Partyflock
 
Trance Nation
8 februari 2016
georganiseerd door

The BOX (binnen) op de kaart
Mekongweg 5
Amsterdam
NederlandNederland
trance × 15

Tickets & prijzen Trance Nation

Early bird:€ 29,50→ uitverkocht
Voorverkoop 1:€ 44,51→ uitverkocht
Voorverkoop 2:€ 54,86
VIP:€ 65,21
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: goed

geweldig2614%
zeer goed4524%
goed6635%
ok2413%
voldoende179%
onvoldoende84%
slecht32%
zeer slecht11%
waardeloos11%

45 waarderingen

Magda Ryszka
Super
spooki1976
Slecht geluid, de paddestoelen waren waardeloos , enige leuke aan het feest was dat er leuke vriendje om me heen waten om mee te dansen
Pardy
Was een leuke avond tot die infected mushrooms kwamen. Die deden hun naam wel eer aan ten koste van de sfeer. Mijn avond was daarna klaasen ben vertrokken. Geen trance Nation meer voor mij. Ik begrijp niet dat je als organisatie zo een avond met top DJ'S kan verkloten.
Glittertje
Tot 04.15 uur was het top. Heerlijk stevige muziek en een supergoede sfeer. Daarna was de muziek (main) bagger en ondansbaar... Jammer maar we waren vroeg dus evengoed een heerlijke avond gehad...
Arco
wat mij betreft volgend jaar weer in the Box. wat een feest zeg!!!, vlotte bediening, vriendelijk personeel. top geregeld.
Ro
Geslaagd feestje, ik heb genoten totdat infected mushroom begon waardoor binnen no-time de halve zaal leeg was.
Marcel ADHD
Tot 03.30 was het super ... Daarna een drama Iets met paddestoelen
Jammer van de locatie switch maar de sfeer was er niet minder door! infected mushroom paste zo midden op de avond helemaal niet tussen de andere DJ's kwa sound erg jammer.
Kitebabe
The Box was aangename verrassing na negatieve ervaring van The Sand. Feest was top afgezien van Infected Mushroom, wat een drama was dat.
Sevy "­Lei"­ Taylor
infected mushroom ruined the night..... :(
ophirw­aasdor­p
Infected Mushroom was geweldig en draaide verreweg de beste set van de avond!
cupid38
Organisatie was ondanks het veranderen van de locatie goed geregeld,THE box was een goed alternatief ! Muziek was zeer goed totdat infected mushroom kwam..toen sloegen wij op de vlucht..wat een bagger..dit is echt geen trance!
trancefreak
Het was een geweldige avond! Ferry en Aly&Fila dat zijn de echte masters, wat een heerlijke sets waren dat, infected mushroom was snoeihard en op het perfecte tijdstip, zo over de helft nog even knallen. Vond de stage wat hoog. maar wat geeft het. Het zaaltje was lekker klein, de mensen waren leuk, blij dat zulke echte trance feesten nog steeds bestaan en ik zal deze avond niet snel vergeten!
LIBOH
Aankleding en show ondermaats. Muziekaal gezien lekkere psy fluoro setje van Oaky zoals belooft. Ferry en A&F goed te doen; gelukkig niet zoveel vocal zweef en pittig gedraaid. En Infected Mushroom geweldig, al had ik wat meer oude hitjes van IM verwacht. De held van vanaaf was toch weer Fausto! :)
Blaaskaak
Dit feest had een volle HMH verdiend, zat goed in elkaar. Wel erg veel hard/psy trance
Frans83
er werd teveel psy-trance gedraaid naar mijn mening heb veel liever uplifting ook het kaartjes systeem ben ik niet z,n voorstander van en het bier smaakte niet al te best daarin tegen me wel vermaakt bij aly& fila
De Rialiteit
niet thuis in dit wereldje maar wel een erg vette nacht gehad
marsss
Infected mushroom verknalde de avond
hot stuff
Ferry corsten was voor mij de beste op de avond we kwamen voor als & fila maar vond ze erg tegenvallen en infecties mushroom was het dieptepunt ,
Dolly
DJs te hoge stage en kun je niet goed zien maken zo geen contact met publiek.Leuke avond gehad en heerlijk gedanst ^_^
Legion of the Lost
Prima feest gehad, vooral muzikaal niets te klagen. Vanaf binnenkomst met Alex M.O.R.P.H. was het al genieten, Oakenfold en zelfs Corsten waren prima, maar toppers Aly & Fila :respect: . Daarna viel Infected Mushroom tegen en het kleine zweethok bood geen soelaas, kon gewoon niet ademen daar. Tyas nog wat goa en dan naar huis. Wij vonden de lasers erg mooi (y)
TRUFFELS
Alex MORPH bij binnenkomst prima, maar zacht geluid. Dat werd iets harder bij Paul Oakenfold maar die hij probeerde je de psytrance door de strot te duwen (op DaHool na dan) De aflossing werd Ferry Corsten. Kijk daar werden we blij van, maar dan het geluid weer zo hard dat je eigenlijk niet weet wat je hoort. We geven het feest een 'voldoende' door de gezellige mensen, want verder was het zoals door meer omschreven magertjes.
Zenner
volgorde line up matig
Mmelis
Ferry Corsten was de baas van de avond! geweldige set
Liquid-Ice &­ Delici­ousLin
Wij hebben een heerlijke nacht gehad en dat kwam vooral door de sfeer en de goede sets.­ Lekker binnenkomen met Kirwood, Alex M.­O.­R.­P.­H draaide heerlijk een ook de set van Oakenfold was super.­ Ferry naar mijn smaak minder, A&­F draaiden ook subliem.­ Infected Mushroom, geen idee wat ze daar deden.­ De muziekstijl was drama.­ Sean Tyas had daardoor een zware taak om de gang er weer in te krijgen en dat lukte.­ Simon O'shine afsluiten, dat was ook niet best.­ Veel te tam.­ Licht/­lasers was volgens mij nog een overblijfsel van XtraLarge of het is van The Box zelf.­ 3D projectie kregen we niet te zien, man man dit was echt mager helaas.­ Daarmee heeft TN de standaard zwaar onderuit gehaald voor henzelf, van een HMH met dikke stage met Vision Imlossible naar de The Box met lampjes.­ The Box blijft een tent waar het veel en veel te warm is als het feest op gang is. Mondjesmaat wordt er frisse lucht binnengelaten.
Trance Mountain
Het feestje en de sfeer was top! de aankleding was wat simpel, geluid was ook redelijk. De locatie: The Box viel me overigens niets tegen.
Znarf
Geweldige lineup met veel bewegingsvrijheid om te dansen. Ferry Corsten draaide als een god.
Jorda
Perfecte FEEST ..... LINE UP .....GELUID .....Lightshow ... 2de zaal is echt DRAMA ... SAUNA van gemaakt .... niet lang vol te houden....en ja ROTTE PADENSTOELEN hebben die avond verpest .....wat a KUTKEUZE zeg ....
Herman
Feest was goed en gezellig. Goede line-up, mooie en lieve mensen waren bijeen. Een wat mager aanbod met tot etenswaren. Kaart betaal systeem was erg makkelijk en werkt prima.
CS
Zeer goed, tot Infected Mushroom begon.
Enorm genoten, heerlijke muziek, blij met Infected Mushroom maar blijkbaar konden velen hun set niet waarderen. Heel mooi feest, volgende keer weer!
anjunian
Ondanks de matige line up een leuke avond gehad uitschieter Ronald van Gelderen en Fadi volgende keer graag wat meer uplifters zoals Dan Stone en Ferry Tayle want heb de echte trance wel gemist
(\) ROCHET (/­)
Ik geef dit feest toch een zeer goed vanwege Alex, Paul, Ferry en Fadi. I.M. konden we helemaal niks mee. Die draaide zo weird (totaal anders dan zijn voorgangers) waardoor het feest voor ons klaar was. Erg jammer want Sean draaide wel weer lekker maar we kwamen er gewoon niet meer in. Locatie op zich nog wel oké al had ik uiteindelijk toch liever in de HMH gestaan ivm de beleving van het geheel. Al met al wel prima vermaakt dankzij de geweldige muziek tot 4 uur en de gezellige mensjes om ons heen :-)
rene2011
totdat infected Mushroom kwam wat een drama zo slecht
Jodybra
Wat een heerlijk feestje was dit !!
Sasquatch (L)
Wij hadden een TOP avond qua muziek en gezelligheid............totdat IM begon te draaien met een set van anderhalve uur. Het momentum was in 1 klap weg en het was voor veel mensen het sein om naar huis te gaan. Ik zie net dat IM alleen maar in het buitenland draait en niet op de minste feesten. Het zal vast niet de goedkoopste DJ van de avond zijn geweest dus idd gegokt en verloren door de organisatie..........
Johnno87
Muzikaal goed. Vanaf IM te beukerig en te weinig melodie naar mijn mening. Aankleding en visuals er goedkoop. De bar ging ook al snel in capaciteit om laag qua personeel. Dus soms lang wachten. De gezellige mensen en goede muziek houden het feest in stand.
;­p Qnallertjuh ;­p
Voor mij begon het feest vanaf Ferry Corsten. Aly&Fila ook top...daarna naar huis want de batterij was leeg helaas!
Zwever
waar was de trance?
veertje
vet feest alex m.o.r.p.h. top maar zonde dat hij zo vroeg draaide..muziek soms te luid en veel te warm! genoten met feestvriendjes voldaan
Joya
Tuurlijk is de HMH beter qua geluid, maar hier was het ook goed. Heerlijk sfeertje. MORPH heel goed, tsja en toen Oakenfold; jakkes bijna alleen maar ellendige psytrance. Ferry sinds tijden weer een fantastische set. En toen de klapper Aly & Fila; GEWELDIG!! Daarna I.Mushroom; wat een k.muziek, niet om aan te horen. Daarom maar afgetaaid want het rokershol was zoals altijd 3x niets. Organisatie bedankt voor de mooie avond.
DON BRIT
ik vond het tot IM begon echt geweldig alleen maar bazen sets gehoord. Alex, paul , ferry , aly&fila. waren op dreef en wij ook , tot dat IM begon. jezus wat een minderfijne muziek was dat. paste totaal niet op deze avond. toen was. t leed verschiet en niet meer opgang te krijgej
muis14-8
Muziek geweldig (!!!) totdat infected mushroom de gang er volledig uithaalde. Jammer jammer..probeer het dan maar weer eens terug te krijgen. Infected mushroom heeft mensen weggejaagd! ! Lieve lieve don brief dankjewel voor deze fantastische avond/nacht....
Niks van verwacht, maar toch een vet feestje! Locatie viel me reuze mee (wel erg warm en die tweede zaal is natuurlijk een aanfluiting). Goede sets gehoord, vooral van Ferry Corsten. Infected Mushroom was voor de organisatie een gevalletje gegokt en verloren. Pastte totaal niet bij deze avond. De hele vibe in de zaal was weg en het tweede zaaltje, waar de hele avond nauwelijks volk stond, was ineens tot de nok gevuld omdat iedereen die herrie van IM wilde ontvluchten. Ik ben echt niet vies van andere muziekstijlen, maar dit ging er bij mij echt niet in. Vreselijk! Daarom ook naar huis gegaan. Al met al een geslaagde avond, maar bij lange na niet zo goed als vorig jaar helaas.
JPSALMERE
Zeker niet verwacht dat t zo goed zou zijn. Ferry verrassend goed. Aly&Fila gewoon super. Volgend jaar cker weer. Een goed feest waarbij het ASOT gevoel al goed naar boven kwam. Weinig feest vriendjes gezien. Hebben jullie echt wat gemist

Line-up Trance Nation

1Main
za 21:00 - 22:15:  Schotland techno, trance, house
za 22:15 - 23:45:  Duitsland trance
za 23:45 - 01:00:  Verenigd Koninkrijk
zo 01:00 - 02:15:  house, trance
zo 02:15 - 03:45:  Egypte trance
zo 03:45 - 05:15:  Israël psy
zo 05:15 - 06:15:  Verenigde Staten Zwitserland techno, trance
zo 06:15 - 07:00:  techno, trance, house
2Area 2
za 21:00 - 22:00:  trance
za 22:00 - 23:00:  Ierland techno, trance, house
za 23:00 - 00:00:  Oekraïne trance
zo 00:00 - 01:00:  Schotland techno, trance, house
zo 01:00 - 02:00:  trance
zo 02:00 - 03:00:  Polen trance
zo 03:00 - 04:00:  Argentinië trance
zo 04:00 - 05:00:  Zuid-Afrika trance
zo 05:00 - 06:00:  house, techno, trance, hardstyle

Nieuws

Op zaterdag 6 februari is de Heineken Music Hall in Amsterdam het domein van trance liefhebbers van over de hele wereld als Trance Nation hier voor de tweede keer neerstrijkt. Er is hard gewerkt aan een line-up die onvergelijkbaar is in Nederland en we zijn dan ook trots te kunnen vertellen dat deze nu compleet is. Naast een aantal Trance Nation regulars bestaand uit legendes en nieuwe toppers, zijn we er ook in geslaagd een aantal zeer unieke namen te strikken voor deze veelbelovende editie! 5
Trance Nation - Together as One, dat op 6 februari 2016 zal plaatsvinden in de Heineken Music Hall, maakt met gepaste trots het eerste deel van de line-up bekend. Trance-farao's Aly & Fila zullen anderhalf uur de decks en die hard fans in de Heineken Music Hall rocken. Ook presenteert Trance Nation een pionier van de dance en de eerste trance ambassadeur van de UK en Ibiza: de legendarische DJ Paul Oakenfold. Daarnaast zullen de gevestigde namen Sean Tyas, Alex M.O.R.P.H., Chris Schweizer, Simon O'Shine en natuurlijk Trance Nation head honcho Chris Cortez pure trance ten gehore brengen. Nu al een programmering van de bovenste plank en dit is nog niet eens alles! 3
De eerste editie van Trance Nation in de Heineken Music Hall was simpelweg te bestempelen als een dijk van een feest. Duizenden toegewijde trance liefhebbers bevolkten de muziektempel in Amsterdam en dansten tot het ochtendgloren op de beats van internationaal gerenommeerde en gerespecteerde artiesten. Een vervolg kon uiteraard niet uitblijven en Trance Nation is trots te mogen mededelen dat deze nu in de agenda staat. 4

Leeftijdverdeling

Gemiddelde leeftijd: 38.3, leeftijd mediaan: 39.5
percentages onder de 1 en ouderen (60+) worden niet meegenomen in deze bepaling
LeeftijdAbsoluutPercentage
182
1931%
 
2031%
 
211
2241%
 
2372%
 
2462%
 
2572%
 
2651%
 
2782%
 
28144%
 
2982%
 
3062%
 
3151%
 
32124%
 
3372%
 
3493%
 
3551%
 
36144%
 
37113%
 
3851%
 
3962%
 
4082%
 
41155%
 
4262%
 
43124%
 
44124%
 
4593%
 
46186%
 
47165%
 
4851%
 
49134%
 
5051%
 
5172%
 
5251%
 
5362%
 
5431%
 
5531%
 
562
571
581
On Saturday February 6th, Trance Nation hits The Box in Amsterdam.

FULL LINE-UP ✯ (alphabetical)
We have been hard at work putting a line-up together that will satisfy the trance raver’s army - and we are pretty sure we’ve done a good job

Very special guests: Infected Mushroom (DJ set)
→ lees meer