Partyflock
 
Recensies · augustus 2011
­ Nederland
Phaeleh - The Cold In You
dinsdag 30 augustus 2011
Als je eerste singles gelijk de support krijgen van een goeroe (binnen het dubstep genre) als Skream, dan moet je toch zeker wel wat in je mars hebben. We keken dan ook erg uit naar het tweede album van de Britse Phaeleh, 'The Cold In Me'.
De productieve en creatieve house octopus Santos (Sante Pucello) valt al jaren op omdat hij zijn muziek, van house tot techno, altijd een persoonlijke en eigenaardige twist mee weet te geven. De techhouse Itialiaan brengt begin september alweer zijn vierde album uit.
FabricLive 59 - Four Tet
dinsdag 30 augustus 2011
Op de nieuwste FabricLive compilatie presenteert Four Tet zijn kenmerkende sound in de vorm van een uiterst dynamische en gelaagde mix. Kan deze editie de goede naam van het Fabric label hoog houden?
Ferry Corsten - Full On Ferry: Ibiza
zaterdag 27 augustus 2011
Deze zomer maakt Ibiza kennis met Ferry Corstens concept 'Full On Ferry'. In de gloednieuwe club Sankeys nodigt hij wekelijks diverse topartiesten uit voor een dikke trance party, Ferry style. Zo'n mooie residentie vraagt om een compilatie, en die is er nu.
Dakota - Thoughts Become Things II
zaterdag 27 augustus 2011
De fans van Markus Schulz kunnen in ieder geval niet klagen dat hij hen niet van genoeg nieuw materiaal voorziet, want de Amerikaanse Duitser heeft dit jaar al aardig wat releases uitgebracht. Onlangs bracht hij zijn tweede artiestenalbum onder zijn Dakota alias uit, 'Thoughts Become Things II' genaamd.
Het is weer zomer (nou ja, op de kalender dan) en dus vliegen de zomercompilaties je weer om je oren. Slam! FM kan als Nederland's enige echte danceradiostation natuurlijk niet achterblijven en daarom kun je bij je favoriete platenzaak langs om Summerdance Megamix Top 100 te kopen. Of dat zo'n goed idee is, vertellen we je in deze recensie.
Robbie Rivera - Juicy Ibiza 2011
maandag 22 augustus 2011
Met Juicy Ibiza 2011 geeft Robbie Rivera het zomerseizoen een twist met zijn eigen, unieke stijl en levert een te gek voorbeeld af van zijn wereldberoemde 'Juicy' concept. Dit alles gemixt op twee dampende cd's.
House Masters - Chocolate Puma
maandag 22 augustus 2011
Inmiddels zijn er meer dan tien edities uit de "House Masters" serie verschenen. Sommige daarvan bleken essentieel, andere slechts nuttig en bruikbaar. Als we ons niet vergissen is de Chocolate Puma editie de twaalfde uit de reeks. En wat een uitstekende keuze van het Defected label!
Cocoon Compilation K
vrijdag 19 augustus 2011
Het is weer tijd voor de jaarlijkse compilatie van het door Sven Väth opgerichte Cocoon label. Met 'Cocoon Compilation K' is alweer de elfde editie op de markt verschenen. Een compilatie waar vele techhouse- en technoliefhebbers elk jaar weer naar uitkijken.
The Qontinent 2011 Compilation
zondag 14 augustus 2011
Ook dit jaar levert de samenwerking tussen Q-dance & Bass events een prachtig festival op, en daar hoort uiteraard ook een compilatie bij!
Paul Oakenfold is terug met een nieuwe mixcompilatie die ons terugbrengt naar de oude vertrouwde Perfecto sound. Enjoy the ride!
House Party - The Ultimate Megamix (Retro Review)
woensdag 10 augustus 2011
Naar aanleiding van de House Party 9 retro review, die ik heel leuk vond om te lezen, wil ik toch een paar dingen rechtzetten. Vandaar deze review over de allereerste House Party cd: House Party - The Ultimate Megamix.
Martin Solveig - Smash
zaterdag 6 augustus 2011
Geheel in tennisoutfit komt Martin Solveig met zijn derde artiestenalbum, genaamd "Smash". Dit album bevat natuurlijk de knallers "Hello" en "Ready 2 Go". Ook heeft Martin zelf de microfoon ter hand genomen voor de vocalen van een aantal tracks.
Armada Lounge Volume 4
zaterdag 6 augustus 2011
In een periode van vrijaf hebben na een periode hard (*kuch*) werken of studeren is er weinig beter dan tot rust komen in de oud-vertrouwde luie ligstoel of verre exotische hangmat. Lekker chillend met een paar koude kleppers of cocktails in de hand met op de achtergrond een relaxte soundtrack. Deze lounge soundtrack van Armada wellicht?
TNT - The Album
zaterdag 6 augustus 2011
Enige tijd geleden al bracht TNT 'The Album' uit. Zowel Technoboy als Tuneboy scheren zeer hoge toppen in de hardstyle scene en zijn al jarenlang bepalend voor het uitzicht van de hardstyle scene. Samen staan ze nog sterker en het kon dan ook niet anders dan dat er vroeg of laat een album van hen beiden uitkwam. De zeer veelzeggende titel 'The Album' is er dan eindelijk gekomen.
Kiddfectious World Tour 2011
woensdag 3 augustus 2011
Alex Kidd trekt al jaren de wijde wereld in met zijn Kiddfectious tours. Samen met Argy en In2ition levert Kidd een driedubbel-cd af met knallende harddance, techdance en hardtrance. Dus de liefhebbers kunnen hun lol weer op.
Phaeleh - The Cold In You30 aug 2011
Santos - If You Have Meat You Want Fish30 aug 2011
FabricLive 59 - Four Tet30 aug 2011
Ferry Corsten - Full On Ferry: Ibiza27 aug 2011
Dakota - Thoughts Become Things II27 aug 2011
Slam! FM pres. Summerdance Megamix Top 100 201126 aug 2011
Robbie Rivera - Juicy Ibiza 201122 aug 2011
House Masters - Chocolate Puma22 aug 2011
Cocoon Compilation K19 aug 2011
The Qontinent 2011 Compilation14 aug 2011
Never Mind The Bollocks Here's Paul Oakenfold13 aug 2011
House Party - The Ultimate Megamix (Retro Review)10 aug 2011
Martin Solveig - Smash6 aug 2011
Armada Lounge Volume 46 aug 2011
TNT - The Album6 aug 2011
Kiddfectious World Tour 20113 aug 2011