Partyflock
 
Forumonderwerp · 877392
­
Drugshandel is natuurlijk strafbaar! Pas dus een beetje op je bewoordingen en zorg dat je geen mensen uitlokt om contact op te nemen over de pillen die overal in jouw omgeving ruim verkrijgbaar zijn ;) We gaan dergelijke dubieuze posts afkeuren of bestraffen!

WANNEER JE OP ZOEK BENT NAAR INFORMATIE OVER EEN BEPAALDE PIL, GEBRUIK DAN DE ZOEKFUNCTIE .
(Bespaart jou een hoop zoekwerk en scheelt een hoop dubbele uitleg in het topic)

http://partyflock.nl/topic/1145289:Informatie_over_het_doorgeven_van_testuitslagen


Mensen die het nog niet gelezen hebben of er niet van weten, ik denk dat je heel veel mensen op prijs stelt vanaf heden dus geen namen van test centra te noemen. Alleen onder die voorwaarde kunnen deze vriendelijke mensen voor ons testen.

De Admin
laatste aanpassing door een beheerder
LongaViaEst
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van Xteecee op maandag 24 februari 2020 om 22:37:
Zelf getest, was er niet onder de indruk van.­ 1,5 pil in zijn totaal gehad, begonnen met 3kwart.­ Sloeg heel raar in.­ Werd slap in mijn benen, te lui om los te gaan, geen zin om te praten.­ Wel het bekende rollen met ogen en transpireren, maar niet de energie die ik normaal had (genomen met carnaval)

Al die klachten noemt zijn klassieke kenmerken van te veel MDMA (in één keer). Heb je ze laten testen bij een testcentrum? Je had beter kunnen beginnen met een wat lagere dosis, bijv. ¼ a ½ pil, en vanaf daar (langzamer) op te bouwen. Less is more.
Uitspraak van TVDP op donderdag 30 januari 2020 om 01:04:
iemand bekend met groene thuisbezorgd? Vorm van een huisje met een mes en vork er in en 1 breuklijn verticaal op de achterkant.
let me know! :)

https://imgur.com/bdMkpIkUitspraak van Martha op zaterdag 22 februari 2020 om 00:14:
Hey, hoe was de ervaring hiermee?

Volgens de dealer zat er 220mg in, we waren helaas te laat om te testen...
Begonnen met een kwartje, op een 'normaal' gevulde maag. Werkte heel snel in en voelde al heel snel het vrolijke verliefde MDMA gevoel en de drang om te dansen. Binnen 9 uur maar 3 kwartjes nodig gehad (ik ben een stevig gebouwde jongen van ongeveer 95 kilo en gebruik zo nu en dan en houd me aan de 2, 3 maanden regel) maar daarna wel uitgeteld.
Prima kunnen slapen en de dag er na wel een beetje hoofdpijn, maar die was te verwaarlozen.
Wie kan me de berekening uitleggen hoe het zit met buitenlandse testresultaten en Nederlandse. Zit in discussie met iemand maar kom er niet lekker uit. Lekker in het Engels ook nog :lol:
Uitspraak van --raymoendo-- op dinsdag 11 februari 2020 om 23:40:
Iemand bekend met de la casa de papel groen en zwart? Verkoop praat 240mg
https://imgur.com/gallery/4oI4CN3

Ik heb de groene zelf laten testen. En kreeg als uitslag 178mg. Geen gekke andere stoffen erin. Dus best aardig. Maar goed, zelf testen is uiteraard aanbevolen.

Wat ik heb gehoord is dat de zwarte meer mg bevat.
laatste aanpassing
Hmm vreemd

Ik.­ Heb ondertussen ook uitslag zwart.­ 127mg groen 147mg.­
Wel grote spreiding dan
Zo indd!

Uitspraak van --raymoendo-- op zaterdag 29 februari 2020 om 19:52:
Hmm vreemd

Ik.­ Heb ondertussen ook uitslag zwart.­ 127mg groen 147mg.­
Wel grote spreiding dan
Uitspraak van Tsjuk op vrijdag 28 februari 2020 om 00:37:
Wie kan me de berekening uitleggen hoe het zit met buitenlandse testresultaten en Nederlandse. Zit in discussie met iemand maar kom er niet lekker uit. Lekker in het Engels ook nog :lol:

Wellicht te laat voor je discussie maar hier wordt van elke drugs alles uitgelegd.

'Consumenten kunnen hun drugs laten testen in veel grote steden in Nederland bij een testservice voor drugs. De uitslagen worden gegeven in mg's (bij tabletten) of in % werkzame stof (bij poeders). Hier is soms wat verwarring over hoe deze uitslagen opgevat moeten worden. Daarom volgt hier uitleg over base en zoutvorm bij drugs en de interpretatie van testuitslagen.

BASE EN ZOUT
Het laboratorium geeft alle uitslagen in de basevorm, terwijl de meeste drugs in de zoutvorm gebruikt worden. Het beste voorbeeld dat iedereen kent van de basevorm en de zoutvorm is cocaïne. Dat wordt in beide vormen gebruikt. Snuifcoke is in de zoutvorm en basecoke is, zoals het woord al zegt, in de basevorm. Een zout bestaat uit een basemolecuul (de werkzame drug) waaraan een zuurmolecuul is gekoppeld. Door deze koppeling wordt de stof een zout. De zuurmoleculen die hiervoor gebruikt worden, kunnen verschillende soorten zuurmoleculen zijn. In de meeste gevallen is de (pure) basevorm van een drug niet oplosbaar in water. Hierdoor is het dus niet (goed) geschikt voor opname bij oraal of nasaal gebruik. Ook is het geen poedervorm. Amfetaminebase is bijvoorbeeld een (stroperige) vloeistof.

MDMA
MDMA zoals dat in pillen en dergelijke voorkomt, is MDMA-hydrochloride (MDMA-HCl). Andere zoutvormen zijn mogelijk, maar voor zover bekend gaat het altijd om MDMA samen met HCl. De drug bestaat uit MDMA-base gecombineerd met het zuur HCl. In deze vorm is MDMA een poeder (zoutvorm) en geschikt voor consumptie. MDMA-base is een vloeistof.

Na inname van MDMA-HCl zal het in de maag uiteen vallen in de losse componenten:

1. Basemolecuul

2. Zuurmolecuul

Waarna het MDMA-base deel via het bloed in de hersenen komt.

WERKWIJZE VAN HET LABORATORIUM
Het laboratorium lost een pil of poeder op in een organisch oplosmiddel en voegt er water aan toe. Vervolgens wordt het mengsel geschud. Het organische oplosmiddel en het water mengen niet met elkaar. Hierdoor blijft er na het schudden een organische laag op het water drijven. Net zoals olie op water drijft. De base zal in het organische deel opgelost zijn. Het zuur lost op in het water. Voor de verdere analyse wordt uitsluitend het organische deel gebruikt. In dit deel zitten de psychoactieve bestanddelen van een drugmonster. De bindmiddelen, kleurstoffen en dus ook het zoutmolecuul van de drug blijven achter in het water.

ZUIVERHEID DRUGS
Een drug komt dus vaak in zoutvorm voor. Dus: werkzame stof + zuur = zoutvorm van de drug.

Als je een drug hebt die 100% zuiver zou zijn, dan is dat 100% zoutvorm van deze drug. Een laboratoriumuitslag wordt in % uitgedrukt. Dit percentage zegt iets over de hoeveelheid base in het drugsmonster. Dit omdat het zuurdeel weggelaten is. Dat was immers in het water achtergebleven. De uitslag van het laboratorium zal dus altijd lager zijn dan 100%. Het laboratorium geeft alleen uitslag over het psychoactieve deel.

Het percentage is verschillend per drug. Je kunt dit berekenen met behulp van de molecuulgewichten. Het molecuulgewicht van het inactieve zuurdeel van zuiver MDMA-poeder is 15,9%. Wanneer iemand een zuiver MDMA-poeder inlevert, zal de uitslag van het laboratorium dus maximaal 84% MDMA zijn. Namelijk alleen het zuurdeel.

MAXIMALE UITSLAGEN
De volgende maximale uitslagen zijn mogelijk:

2C-B (hydrochloride): 88%
4-FA (hydrochloride): 81%
Amfetamine (sulfaat): 73%
Cocaïne (hydrochloride): 89%
GHB (natrium): 82%
Ketamine (hydrochloride): 87%
MDMA (hydrochloride): 84%
Methamfetamine (hydrochloride): 80%
NOG WAT VOORBEELDEN
Heb je MDMA-poeder dat 84% sterk is, dan is dat dus de maximale sterkte die mogelijk is.
Heb je een XTC-pil met een testuitslag van 150 mg, dan is dit dus 150 mg werkzame stof (base). Als je het wilt doorrekenen naar mg poeder dat in de pil geperst wordt, dan ligt dat getal dus hoger (150x1,19 omrekeningsfactor=178,5 mg MDMA-HCl)
Heb je coke laten testen en dit is 95% dan moet het wel base-coke zijn. Want snuifcoke (zoutvorm) is maximaal 89%.
UITSLAGEN DOOR ANDERE INSTANTIES
Bij testcentra in andere landen verschillen de manieren waarop testuitslagen gegeven worden. Sommige instanties geven de uitslag in basevorm (Ai Laiket!, Modus Fiesta) en andere in zoutvorm (Check It, Energy Control, The Loop).

In het boek PiHKAL worden uitslagen niet weergegeven in basevorm maar in zoutvorm.'

https://www.drugsinfoteam.nl/vraag-antwoord/veelgestelde-vragen/base-zout-drugs-testuitslag
Uitspraak van C&c. uptempo is the tempo op maandag 2 maart 2020 om 17:03:
Wellicht te laat voor je discussie maar hier wordt van elke drugs alles uitgelegd.­

'Consumenten kunnen hun drugs laten testen in veel grote steden in Nederland bij een testservice voor drugs.­ De uitslagen worden gegeven in mg's (bij tabletten) of in % werkzame stof (bij poeders).­ Hier is soms wat verwarring over hoe deze uitslagen opgevat moeten worden.­ Daarom volgt hier uitleg over base en zoutvorm bij drugs en de interpretatie van testuitslagen.­

BASE EN ZOUT
Het laboratorium geeft alle uitslagen in de basevorm, terwijl de meeste drugs in de zoutvorm gebruikt worden.­ Het beste voorbeeld dat iedereen kent van de basevorm en de zoutvorm is cocaïne.­ Dat wordt in beide vormen gebruikt.­ Snuifcoke is in de zoutvorm en basecoke is, zoals het woord al zegt, in de basevorm.­ Een zout bestaat uit een basemolecuul (de werkzame drug) waaraan een zuurmolecuul is gekoppeld.­ Door deze koppeling wordt de stof een zout.­ De zuurmoleculen die hiervoor gebruikt worden, kunnen verschillende soorten zuurmoleculen zijn.­ In de meeste gevallen is de (pure) basevorm van een drug niet oplosbaar in water.­ Hierdoor is het dus niet (goed) geschikt voor opname bij oraal of nasaal gebruik.­ Ook is het geen poedervorm.­ Amfetaminebase is bijvoorbeeld een (stroperige) vloeistof.­

MDMA
MDMA zoals dat in pillen en dergelijke voorkomt, is MDMA-hydrochloride (MDMA-HCl).­ Andere zoutvormen zijn mogelijk, maar voor zover bekend gaat het altijd om MDMA samen met HCl.­ De drug bestaat uit MDMA-base gecombineerd met het zuur HCl.­ In deze vorm is MDMA een poeder (zoutvorm) en geschikt voor consumptie.­ MDMA-base is een vloeistof.­

Na inname van MDMA-HCl zal het in de maag uiteen vallen in de losse componenten:

1.­ Basemolecuul

2.­ Zuurmolecuul

Waarna het MDMA-base deel via het bloed in de hersenen komt.­

WERKWIJZE VAN HET LABORATORIUM
Het laboratorium lost een pil of poeder op in een organisch oplosmiddel en voegt er water aan toe.­ Vervolgens wordt het mengsel geschud.­ Het organische oplosmiddel en het water mengen niet met elkaar.­ Hierdoor blijft er na het schudden een organische laag op het water drijven.­ Net zoals olie op water drijft.­ De base zal in het organische deel opgelost zijn.­ Het zuur lost op in het water.­ Voor de verdere analyse wordt uitsluitend het organische deel gebruikt.­ In dit deel zitten de psychoactieve bestanddelen van een drugmonster.­ De bindmiddelen, kleurstoffen en dus ook het zoutmolecuul van de drug blijven achter in het water.­

ZUIVERHEID DRUGS
Een drug komt dus vaak in zoutvorm voor.­ Dus: werkzame stof +­ zuur =­ zoutvorm van de drug.­

Als je een drug hebt die 100% zuiver zou zijn, dan is dat 100% zoutvorm van deze drug.­ Een laboratoriumuitslag wordt in % uitgedrukt.­ Dit percentage zegt iets over de hoeveelheid base in het drugsmonster.­ Dit omdat het zuurdeel weggelaten is.­ Dat was immers in het water achtergebleven.­ De uitslag van het laboratorium zal dus altijd lager zijn dan 100%.­ Het laboratorium geeft alleen uitslag over het psychoactieve deel.­

Het percentage is verschillend per drug.­ Je kunt dit berekenen met behulp van de molecuulgewichten.­ Het molecuulgewicht van het inactieve zuurdeel van zuiver MDMA-poeder is 15,9%.­ Wanneer iemand een zuiver MDMA-poeder inlevert, zal de uitslag van het laboratorium dus maximaal 84% MDMA zijn.­ Namelijk alleen het zuurdeel.­

MAXIMALE UITSLAGEN
De volgende maximale uitslagen zijn mogelijk:

2C-B (hydrochloride): 88%
4-FA (hydrochloride): 81%
Amfetamine (sulfaat): 73%
Cocaïne (hydrochloride): 89%
GHB (natrium): 82%
Ketamine (hydrochloride): 87%
MDMA (hydrochloride): 84%
Methamfetamine (hydrochloride): 80%
NOG WAT VOORBEELDEN
Heb je MDMA-poeder dat 84% sterk is, dan is dat dus de maximale sterkte die mogelijk is.­
Heb je een XTC-pil met een testuitslag van 150 mg, dan is dit dus 150 mg werkzame stof (base).­ Als je het wilt doorrekenen naar mg poeder dat in de pil geperst wordt, dan ligt dat getal dus hoger (150x1,19 omrekeningsfactor=­178,5 mg MDMA-HCl)
Heb je coke laten testen en dit is 95% dan moet het wel base-coke zijn.­ Want snuifcoke (zoutvorm) is maximaal 89%.­
UITSLAGEN DOOR ANDERE INSTANTIES
Bij testcentra in andere landen verschillen de manieren waarop testuitslagen gegeven worden.­ Sommige instanties geven de uitslag in basevorm (Ai Laiket!, Modus Fiesta) en andere in zoutvorm (Check It, Energy Control, The Loop).­

In het boek PiHKAL worden uitslagen niet weergegeven in basevorm maar in zoutvorm

Een beetje uitgebreid..... I LOVE IT :D
Thnx, nee hoor discussie rommelt nog steeds een beetje door (y) :hyper: thnx!
Uitspraak van Rowwable op donderdag 23 januari 2020 om 21:30:
[img]https://m.imgur.com/a/zMUGRR1[img]
https://ibb.co/V2mjWS2

Uitspraak van Rowwable op donderdag 23 januari 2020 om 21:30:
Plaatje lukt niet echt

Uitspraak van mdmazing84 op vrijdag 6 maart 2020 om 07:59:
Je moet zo'n afbeelding in n nieuw tabblad openen, dan krijg je een link die eindigt op .­jpg die geschikt is voor de img code.­

Even de goede persoon geciteerd, zodat de originele poster van de afbeelding (althans, dat was natuurlijk de bedoeling, een afbeelding posten) er ook wat aan heeft.
Nu krijgt hij ook een melding dat er een inhoudelijke reactie/tip op zijn poging tot...is.
Iemand bekend met gele dutch bananas ? Horen zeggen dat ze 270mg zijn, van wie ik het koop zegt dat hij ze getest heeft en 220mg zijn..­ Wil ze eig nog zelf laten testen om de uitslagen zelf te zien.­
Maar kent iemand deze ? Zelf weinig in de omloop gezien.­
Iemand bekend met de blauw grijze audi's zoals op de afbeelding hierboven
Hallo, ik ga binnenkort naar een feestje, en wil dan Xtc en 2cb gaan gebruiken.­ (ik heb redelijk wat ervaring met xtc en 1x 2cb gedaan waarbij ik lichte hallucinaties had) Ik ben van plan te beginnen met xtc, 6 kwartjes over een paar uur verdeeld opmaken, en wanneer de xtc piek voorbij is halve 2cb nemen (23mg), en later misschien nog de andere helft, ligt eraan hoe hard ik hallucineer.­ Overigens heeft het feestje ook trippy effecten staat erbij.­
Is dit een goed idee?
Gaat de 2cb uberhaubt werken?
Tips zijn welkom!
Uitspraak van MrHappy op dinsdag 10 maart 2020 om 18:43:
Hallo, ik ga binnenkort naar een feestje, en wil dan Xtc en 2cb gaan gebruiken.­ (ik heb redelijk wat ervaring met xtc en 1x 2cb gedaan waarbij ik lichte hallucinaties had) Ik ben van plan te beginnen met xtc, 6 kwartjes over een paar uur verdeeld opmaken, en wanneer de xtc piek voorbij is halve 2cb nemen (23mg), en later misschien nog de andere helft, ligt eraan hoe hard ik hallucineer.­ Overigens heeft het feestje ook trippy effecten staat erbij.­
Is dit een goed idee?
Gaat de 2cb uberhaubt werken?
Tips zijn welkom!

Halve 23mg? Tell me, toch geen gele Batman?
Ja de 2cb zal zeker werken maar laat je zooi iig testen!
Als je weet wat je heb kan je veel beter kijken wat je moet nemen, ik vind 2cb na/met x persoonlijk best chill (y)
laatste aanpassing
Uitspraak van Tsjuk op dinsdag 10 maart 2020 om 19:38:
Halve 23mg? Tell me, toch geen gele Batman?
Ja de 2cb zal zeker werken maar laat je zooi iig testen!
Als je weet wat je heb kan je veel beter kijken wat je moet nemen, ik vind 2cb na/met x persoonlijk best chill (y)

Mijn 2cb zou getest zijn door mijn dealer. Het zijn paarse Maybachjes.
Bedankt voor de info, wat zijn jou doseringen op feestjes? en hoeveel ervaring heb je ermee?
Trouwens, hele is 23mg.­
Uitspraak van MrHappy op dinsdag 10 maart 2020 om 21:39:
Mijn 2cb zou getest zijn door mijn dealer.­ Het zijn paarse Maybachjes.­
Bedankt voor de info, wat zijn jou doseringen op feestjes? en hoeveel ervaring heb je ermee?

Zelf alleen nog in een thuis situatie gemengd, 100mg m en toen nog eens 100mg m samen met 17mg 2 er bij gedonderd. Ik vond het het chill. De extra vibe van de m maakte het net ff intenser (y)
Op een festival wel eens een capsule van 160mg 4fa en een 2cb van 17mg tegelijk gedropt, vond dat ook echt super relaxt!
Uitspraak van MrHappy op dinsdag 10 maart 2020 om 21:39:
Mijn 2cb zou getest zijn door mijn dealer.­ Het zijn paarse Maybachjes.­

Ik zou je dealer niet op zijn woord nemen. Bepaalde bronnen die ik hier niet ga delen bieden deze ook aan en daar mag je gerust zeker zijn dat in werkelijkheid 25mg max 15mg is.
Vandaag wat xtc (Blauwe tesla, verkocht als 300, zal wss 240-270 zijn?) en 2cb ( Gele batman, verkocht als 20 maar volgens verschillende bronnen 10) gekocht.­ Iemand ervaring met deze 2cb pillen? Nog nooit 2cb genomen en wil een beetje trippen.­ Zou ik 1 of 1,5 moeten nemen?

En mensen ervaring met Blauwe tesla? Volgens de dealer zijn deze vergelijkbaar met blauwe punisher, wlke ik erg kon waarderen.­
laatste aanpassing
Uitspraak van Fritsdrank op donderdag 12 maart 2020 om 20:32:
Vandaag wat xtc (Blauwe tesla, verkocht als 300, zal wss 240-270 zijn?)

Eerder 180-200. Punisher heb ik laten testen op 212-230.

Uitspraak van Fritsdrank op donderdag 12 maart 2020 om 20:32:
2cb ( Gele batman, verkocht als 20 maar volgens verschillende bronnen 10) gekocht.­ Iemand ervaring met deze 2cb pillen?

Ik krijg die binnenkort. De verwachting is meestal idd zo'n 10 mg per stuk bij 2cb, anderhalve is dan wel aan te bevelen.
Gele batman heb ik een report en result gelezen, er werd daar gesproken over 9,2mg 2cb

Edit!!! 10,2mg 2cb
laatste aanpassing
Gele Batman op 10mg getest maand of 2-3 terug.­ Vrijdag 3 genomen, was top
Iemand bekend met grijze fb worden verkocht als 220mg en gele nespresso 250mg?
Kent iemand blauwe hartjes (ongeveer 165mg?), groene granaatjes (ook ongeveer 165 mg) en gele Jurassis (met een S) Park van ongeveer 300mg?
Wil ze nog laten testen maar misschien heeft iemand er ervaring mee?
Iemand bekend met paarse givenchy xtc? Zouden gedrukt zijn op 300 mg, klopt dat?
Ik heb gisteren wat nieuwe pillen binnen gekregen. Ik kan er online niks over vinden en via de zoekfunctie hier ook niet.
Het zijn blauwe pillen, echt behoorlijk grote units, met aan één kant een agent afgebeeld als varken (pig). De andere kant is opgedeeld in twee delen inclusief breeklijn: een boksbeugel en a.c.a.b.
Kent iemand deze pillen of zijn er testuitslagen van te vinden?
Omdat ik als oudere jongere redelijk nieuw ben met xtc en er pas een paar keer van gesnoept ben ik benieuwd of iemand dit snoepje herkend. Dit forum leek me wel de plek voor informatie dus alle info welkom.Via via aan een PP van 200mg gekomen en daar gisteren nog van genoten(halfje). Nu heb ik ook een automerkje gehad waarvan niet bekend is hoeveel mg erin zit en ik kan er weinig van vinden op Internet. Is er misschien iemand bekend met een beige pil met Porsche logo en weet hoevel mg deze is?Het logo is niet echt strak gedrukt en de kleur is net als de PP beige van kleur.

laatste aanpassing
Is hier iemand bekend met “ The blue punisher “ xtc pil? Ik kocht deze namelijk bij een onbekende dealer omdat dit namelijk mijn eerste keer was, ik heb deze pil opgezocht op google en daar stond dat deze pil gevaarlijk is wederom een zeer hoge dosis mdma! Is het verstandig om bij deze alleen een kwartje te nemen en daarna misschien nog een kwartje of is het beter om deze pil niet te nemen.­
 
Uitspraak van Fisher2002 op dinsdag 26 mei 2020 om 11:49:
Is hier iemand bekend met “ The blue punisher “ xtc pil? Ik kocht deze namelijk bij een onbekende dealer omdat dit namelijk mijn eerste keer was, ik heb deze pil opgezocht op google en daar stond dat deze pil gevaarlijk is wederom een zeer hoge dosis mdma! Is het verstandig om bij deze alleen een kwartje te nemen en daarna misschien nog een kwartje of is het beter om deze pil niet te nemen.­

Het is altijd verstandig om met een kwart /halve pil te beginnen
Vooral als je niet weet hoe veel mg er in zit
Je kan beter wat bij moeten nemen dan dat je te veel in 1x naar binnen mikt

En the Blue punisher pillen zijn ver chill vindt ik zelf
Ze zijn tussen de 280 en 300 mg
Dus zijn wel wat zwaardere pillen
Uitspraak van Fisher2002 op dinsdag 26 mei 2020 om 11:49:
Is hier iemand bekend met “ The blue punisher “ xtc pil? Ik kocht deze namelijk bij een onbekende dealer omdat dit namelijk mijn eerste keer was, ik heb deze pil opgezocht op google en daar stond dat deze pil gevaarlijk is wederom een zeer hoge dosis mdma! Is het verstandig om bij deze alleen een kwartje te nemen en daarna misschien nog een kwartje of is het beter om deze pil niet te nemen.­

Blauwe punisher:
7 of these tablets were tested, containing 198mg, 220mg, 231mg, 239mg, 240mg, 258mg and 264mg of MDMA, respectively 264 mg.
(Bron: https://www.ecstasydata.org/view.php?id=8208 )

Ervaren gebruikers van XTC gaan uit van een dosis van 1-1,5 mg per kilo lichaamsgewicht.
Dat is voor iemand van 70 kilo één pil van 70-105 mg MDMA.
laatste aanpassing
Iemand bekend met oranje vierkante Facebook pillen? Logo aan de ene kant, breeklijn aan de andere kant. Kan er so far niets is over vinden, althans niet in deze kleur. Alvast dank voor de reacties :)
Iemand bekend met Philip Plein Grijs of Donkey Kong Rood.­
Stap over op nieuwe supplier nl.­
Uitspraak van PeeJee45 op dinsdag 9 juni 2020 om 20:22:
Iemand bekend met Philip Plein Grijs of Donkey Kong Rood.­
Stap over op nieuwe supplier nl.­

Grijze pp zitten rond de 200, prima schijven!
Maar gewoon even testen lijkt me het besten (y)
Hi all.. Vraagje.. Vriendin heeft een pil achtergelaten hier. Niet te bekend met X, maar wellicht weet iemand wat dit is / hoe sterk / hoe veilig... Vierkant, paars... (hoop dat foto link werkt)... Any info helpt! Massive thanks! :)

https://imgur.com/4ZVOona
laatste aanpassing
Weet iemand of die Roze Givenchy pillen goed zijn?
Iemand bekend met paarse ghostface pilletjes?