Partyflock
 
­

Kings of Core - 'Massive Fury' op Kardinge met oa Angerfist, Partyraiser, Dr. Peacock, Noize Suppressor, N-Vitral, F-NoIze en Tha Playah

gepubliceerd door , op
Zaterdag 4 april wordt het nostalgische Kardinge eindelijk weer voorzien van hardcore tijdens Kings of Core 'Massive Fury'. Dat het grootse gekte wordt op het grootste indoor hardcore event van het Noorden, dat staat als een paal boven water! Een megalomane line-up, een dik decor in een magische ambiance zijn enkele factoren die ervoor zullen zorgen dat deze nacht geen voet stil zal blijven staan.

Sportcentrum Kardinge heeft jarenlang dienst gedaan als het hardcore domein van het Noorden waar onder meer Ravers Religion, ID&T en Multigroove actief in zijn geweest. Kings of Core neemt dit stokje met veel liefde over en is voornemens deze nostalgische locatie op brute wijze nieuw leven in te blazen.
De recente verbouwing van dit Sportcentrum heeft Kings of Core doen beslissing om deze eerste editie alles in te zetten op de ijshockeyzaal. Maar dat houdt dan ook in dat echt alles uit de kast wordt getrokken om deze nostalgische hal te transformeren tot een spectaculair hardcoredomein. Een dikke hal waar de ogen en oren van duizenden hardcore liefhebbers niks te kort zullen komen en zij zich kunnen verenigen om hun passie met elkaar te delen, namelijk keihard los gaan op de beste hardcoreartiesten van nu.

Line-up
Met trots presenteert Criterium Productions de line-up van deze eerste XXL editie van Kings of Core in Sportcentrum Kardinge. Nog trotser is de organisatie op een primeur, want dit is het eerste optreden van Angerfist in NL die hij tussen zijn wereldtour geeft.

Angerfist
Partyraiser
Tha Playah
Noize Suppressor
Dr. Peacock
Dyprax
F. NøIzE
Wasted Mind
Bodyshock
N-Vitral
Dither
Mc: Drip
Mc: Mozhard

Kings of Core DJ-Contest
Criterium Productions vind het belangrijk om (onbekend) talent een podium te bieden en daarom wordt ook voor deze editie een dj-contest georganiseerd. De grand finale vindt plaats op 14 maart in Huize Maas te Groningen en iedereen is uitgenodigd om deze talenten te komen supporten. De winnaar deelt het podium met de bovenstaande hc grootheden! Lijkt je dit wel wat en ben jij overtuigd van je talent, klik dan op deze Facebook voor alle info.

Tickets
De voorverkoop is voortvarend van start gegaan met fikse kortingsacties waar de vroeg beslisser wordt beloond. De fase 1 tickets zijn uitverkocht en op dit moment worden de laatste fase twee tickets verkocht. Dus pak je voordeel en koop snel je ticket voor het grootste hardcore event van het Noorden, Kings of Core 'Massive Fury'!

Fase 1:€17,50 sold out
Fase 2:€20,- sold out
Fase 3:€22,50 sold out
Regular:€27,50

Agenda Criterium Productions

3 opmerkingen

Tumult
Werkzaam bij Partyflock
Het blijft één zaal dus? Jammer.­
Uitspraak van Tumult op donderdag 15 januari 2015 om 06:24:
Het blijft één zaal dus? Jammer.­

Is pas een eerste editie in kardinge.
Als dit goed aanslaat kunnen ze altijd extra zalen erbij nemen.
Klopt.­ Maar gaat me meer om de muziek, zo eenzijdig.­ Verder top hoor dat ze het doen maar voor mij geen reis van 2,5u waard.­
laatste aanpassing