Partyflock

Pillentopic

 
Forumonderwerp · 877392
Drugshandel is natuurlijk strafbaar! Pas dus een beetje op je bewoordingen en zorg dat je geen mensen uitlokt om contact op te nemen over de pillen die overal in jouw omgeving ruim verkrijgbaar zijn ;) We gaan dergelijke dubieuze posts afkeuren of bestraffen!

WANNEER JE OP ZOEK BENT NAAR INFORMATIE OVER EEN BEPAALDE PIL, GEBRUIK DAN DE ZOEKFUNCTIE .
(Bespaart jou een hoop zoekwerk en scheelt een hoop dubbele uitleg in het topic)

http://partyflock.­nl/topic/1145289:Informatie_­over_­het_­doorgeven_­van_­testuitslagen


Mensen die het nog niet gelezen hebben of er niet van weten, ik denk dat je heel veel mensen op prijs stelt vanaf heden dus geen namen van test centra te noemen. Alleen onder die voorwaarde kunnen deze vriendelijke mensen voor ons testen.

De Admin
laatste aanpassing door een beheerder
Uitspraak van picoalisoo op maandag 20 oktober 2014 om 19:11:
Nou niet echt nee, aangezien je met een onzin spreiding van PR aan komt zetten.­

Kijk, op PR heb je zeikers en serieuze mensen, de persoon die het verkondigt zeikt er dan ook niet over... ik vraag nog even "you shure?" ter bevestiging.
Op at5 Staat .­ dat er maandag nog een slachtoffer is gevallen.­
laatste aanpassing
Heb van een maatje 2 gekregen om te testen ..­een Rood roze injectie spuitje iemand hier ervaring met dit p'tje?
Ik wil maar 2 dingen weten welke pillen en wat zat erin..­

of was het gewoon onwetendheid ...­teveel of te weinig water
enz enz ....­

als ik soms zie hoe mensen omgaan met drugs dan zullen dit soort dingen helaas blijven gebeuren.....­
Uitspraak van Super-twist op maandag 20 oktober 2014 om 19:43:
Op at5 Staat .­ dat er maandag nog een slachtoffer is gevallen.­

Welke drugs? Denk dat er zowiezo gemixt zal geweest zijn met substanties en als het om xtc gaat dan zal het xtc misbruik zijn...
laatste aanpassing
Uitspraak van EtekZ op maandag 20 oktober 2014 om 19:06:
Ik ben zeker dat jij ze maakt kokkie

Luister dan zulke grappen maak ik niet
Vraag je moeder of vader of hun het maken
Uitspraak van picoalisoo op maandag 20 oktober 2014 om 18:54:
Nergens, die gast lult altijd onzin.­

Lees op at5 dan 21 jarige man 33 jarige man
En een 41 jarige vrouw !!!
Weet wat je slikt snuift spuit of wat je er ook mee doe.­Test je pillen.­ Let op elkaar en kijk gewoon uit dat is mijn idee er van.­ Ik heb ook geleerd van mijn ouders nooit snoep van vreemde aannemen en of kopen.­ Alledrie zelfde locatie het eerste wat me dan te binnen schiet is dan toch vervuilde pillen en dan kom je weer bij het eerste weet wat je slikt.­
Waarom doen jullie zo moeilijk om die spreidingen.­ 180 of 200mg ik merk geen verschil..­
laatste aanpassing
In de Westergas was het ook wel weer érg warm, had het zelf bij het inslaan ook even flink benauwd.­ Plus bij binnenkomst bij de kluisjes kwam er meteen een (ik denk) Italiaan vragen of we keta of xtc wilden kopen..­ wie weet wat voor troep dat was.­ Toch weer jammer om na afloop zo'n trieste berichten te lezen.­
Ik was donderdag niet in de gelegenheid te bellen voor de uitslag van mijn Heineken. Ik zal naar de spreiding vragen.
En iedereen kijkt maar of ie geloof wat ik hier dan schrijf. Misschien zal ie bevestigen wat hier boven staat, misschien niet.
Ik weet het nog niet, want; ik heb nog niet kunnen bellen. Stay tuned...

Centrum waar ie ligt is alleen op donderdag bereikbaar (geloof ik). Geïnformeerde mensen weten dan waar het over gaat.

Echter, uiteindelijk gaat het niet over die getalletjes die er uit komen, en het hoe en waarom, dat staat hier onder. Wat we al weten, is dat ze schoon zijn toch? Stem jezelf daar eens mee tevreden!
Uitspraak van Droppert op maandag 20 oktober 2014 om 20:52:
Waarom doen jullie zo moeilijk om die spreidingen.­ 180 of 200mg ik merk geen verschil..­

Exactly. Then again, als je een half je neemt. Reken dan eens uit waar het op neer komt. Als het 180-200 is he,. dan ben je met me eens dat het dan om een halfje, naar vrij grote waarschijnlijkheid (al zijn beide halfjes niet perse gelijk) gaat om een mg of 90 tot 100.
In dat geval, gaat het dus om, circa, 10mg. Gezien een links en rechts (of boven en beneden) niet perse gelijk zijn, gaat het misschien om iets meer, maar laten we ook concluderen, dat niet alle inhoud links zit en niks rechts. Right? Laten we zeggen dat het om 15mg gaat.

Is iedereen alleen maar blind gefocussed op getallen, of zijn er ook nog mensen die zeggen nou....de muziek, de warmte in de club, m'n maaltijd die ik er voor heb genuttigd (ik noem vet eten, ik noem, de duur die tussen laatste maaltijd en inname van de pil zit), m'n mood, heeft ook wel invloed? Of blijft iedereen daaraan voorbij gaan?

Think about it, you know it's true.

Mensen, echt, het gaat niet alleen om mg's, staar je niet blind op die getallen. Het is goed om te weten of je pil 100, of 200mg bevat. Het is niet super belangrijk te weten of jouw exemplaar 180 bevat, of 200. Als je er een hebt laten testen, en het was 191, dan zegt dat niet veel, over het exemplaar dat er rechts van in het zakje zat. Misschien was die 184. Hun totaalgewicht, van die tabletten, als je ze op een weegschaal legt...verschilt ook gewoon. Het gaat niet om die paar mg. Het gaat er om, is je pil heel sterk, of is je pil zwak.
Het allerbelangrijkste is echter, is ie schoon. Daarom testen veel mensen. Helaas niet alle. Daarom gebeuren er, helaas, nog ongelukken. En omdat mensen zich niet informeren. Niet over wat ze doen. Niet over wat ze hebben. Niet over wat ze gebruiken. Niet over het feit dan dat er meer boeit, dan alleen het specieke getal van het aantal mg's.

Mensen, ga niet aan die dingen voorbij. Drugs gebruiken gaat niet alleen om getallen. Het is een ervaring. Het past in een plaatje van een avond, er spelen veel meer factoren een rol, dan dat je possibly kunt bedenken.
Stop een keer met die focus op 180, 181, 182 of 183mg. Informeer jezelf over wat dingen met je doen. Denk na. Informeer mensen om je heen. Als je toch gebruikt, als je vrienden gebruiken. Ook als je niet gebruikt. Let op de mensen om je heen, zorg voor elkaar.
Weet wat een ander om je heen doet, vooral wat je vrienden doen. Daar gaat het om. Kijk naar ze om.

Maar stop, stop met die achterloze woede om die getalletjes. Stop met je benadeelt voelen als jouw pil 10 cent duurder is dan wat een ander heeft betaald. Stop met je benadeelt voelen als een of ander iemand heeft gezegd dat er 200 (it's the new 140 right?) in zit, en er "maar" 180 in zit. Waarom klaag je? Je pil is schoon toch? Je hebt geen 15, of 40 dollar betaald toch? Eet je pil het brood op dat in je broodtrommel ligt? Was ie duurder dan een biertje? Heb je er minder fun op dan een biertje? Duurt die fun korter?

Allemaal nee. Hou er mee op mensen. Kijk naar elkaar, kijk naar de mensen om je heen op de dansvloer. Zorg voor ze. Zorg dat iedereen een goede avond heeft. Hou op met die getallen.

Wees blij dat je pil schoon is, dat is waar het om gaat. Daarom moet je hem laten testen, maar ga niet de hele tijd lopen spugen om shit dat je pil of te duur is terwijl je er minder voor betaald dan voor bier, of baco. Terwijl je er, als je je goed informeerd, uren plezier op hebt.End. Of. Rant.
Denk over wat ik heb geschreven, ik zeg niet dat alles waarheid is, een deel is mijn mening. Maar denk er over na, er zijn punten, dat weet ik zeker, ze kloppen.

Einde bijdrage, so far ;)
laatste aanpassing
Al die reacties op die nieuwssites. Onwetende brave (schijnheilige) alcohol drinkende burgers. Weet je wel hoeveel doden er door alcohol vallen elk jaar? Drinkers + indirecte slachtoffers (bijv. in het verkeer?). Voorlopig is het ook nog eens zo dat alcohol schadelijker is voor het lichaam bevonden dan MDMA.

Doden 2009 door Alcohol: 4411
Doden 2009 door XTC/Amfetamine: 4

http://www.­jellinek.­nl/vraag-antwoord/alcohol-drugs/drugs/drugs-risicos/hoeveel-mensen-overlijden-er-door-alcohol-tabak-en-drugs/

En dan nog? Doden door XTC? Hmm, "Vrouw overleden door XTC". Nee, vrouw is overleden door zooi in haar pil dat daar niet in had moeten zitten. Of was die vrouw vorig jaar ook overleden door de Zalm. Nee, dat was door salmonella dat in de zalm zat door slechte hygiene van de producent Foppens. Is zalm nu ineens slecht? Of je gaat dood door oververhitting. En wiens schuld is dat? je weet dat je lichaam warmer wordt, water drinken en af en toe even rusten is algemeen bekend, dus belangrijk!.

Dus je gaat niet dood door MDMA. Je gaat dood door:
1) vervuiling in de pil,
2) overdosis
3) onveilig gebruik (oververhitting, geen water drinken, combineren met <naam hier>).

Bij de laatste twee puntjes ben je zelf schuldig. Het eerste punt kan door de regering voorkomen worden. Net als die chemische afval dumps in de bossen. Hoe? De pil (en kristal capsules) legaal maken voor 21+ en drugstesten op kosten van organisatoren verplichten. Dan heb je die zeikende 'belastingbetaler' ook niet. Je kan sterven door een overdosis MDMA, maar hey, je kan ook sterven door een overdosis water. De markt zal voor 'illegale handel' een stuk onaantrekkelijker worden in Nederland want de markt onder de 21 is te smal. 21 plussers zullen eerder een legaal pilletje aanschaffen omdat deze gewoon veiliger zullen zijn en mochten er mensen onder de 21 zijn die een pilletje willen dan zullen ze waarschijnlijk via een oudere vriend of vriendin een 'legaal' pilletje regelen.

Veiliger? Ja, er moet immers worden vermeld wat en hoeveel daarvan in het product is verwerkt. Een gebruiksaanwijzing en er dienen controles plaats te vinden bij de productie. Dat is dan ook goed mogelijk. En hey! Eindelijk zal het chemisch afval netjes worden gebracht naar de juiste plaats. Alle vliegen in één klap! Wat betreft mensen die zeiken om hun belastinggeld al helemaal. Momenteel kost het controleren op illegaal bezit en het opsporen van illegale laboratoria klauwen met geld. Maar zoals ik al begon.. het zijn onwetende schijnheilige brave aolcohol drinkende burgers, nee, schapen.. bleeehhh... die gewoon met de stemming van de dag mee joelen. Ik keur het af en nou hoor ik er bij!

Maakt de pil misschien wat duurder maar dat zal de meesten een zorg zijn. Met het legaliseren geef je niet toe aan drugsgebruik, met het legaliseren voorkom je een hoop doden en spaar je een hele hoop (politie)geld uit. Drugsgebruik zal altijd blijven bestaan. En hoe harder je er tegen optreed, hoe heftiger de reactie.. doden en dumpen van afval. Once again: I rest my case.
laatste aanpassing
Uitspraak van An-apple-a-day-keeps-the-docter-away op maandag 20 oktober 2014 om 22:11:
Ik ken het bericht.­ Op verschillende locaties.­ Club Lite en Westergas.­ Niet allemaal in 1 venue.­

Club Lite, in geval van de Serviër was ook letterlijk BIJ de lokatie. Niet IN de lokatie. Die daar een slechte naam van krijgt. De bezoekers was VIER UUR daarvoor wel IN de lokatie. Veel shit kan gebeuren in VIER UUR. Vrienden of anderzins omstanders van het slachtoffer hebben wel "aangeklopt" bij de club. Ze waren daar blijkbaar nog in de buurt.Schrik er wel van, had initieel ook een feestje daar lined up staan, plannen tijdje terug gewijzigd. Geloof niet dat het om dezelfde avond gaat, maar weet ik niet zeker, staat niet duidelijk in de berichten. Zelf blij dat ik het niet van dichtbij heb meegemaakt, als het de nacht van vrijdag op zaterdag heeft betroffen, dan had ik daar ook kunnen staan, die mensen kunnen zien, misschien. Lijkt me bijzonder naar van zo dichtbij te maken. Daarin valt dus alleen nog sterkte te wensen aan de nabestaanden! Hopelijk worden, als het inderdaad gaat om vervuilde tabletten, deze geïdentificeerd en vernietigd door who-ever er exemplaren van in zijn/haar bezit heeft.
Dit is een leuke avond niet waard, zulke tabletten dienen vernietigd, bijvoorbeeld door de wc, of whatever. Weg ermee!

Maar goed, eerst maar eens zekerheid dat het om xtc gaat, wie weet gaat het om een designerdrug, ook is een andere drug, als coke, niet perse vrij van blaam hierin. De vinger wordt wel al gemakkelijk gewezen. Maar zeker, ook deze drug kan een rol hebben gespeeld, die kans is niet 0.
Nique Amen!
zaterdag heinekens gehad en veel van mijn maten ook en wat un knaller hij overtrof bij iedereen zun verwachtingen klapte goed hard
Uitspraak van An-apple-a-day-keeps-the-docter-away op maandag 20 oktober 2014 om 22:11:
Ik ken het bericht.­ Op verschillende locaties.­ Club Lite en Westergas.­ Niet allemaal in 1 venue.­

Ooh oke oke maar wel ieder geval 3 mensen
Uitspraak van !¤ Eat, Sleep, ADE, Repeat ¤! op dinsdag 21 oktober 2014 om 06:06:
Club Lite, in geval van de Serviër was ook letterlijk BIJ de lokatie.­ Niet IN de lokatie.­ Die daar een slechte naam van krijgt.­ De bezoekers was VIER UUR daarvoor wel IN de lokatie.­ Veel shit kan gebeuren in VIER UUR.­ Vrienden of anderzins omstanders van het slachtoffer hebben wel "­aangeklopt"­ bij de club.­ Ze waren daar blijkbaar nog in de buurt.­

Ik haakte aan op het bericht van een medeposter waarin gemeld werd dat alle drie de doden gekoppeld werden aan 1 enkele locatie. IN de MEDIA werden de locaties Club Lite en Westergas VERMELD. Ik zeg toch ook OP verschillende locaties en niet IN deze locaties. Maar wel FIJN dat je dit even om ZES muniten over ZES UUR in de ochtend meldt.
En als je het omdraait dus 349.­997 mensen die zijn blijven leven.­

Vind net op wikipedia terug dat er in Utrecht ca 324.­000 mensen leven.­ Zijn daar niet, net zo goed, afgelopen week like, meer dan 3 mensen dood gegaan? De focus in de mainstream media ligt zo op de verkeerde dingen..­Probeer het heel sterk in perspectief te zien.­
Er was laatst een monstertruck show in Haaksbergen he.­ Er was geen plaats voor 350.­000 bezoekers daar, right?

Hoeveel mensen gingen daar ook alweer dood? (het antwoord heb ik expres weggelaten)

Right.­ Daar gaat men nu wat aan de monstertruck shows doen.­
Straks gaat de politiek van alles doen met de feestjes waar we allemaal om geven.­
Hopelijk komen er goede dingen uit, testen van tabletten weer terug op feesten.­
Maar leer ons, onze politiek kennen.­ Voor het zelfde geld gaan ze de hele dance-evenementen industrie nog strakker aan banden leggen.­ En waarom? Omdat shit krantjes als de Telegraaf, telkens, iedere keer opnieuw, de focus bij de verkeerde dingen leggen.­
Altijd maar weer die negatieve aandacht, men noemt ergens "­dance evenement"­ en zo vaak gaat het over dezelfde dingen.­
We herkennen het allemaal, in willekeurige volgorde: vechtpartijen, drugs, aanhoudingen, doden.­

Laat ze een keer wat schrijven over wat er wel goed gaat.­ Een echt leuk bericht.­ Incapabele mensen daar bij die shitkrantjes.­
Laat ze eens wat schrijven, over dat er jongeren naar bierketen gaan, zich lam zuipen, toch in de auto stappen.­

900+­ doden per jaar in het verkeer.­ Niet allemaal, natuurlijk niet, niet bij allemaal speelt alcohol een rol.­
Maar bij welk percentage wel? Weet ik ook niet.­ Gokje? Ik zeg 15-20%.­ Dat gaat dus om best veel doden.­
Laat ze daar eens beginnen.­ In plaats van iedere clubber te gaan raken met maatregelen die niet kunnen voorkomen, waar een individu zelf voor kiest.­


Als veel mensen bij elkaar komen, in een stad, voor evenementen, well, dan zit in de macht van de grote getallen verscholen, dat er wel eens mensen kunnen dood gaan.­ In deze gevallen heeft dat misschien met drugs te maken, dat wordt zo genoemd he.­ Men is niet zeker nog.­ Misschien heeft het met xtc te maken.­ Het zou kunnen.­ Kan natuurlijk best dat er foute tabletten in omloop zijn.­
Daarom testen we dingen, right?
Maar goed, elk artikel over deze tragische ongevallen stikt nog van meer vragen dan definitieve antwoorden.­
Maar er wordt wél al gelijk naar conclusies getrokken.­

Op de dansvloeren waar ik zelf stond, stonden ook mensen van tussen de 40 en laten we zeggen eh 60.­ Helaas is het zo, dat kennen veel van ons wellicht uit familiekringen, dat mensen in die leeftijd categorie ook wel plotseling zo maar iets kunnen krijgen.­ Noem een hartinfarct ofzo.­ Hoeft niet altijd met drugs te maken te hebben.­ Dit kan ook gewoon gebeuren op een dansvloer.­
Heel vervelend, dat blijft het ! Maar er wordt altijd direct met de vinger gewezen, terwijl in de eerste uren na zo'n incident, er nog meer vragen zijn dan antwoorden.­ En daar bracht de macht der grote getallen me hier naar heen, bad shit happens, als veel mensen bij elkaar zijn gebeuren er dingen die niet altijd alleen maar leuk zijn.­ Drugs kunnen een rol daar in spelen, zeker.­ Misschien was dat ook gewoon wel zo in al deze 3 de gevallen, kan heel goed.­ Maar bad shit gebeurd ook, helaas, met mensen die niks nemen op een avond.­ Misschien minder vaak, minder snel.­ Maar het gebeurd wel.­
nieuwe heineken zijn top!! geweldig gefeest
Uitspraak van An-apple-a-day-keeps-the-docter-away op dinsdag 21 oktober 2014 om 12:40:
Ik haakte aan op het bericht van een medeposter waarin gemeld werd dat alle drie de doden gekoppeld werden aan 1 enkele locatie.­ IN de MEDIA werden de locaties Club Lite en Westergas VERMELD.­ Ik zeg toch ook OP verschillende locaties en niet IN deze locaties.­ Maar wel FIJN dat je dit even om ZES muniten over ZES UUR in de ochtend meldt.­

Probeer goed tussen de regels door te lezen, ik val jou ook niet aan, ik vul je aan! Heb wel je post geciteerd, maar ben niet meer dan het met je eens. Ik heb gezien dat jij reageerde op dat hij zij dat het bij 1 lokatie was. Ik zag dat jij opmerkte dat het bij verschillende lokaties was. Mijn punt was dan ook je aan te vullen. 1 van de incidenten was dus zelfs niet IN de venue. Maar er buiten, dat was mijn aanvulling :)
Wat ik kwalijk vind is dat de media wel wijst dat de gevallen IN de lokaties gebeuren, waar deze een slechte naam van krijgen.

Tuurlijk, de bezoeker, die Serviër, die was eerder wel daar. Maar als je er over nadenkt, hij was 4 uur al buiten te club. Hoeveel kun je wel niet nog extra 'bijnemen' in 4 uur? We weten het allemaal! Maar die club krijgt nu een slechte naam, omdat ik bepaalde berichten staat dat het IN de club is gebeurd. Met deze man gebeurde het er buiten.
Als mensen inderdaad onterecht zeggen, dat zelfs alle 3 de incidenten daar gebeuren, bezorg je zo'n club nog een slechtere naam.
Onterecht, want ja, we weten beide dat dat niet zo was, toch? :) Ik heb gezien dat jij dat ook goed gelezen hebt ;)

Wat ik overigens doe en post om 6:06 is natuurlijk ook gewoon mijn keuze, dus weet niet waarom je dat er nou bijhaalt :P
Uitspraak van feesten voor je leven1983 op maandag 20 oktober 2014 om 19:46:
Ik wil maar 2 dingen weten welke pillen en wat zat erin..­

of was het gewoon onwetendheid ...­teveel of te weinig water
enz enz ....­

als ik soms zie hoe mensen omgaan met drugs dan zullen dit soort dingen helaas blijven gebeuren.....­

vind ik ook en terecht.je kan drugs gebruiken,maar sommige misbruiken het
Ik blijf me nu al langere tijd verbazen over het feit dat bij een vermoedelijke xtc-dode altijd het bericht staat: Het is wachten op het toxicologische rapport...­
Ligt het nou aan mij of heb ik nog nooit zo'n rapport voorbij zien komen?!

Is het dan dat er toch andere getallen uit komen, zoals iemand die alles tegelijk naar binnen heeft gegooid, of liters alcohol??

Blijft zonde, maar "­gebruik"­ zo'n triest geval dan om er van te leren, breng precies in kaart hoe het ging, wat er in het lichaam zat, of de persoon iets aan 't hart had?!

Zonde zonde..­
Na de blauwe en gele WB's heb ik 2tal blauw/groene te pakken.­ Iemand bekend mee?
Uitspraak van Festival_feest op dinsdag 21 oktober 2014 om 19:51:
Het is wachten op het toxicologische rapport...­
Ligt het nou aan mij of heb ik nog nooit zo'n rapport voorbij zien komen?!

Daar hoor je nooit meer wat over nee. De familie waarschijnlijk wel. Maar voor de media is het dan al niet interessant meer. De vinger is dan al weer gewezen, waarom zouden ze er nog op terug komen?
nutteloze discussies weer..­
Uitspraak van !¤ Eat, Sleep, ADE, Repeat ¤! op dinsdag 21 oktober 2014 om 13:05:
Omdat shit krantjes als de Telegraaf, telkens, iedere keer opnieuw, de focus bij de verkeerde dingen leggen.­

Gister stond toevallig RTL Boulevard op, en het ging over de doden tijdens ADE. Zit die Peter vd Vorst een betoog te houden dat je NOOIT kan weten wat je neemt en dat men tegenwoordig heroine en cocaine door de XTC heen mixt. En dat er steeds meer XTC verslaafden zich melden. I'm like WUT?

Daarom pleit ik ook voor de testservices op feesten. Neemt niet weg dat je je zooi voor het feest moet halen en moet laten testen. Voor die mensen gaat het namelijk nooit fout. Mocht je toch een keer op een feest zelf wat kopen moet er een mogelijkheid zijn om te weten of het product ook daadwerkelijk is zoals het verkocht is.


Uitspraak van !¤ Eat, Sleep, ADE, Repeat ¤! op dinsdag 21 oktober 2014 om 20:58:
Daar hoor je nooit meer wat over nee.­ De familie waarschijnlijk wel.­ Maar voor de media is het dan al niet interessant meer.­ De vinger is dan al weer gewezen, waarom zouden ze er nog op terug komen?

De publieke opinie is gevormd. Het is gewoon munitie voor bepaalde politieke partijen om weer eens compleet WAK te gaan in de 2e kamer.

Maar nergens vind je in de media terug dat het opmerkelijk is dat er in 5 dagen ADE met 350.000 bezoekers geen noemenswaardige incidenten hebben plaatsgevonden (Vechtpartijen, berovingen etc.)
Het CDA gaat naar aanleiding van de drie drugsdoden op het Amsterdam Dance Event vragen stellen aan de burgemeester.­ 'Ik weiger te accepteren dat er massaal harddrugs wordt gebruikt op dancefeesten,' zegt raadslid Marijke Shahsavari.­

'Harddrugs zijn bij wet verboden, omdat ze slecht zijn voor de gezondheid.­ Het lijkt wel of het niemand meer uitmaakt dat drugs worden gebruikt, omdat het om zo veel mensen gaat.­'

Wat een achterlijk gedrocht is dit zeg.­ Lekker je kop in het zand steken, want 'als ik het niet zie, dan is het er niet'.­ En als het om zoveel mensen gaat, misschien moet je dan de regeltjes lekker aanpassen zodat er veilig gebruikt kan worden? Nee, lekker nog strenger aanpakken, dat werkt fantastisch.­ Wereldvreemde mongolen daar bij het CDA.­ Niets goeds vloeit er voort uit deze partij.­
Als ik niet meer kan gebruiken op party s ...­

dan bouw ik zelf wel partys of doe het thuis met vrienden
Fuck de politiek! !!!!
Komt wel weer goed allemaal (f)
Grote brullen kleine maatregelen (y)

De goede lijden onder de kwaden
Uitspraak van Smikkelmikkel op woensdag 22 oktober 2014 om 10:02:
Ik citeer:
Het CDA pleit voor meer controles om zo tot drugsvrije feesten te komen.­ SP, D66 en GroenLinks zien liever dat pillen weer ter plaatse getest kunnen worden.­

Zoals verwacht laait de politieke discussie erover op, gelukkig zijn er ook partijen die wel weten hoe het moet!

Tja, het is natuurlijk nog even afwachten, mocht het inderdaad vervuilde xtc zijn, dan zijn dit de zoveelste slachtoffers van de nodeloze strijd tegen drugs.
Uitspraak van Music Made Addict™ op woensdag 22 oktober 2014 om 14:42:
Is er iemand bekend met ronde blauwe ola,s ?
En wat hierin zit en hoeveel Mg ?

Volgens mij zit daar 2C-B in, in dat topic kun je vast vinden hoeveel mg.
Uitspraak van paulipop op woensdag 22 oktober 2014 om 18:19:
Volgens mij zit daar 2C-B in, in dat topic kun je vast vinden hoeveel mg.­

Die zijn niet rond, die hebben een hartjes vorm. De ronde bevatten volgens mij gewoon mdma, maar ik weet het niet zeker.
Uitspraak van Bullseye op woensdag 22 oktober 2014 om 07:51:
Maar nergens vind je in de media terug dat het opmerkelijk is dat er in 5 dagen ADE met 350.­000 bezoekers geen noemenswaardige incidenten hebben plaatsgevonden (Vechtpartijen, berovingen etc.­)

Misschien is het omdat het meer in mijn interessegebied ligt, maar volgens mij is er inmiddels in de media aanzienlijk meer aandacht besteed aan die drie drugsdoden op 350.000 mensen dan aan die ene dode na de schietpartij op slechts een paar duizend mensen in The Sand vorige maand. Beiden is natuurlijk erg triest dat het is gebeurd, maar zegt wel genoeg.
Iemand ervaring met een soort electro shock in je hoofd? kan dat te maken hebben met de hoeveelheid gebruik? heb dit een aantal keer op een dag.­
Uitspraak van Haike op woensdag 22 oktober 2014 om 20:08:
Iemand ervaring met een soort electro shock in je hoofd? kan dat te maken hebben met de hoeveelheid gebruik? heb dit een aantal keer op een dag.­

Te veel gebruikt in korte periode, even tijdje niets doen dus

Dat was het bij mij in ieder geval.
laatste aanpassing
Uitspraak van Vlooienbal op woensdag 22 oktober 2014 om 20:21:
Te veel gebruikt in korte periode, even tijdje niets doen dus

Dat was het bij mij in ieder geval.­

en vervangers zoals 4fmp / 3mmc, kan dat wel?
Uitspraak van Haike op woensdag 22 oktober 2014 om 20:26:
en vervangers zoals 4fmp / 3mmc, kan dat wel?

Teken van hersenschade, beter even een pauze nemen van minstens 3 maanden. Ook van 4fmp of 3mmc of iets anders.
Uitspraak van Haike op woensdag 22 oktober 2014 om 20:08:
Iemand ervaring met een soort electro shock in je hoofd? kan dat te maken hebben met de hoeveelheid gebruik? heb dit een aantal keer op een dag.­

Heb dat ook meegemaakt toen ik 2 maanden lang elke week aan het snoepen was. Ff 3 weken gestopt en zit helaas alweer 4 weken achter elkaar.. Maar sinds ik 5htp neem, vrijwel nergens meer last van.
Uitspraak van Haike op woensdag 22 oktober 2014 om 20:08:
Iemand ervaring met

Troll ?? Respect voor iedereen die hier nog serieus op in gaat (y)
Hij heeft zelfs al een apart forum hierover aangemaakt.>> Hoeveelheden die/ en de frequentie waarmee/ deze gast gebruikt spoort voor geen meter :bah: en dan om advies gaan vragen hier (n) Hij is totaal niet bezig met zijn gezondheid / hoe het probleem op te lossen... maar hoe hij zijn lichaam nog meer kan gaan slopen :rot:
Feesten/ genieten en los gaan OK !! Belangrijkste = de DJ's, de mensen en de MUZIEK !!! :D
Gast...pfffffffffff
Uitspraak van Bullseye op woensdag 22 oktober 2014 om 07:51:
Zit die Peter vd Vorst een betoog te houden dat je NOOIT kan weten wat je neemt en dat men tegenwoordig heroine en cocaine door de XTC heen mixt.­ En dat er steeds meer XTC verslaafden zich melden.­ I'm like WUT?

Laat hem z'n mond pas weer opentrekken als ie zich heeft geïnformeerd voor ie wat zegt..

Uitspraak van Bullseye op woensdag 22 oktober 2014 om 07:51:
Daarom pleit ik ook voor de testservices op feesten.­ Neemt niet weg dat je je zooi voor het feest moet halen en moet laten testen.­ Voor die mensen gaat het namelijk nooit fout.­ Mocht je toch een keer op een feest zelf wat kopen moet er een mogelijkheid zijn om te weten of het product ook daadwerkelijk is zoals het verkocht is.­

Indeed!

Uitspraak van Bullseye op woensdag 22 oktober 2014 om 07:51:
Maar nergens vind je in de media terug dat het opmerkelijk is dat er in 5 dagen ADE met 350.­000 bezoekers geen noemenswaardige incidenten hebben plaatsgevonden (Vechtpartijen, berovingen etc.­)

En dat er 1 dode valt, die niks met drugs te maken heeft, daar wordt heel klein wat over bericht. En dat bewees precies mijn punt met de macht der grote getallen. Bad shit happens, met, en zonder drugs. Helaas. Maar het gebeurd.

Uitspraak van Kickstarter op woensdag 22 oktober 2014 om 11:50:
Het CDA gaat naar aanleiding van de drie drugsdoden op het Amsterdam Dance Event vragen stellen aan de burgemeester.­ 'Ik weiger te accepteren dat er massaal harddrugs wordt gebruikt op dancefeesten,' zegt raadslid Marijke Shahsavari.­

'Harddrugs zijn bij wet verboden, omdat ze slecht zijn voor de gezondheid.­ Het lijkt wel of het niemand meer uitmaakt dat drugs worden gebruikt, omdat het om zo veel mensen gaat.­'

Deze zelfde mensen die dit zeggen, schenken 's avonds een glas wijn in, of trekken een fles champagne open. Ze kloppen zich op de borst om te zeggen dat ze het vanavond goed hebben gedaan. Nou bravo, de nobelprijs voor de naïviteit kan hier wel aan uitgereikt worden ja.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 22 oktober 2014 om 19:37:
maar volgens mij is er inmiddels in de media aanzienlijk meer aandacht besteed aan die drie drugsdoden op 350.­000 mensen dan aan die ene dode na de schietpartij op slechts een paar duizend mensen in The Sand vorige maand.­ Beiden is natuurlijk erg triest dat het is gebeurd, maar zegt wel genoeg.­

Mja idd, club is gesloten en einde verhaal. Deze discussie gaat nog lang rond. Terwijl er een aantal goede maatregelen te bedenken zijn, maar helaas net zoveel, zo niet meer die niet goed zijn. Again, het gaat om de scene waar we van houden..