Partyflock
 
­ Nederland

Dreamfields Festival 2015 start kaartverkoop met Bali reis

gepubliceerd door , op
Vrijdag 23 januari start Dreamfields Festival de kaartverkoop voor alweer de vijfde editie die op zaterdag 27 juni 2015 plaatsvindt. Met de speciale Dreamticket ontvangt de bezoeker 5 euro korting en maakt tevens kans om het internationale succes van Dreamfields te ervaren. De Dreamticket is online te koop vanaf vrijdag 23 januari om 19.00 uur tijdens de speciale SLAM! actieweek.

De bakermat van het succes van Dreamfields en de internationale ambitie van organisator Matrixx bevindt zich in de Gemeente Zevenaar. Daar is Dreamfields Festival in 2011 voor het eerst neergestreken op het prachtige recreatiegebied Rhederlaag: een droomlocatie voor een droomfestival. Inmiddels is Dreamfields uitgegroeid tot een jaarlijks uitverkocht festival met een unieke sfeer en veel beleving. In augustus 2014 organiseerde Matrixx met veel succes de eerste internationale Dreamfields op Bali. Dreamfields is hot!

Dreamticket met korting in SLAM! Actieweek
Dreamfields Festival start op vrijdag 23 januari om 19.00 uur officieel met de kaartverkoop in de uitzending Bij Igmar. Kaarten kunnen via SLAM! en www.dreamfields.nl online besteld worden met €5,- korting voor maar €39,50 (ex fee). De week loopt tot en met maandag 2 februari 23.59 uur. Na deze periode kosten kaarten net als vorig jaar €44,50 (ex fee) en zijn ze, naast online ook bij elke Primera winkel verkrijgbaar. Matrixx houdt hiermee de prijs van zowel de tickets als de munten gelijk aan vorig jaar.

Win een trip naar Dreamfields Bali
Maar dat is niet alles! De in deze week aangeschafte Dreamticket geeft tevens kans op een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar Dreamfields Bali in Indonesië dat op zaterdag 15 augustus plaatsvindt. Onder de Dreamticket kopers wordt 1 winnaar uitgekozen die de droomreis naar Zuidoost-Azië mee gaat maken.

Dreamfields online
Volg Dreamfields 2015 via dreamfields.nl en via Facebook en Twitter. Hier worden de eerste namen en het laatste nieuws over Dreamfields bekend gemaakt.

1 opmerking

Dikke actie zeg! :O