schermen of in de organisatie denk ik. De meeste beroepen in de dancescene hou je niet tot in je 50e vol en tenzij je dan je zakken gevuld hebt, zul je op 'n end toch naar wat anders om moeten kijken.. maar dan bekijk ik het even heel erg praktisch ;)
  14. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    M. :'). Maar dan vooral bekend in de zin van berucht. :) En direct gevolgd door Wackiejacky.
  15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Ik zit nu vooral in de hoek van house, electro en techhouse. En soms club, trance of progressive. Dus ik heb de hardere stijlen wel laten varen de afgelopen jaren. Alhoewel een hardcore-feestje misschien nog wel eens grappig kan zijn. Ja.. en waarom? Geen idee.. ik word oud denk ik ;)
  16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Ik heb er twee zo te zien.. maar dat waren testen om te kijken of een bepaalde overtreding wel of niet werkte. Voor de rest ben ik altijd braaf geweest O:)
  17. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Weinig eigenlijk. Ik heb op zich redelijk goed contact met 'the powers that be', dus het meeste dat ik veranderd wou hebben is in de één of andere vorm wel aangepast door de jaren heen. :D
  18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Nee. En ik doe ook vrijwel nooit mee.
  19. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest?
    Van Enschede naar Maastricht. Dus.. zo'n vier uur met de trein ofzo? Ik heb een hekel aan reizen.. en ook aan meerdaagse feesten, waarvoor veel Nederlanders nog wel eens naar het buitenland willen gaan. Campings zijn sowieso niets voor mij. En als je graag feesten bezoekt dan is er denk ik geen land beter dan Nederland om in te wonen. Dus ik heb nooit zo de reden gezien om nog verder weg te gaan voor een feest :)
  20. Schuw of fotogeil?
    Er ergens tussenin, maar het hangt helemaal van m'n stemming af ;)
  21. Ben je donateur en waarom?
    Ja. Volgens mij kreeg ik ooit nog 15 euro van t0mm1e en heb ik gezegd dat hij dat maar als een donatie moest opschrijven.
  22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    Afgelopen vrijdag toevallig.
  23. Merk je er nog iets van dat je het tweede lid bent op flock?
    Weinig eigenlijk. Ik krijg af en toe wel eens een pb'tje van mensen die het grappig vinden, maar daar blijft het wel bij :)
  24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    Een dikke voldoende. Flock is gewoon wel de gezelligste community-site van Nederland.
  25. Geef een van je vele goede voornemens voor het jaar?
    Afstuderen :)
  26. Wat is het mooiste aan het lichaam van een vrouw?
    Ik ben vooral een gezichtenman.. maar ik kan een ook wel waardering opbrengen voor een mooi lijnenspel ;)
  27. Heb je ooit wel eens gedate met iemand die je via flock hebt leren kennen?
    Iemand die ik echt puur via flock heb leren kennen en niet eerst tijdens het uitgaan ofzo? Jawel, maar dat was niet echt een spetterend succes. Laat ik daar niet verder over uitwijden :)
  28. Doe je aan sport?
    Ik probeer in ieder geval een paar keer per week te fitnessen. Maar als het goed weer is pak ik veel liever even de racefiets om een rondje te gaan wielrennen.
  29. Vrees je de opwarming van de aarde?
    Niet echt. Dat zal allemaal wel loslopen. Ik ben banger voor wat er gaat gebeuren als 2,5 miljard Chinezen en Indiërs net zo hard gaan consumeren als wij hier.
  30. Wat ligt er onder je bed?
    Een matras en wat oude kleren.
  31. Wat zou je vragen als je God een vraag mocht stellen?
    M'n eerste gedachte zou zijn of er nog iets na de dood is. Maar als "God" zou bestaan dan heeft hij daar vast wel iets voor geregeld. Dus dan zou ik vragen wat 'm zo interessant leek aan z'n experiment.
  32. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    Ja ik ga geen mensen voortrekken hoor.. dus gewoon aan iedereen in m'n vriendenlijst en alle admins. :)

We bedanken verwijderd voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos

Peter-Paul Pigmans (1961-2003) was volgens de kenners één van de grootste in het hardcorecircuit. Hij was ook bekend onder de namen The Ender, The Illegal Alien en Silverbells. Hij was vooral bekend om zijn excentrieke live-act, met gekke pakken, vreemde geluidseffecten en opzwepende liveset. Hij verzorgde zijn optredens onder andere tijdens Thunderdome in 1996

{argument 'id' ontbreekt}

· Anekdotes

hoi ik ben xxx in ik vroeg me af wat je moets doen voor dezen site
wan ik heb ook een site maar is niet zo grooot maar ja komt wel ik den dat er in het eeenrs ook nog nietzo veel waare maar ja komt alemaal goed doei vriendelijken groeten van johan ps xxx is mijn pf

Veel oefenen en dan komt het vanzelf goed B)


Jij bent toch Partyflockfotograaf?

Ja, hoezo?

Ik ga met carnaval verkleed als partyflockfotografe, ik heb al een heel kostuum met computerscherm gemaakt, leuk he?

... enig :flower:

TATATADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
.... speciaal voor jullie ....
onze selectie uit 99 KNIP's
de opvallendste, vreemdste, grappigste, stomste,
flauwste, liefste, opmerkelijkste anekdotes
:D have fun :D


Lid x is erg lelijk... mag je wel zo'n lelijke foto hebben op partyflock?

Daar hoef je geen melding van te maken. Beauty is in the eye of the beholder! :D


Je bent en stom konijn en met bril lijk je op een vis !

jij bent een arrogante olifant met je slurf op je voorhoofd een schimmelkaas in je oren

Schelden kan ook best op een lieve manier ... 8)


Goedemiddag,
Afgelopen zaterdag middag 6 oktober hadden wij een 1 ouderfeestje bij jullie.
Waarschijnlijk ben ik daar een soort van indianenkralenband kwijtgeraakt.
Als deze gevonden wordt, dan zou ik het fijn vinden als jullie mij daarvan op de hoogte willen stellen.
Het heeft emotionele waarde.
Alvast bedankt,

We hebben de hele serverruimte doorzocht maar we konden helaas niets vinden .. :nosmile:


Kwam binnen bij vacature's:
Geachte medewerker van Partyflock,

Naar aanleiding van uw uitgebreide site solliciteer ik bij deze naar de functie van masseur. Ik stuur u bij deze mijn website zodat u nadere gegevens omtrent mijn persoon kan lezen. Hopende een antwoord van u te mogen ontvangen. Met vriendelijk groet,

Altijd fijn na een dagje flocken natuurlijk ;)


Bij de helpdesk kwam dit binnen:
hoi ik ben niew en ik kan me niet verwijderen maar dat wil ik ook niet

:vaag:


Bij het nieuws vond iemand het nodig om het volgende te melden:
ja dat je nie meer op school plijn in schoonoordm ag komen dat je dan een dikke boete krijgt.

Misschien wat minder vaak op het "school plijn" door brengen en wat vaker in klaslokaal...B)


Goedemorgen,

Was dit feest al gefali... gevalid.. goedgekeurd door een van de mederwerkers??

Het blijft toch lastig dat woord 'valideren' :lol:


HEY
IK HEPT EEN VRAAG
KAN IK DIE OOK WEG DOEN PARTYFLOCK?
JA OF NEE
WIL JE DAN EVEN EEN MAIL STUREN NAAR ...

Koop eerst maar een ander toetsenbord want je capslock zit vast en stel dan je vraag nog eens zonder dat wij hoeven te gokken dat je je wilt verwijderen. Dank U.:[


De helpdesk doet ook haar best. Natuurlijk. Maar soms is alleen goede wil niet genoeg om iemand te helpen. Of een woordenboek. Of logisch denken.
ja hallo partyflock ik typ de hele tijd imglievt in maar party flock zegt de hele tijd dat het onkotekt is en ik word er gek van want ik wil op party flock ,ik ben er verslaaft



goa wegg junghe swaa moet iik je nekk kOmenn omdraaien ofZoiettss Houdd je
tiefus smoel dn er komt al een huurmoordenaar Diee jou lootje goaat Leggaa
duss Ik ZouuU mar MOakkeen daht Ge hIero weghh bNE ttt:!!

Een reply op een automatisch mailtje na het wijzigen van zijn eigen wachtwoord (l)


Bij de agenda kwam het volgende binnen (24-01-2007):
..omdat ik anders volgens jullie geen feest meer kan toevoegen. Ik doe dit al 7 jaar op Partyflock en nooit eerder problemen gehad

Wij denken dat hij de eerste 2 jaar geen problemen heeft gehad.


hoe kun je het beste lekker sex hebben

Misschien denkt de persoon van bovenstaande contactberichtje dat we op Pf via 'cameraverzoeken' ook webcam tutorials geven?


Sorry voor het gedrag van mijn dochter. Ik las je email, en het bericht wat zij gestuurd heeft. Ga haar daar op aanspreken want zo hoort het niet. Ze heeft met mijn adres deze berichten verstuurd daar ben ik dus ook niet van gediend.

Nogmaals sorry!

Als je wilt gaan rellen dan moet jezelf niet registeren met de e-mail van je moeder natuurlijk (l)


Melding bij een forumtopic:
het word te ontopic, kan je m dichtgooien?

Euuuh..


Bij de helpdesk zijn ze er nog steeds niet over uit wat de strekking is van het volgende berichtje:
snap je ijgelek wel warom ik naar woort ik heb net ijnderlek partyflock om dan ik me vooren was vegeeten en dan krijg ik gesijk om een plaatje van apd met wat bij gewerkt en krijg je zo iets weet je wat zeg eerst warom gooser



Een klassieker uit de helpdesk:

user:
Waarom is mijn account verwijderd?

admin:
Om welke gebruikersnaam gaat het?

user:
Ik weet mijn naam niet meer!

admin:
Hoe weet je dan dat hij verwijderd is?

user:
Omdat jullie dat gedaan hebben!



hallo ik had de vraag hoe kan je er voor opgeven als dj (artiest )
en hoe duur het kost

Voor een poging tot omkoping ben je aan het verkeerde adres :[
.... afhankelijk van het aangeboden bedrag natuurlijk O:)


Dat iemand soms een foutje maakt met snel invoeren van een nieuwe artiest is logisch, maar sommige dingen zijn niet te verwarren! Onderstaand contactje kregen we over een artiestenprofiel:
Beste Party Flock,
ik kwam mijn naam tegen op jullie site.
Ik wilde even vermelden dat ik geen man ben en
ook niet van plan ben om te worden,
althans niet in dit leven.
Is er een mogelijkheid om dit op jullie site te veranderen?



We proberen echt zo veel mogelijk correcte antwoorden te sturen als mensen contact met ons zoeken via de contactsectie, maar soms is het echt bijna onmogelijk. We lieten ons even gaan na de volgende opmerking:

user:
eye wie kan er nueken

admin:
nou jij kan niet spellen in ieder geval :flower:



Je gastenboek open stellen is best leuk. Kunnen je vriendjes laten zien dat ze jou felicitaties, groetjes en aandacht geven. Altijd goed voor je ego B)... persoonlijke aandacht (y). En daar is ook het voor bedoeld. Hoe deze gastenboekentry is bedoeld zijn we nog niet over uit ... 8)
He zussie!!
beterschap met het weg laten halen van je aambeien!
ik hoop dat je snel weer beter bent en dat je volgende week weer 3,5 uur lang op je vliegtuigstoel kan blijven zitten...



Mocht iemand zich nog afvragen waarom de agenda-admins 'altijd' zo moeilijk doen met het veranderen van line-ups en daarom dus altijd flyers en/of websitelinks willen zien... hier is waarom :S

Het eerste verzoek was: haal die dj er even uit en zet mij er even in, want ik heb gedraaid daar :flower: waarop hij als antwoord kreeg dat dat niet ging gebeuren, tenzij de organisatie het zelf even doorgeeft. Daarna kwam het volgende bericht binnen:

dj:
Zou wel mooi op mijn cv hebben gestaan ...of niet dan :D
Ik d8 die dj **** die heb ik niet gezien daar ,
dan kan je net zo goed mij er tussen zetten (y)
Jammer dat je dat niet wilt doen ;)
Grtz :flower:

admin:
je kent het begrip ''fraude'' ?
de boel opzettelijk besodemieteren betekent dat
dat staat niet zo mooi op je CV :[

dj:
Jammer dat je het zo ziet ...het was tog al niet de juiste dj :no:
Begrijp me ff goed (y)
ik draai zeker net zo goed als hem, alniet misschien wel beter :D
Maar je komt er hier in Nederland niet tussen bij die grote feesten/organisaties
Het is allemaal vriendjespolitiek ...A shame is That !!
Geef zelf wel weer wat feestjes dan maar ,levert ook meer op (y)
Thx for your respons , grtz :flower:

:X ...


Ondanks de grote drukte zijn we nooit te beroerd om mensen het juiste pad te wijzen in de grote boze virtuele wereld... B)
user:
ik wil een agenda

agenda-admin:
http://www.hema.nl/nl-NL/winkel/Kantoor/Schoolagendas.aspx :flower:



Een adverteerder belt Partyflock op om te wat kort te sluiten over een promo. Tijdens het gesprek zegt hij Wacht effe, ik moet effe een lijntje pakken'. De Partyflock medewerker moet lachen en als de klant weer terug aan de telefoon komt vraagt ze 'beetje goeie shit of niet?'. Klant begrijpt het eerst niet, maar na een paar seconden zegt hij 'neeee, het was een bevestiging van een boeking op mijn mobiele telefoon!'

Ja ja! ;)


er loopt een vieres in de comter al je een bericht krijgt niet meer openen

Misschien een vieresskannur over je comter heen laten gaan! (y)


een noodkreet van een nieuwe user, net aangemeld en het inloggen lukt niet:
Ik heb me gister avond aangemeld onder de naam '***slet' en ik heb een
wchtw,van jullie gekregen en daarmee wil ik me inloggen en dat lukt niet,
wchtw is, *** en userid is: ***.;

Ik hoop dat jullie mekunnen vertellen wak nu moet doen. Mijn email adres is
***@hotmail.com.

de altijd behulpzame admin kijkt het userid even na en komt tot de volgende ontdekking:
Je nick is '***snol' ipv '***slet'

Probeer dat eens :)

ach ja... snol of slet, same difference :D


Jammer dat hier geen favorieten als fotograaf op partyflock staan anders had je zeker wel al een fan hoor!

Tjonge tjonge tjonge..... wil er dan niemand een admin als favoriet toevoegen? :cry: Wat moeten jullie toch altijd met die fotosletten??? :O


hallo
ik had even een vraagje
ik heb bretels aaan me broeken hangen
maar die zijn met goud en glitters
nou was de vraag mag dat op een hardcore party

stuur wat terug

aub bvd

ons kledingadvies :
Tuurlijk, maar alleen als je een roze string boven je broek uit hebt komen, dan mag het :D



Hoe kan ik foto's van een feest wat moet nog moet komen op partyflock krijgen??

euh, juist ja ..... een mooie taak voor onze helderziende fotograaf :yes:


En nog een gouwe ouwe.... Deze kwam ongeveer een jaar geleden binnen van een ongeruste user:
Hoi,
Ik heb het vermoeden dat mijn partyflock gehackt is, als ik ben ingelogd krijg ik telkens een soort van spookje in mijn beeld met 4 pootjes en een hartje erin, en als ik er met de muis op ga staan staat er: Harry
Wat moet ik nu doen, ik heb mn w8woord al gewijzigd.
Ik hoop op een snelle reactie...

admin:
Het signalement voldoet inderdaad aan het pantoffeldier Harry. Ook de werkwijze past in het daderprofiel.

Ik zal een notitie maken in het rapport, zonder tegenbericht zal Harry op den duur niet meer verschijnen.

user:
Excuses voor de 2 keer, ik d8 dat het fout ging. Maar wat is dat dan, gewoon een vreemde die het interessant vind om je flock te hacken?

Ik ga er van uit dat ie verdwijnt. Bedankt.

admin:
Harry zal op gepaste wijze gestraft worden.

:harry:


dj verzoekt om toevoeging aan een line up, admin vraagt om een flyer die hij stuurt met de volgende tekst:
Hoer is een link met de flyer ;)

en meteen in een 2e bericht er achter aan...
Hoer staat voor hier :) typfoutje :(

:D dat hadden we wel begrepen hoor, maar tis erg lief van je dat je dat nog even vermeldt (f)


Ik vind dat juli te streng zijn

Wij vonden juli vooral ... ehhh.... nat, zeg maar :flower:


white power filmpje, rechts onderaan koekkoeksclan

Het was even zoeken maar bedankt voor je melding! (y)


Hey,
Is het mogelijk vanaf de hemkade een taxi naar Amsterdam te nemen? Vriendin van mij gaat naar Mindcontroller, maar heeft geen zin om anderhalf uur te wachten op een trein dus wil met een taxi naar Amsterdam.
Mvg,

Dus die vriendin van jou is te lui om zelf info op te zoeken? En jij bent te lui om het nummer van een taxicentrale in Zaandam op te zoeken? Dat jullie überhaupt nog ergens komen zeg.... :X


maar we doen ook wel eens dingen goed tot tevredenheid van onze users :cheer:
dat is correct tevens juist :D



ontvangen bericht, nadat iemand een waarschuwing/strafpunt heeft ontvangen:
Ga iemand anders lastigvalle en topics sluiten
Of download een leven!

:|


hallo! ik wil graag even zeggen dat ik op deze foto sta! de tweede kale jongen van rechts die dat meisje met het grijze nike polotje vasthou, zou mijn naam onder de foto vermeld kunnen worden?

alvast bedankt

Dankje voor deze mededeling. We gaan zoeken tussen de 500.000.000 albumfoto's en als we de betreffende albumfoto gevonden hebben dan gaan we het erbij zetten voor je. Kan een paar jaar duren maar het komt vast goed (Y).


Wie nu nog op het vlopje klikt bij een artiest om een bericht te sturen .. *zucht* ... maar dan ook nog met deze boodschap .. :frusty:
heey jij bent een van mijn grootste fan :D

****


· Geen heden zonder verleden

  • 1556 - De Shaanxi aardbeving, de hevigste uit de geschiedenis, kost het leven aan 830.000 mensen in China
  • 1579 - De Unie van Utrecht wordt getekend in de kapittelzaal van de Domkerk in Utrecht. Deze unie legt de grondslag voor de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden
  • 1944 - Geboortedag van Rutger Hauer, Nederlands acteur
  • 1960 - De diepzeesonde Trieste bereikt het diepste punt op het aardoppervlak, 10.915 meter onder het oceaanoppervlak.
  • 1983 - The A-Team wordt voor het eerst uitgezonden.



· Nieuwsberichten

Atlantis is weer open!
Gelukkig zijn er mensen die beseffen dat Atlantis heel erg belangrijk is voor de eigen popcultuur in Alkmaar en omgeving. Atlantis gaat een doorstart maken en opent zaterdag 19 januari haar deuren weer. Dat de doorstart toch nog gelukt is, is vooral te danken aan de enthousiaste medewerkers, de bierleverancier Grolsch en Kern8. Er is een hoop geschreven en gepraat de afgelopen tijd, maar waar het uiteindelijk om gaat is dat iedereen, die hart heeft voor cultuur, ons komt opzoeken. Kom kijken en luisteren naar bands, kom op de muziek van dj’s dansen of gewoon voor een borrel aan de bar. Lees verder





Melbourne Shuffle zet voet aan grond in Nederland
Na de jumpstyle zal 2008 het jaar gaan worden van een nieuw dansfenomeen dat in de Nederlandse underground explosief aan het groeien is. Zoals de naam al doet vermoeden komt deze dans, genaamd de Melbourne Shuffle, van oorsprong uit de Australische stad Melbourne. De vele 'home made' Shuffle filmpjes op websites als YouTube zijn ook aan de rest van de wereld niet onopgemerkt voorbij gegaan en bereikte zo uiteindelijk ook Nederland. Lees verder


Rechter wijst verbod op dancefeesten af
Het dance-evenement ROCKIT - 4 Year Anniversary in de Utrechtse Central Studios kan aanstaande zaterdag gewoon doorgaan. De bestuursrechter heeft een verbod van de gemeente Utrecht, met de daaraan verbonden dwangsom van 25.000 euro, vooralsnog naar de prullenbak verwezen. Tegen het verbod op grootschalige dancefeesten in Central Studios loopt nog een bezwaarprocedure. De rechter heeft bepaald dat zolang die niet is afgerond, Utrecht geen evenementen mag verbieden op straffe van een dwangsom.

Volgens de gemeente zijn de dancefeesten in Central Studios in strijd met het bestemmingsplan en de verleende vrijstelling. De evenementenhal bestrijdt dit. Het ooit in de Winkel van Sinkel begonnen Rockit viert zaterdag 26 januari zijn vierde verjaardag met populaire dj’s en vj’s em multimedia- en theateracts. De happening aan de Gietijzerstraat begint om tien uur ’s-avonds en duurt tot vijf uur in de ochtend. Voor wie er dan nog geen genoeg van heeft, is er tot zondagmiddag twaalf uur een afterparty in club Poema RAW in de Drieharingstraat.

Bron:AD.nl





Geweigerde klant dringt café binnen via dak
Een man die de toegang was geweigerd tot café Charlatan in het Belgische Gent heeft op een bijzonder hardnekkige manier toch geprobeerd zijn zin te krijgen. Gewapend met zaklamp, staaf en stanleymes probeerde hij via het dak in het pand te komen.

Via de woning naast het café was hij op het dak geklommen. Beveiligingsmedewerkers van de kroeg had echter een schim op het dak opgemerkt en belden de politie, schrijft Het Nieuwsblad.

De politie dacht aanvankelijk dat de man een inbreker was. Hij weigerde overigens te zeggen wie hij was maar de politie herkende de man als een oude klant.

· Nieuws dat eigenlijk iedereen steeds weer niets kan schelen

In Expressie, opinie & gevoelens onder het topic Dejavu krijgt de topicopener een serieus antwoord op zijn vraag:

is een fout van je hersens.. t wordt naar je lange termijn geheugen verzonden ipv naar je korte vandaar dat t voelt alsof je t al meegemaakt hebt :)

discovery channel B)

·Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist


Dit is de 100ste KNIP :D


KNIP – 3e jaargang – nr.4

131 opmerkingen

 
Pfff zeg ik eens n keer iets serieus kan t niemand schelen :nocheeR:
onze selectie uit 99 KNIP's

:roflol:
Artiest {SHOWLIST artist 53869, 28332, 25709}
3 Stapjes Vooruit.. :respect:

Een klassieker uit de helpdesk:

user:
Waarom is mijn account verwijderd?

admin:
Om welke gebruikersnaam gaat het?

user:
Ik weet mijn naam niet meer!

admin:
Hoe weet je dan dat hij verwijderd is?

user:
Omdat jullie dat gedaan hebben!

:roflol:

Een adverteerder belt Partyflock op om te wat kort te sluiten over een promo. Tijdens het gesprek zegt hij Wacht effe, ik moet effe een lijntje pakken'. De Partyflock medewerker moet lachen en als de klant weer terug aan de telefoon komt vraagt ze 'beetje goeie shit of niet?'. Klant begrijpt het eerst niet, maar na een paar seconden zegt hij 'neeee, het was een bevestiging van een boeking op mijn mobiele telefoon!


jaja :lijn: :9

Melbourne Shuffle zet voet aan grond in Nederland

:gaap: weer zo'n hype.. :[ en daarbij de German Shuffle vind ik persoonlijk veel vetter.. teminste niet van die rare sprongetjes enzo.. gewoon knallen en gaan.. (Y)
 
100ste knip :respect:
haha melbourne shuffle is al oud dat filmpje keek ik al een jaar geleden naar.
maar wel tof.
"hallo ik had de vraag hoe kan je er voor opgeven als dj (artiest )
en hoe duur het kost"

kost ongeveer z'n kleine 1500 eu'tjes minimaal

2 draaitafels
1 mengpaneel
zootje platen of cd's
en jaren oefening!
laatste aanpassing
anekdotes zijn erg vet ja :)
ik was de 1e knip :cheer:

http://vip.partyflock.nl/news/7652.html
laatste aanpassing
en ook maakten wij zelf ook wel eens een blundertje in de KNIP :bloos:

:jaja: :P :

De Melbourne Shufflers presenteren hun eerste single The Shuffle tijdens de officiële Melbourne Shuffle Meeting in discotheek Time Out in Gemert op zaterdag 25 januari vanaf 23.00 uur. Voor meer informatie kijk je op www.melbourneshuffle.nu

Zaterdag de 25ste?;P

Goede stand trouwens, 1 weekje bestaat vroegopstap/vrij-uitgaan.nl nu, en al ongeveer 25000 mensen die gestemd hebben, volgens mij met grote hulp van partyflock want gister, voor de KNIP stond de stand nog op 15000 :D

Leuke knip, annekdotes \0/
laatste aanpassing
 
Maar je komt er hier in Nederland niet tussen bij die grote feesten/organisaties
Het is allemaal vriendjespolitiek ...A shame is That !!

He's Right :jaja:
Maja zo werkt het tegenwoordig...

"De wereld is kapot"
knip blijft grappig:D

de anekdotes zijn het leukst, vooral die gozer die denkt dat hij gehackt is omdat hij telkens harry ziet:roflol: leedvermaak:D
een deja vu is een fout van je hersens.. t wordt naar je lange termijn geheugen verzonden ipv naar je korte vandaar dat t voelt alsof je t al meegemaakt hebt

discovery channel B)
100 alweer.. hij is weer leuk!!!!! ga zo door PF!!
Uitspraak van Maarten- op woensdag 23 januari 2008 om 22:34:
Je volgt de gegeven link (http://www.volkskrantblog.nl/blog/30971), klik dan op "Lees verder", en zodra je het hele artikel ziet (maar nog voordat "Hardstyle will never die" verschijnt) druk je snel op Escape, dan stopt ie met verder laden en kun je mooi alles lezen

Succes!!

Thnx!! :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 27290, 1868}
PPP :respect:


(F)
 
haha cool :)
 
gefeliciflapflap
Potdimme word ik gewoon genoemd door een van de PF fossielen hier! :D Wat een eer! Leuk weer eens van je te lezen Nook. Hahaha mijn God, lees ik nu bij jou ook nog 'eeuwige student'... Ik ga er maar niet naar vragen :D Zullen we het ons nog 1x voornemen dan, dat we in 2008 de boel eens af zullen ronden? ;)

(k)
 
:lol: :roflol: Vooral die anekdotes...Ceep up the good work! Heb me weer heerlijk rot gelachten :D
 
Uitspraak van Confuzer.nl op woensdag 23 januari 2008 om 21:14:
lol Nook, ik zag je staan en dacht dat je in de rubriek "Uit de oude doos" stond hehehe

tjonge.. het leeft ook nog ;)

Uitspraak van Wackiejacky op donderdag 24 januari 2008 om 21:24:
Zullen we het ons nog 1x voornemen dan, dat we in 2008 de boel eens af zullen ronden? ;)

ben je ook nog bezig? :D ohoh.. en ja.. het is wel de bedoeling dat ik binnenkort eens afstudeer.. eindelijk ;)
Uitspraak van Tomba op donderdag 24 januari 2008 om 18:49:
Je volgt de gegeven link (http://www.volkskrantblog.nl/blog/30971), klik dan op "Lees verder", en zodra je het hele artikel ziet (maar nog voordat "Hardstyle will never die" verschijnt) druk je snel op Escape, dan stopt ie met verder laden en kun je mooi alles lezen

Succes!!

Thnx!!

werkt bij mij niet:(
heeft iemand t verhaal???
laatste aanpassing
 
leuk leuk..:)
Yeah billy lkker veel anekdotes (L) prachtig :roflol:
 
Uitspraak van T. op donderdag 24 januari 2008 om 08:11:
whaha die anekdotes Prachtig

(L)