Partyflock
 
Nieuws · januari 2015
­ Nederland
De tijd gaat snel en zo ook met de heren van Dark Chemistry, inmiddels alweer 3 jaar volop aan de gang, maar nog steeds vol passie! Op vrijdag 27 februari zal er een knallend feest gehouden worden om met iedereen het 3 jarig bestaan te vieren. Het evenement zal plaatsvinden in Loft te Arnhem, gevestigd op de Korenmarkt. De line-up zal voornamelijk bestaan uit artiesten waar Dark Chemistry in het verleden maar ook in het heden veel draaiplezier mee heeft gehad.
Nog een kleine week en het is eindelijk tijd voor een onvervalste portie Winterkriebels, dus is het hoog tijd om de time table bekend te maken. Check hieronder de time table! Met een overdosis aan topartiesten verdeeld over 2 Studios wordt het natuurlijk weer één groot feest! Naast de time table vind je in dit bericht ook de laatste info en dé tip om voordelig twee keer volledig los te gaan.
Dit weekend is het zover! Dan staat de eerste editie van Suppression op het programma. Onder het genot van de meest rauwe tracks wordt de eerste (en meest deprimerende) maand van 2015 verlaten.
Zaterdag 31 januari, van 22:00 tot 04:00 uur, staat de Effenaar Eindhoven in het teken van Headliner • A Hardstyle Reunion! Headliner maakte furore in de opbloeitijd van de hardstyle en keert terug in Eindhoven op zaterdag 31 januari 2015 met een legendarisch gezelschap aan artiesten. Onder andere Isaac, Luna en Pavo zorgen voor een throwback naar de periode 2002 t/m 2008 en nemen je mee in de tijd van de ultieme meezingers, melodieuze hits en donkere rauwe knallers.
Zaterdag 21 februari 2015 is het tijd voor Freestyle Madness in Club Eclipse te Rotterdam! De lekkerste Freestyle sound heel de nacht lang in één van de grootste en mooiste clubs van Rotterdam. De club, die voorheen bekend stond als o.a. Outland en Ministry of Dance, gaat 21 februari laten zien dat na heel wat jaartjes Eclipse nog steeds de "place to be" is voor een geweldige Freestyle club night! NRG Events heeft voor de 3de editie een line-up verzamelt van alleen maar top artiesten die garant staat voor het dak eraf! (of in het geval van Eclipse; de koepel eraf!)
Kletskoek
vrijdag 23 januari 2015
Zaterdag 7 maart 2015 van 14:00 tot 23:00 uur gaat Kletskoek bij Beachclub Sunrise, aan het water van Aquabest, op een Oosterse tour tijdens een splinternieuwe en frisse sushi editie!
Het was een geweldig 7th Heaven jaar in 2014! En dat zal het in 2015 ook weer zijn bij jouw favoriete maandelijks feestje. De allereerste editie van het jaar staat weer gepland op zaterdag 31 januari. Natuurlijk zal 7th Heaven hier net als altijd alles aan doen om voor jou een geweldige avond te maken met alle leuke extra's zoals je dat van 7th Heaven kent. En er is nog veel meer om naar uit te kijken in dit nieuwe jaar. Lees maar even mee!
Op 16 augustus organiseren de jongens achter Gaasper Pleasure een nieuw 80's, 90's en 00's festival op een van de mooiste locaties die Amsterdam rijk is, het Gaasperplas. Het eendaagse nostalgisch geladen Guilty Pleasure Festival komt met een reeks artiesten die bekend zijn van nostalgische nummers die je ongetwijfeld nog kent van zelf opgenomen cassettebandjes, de enige echte Top 40 of je schaamteloze solo sessies onder de douche.
Bass Protocol - E-Force Special
donderdag 22 januari 2015
Dit is natuurlijk welverdiend na zijn #1 track uit 2014 'Seven' volgens de poll op Hardstyle.com.
Buiten 'Seven' om produceert hij knaller na knaller en is het dus meer dan verdiend dat deze (Raw)Hardstyle held zijn eigen avond krijgt!
Mysteryland is voor het tweede jaar op rij met een drie sterren Industry Green Certificate bekroond door de onafhankelijke duurzaamheidsorganisatie Julie's Bicycle. In oktober 2014 ontving het festival drie sterren van A Greener Festival Award. Mysteryland behoort hiermee tot de duurzaamste festivals ter wereld en levert een positieve bijdrage aan de omgeving.
Eerste editie Live At The Ballroom
donderdag 22 januari 2015
Het is al weer een tijd geleden dat Studio 80 voor het laatst haar deuren opende op een zondagavond. Op 25 januari 2015 komt hier verandering in, want Kid Sublime een van de residents van Studio 80 geeft dan het startsein voor zijn eigen avond Live At The Ballroom.
Met de toevoeging van The Kooks (UK), Rudimental LIVE (UK) en dEUS (BE) haalt Paaspop opnieuw drie internationale topacts in huis die garant staan voor een volle avond (en nacht) feest.
Vrijdag 23 januari start Dreamfields Festival de kaartverkoop voor alweer de vijfde editie die op zaterdag 27 juni 2015 plaatsvindt. Met de speciale Dreamticket ontvangt de bezoeker 5 euro korting en maakt tevens kans om het internationale succes van Dreamfields te ervaren. De Dreamticket is online te koop vanaf vrijdag 23 januari om 19.00 uur tijdens de speciale SLAM!FM actieweek.
Symphony31
woensdag 21 januari 2015
Op zaterdag 14 en maandag 16 maart brengt KuMuHeadz, het bedrijf van evenementenorganisator Frits Kuijper en DJ Ronald Molendijk, een nieuw publieksevenement naar Ahoy Rotterdam waarin de emotie van een orkest samen wordt gebracht met de hartslag van dancemuziek: Symphony31.
Ruim 14 jaar geleden sloot de legendarische Antwerpse nachtclub Zillion noodgedwongen de deuren en liet daarbij het Belgische nachtleven verweesd achter. In de vier jaar dat de discotheek open is geweest, heeft ze het Belgische nacht – en muziekleven voorgoed veranderd. Een bezoek aan Zillion was een totaalervaring met een overweldigend spektakel dat niemand onverschillig liet. En nu komt Zillion heel even terug.
Vol gas knallen op Confetti!
dinsdag 20 januari 2015
Op 21 februari zal het dak van de North Sea Venue er af gaan tijdens de eerste editie van Confetti!
Een nieuw en te gek concept wat in het teken staat van 'grenzeloos zorgeloos plezier!'
Een onvergetlijke avond vol met Confetti, lilliputters, opblaasbeesten en de vetste muziek! De organisatie zal er alles op alles zetten om dit een avond te maken die je nooit meer zult vergeten.
Rebellious – Laatste info
dinsdag 20 januari 2015
Na maanden van voorbereiding is zaterdag eindelijk de dag aangebroken. Hard2Beat Events zal in de nieuwe indrukwekkende locatie een nieuw hoofdstuk in het Rebellious-boek beginnen. De avond zal onder leiding staan van een headliner van een formaat dat nog niet eerder is gezien op Rebellious. Niemand minder dan Coone zal die avond met de scepter zwaaien. De tweede naam in de line up is die van een oude bekende.
Lakedance draagt in dit nieuwe jaar een belangrijke boodschap en daarmee direct het thema voor 2015 uit; Live Your Bucket List! Met andere woorden, doe de dingen die het leven mogelijk maakt en laat dromen werkelijkheid worden. Zaterdag 13 juni en zaterdag 8 augustus 2015 zijn de data voor ieders Bucket List met als bestemming Aquabest bij Eindhoven. Daarnaast geeft Lakedance het goede voorbeeld met onder andere een 5-daagse citytrip naar New York en een skydive die te winnen zijn gedurende de SLAM!FM presale week. Volop wereldnieuws, dus lees snel verder!
Armageddon Project, Tripped, Synapse, Negative Audio LIVE en Rude Awakening, dat zijn slechts enkele namen die op 18 april de Industrial sounds vertegenwoordigen op Hardshock Festival. Dit jaar heeft de organisatie ook niemand minder dan Daisy weten te strikken die samen met Manu Le Malin een zeer exclusieve industrial-set gaat neerzetten. Check hieronder de complete Industrial line-up en scoor je tickets vandaag nog!
Na een supergezellige en volle eerste editie in de Winkel van Sinkel is het vrijdag 30 januari tijd voor de tweede editie van Soixante Neuf in de Winkel van Sinkel. De eerste editie bestond uit een bomvolle club met alleen maar leuke en gezellige mensen, de tweede editie moet dit uiteraard overtreffen. Aan de line-up en organisatie zal het zeker niet liggen. Ondanks dat Soixante Neuf nu door heel Nederland zit en zelfs maandelijks in Dubai een editie heeft, is en blijft Utrecht een van de favoriete steden van Soixante Neuf!
Vrijdag 13 februari strijkt Techno Noir voor het eerst neer in de Amsterdamse Panama. Deze volwassen techno-clubnacht is ontstaan als alternatief op de jonge hipstertenten en 'konijnendansjes'. Vanaf middernacht is het Valentijnsdag en wordt de hartslag versneld door paaldanseressen, burlesque & exotic entertainment met onder andere een show van The Girl Next Door.
PT Events gaat in 2015 weer vol nieuwe inspiratie verder met de organisatie van haar Grotesque evenementen. Sterker nog het nieuwe jaar brengt gelijk wat unieks. De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen van een veel mooier evenement. Het Grotesque Indoor Daytime Festival 2015. Het unieke van deze 'Spring Edition' is al verspreid over diverse sociale media en de reacties op het 'daytime' concept zijn super enthousiast!
b2s presents Remember
maandag 19 januari 2015
Shiverz, I Got You, Rock Hypnotic, Rock Civilization, Attack Again; wie kent ze niet? Dit is maar kleine greep uit het arsenaal aan tracks die een lach van herkenning op je gezicht toveren wanneer ze worden gedraaid. Hierna stoot je de vrienden om je heen aan en denkt samen terug aan deze goede oude tijd.
Terug van natuurlijk nooit weggeweest in de harten van veel partypeople komt Bi-Rotic zaterdag 14 februari, Valentijnsdag, naar club Rodenburg! Waar kun je nou beter je Valentijnsdag vieren als op het feest waar sensualiteit en vrouwvriendelijkheid centraal staat.
Qult The XL edition #2 line-up
vrijdag 16 januari 2015
QULT is 21 februari jouw krankzinnige ceremonie van eclectische harde stijlen. Je kunt weer flink aan de bak deze nacht: naast onze vertrouwde subground sound zullen de stijlen hard drop en freestyle je hartslag opkrikken tot gevaarlijke hoogte.
The Girls love djs invites
vrijdag 16 januari 2015
Na een succesvol jaar van Girls Love DJs met ondere andere officiele remixes voor Beyonce en hun nieuwe track 'Be With U' komen de mannen weer naar de AIR om hun eigen concept: GirlsLoveDJs #INVITES naar een next level te brengen.
Een van de langstlopende concepten van Nederland (en met name in Rotterdam) keert op zaterdag 28 februari terug in de Havenstad: Lunapark! Dit roemruchte event zal op deze datum na het succes van de vorige keer terug keren in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie!
'De top-dj's zijn te duur', aldus Duncan Stutterheim, oprichter van dance-festivalorganisator ID&T. Tijdens het Noorderslag Seminar in Groningen, de jaarlijkse 'meet & greet' van de Nederlandse muziekindustrie, deed hij zijn beklag.
Zaterdag 4 april wordt het nostalgische Kardinge eindelijk weer voorzien van hardcore tijdens Kings of Core 'Massive Fury'. Dat het grootse gekte wordt op het grootste indoor hardcore event van het Noorden, dat staat als een paal boven water! Een megalomane line-up, een dik decor in een magische ambiance zijn enkele factoren die ervoor zullen zorgen dat deze nacht geen voet stil zal blijven staan.
sub:Merged heeft ambitie en staat voor kwaliteit in alles wat ze doet. Op zaterdag 20 februari staat er weer een tweede editie gepland in de WesterUnie. In twee area's zullen de artiesten van het label draaien met de absolute wereldtop uit de techno-industrie.
Op 23 januari zal men voor het eerst kennismaken met het hardstyle / raw hardstyle concept The Recruitment dat zal plaatsvinden in Walhalla in Deventer. Inmiddels hebben de drie organisatoren de line-up voor deze eerste editie bekend gemaakt. Samen hebben zij Sick Sense, Nemesis en Bassnoize geselecteerd als de talenten voor deze eerste editie van The Recruitment.
Veronica en eventorganisator #MelRoy organiseren op zaterdag 9 mei het nieuwe festival V-land - The Ride Of Your Life in attractiepark Walibi Holland. De early-bird kaartverkoop is vandaag van start gegaan.
Met Hardcore als middelpunt, een super dikke internationale line-up, 5 verschillende area's en een prachtige recreatieplas in Zwolle als locatie, brengt Hardshock Festival duizenden Hardcore liefhebbers over de gehele wereld bij elkaar op één festival. Niks geen hokjes, niks geen vooroordelen, nee gewoon pure Hardcore in welke vorm dan ook! Een festival wat Hardcore ademt en die jij als liefhebber of diehard écht niet aan je voorbij mag laten gaan. Wacht niet langer, scoor je ticket nu op www.hardshockfestival.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A28769 en laat zien waar je voor staat!
EDM, het Paard en een waanzinnig concept als 'Here We F*ckin Go!'. Na een vol debuut in 't Paard op 22 november belooft de volgende editie een nog groter succes te worden. Op zaterdag 24 januari 2015 zal er daarom een kersverse editie in het Paard te Den Haag.
Op zaterdag 28 februari transformeert Art of Dance de Hemkade in Zaandam in een ware early en millenium-hardcore tempel. Verdeeld over vier area's zullen ruim 20 artiesten je early hardcore hart hier sneller doen slaan. Ook dit jaar komt Mindcontroller weer met een "classic-proof" selectie van artiesten. Van early-rave tot aan millenium hardcore, van oldschool tot freestyle, alle genres worden vertegenwoordigt. Verwacht ultieme party tunes van The Darkraver en Mental Theo, millenium sounds van Millennium Mayhem en Promo en dikke sets van Ruffneck & Jappo.
Laidback Luke in Escape
zondag 11 januari 2015
Na een fantastisch jaar in Escape met grote headliners als Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano, Sidney Samson, Roger Sanchez, Bassjackers en vele anderen is het tijd om 2015 knallend te beginnen! Op vrijdag 23 januari 2015 voegen ze nog een grote naam toe aan dit illustere rijtje.
Goed nieuws voor iedereen in de omgeving van Haarlem: Latin Lovers komt weer op bezoek en ditmaal weer in de vernieuwde De Lichtfabriek! Heel Haarlem maakt al jaren kennis met het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland in het Patronaat maar net als vorig jaar gaat Latin Lovers weer een dikke editie bouwen in De Lichtfabriek. Dit keer op zaterdag 14 februari met een speciale 'Valentine Edition'. De helden achter de draaitafels zijn niemand minder dan: Gregor Salto, Genairo Nvilla, Marlldexx, Chris Rox, Jasper Clash en MC Jollygood!
Na een zeer succesvol 2014 gaat Vingt-Cinq ook in 2015 verder met de succesformule voor 25 plussers in Haarlem en omstreken! Om te beginnen op zaterdag 7 februari in de vertrouwde Haarlemse Lichtfabriek. De basis ingrediënten veranderen niet in het nieuwe jaar: volwassen (25+) publiek, wijn & champagne bar, top locatie en uiteraard house music all night long!
Groovers invites Kraak & Smaak
vrijdag 9 januari 2015
16 Januari keert Groovers terug naar Panama Amsterdam met een speciale DJ set van niemand minder dan Kraak & Smaak.
B.I.T.C.H is een feest waar je je eigenlijk in no time al op je gemak voelt. Er heerst een ongedwongen, erotische sfeer met heel veel respect naar elkaar. Omdat het feest populair is in heel Europa zijn de online kaarten nu alweer helemaal uitverkocht. Wil je er toch bij zijn 7 februari? Koop dan je kaarten bij één van de bekende voorverkoopadressen. Want voor je het weet zijn die ook op! Hieronder een lijst met alle winkels. Er zijn zelfs nog wat VIP kaarten te koop!
Op zaterdag 14 februari 2015 vindt het hardstyle evenement Madhouze Carnaval plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door Madhouze Events in Danscentrum Rosmalen te Rosmalen.
Traditioneel is er voor alle muziekliefhebbers, vinylverzamelaars, Dj's, en cd-fanaten op zaterdag 24 januari de eerste Amsterdamse Platen & CD Beurs van het nieuwe jaar. Vinylplaten zijn ongekend populair en alle muziekliefhebbers kijken weer uit naar deze editie waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, CD's, singles en maxisingles aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia zoals vintage posters, T-shirts en muziek awards.
Vier Koningsdag dit jaar nóg uitgebreider en grootser dan vorig jaar. Supersized Kingsday Festival wordt op 27 april voor het tweede jaar op rij op recreatieterrein Aquabest nabij Eindhoven georganiseerd. En dit jaar pakken ze nog meer uit! Dit jaar kun je de verjaardag van onze Koning in maar liefst zes verschillende area's vieren. Naast de Hardstyle, Hardcore en Freestyle stage zijn er dit jaar 3 nieuwe stages toegevoegd, te weten een RAW, Solo en Jump & Tek area
Freestyle Fever
dinsdag 6 januari 2015
Het is winter, dat kunnen we nu wel stellen. De wind die naast je oren snijdt als een vlijmscherp aardappelmesje, een laag sneeuw waar je elke morgen doorheen moet ploeteren. jawel, koning winter is echt weer in het land. Om het helemaal compleet te maken, is ook de griep weer België en Nederland ingetrokken. Op het hoofdkwartier van Connekted Events viel de ene na de andere melding binnen van dj's die het griepvirus te pakken hebben gekregen.
Vanaf januari 2015 brengt Beatz Per Marco Productions dat thuisgevoel van H.O.M.E.B.A.S.S mee naar een andere locatie en kun jij iedere tweede vrijdag van de maand dat overheerlijke oldschool gevoel in een nieuw jasje zelf gaan proeven en ervaren in club Eindelijk Weer.
Happy New Year! Mag dat nog steeds? Wat de organisatie van Metz on Sunday betreft wel! Waarom? Nou, omdat zij op zondag 18 januari 2015 de leukste 'New Years Drink' organiseren in Blender te Rotterdam. Aan de Schiedamse Vest verwelkomt 'The Real House Event' naast alle trouwe Metzers ook nog eens een line-up met helden achter de draaitafels die het afgelopen jaar (en jaren) een warm hart toedragen.
Na een heftige strijd het afgelopen jaar, ze hebben meer dan 500 inzendingen beluisterd en meer dan 140 optredens in verschillende clubs in Amsterdam beoordeeld, staan de laatste vijf deelnemers tegenover elkaar in de finale van de TWSTd DJ Contest 2014.
Klamme Handjes in 90's sferen
vrijdag 2 januari 2015
Na een uitermate geslaagde en uitverkochte Klamme Handjes in de WesterUnie, vindt er op 30 januari wederom een editie plaats in de welbekende fabriekshal. Ditmaal staat de eerste Klamme Handjes van 2015 volledig in het teken van de jaren negentig, zowel in muziek als aankleding.
The Bomb · Exclusive 5 hours set
donderdag 1 januari 2015
The ultimate battle van 2015 zal plaatsvinden op 14 maart in de totaal vernieuwde club Eindelijk Weer te Almere. Na maanden van onderhandelingen, meetings en vele concessies is het eindelijk gelukt om het gouden DJ duo Ed Mission & Ko-c te strikken voor een exclusief vijf uurs back to back set.
Welkom in 2015! Dat het een jaar vol liefde, geluk en fijne dingen mag worden. Dat we aardig zijn voor elkaar en het leuk hebben mèt elkaar. Dat je wensen en dromen uitkomen! We hopen als Partyflock in elk geval een positieve bijdrage te leveren door je te blijven informeren over feesten en muziek!
31 januari 2015
Dark Chemistry viert 3 jarig bestaan in Arnhem
28 januari 2015
Winterkriebels time table en laatste Earlybirds Zomerkriebels Festival
27 januari 2015
Laatste info Suppression – Make RAW not WAR, Lichtfabriek Haarlem
26 januari 2015
Headliner, 31.01.15, Effenaar: Timetable & Final info!
23 januari 2015
Freestyle Madness in Club Eclipse, Rotterdam met een top line-up
Kletskoek
Allereerste 7th Heaven op 31 januari, het begin van feestelijk 2015 – Feest jij ook weer mee?
Nieuw 80's, 90's & 00's festival in Amsterdam met o.a. 2 Unlimited en 2 Brothers on the 4th Floor
22 januari 2015
Bass Protocol - E-Force Special
Mysteryland behoort wederom tot de duurzaamste festivals ter wereld
Eerste editie Live At The Ballroom
21 januari 2015
Voorverkoop Paaspop start aanstaande zaterdag 24 januari
Dreamfields Festival 2015 start kaartverkoop met Bali reis
Symphony31
Herbleef club Zillion tijdens een uniek feest in het Antwerps Sportpaleis
20 januari 2015
Vol gas knallen op Confetti!
Rebellious – Laatste info
19 januari 2015
Lakedance 2015 data, thema & SLAM!FM presale
Hardshock Festival 2015 · Industrial line-up release
Soixante Neuf weer in Winkel van Sinkel
Eerste editie Techno Noir verwarmt Valentijnsnacht
Grotesque innoveert met Daytime Indoor Festival 2015
b2s presents Remember
16 januari 2015
Bi-Rotic het meest besproken feest is terug
Qult The XL edition #2 line-up
The Girls love djs invites
Lunapark gaat weer te keer in Club Vie
Duncan Stutterheim: 'top-dj's vragen te veel geld, de bubbel staat op knappen'
15 januari 2015
Kings of Core - 'Massive Fury' op Kardinge met oa Angerfist, Partyraiser, Dr. Peacock, Noize Suppressor, N-Vitral, F-NoIze en Tha Playah
13 januari 2015
sub:Merged komt 20 februari weer met grote techno line-up naar Amsterdam
Ben jij klaar voor The Recruitment?
Veronica organiseert nieuw festival V-Land
12 januari 2015
Hardshock Festival 2015 · Mainstage line-up release
Nieuwe editie Here We F*ckin Go! in Den Haag
Bekijk de 'classic-proof' line-up voor Mindcontroller 2015
11 januari 2015
Laidback Luke in Escape
10 januari 2015
Valentine Edition van Latin Lovers in de Lichtfabriek
9 januari 2015
Vingt-Cinq (25+) 7 februari met twee uur Roog in de Lichtfabriek
Groovers invites Kraak & Smaak
8 januari 2015
Allerlaatste kaarten B.I.T.C.H alleen nog bij de voorverkoopwinkels
7 januari 2015
Madhouze met carnavalseditie in Danscentrum Rosmalen
Vinyl explosie tijdens Platen & CD Beurs in de RAI Amsterdam
6 januari 2015
Supersized Kingsday 2015: Het grootste hardere stijlen konings-festival van Nederland dit jaar met maar liefst 6 area's
Freestyle Fever
H.O.M.E.B.A.S.S nieuwe locatie & data 2015 bekend
5 januari 2015
Metz geeft iedereen bubbels tijdens de New Year's Drink
3 januari 2015
TWSTd DJ Contest: de Grote Finale 2014
2 januari 2015
Klamme Handjes in 90's sferen
1 januari 2015
The Bomb · Exclusive 5 hours set
Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen